RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Prvi dan je prodano oko 770 karata!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Vozdra , da li je neko od vas upucen kako da se donira (mozda direktno) preko Paypala. Pitam za oca ko je veliki navijac i stara garda u dijaspori
.
Hvala unaprijed

Hvala unaprijed

Nek ne donira, nek uzme rekvizita, pa nek podijeli ako hoce, a ima i donatorska karta za utakmicu protiv Krupe koja se igra u subotu ovdje.bosvastarigrad je napisao/la: ↑20 apr 2021, 08:56Vozdra , da li je neko od vas upucen kako da se donira (mozda direktno) preko Paypala. Pitam za oca ko je veliki navijac i stara garda u dijaspori.
Hvala unaprijed![]()
https://fkvelez.ba/web-shop/
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Hvala puno.Evo, dogovorili smo se da cemo on i ja po 5 karata uzeti.Bliss je napisao/la: ↑20 apr 2021, 09:02Nek ne donira, nek uzme rekvizita, pa nek podijeli ako hoce, a ima i donatorska karta za utakmicu protiv Krupe koja se igra u subotu ovdje.bosvastarigrad je napisao/la: ↑20 apr 2021, 08:56Vozdra , da li je neko od vas upucen kako da se donira (mozda direktno) preko Paypala. Pitam za oca ko je veliki navijac i stara garda u dijaspori.
Hvala unaprijed![]()
https://fkvelez.ba/web-shop/
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Obavezno produziti ugovor
Gledao sam mec protiv Sirokog i ako sam navijac Zeljeznicara razvalili ste ih,steta samo za onaj lose pucano penal od strane Brandaoa
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Kiksom Širokog u Banja Luci i našom pobjedom nad Krupom situacija ide u našu korist na minimalno +4 boda. Nismo ove sezone bili dobri protiv ovakvih ekipa, ali mislim da našim motivacije neće nedostajati jer u igri je ipak Evropa.
Ti si naša ljubav jedina!
Baš me je strah da nam se ne desi sad protiv Krupe ista situacija kao protiv Olimpika i Radnika. Ovo nam je JAKO bitna utakmica i Krupa je dobra ekipa, imaju dobre pojedince a i Naprimjer su bili bolja ekipa kad su igrali protiv Sarajeva. Znaci jako teška utakmica ali vjerujem u momke.
Evo ga 1600 karata prodano. MORA VISE!
Svi po karte!
Svi po karte!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Vala čisto sumnjam da možete usrati Evropu sad. Uz pretpostavku da iz utakmica kući uzmete 7 bodova (2-1-1), na gostovanjima eto nek bude samo 2 (0-2-1), a mislim da ne možete gore od toga, to bi značilo da imate 57 bodova.
Široki ima haotično težak raspored. S gostovanja (Borac, Željo, Sloboda, Radnik) nema šanse da donesu više od 4 boda, a onda su im potrebne sve pobjede kući da bi prebacili 57 bodova. A, nit će Široki ovo ostvariti, nit ćete vi stati na 57 bodova.
Bilo bi lijepo da pobjedom u derbiju ostanete u trci za titulu i završite ispred Zrinjskog
Široki ima haotično težak raspored. S gostovanja (Borac, Željo, Sloboda, Radnik) nema šanse da donesu više od 4 boda, a onda su im potrebne sve pobjede kući da bi prebacili 57 bodova. A, nit će Široki ovo ostvariti, nit ćete vi stati na 57 bodova.
Bilo bi lijepo da pobjedom u derbiju ostanete u trci za titulu i završite ispred Zrinjskog

