Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pljuvati i zgroziti se nad necijim stavom su dva razlicita termina.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Covjek je covjek bez obzira na sve, italia je upravu, Rom je brat musliman i nikako ne bi trebao ovako postupati, jos pogotovo u ovom na mubarek mjesecu
Mino samo radi svoj posao najbolje za svoje klijente i za sebe
Mino samo radi svoj posao najbolje za svoje klijente i za sebe
Palermo ce izgleda biti kupljen od City grupacije, istih oni sto su vlasnici Man Citya i jos 9 klubova sirom svijeta.
Da li se ovo nazire bolje vrijeme za Palermo
Da li se ovo nazire bolje vrijeme za Palermo
Ma ne more značiti, imaju oni bruku timova u svom vlasništvu ali fokus rezultata je samo na Cityju, sumnjam da će od Palerma praviti neki veliki projekat.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Poslije Citya Palermo im je svakako najzvucniji klub, sam povratak u seria a bi bio ogroman pomak
Meni je zao Palerma to je klub sa nekim smekom i tradicijom, kroz kojeg su prosle mnoge igracine
Ma dobro, povratak u Seriju A jeste opcija vjerovatno, ali ne očekujem ništa više od toga.
Doduše, kao što kažeš sam povratak u društvo najboljih bi bio veliki uspjeh za njih, pogotovo kada pogledaš gdje se sada nalaze.
Doduše, kao što kažeš sam povratak u društvo najboljih bi bio veliki uspjeh za njih, pogotovo kada pogledaš gdje se sada nalaze.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niti sam čovjeku nešto zaželio, niti sam nešto loše napisao, osim istinu. A to je da me ne zanima gdje je i šta je, i naravno da je pohlepan.
Šta je tu netačno?
Da li on žali i da li ga je briga što sam ja ostao za svog života bez 12 članova najbliže familije? Tako da, opušteno.
Šta je tu netačno?
Da li on žali i da li ga je briga što sam ja ostao za svog života bez 12 članova najbliže familije? Tako da, opušteno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Lecce osigurao povratak u Serie A, dok ulazi i Monza ukoliko pobjedi Perugiu u zadnjem kolu
Don't believe the hype.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sassuolo i Fiorentina u užasnoj formi, zelenocrni su nakon 20 minuta osigurali treći poraz u nizu. Fiorentina je 4 komada primila prije par dana. A obje ekipe će odigrati van svojih mogućnosti protiv Milana, recimo. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Uvijek tako bude.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakav je majstor u svom poslu bio, 

-
- Kontakt:
Napoli baš svladao pritisak. Čim nema pritiska razbije se protivnik.
Sampdoria gura gradskog rivala prema Seriji B
Sampdoria gura gradskog rivala prema Seriji B
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Auuu kakav trenutak za masiti penal 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Genoa u B daj boze. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledajuci raspored Salernitana ostaje, ko bi to rekao prije 2-3 mjeseca
a ovo prvi put da Genoa ide u Serie B jos od one sezone kad su usli zajedno sa Napolijem i Juventusom u Serie A
a ovo prvi put da Genoa ide u Serie B jos od one sezone kad su usli zajedno sa Napolijem i Juventusom u Serie A

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Salernitana-Venezia direktni sudar u srijedu. Salernitana ima stvarno najlakši raspored od ovih ekipa s dna. Spezia vjerojatno ostaje zbog dobre bodovne zalihe od prije
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Godinama cekam dan da vidim Genou u drugoj ligi. ABd da se desi. Steta sto nema Preziozia, da mu facu vidim.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Valjda je ovo sezona u kojoj lete iz elite. Dosta i njih.
lazio 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.