FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Da li je moguce da pocinje kuhinja da radi?
Tri sarajevska kluba su nam direktni konkurenti za Evropu,i onda dodje sudija iz Sarajeva i ne dosudi onako nesto!
Ima mi neke logike,jer u Savezu znaju da nam je ovo sinoc bilo,uz Slaviju, najteze domacinstvo do kraja i mozda zadnja sansa da nas se zaustavi na putu prema Evropi,tesko ce nas ugroziti Rudar,Zvijezda,Modrica,Olimipk ili Travnik....
Tri sarajevska kluba su nam direktni konkurenti za Evropu,i onda dodje sudija iz Sarajeva i ne dosudi onako nesto!
Ima mi neke logike,jer u Savezu znaju da nam je ovo sinoc bilo,uz Slaviju, najteze domacinstvo do kraja i mozda zadnja sansa da nas se zaustavi na putu prema Evropi,tesko ce nas ugroziti Rudar,Zvijezda,Modrica,Olimipk ili Travnik....
- Simpatizer
- Kontakt:
Stvarno bi neko od tih sudija mogao platiti glavom. Dvojica iz Sarajeva su sudili po nalogu, bojim se da bi se treci mogao vratiti kuci sa nogama naprijed.
HAJ FAJV
Može li neko da pronađe ime sudija iz četvrtog kola kada smo ugostili Široki u Banjaluci...Simpatizer je napisao/la:Stvarno bi neko od tih sudija mogao platiti glavom. Dvojica iz Sarajeva su sudili po nalogu, bojim se da bi se treci mogao vratiti kuci sa nogama naprijed.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Kaplan (Stolac)- glavni
Turundic (Citluk)- pomocni
Vjestica(Gradiska)- pomocni
Turundic (Citluk)- pomocni
Vjestica(Gradiska)- pomocni
HAJ FAJV
Koliko je to samo bio vazan detalj sinoc!
Da smo u drugo poluvrijeme usli sa vodjstvom od 2-1 i igracem vise,vjerujem da bi bilo bar 4-1 uz leprsavu igru i sad bi se sasvim druge price i o igri i o igracima...Ali Petrovic i Damjanovic bi i dalje bili nejasni....
Da smo u drugo poluvrijeme usli sa vodjstvom od 2-1 i igracem vise,vjerujem da bi bilo bar 4-1 uz leprsavu igru i sad bi se sasvim druge price i o igri i o igracima...Ali Petrovic i Damjanovic bi i dalje bili nejasni....
I Vule, Stupar, dosta je nelogičnosti, pogotovo što znam da su u Utorak naveče svi odradili trening, a Stupar nije bio ni na klupi, da se razumijemo on je loš, ali je za Damjanovićao Serhi RamosSchlager je napisao/la:Koliko je to samo bio vazan detalj sinoc!

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Petrovicu i da oprostim nekako, ali Damjanovic mi odavno gricka jetru. Taj covjek toliko ne zna da to nije normalno. Sto ne ubaci Stupara koji je za ovog Maikon?! Rekose da se oporavio pa mi nije jasno.
EDIT: Vidim je kolega spomenuo Ramosa. Moze i to poredjenje.

HAJ FAJV
Simpatizer je napisao/la:Petrovicu i da oprostim nekako, ali Damjanovic mi odavno gricka jetru. Taj covjek toliko ne zna da to nije normalno. Sto ne ubaci Stupara koji je za ovog Maikon?! Rekose da se oporavio pa mi nije jasno.
hebiga nemoj tako covjek je paltio da igra za prvi tim