-
- Kontakt:
Neka samo ne polete u nebesa.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:46Baš me je strah da nam se ne desi sad protiv Krupe ista situacija kao protiv Olimpika i Radnika. Ovo nam je JAKO bitna utakmica i Krupa je dobra ekipa, imaju dobre pojedince a i Naprimjer su bili bolja ekipa kad su igrali protiv Sarajeva. Znaci jako teška utakmica ali vjerujem u momke.
Svi po karte!
U čitavoj ovoj borbi oko Evrope, danas vrlo važna pobjeda Sarajeva za prolaz u finale, te skoro definitivnu potvrdu da će i 4 mjesto voditi u Evropu.
U nastavku te borbe se okrenuti sebi, ne gledati šta će se dešavati u drugim utakmicama.
Krupa je u nastavku prvenstva nešto opasnija, mada mislim da je to više rezultat podcjenjivanja od protivnika.
Nama se nesmije ponoviti Radnik, u utakmicu ući maximalno oprezno i čvrsto.
Zbog kartona nema Dine i Vehabovića, pa će doći do nekih rokada u ekipi. Nadam se da će par minuta dobiti Radović i Cvijanović, a moja predpostavka za prvih 11 izgleda ovako:
Bogdanović
Ćosić Zvonić Češmedžiev Dario
Radovac Zeljković
Ovčina Anđušić Brandao
Georgijević
Igrače molim, ne ulaziti u rasprave sa sudijom!
Nažalost, većina kartona ove sezone je dobivena upravo zbog toga.
U nastavku te borbe se okrenuti sebi, ne gledati šta će se dešavati u drugim utakmicama.
Krupa je u nastavku prvenstva nešto opasnija, mada mislim da je to više rezultat podcjenjivanja od protivnika.
Nama se nesmije ponoviti Radnik, u utakmicu ući maximalno oprezno i čvrsto.
Zbog kartona nema Dine i Vehabovića, pa će doći do nekih rokada u ekipi. Nadam se da će par minuta dobiti Radović i Cvijanović, a moja predpostavka za prvih 11 izgleda ovako:
Bogdanović
Ćosić Zvonić Češmedžiev Dario
Radovac Zeljković
Ovčina Anđušić Brandao
Georgijević
Igrače molim, ne ulaziti u rasprave sa sudijom!
Nažalost, većina kartona ove sezone je dobivena upravo zbog toga.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- OldFashioned
- Kontakt:
Must win game.
Iznenadite me Rođeni, ovo su one utakmice koje u jeku sjajne atmosfere i totalne napaljenosti, kiksamo!
Šteta da ne mogu navijači na stadione, došlo bi nas 15.000 !!!
Iznenadite me Rođeni, ovo su one utakmice koje u jeku sjajne atmosfere i totalne napaljenosti, kiksamo!
Šteta da ne mogu navijači na stadione, došlo bi nas 15.000 !!!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Je li ovo znači da smo izgubili travu zbog nacionalnog trojstva?
Tako dođefudbalfudbal je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:20Je li ovo znači da smo izgubili travu zbog nacionalnog trojstva?
MUSVDG
-
- Kontakt:
Onda logikom nekom nismo ni domacini prvenstvu žena?Tracy1 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:54Tako dođefudbalfudbal je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:20Je li ovo znači da smo izgubili travu zbog nacionalnog trojstva?
Uglavnom hvala savezu, koji nas kako stigne. Osim što su nam 6000KM kazne složili preko delegata koji dolaze pretežno iz RS-a, i delegiraju sudije koji većinom dolaze iz RS-a kada igramo utakmice sa protivnicima iz manjeg entiteta odlučili su nam dati nagradu da nam uzmu i obećani teren. Predivno. Usput Aleksandru Njegomirovicu zelim sve najgore u zivotu, zajedno sa Gigovicem i kompanijom.
-
- Kontakt:
Ovdje važi pravilo.Ko sam gradi tome nema pomoći.SAVEZ sa Vicom zna da kada VELEŽ izgradi stadion kreće sa samim ulaganjem u IGRAČKI POGON.Nema više trošenja para oko stadiona nego jača igrački kadar i time je konkurent za vrh BiHa fudbala.Dok Zrinjskom daju i kapom i šakom kao nagradu što nikad od svojih para nisu ni šarafa zavili i uložili u stadion pod Bjelim brijegom.

Georgijevic Brandao
Andjusic
Radovac Zeljkovic Cosic
Dario Koki Zvonic Ovcina
Bogdanovic
Andjusic
Radovac Zeljkovic Cosic
Dario Koki Zvonic Ovcina
Bogdanovic
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.