Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
borac prvi put nakon 1991. uspio da bude bolje plasiran od zelje u ligi i oni to slave ko da je nova godina? je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:
Idi na Čelikovu temu vidim da ste počeli moliti Robijaše da nas uzmu u prvenstvu vas je još strah od Želje da vam ne uzme titulu,jer ste skontali da Željo gotovo nema gdje zijaniti do kraja sezone osim u Zenici,zatofurajte tamo i lickajte im se da daju sve od sebe da nas dobiju u prvenstvu.Strah je čudo,a on se zove ŽELJO!!!![]()
", ", е па % је...
-7
tm-ovac iz mase je napisao/la:Idi na Čelikovu temu vidim da ste počeli moliti Robijaše da nas uzmu u prvenstvu vas je još strah od Želje da vam ne uzme titulu,jer ste skontali da Željo gotovo nema gdje zijaniti do kraja sezone osim u Zenici,zatofurajte tamo i lickajte im se da daju sve od sebe da nas dobiju u prvenstvu.Strah je čudo,a on se zove ŽELJO!!!Dejan, BL je napisao/la:Izgleda da ste jedini vi držali ovaj forum vidim da je komentarisanje dosta otanjilo, po 10-20 min. nema uopšte nigdje komentara, loši ste navijači ako ste se već predali i pomirili sa sudbinom i klubu okrenuli leđa i na tribinama pa čak i ovi najgrlatiji navijači iz fotelje, na forumu
nisam to rekao,ali znas i sam kakav je derbyEdin-TM87 je napisao/la:E moj padobrance![]()
Hocete nas to dobit? Reci iskreno, ja cu postovat to
lupas bezveze... Objasni kako je zeljo prozvo dzeku sljivotresom tako sto je sa 16-17 godina zaigro za prvi tim? mjesas kruske i jabuke sljivotresom su ga prozvali ljudi koji sjede na tribini i to je to...Chelsea_CBH je napisao/la:Željo je stvorio Edina Džeku, ali nažalost u isto ga vrijeme prozvao Šljivotresom i Klocom. To ne valja. Ja cijenim Želju zato što je dio Trojstva, ali i Željo treba cijeniti nas kao i svoju djecu i igrače.
Preoptimisticno decko, ali dobro.....isto tako nisto mogli mogli zijaniti na grbavici, pa zijaniste dva puta zaredom.....iskreno briga me, ne volim ni vas ni njih, ali morate biti realni u svojim pricama......a derbi ko derbi, autsajder uvijek iznenadi, pa eto, preuzecemo ulogu autsajderatm-ovac iz mase je napisao/la: Idi na Čelikovu temu vidim da ste počeli moliti Robijaše da nas uzmu u prvenstvu vas je još strah od Želje da vam ne uzme titulu,jer ste skontali da Željo gotovo nema gdje zijaniti do kraja sezone osim u Zenici,zatofurajte tamo i lickajte im se da daju sve od sebe da nas dobiju u prvenstvu.Strah je čudo,a on se zove ŽELJO!!!
stipu ga i zrinjski mu je bio drazi kao klub, dok ih nije pokrao na tusnju, promijenit ce bijednik pricuVirtu4l je napisao/la:Razguli odavde sramoto jedna...slani grad je napisao/la:jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....
stipu ga. sad će nam se početi javljati svi sa nebuloznim te "iskrenim i poštenim mišljenjem da bi oni rado pustili Borcu da bude prvak jer je zaslužio".Virtu4l je napisao/la:Razguli odavde sramoto jedna...slani grad je napisao/la:jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....
Edin-TM87 je napisao/la:Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu
luckyh je napisao/la:Edin-TM87 je napisao/la:Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu![]()
![]()
![]()
![]()
da i ?volim malo pisati drag ste mi klubHawking je napisao/la:luckyh je napisao/la:Edin-TM87 je napisao/la:Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Mostarac12345 i 16 gostiju.