Ma koliko bogat moraš biti da bi za onakvog igrača mogao uplatiti da igra, pa njemu treba pola opštinskog budžeta da bi sebi uplatio mjesto u timu...& ? je napisao/la:Simpatizer je napisao/la:Petrovicu i da oprostim nekako, ali Damjanovic mi odavno gricka jetru. Taj covjek toliko ne zna da to nije normalno. Sto ne ubaci Stupara koji je za ovog Maikon?! Rekose da se oporavio pa mi nije jasno.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
nema sta drugo da bude pa nije ovaj Maric tolki debilcina da misli da je on dobar igrac,bolje pustiti neko djete da igra nego njegaVB 1987 je napisao/la:Ma koliko bogat moraš biti da bi za onakvog igrača mogao uplatiti da igra, pa njemu treba pola opštinskog budžeta da bi sebi uplatio mjesto u timu...& ? je napisao/la:Simpatizer je napisao/la:Petrovicu i da oprostim nekako, ali Damjanovic mi odavno gricka jetru. Taj covjek toliko ne zna da to nije normalno. Sto ne ubaci Stupara koji je za ovog Maikon?! Rekose da se oporavio pa mi nije jasno.
Kao sto sam rekao juce navijamo,danas analiziramo. Vise puta sam naglasio da nisam strucnjak za taktiku,pa ako ima neko strucniji,volio bih da mi objasni ono sto me od sinoc najvise kopka.
Pitanje je,zasto mi nismo cijelo drugo poluvrijeme mogli napraviti pritisak na protivnika?
Citavom stadionu je bilo jasno da nam rezultat ne odgovara,a mi igramo kao da je prva minuta utakmice ili deseta,a ne 70,80 ili 90 minuta....
Borac i kad je mnogo slabiji po imenima bio,u slucaju nepovoljnog rezultata u drugom pol,sabijao je goste u sesnaesterac a sinoc ni traga od toga. Je li jos neko to primjetio,i sta bi mogao biti uzrok?
Da li taktika(trenerovo neznanje),da li fizicka sprema,da li nezainteresovanost (mada ne bih rekao da je to),da li nedostatak kvaliteta,da li zbog dobrog protivnika,da li strpljivost u igri (to pogotovo ne bih rekao)...ne znam stvarno...
Pitanje je,zasto mi nismo cijelo drugo poluvrijeme mogli napraviti pritisak na protivnika?
Citavom stadionu je bilo jasno da nam rezultat ne odgovara,a mi igramo kao da je prva minuta utakmice ili deseta,a ne 70,80 ili 90 minuta....
Borac i kad je mnogo slabiji po imenima bio,u slucaju nepovoljnog rezultata u drugom pol,sabijao je goste u sesnaesterac a sinoc ni traga od toga. Je li jos neko to primjetio,i sta bi mogao biti uzrok?
Da li taktika(trenerovo neznanje),da li fizicka sprema,da li nezainteresovanost (mada ne bih rekao da je to),da li nedostatak kvaliteta,da li zbog dobrog protivnika,da li strpljivost u igri (to pogotovo ne bih rekao)...ne znam stvarno...
E onda je dobro, sada sam već puno mirniji, ja sam mislio da je problem u Mariću i da on ne konta fudbal, ali ako je ovo što ti kažeš da mu je neko uvalio lovu za malog, to je onda već puno bolje 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
momci dolazite nama(zelji),sirokom,sarajevu,zrinjskom! ni boda nigdje necete iscupati! pozdravite se sa evropom!!! ispred vas idu sva cetiri tima! kup molite Boga da zeljo uzme da odete preko njega jer djaba vam sve!! aleckovic je maks sudio za borac,utakmica bi se igrala koliko god treba dok borac ne dobije a onda se svira kraj,budite objektivni,borac bez bilbije i vranesa je momcad u rangu celika,kojeg mi zgazimo sa ccetvorkom u mrezi i na kraju oni budu zadovoljni! pozz
e dobro si nas prosvijetlio,sad bar znamo da nemamo cemu da se nadamo,hvala ti 

