FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 apr 2011, 18:13

Opet krpelji navalili :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 18 apr 2011, 18:18

? je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:
Idi na Čelikovu temu vidim da ste počeli moliti Robijaše da nas uzmu u prvenstvu vas je još strah od Želje da vam ne uzme titulu,jer ste skontali da Željo gotovo nema gdje zijaniti do kraja sezone osim u Zenici,zatofurajte tamo i lickajte im se da daju sve od sebe da nas dobiju u prvenstvu.Strah je čudo,a on se zove ŽELJO!!!
:lol:
", ", е па % је...
-7 8-)
borac prvi put nakon 1991. uspio da bude bolje plasiran od zelje u ligi i oni to slave ko da je nova godina :roll:

ove sezone ste najbolji, ali vi ste za nas uvijek bili i bicete mali brat koji nekad ubode na pravo mjesto... mogu na prste prebrojati kad se u bivsoj jugi i poslije rata bili bolje plasirani od nas... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 apr 2011, 18:31

tm-ovac iz mase je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Izgleda da ste jedini vi držali ovaj forum vidim da je komentarisanje dosta otanjilo, po 10-20 min. nema uopšte nigdje komentara, loši ste navijači ako ste se već predali i pomirili sa sudbinom i klubu okrenuli leđa i na tribinama pa čak i ovi najgrlatiji navijači iz fotelje, na forumu
Idi na Čelikovu temu vidim da ste počeli moliti Robijaše da nas uzmu u prvenstvu vas je još strah od Želje da vam ne uzme titulu,jer ste skontali da Željo gotovo nema gdje zijaniti do kraja sezone osim u Zenici,zatofurajte tamo i lickajte im se da daju sve od sebe da nas dobiju u prvenstvu.Strah je čudo,a on se zove ŽELJO!!!

ambiciozno,nema sta ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Edin-TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin-TM87 » 18 apr 2011, 18:36

E moj padobrance :lol: :lol: Hocete nas to dobit? Reci iskreno, ja cu postovat to :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 apr 2011, 18:39

Edin-TM87 je napisao/la:E moj padobrance :lol: :lol: Hocete nas to dobit? Reci iskreno, ja cu postovat to :mrgreen:
nisam to rekao,ali znas i sam kakav je derby ;) nikad se ne zna,ali mi ono zvuci previse ambiciozno,da ne bude do kraja zamjena pozicija :D

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 18 apr 2011, 18:58

Željo je stvorio Edina Džeku, ali nažalost u isto ga vrijeme prozvao Šljivotresom i Klocom. To ne valja. Ja cijenim Želju zato što je dio Trojstva, ali i Željo treba cijeniti nas kao i svoju djecu i igrače.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 apr 2011, 19:01

Chelsea_CBH je napisao/la:Željo je stvorio Edina Džeku, ali nažalost u isto ga vrijeme prozvao Šljivotresom i Klocom. To ne valja. Ja cijenim Želju zato što je dio Trojstva, ali i Željo treba cijeniti nas kao i svoju djecu i igrače.
lupas bezveze... Objasni kako je zeljo prozvo dzeku sljivotresom tako sto je sa 16-17 godina zaigro za prvi tim? mjesas kruske i jabuke sljivotresom su ga prozvali ljudi koji sjede na tribini i to je to...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 18 apr 2011, 19:16

tm-ovac iz mase je napisao/la: Idi na Čelikovu temu vidim da ste počeli moliti Robijaše da nas uzmu u prvenstvu vas je još strah od Želje da vam ne uzme titulu,jer ste skontali da Željo gotovo nema gdje zijaniti do kraja sezone osim u Zenici,zatofurajte tamo i lickajte im se da daju sve od sebe da nas dobiju u prvenstvu.Strah je čudo,a on se zove ŽELJO!!!
Preoptimisticno decko, ali dobro.....isto tako nisto mogli mogli zijaniti na grbavici, pa zijaniste dva puta zaredom.....iskreno briga me, ne volim ni vas ni njih, ali morate biti realni u svojim pricama......a derbi ko derbi, autsajder uvijek iznenadi, pa eto, preuzecemo ulogu autsajdera ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 18 apr 2011, 19:40

Jeste se vi iz BL ufurali kao da ste vi kakva ekipa i navijaci.Pocev od onih vas **** koreografija za koje milo daje pare,do nacionalizma i primtivizma po nekad urbanom gradu i klubu.Pa sve one igre bez igre Borca nemaju nijedan sut a ovi nemogu da ga zabiju.Vase zadnje tri tekme koje su bile na TV su mi zgadile sav nas fudbal.Al dosta o BL i Borcu.
U iduci par dana slijedi nekoliko utakmica koje nam mogu onako "spasit sezonu" iako po meni nije bila nesto losa.Prva tekma je finale kupa na Grbavici,pa gostovanje u Ze.Derbi na kosevu,revans susret finala u Ze gdje bi trebali osvojiti KUP za 90 god.

Volim te ŽELJO
svoj ti pos'o !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 apr 2011, 19:45

Biće kako bude. ;)

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Edin-TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin-TM87 » 18 apr 2011, 19:52

Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu ;)

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 18 apr 2011, 20:52

slika
Joint Union

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 apr 2011, 22:00

Virtu4l je napisao/la:
slani grad je napisao/la:jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....
Razguli odavde sramoto jedna...
stipu ga i zrinjski mu je bio drazi kao klub, dok ih nije pokrao na tusnju, promijenit ce bijednik pricu
Cuva Bog Zelju svog!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 18 apr 2011, 22:12

Virtu4l je napisao/la:
slani grad je napisao/la:jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....
Razguli odavde sramoto jedna...
stipu ga. sad će nam se početi javljati svi sa nebuloznim te "iskrenim i poštenim mišljenjem da bi oni rado pustili Borcu da bude prvak jer je zaslužio".

mi se moramo boriti dok god bude i najmanje šanse! boli nas za ostale. nadam se da će AO protiv Veleža staviti isti sastav kao i protiv Drine, jer mi se čini da su puno borbeniji igrači i daleko konkretniji.

igraj Željo hrabro bori se!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 apr 2011, 22:44

Rigorozni_Džo je napisao/la:slika
šta je ovo Rigorozni :mrgreen:

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 apr 2011, 23:10

Mi ne dolazimo da bježimo od gola, mi dolazimo po bodove. 8-)

Uglavnom, samo nek bude fer i pošteno a bolji će pobjediti. :)
Who dares, wins !

luckyh
Kontakt:

Post Postao/la luckyh » 18 apr 2011, 23:12

Edin-TM87 je napisao/la:Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu ;)
:lol: :lol: :lol: :lol:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 apr 2011, 23:14

Najgore u svemu ovome je da ako Zeljo osvoji titulu ili kup pocet ce ovi djecaci da blate Ivicu Osima bit ce Osim vam nastimo ha ja....

Ima li ista novo oko Grbavice??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 apr 2011, 23:23

luckyh je napisao/la:
Edin-TM87 je napisao/la:Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu ;)
slika
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

luckyh
Kontakt:

Post Postao/la luckyh » 19 apr 2011, 00:09

Hawking je napisao/la:
luckyh je napisao/la:
slika
da i ?volim malo pisati drag ste mi klub ;) pogotovo nakon vaseg plavog proljeca i naglog porasta temperatura na vasu stranu :o

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mostarac12345 i 16 gostiju.