Mislim da sam više utakmica pogledao od tebe, ali neću se svađati.nidjo_barca je napisao/la:@ The Maniacs
I to je tacno,naravno.
@ FRANK RIBERY
Uopste ne pratis Barcelonu,vec samo vidis rezultat i mislis da je Barca losa,ok.Sve ce se pokazati ako Bog da.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- TheManiacs
- Kontakt:
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ja sam ogledao svaku utakmicu Barcelone ove sezone,i mislim bukvalno bas svaku.I ne zelim se svadjat,samo kazem da nisi upravu.FRANK RIBERY je napisao/la:Mislim da sam više utakmica pogledao od tebe, ali neću se svađati.nidjo_barca je napisao/la:@ The Maniacs
I to je tacno,naravno.
@ FRANK RIBERY
Uopste ne pratis Barcelonu,vec samo vidis rezultat i mislis da je Barca losa,ok.Sve ce se pokazati ako Bog da.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Nail for Real
- Kontakt:
Jeste srecni u p.m 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sretna je Almeria,ne mi.Nail for Real je napisao/la:Jeste srecni u p.m
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Nail for Real
- Kontakt:
Sretni ste vi,Real gubi...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Gubi,gubi,sta se moze.Ne zanimaju me,zanima me samo Barcelona.Nail for Real je napisao/la:Sretni ste vi,Real gubi...
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
jbg remi,sad se nemoze nista,jedino da real ne pobjedi sevillu,iako ovi vode tesko ce izdrzati u drugom djelu
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- -Barcelona-
- Kontakt:
jel mislis na etto-a iz dinama il etoo-a iz interaTheManiacs je napisao/la:Etto-Ibrahimovic![]()
Koja greska !?!!

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Crveni dobio Ibrahimovic,haj to,al jos i Guardiola dobio crveni,jednostavno,od samog pocetka se vidjelo da cemo tesko do pobjede ovdje,kao sto sam i rekao.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nisam gledao tekmu,vidim samo bod donjeli
dajte mali izvjestaj
dajte mali izvjestaj
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
sad ce Realovci da se nasladjivaju 
Dobio Real 3:2 Sevillu , u 92 minuti dali gol.
Nego sta onaj seronja na hayatu govori da ce prenositi Real : Valladolid a ne Barca : Valencia ?

Dobio Real 3:2 Sevillu , u 92 minuti dali gol.
Nego sta onaj seronja na hayatu govori da ce prenositi Real : Valladolid a ne Barca : Valencia ?
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ah,nismo imali srece,napadali smo svih citavu utakmicu,ovi se branili sa 10 igraca,nema sanse da prodjes.Golove smo preglupo primili,nakon kornera i autogol Puyola.Taj bedem od 10 igraca tesko je bilo probit,igraci su se trudili,nemam zamjerke nijednom,al sta je tu je.T-MAC je napisao/la:nisam gledao tekmu,vidim samo bod donjeli
dajte mali izvjestaj
A eto,sad smo jos i 2.,isto bodova,al bolja gol razlika kod reala.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Kola su krenula niz brdo

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

David Villa #7
ne znam sta je s Ibrahimovicem placen 69 mil a setka se ko neka baba....
....morace pokazati vise ili mu ne gine klupa...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Bice nama, Eto'o kralju vrati seSaurman je napisao/la:ne znam sta je s Ibrahimovicem placen 69 mil a setka se ko neka baba........morace pokazati vise ili mu ne gine klupa...

2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7

David Villa #7
Ma nema se sta puno pricati...ova odvratna ekipa Almerije se branila na svom terenu sa 10 igraca cak i kad je imala igraca više...prvi gol - centaršut iz kornera,niko iz odbrane da skoci na loptu,svi stoje ko ukopani i ovi zabiše gol - veoma smiješan gol.T-MAC je napisao/la:nisam gledao tekmu,vidim samo bod donjeli
dajte mali izvjestaj
Zatim Pedro ima situaciju 1 na 1 sa golmanom,ali ovaj brani...zatim Messi iz slobodnjaka zabija majstorski gol.
Drugo poluvrijeme ista slika na trenu,Barca napada konstantno,igra se pred njihovim golom.
Rijetke su situacije da domacin uopšte prelazi na polovinu Barce i jedna takva situacija i Puyol sam sebi zabije gol

Nakon toga dolazi i iskljucenje Ibrahimovica (guranje i udaranje nekog domaceg igraca u njihovom 16-ercu,sudija daje automatski crveni).
Zatim opet Messi za 2-2...ponovo napadi Barce,ovi se brane...Messi još jedna odlicna prilika,ali golman opet brani.
Na kraju smo mogli zijaniti i taj bod ,domacini imali kontu koju su zapucali preko gola .
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da ce ovo biti ONO kolo koje ce odluciti o tituli i da ce ona, nazalost, ove godine zavrsiti u Madridu. Barsa do kraja ima 3 za.ebane utakmice i jedina sansa je da iz te 3 izvuce devet bodova u sta sumnjam. Valencia kuci, Sevilla i Real na strani. Katastrofa!
Nece ovo na dobro!
Nece ovo na dobro!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sad imamo isto bodova,oni imaju samo bolju gol razliku.Imamo mi dosta teskih utakmica,sad igramo protiv Valencie,idemo Sevilli i Villarealu,a i gostujemo u madridu.
Bice tesko,ali nadam se da ce sve biti uredu ako Bog da.
Bice tesko,ali nadam se da ce sve biti uredu ako Bog da.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
E jbg sad...ja kad sam to isto pisao prije par mjeseci da je u evidentnoj golgeterskoj krizi...bila je prica "polako dok se uklopi" i slicne zajebancije...a prođe vise od pola prvenstva a on se jos uklapa...kako je doveden za ogromne pare,a kako na terenu ne vraca uloženo svi ste me redom napadali...vec nas je kostao u kupu svojim promašajima protiv Seville,a Bogami ni u prvenstvu ne briljira nesto posebno.Saurman je napisao/la:ne znam sta je s Ibrahimovicem placen 69 mil a setka se ko neka baba........morace pokazati vise ili mu ne gine klupa...
70 miliona je placen i Pep ga forsira samo iz tog razloga...pa nije niko lud do drži na lupi igraca kojeg je tolike pare platio...hajd ,neka zabija u LP ako nista,ja cu opet halaliti.
Sad vec kad je proslo podosta sezone možemo konstatovati da je prodaja Eto-a ipak bio katastrofalan potez.
Eto je svake sezone trpao po 30 golova 'ladno...ovo su cinjenice.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.