Jel ima neko da obriše ovakva sranja na našoj temi???dizda22 je napisao/la:momci dolazite nama(zelji),sirokom,sarajevu,zrinjskom! ni boda nigdje necete iscupati! pozdravite se sa evropom!!! ispred vas idu sva cetiri tima! kup molite Boga da zeljo uzme da odete preko njega jer djaba vam sve!! aleckovic je maks sudio za borac,utakmica bi se igrala koliko god treba dok borac ne dobije a onda se svira kraj,budite objektivni,borac bez bilbije i vranesa je momcad u rangu celika,kojeg mi zgazimo sa ccetvorkom u mrezi i na kraju oni budu zadovoljni! pozz
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Daj brisite ovog dizdu! Ako nesto ne podnosim, to je ovo pickaranje na nivou sedmogodisnjeg retardiranog djeteta.
HAJ FAJV
- BlueSharks
- Kontakt:
Evo čitam vaše postove i vidim da su vam opet krive Sarajlije, pa jeste li vi normalni, jao kompleksaSchlager je napisao/la:Da li je moguce da pocinje kuhinja da radi?

Pogotovo ne mogu vjerovati da to misli i @Schlager kojeg smatram objektivnim i realnim forumašem. Inače ti imaš naviku da vrlo često misliš da neko pravi zavjere protiv Borca, a pogotovo Sarajlije, pa koji vam je.....

Sad malo razmisli, Željo jedva može sebi našteliti domaću tekmu(ako uopšte šteli), a kamoli da šteli tamo neku treću tekmu. Pa bolan jesi ti svjestan da Željo nema ni čistačicu u savezu, a da o nekom bitnom liku ne pričam. Ko će to Želji pomoći Čeko, Iljo, Ušanović, Čolaković, Jelić, Bašić.....

Što se tiče drugog Sarajevskog premijerligaša Sarajeva. Pa ljudi da namještaju tako ko što vi govorite, ne bih onako brutalno pokrao Zrniski pred TV kamerama, onda bi ljudi fino i zaluženo dobili 3 boda protiv slobode, al jok to tu nisu zakinuti, jel tako...

Možda vas i kradu, šta ja znam, al brate spominjati Sarajlije kao uzrok te krađe je van svake pameti, tako samo sebi nabijate epitet kompleks od Sarajlija, ništa drugo, vjeruj mi.

Strauss Junior
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne znam jesi li ti corav ili glup pa da ne vidis ili ne razumijes ono sto je napisano?!
Na kraju prosle sezone nas je onaj Pilav unistio kada smo igrali protiv Slavije, konjina nas je unakazila na nasem terenu. A znamo kome je bilo u interesu da ne pobijedimo tu utakmicu. Juce nam ovaj kriminalac Aleckovic ne sudi penal kada naseg Kajkuta rusi zadnji igrac Celikove odbrane. Da je svirao penal i dao crveni kao sto je trebao, ne bismo se patili do samog kraja.
Ovdje se ne prica o Sarajlijama, za koje me zaboli k.rac, vec o sudijama kriminalcima iz tog grada!
I ti nama pises o kompleksima na NASOJ temi?! Da li je moguce da svako malo dolazite na nas dio foruma sa takvim idiotskim provokacijama?
Na kraju prosle sezone nas je onaj Pilav unistio kada smo igrali protiv Slavije, konjina nas je unakazila na nasem terenu. A znamo kome je bilo u interesu da ne pobijedimo tu utakmicu. Juce nam ovaj kriminalac Aleckovic ne sudi penal kada naseg Kajkuta rusi zadnji igrac Celikove odbrane. Da je svirao penal i dao crveni kao sto je trebao, ne bismo se patili do samog kraja.
Ovdje se ne prica o Sarajlijama, za koje me zaboli k.rac, vec o sudijama kriminalcima iz tog grada!
I ti nama pises o kompleksima na NASOJ temi?! Da li je moguce da svako malo dolazite na nas dio foruma sa takvim idiotskim provokacijama?
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
Zato schlager, sto u nasem timu koji je prvi na tabeli igraju klinci koji nemaju puno utakmica u nogama, nisu navikli na pritisak cijelog stadiona, na momente im se odsjeku noge od straha od poraza i reakcije navijaca , nemaju iskustvo! Pogledaj starosnu strukturu nase ekipe. Mi smo lider na tabeli kod kojeg igraju momci od 18 god pa do 23 ,24 sa rijetkim izuzecima. To je bogatstvo ekipe a ne mana! Ti momci jako reaguju na publiku i treba im podrska. Jedna smo ako ne i najmladja ekipa u pl, izuzev modrice. Mi smo u svim segmentima bili bolja ekipa od celika, i celik je imao srece pa mu sudija nije svirao cist penal, inace bi popusio 4 5 komada, sve uz leprsavu igru. I da ima da ruknemo siroki u po sirokog sve pred kamerama! Ovo je dobra ekipa tu jos samo fali utakmica. Svaka ce bit sve bolja. VB nagradno pitanje:) sa koliko spiceva je juce igrao borac?Schlager je napisao/la:Kao sto sam rekao juce navijamo,danas analiziramo. Vise puta sam naglasio da nisam strucnjak za taktiku,pa ako ima neko strucniji,volio bih da mi objasni ono sto me od sinoc najvise kopka.
Da li taktika(trenerovo neznanje),da li fizicka sprema,da li nezainteresovanost (mada ne bih rekao da je to),da li nedostatak kvaliteta,da li zbog dobrog protivnika...ne znam stvarno...

TREĆI PUT ČASTIMO !
BlueSharks je napisao/la:Evo čitam vaše postove i vidim da su vam opet krive Sarajlije, pa jeste li vi normalni, jao kompleksaSchlager je napisao/la:Da li je moguce da pocinje kuhinja da radi?
Ima mi neke logike,jer u Savezu znaju da nam je ovo sinoc bilo,uz Slaviju, najteze domacinstvo do kraja i mozda zadnja sansa da nas se zaustavi na putu prema Evropi,tesko ce nas ugroziti Rudar,Zvijezda,Modrica,Olimipk ili Travnik....![]()
Pogotovo ne mogu vjerovati da to misli i @Schlager kojeg smatram objektivnim i realnim forumašem. Inače ti imaš naviku da vrlo često misliš da neko pravi zavjere protiv Borca, a pogotovo Sarajlije, pa koji vam je.....![]()
Sad malo razmisli, Željo jedva može sebi našteliti domaću tekmu(ako uopšte šteli), a kamoli da šteli tamo neku treću tekmu. Pa bolan jesi ti svjestan da Željo nema ni čistačicu u savezu, a da o nekom bitnom liku ne pričam. Ko će to Želji pomoći Čeko, Iljo, Ušanović, Čolaković, Jelić, Bašić.....![]()
Što se tiče drugog Sarajevskog premijerligaša Sarajeva. Pa ljudi da namještaju tako ko što vi govorite, ne bih onako brutalno pokrao Zrniski pred TV kamerama, onda bi ljudi fino i zaluženo dobili 3 boda protiv slobode, al jok to tu nisu zakinuti, jel tako...Mogu misliti da se vama Sloboda desila, Saraljile bi proglasili državnim neprijateljom
I na kraju da spomenem i trećeg Sarajevskog premijerligaša Olimpik. Njih jadne kradu i na domaćem, izgubili su bruku bodova na domaćem i bilo šta dalje pisati je bespotrebno. Možda si po tim da vas kradu Sarajlije mislio na one iz Lukavice, to je možda istina, al ako jeste onda to naglasi, jer ti oni nisu baš prave Sarajlije, da ne dolazi do zabune.
![]()
Možda vas i kradu, šta ja znam, al brate spominjati Sarajlije kao uzrok te krađe je van svake pameti, tako samo sebi nabijate epitet kompleks od Sarajlija, ništa drugo, vjeruj mi.
Naravno da nisam mislio na Olimpik kao naseg konkurenta kad sam rekao tri sarajevska kluba,nego Slaviju,koja nam je i proslog proljeca otela Evropu na silu uz pomoc sarajevskog sudije Pilava....oni su nam kroz Kup direktni konkurenti,a zna se uticaj Kuline,Ceke i ostalih....Olimpik nam nije konkurent ni za sta,oni mi nisu ni pali na pamet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.