Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

let3
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la let3 » 18 mar 2014, 23:11

Dzoni je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Potvrda da su otisli ligamenti :roll:

Njemu brz oporavak, @Ricku trajni ban.
Zbog cega trajni ban Boga ti?
Zato sto je Kolasinca nazvao glavonjom?
Isti ovi koji glume ovdje veceras na ovoj temi i staju u zastitu Kolasinca ce da mu j3bu majku i sve mrtvo i zivo prvi put kad losije odigra za reprezentaciju.
Isti ti ljudi sad trenutno (i ostali naravno) j3bu mater selektoru,nazivaju ga telecim pogledom,kockarom,kleptomanom i ostalim imenima kojih se ne zelim ni prisjecati i koja su realno da ti mozak stane i da se zapitas dokle seze ljudski idiotluk?
Isti ljudi (i ostali naravno) j3bu sve po spisku Vrsajevicu,koji realno ne zna igrati lopte,ali koji nije kriv sto je u reprezentaciji jer se covjek samo odaziva pozivima.
Sta cemo s njima?
Hocemo li trajno banovati pola foruma,a po tvom kriteriju drugog nacina nema.
Pa procitaj samo sta se pise na temi Edina Dzeke covjeka koji zaduzio nas fudbal vise nego bilo ko pa ce ti sve biti jasno.

Sta serete koji kurrac.

HALA MADRID!
to je to 8-) objasnio Dzoni

ne damo Ricka :!: starog ateistu i ćafira :P :mrgreen:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 mar 2014, 23:12

RickBlaine je napisao/la: a ti da bi shvatio sta sam htio reci ovim, procitaj jos koji put post.
:lol:

Nisam tvoj nivo, nisam dostojan razgovora sa tobom tako da se povlacim. Zdrav i veseo ti meni bio ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 mar 2014, 23:15

Jese imao finu buducnost u Realu :arrow: a sada je buducnost Getafea.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

SportMaster
Kontakt:

Post Postao/la SportMaster » 18 mar 2014, 23:17

Samo bij Sejo, i bice nesto od tebe. Nece Reala puno unazaditi ova povreda, a Sejo pokazuje napadacima svjetske klase da ga se moraju cuvati. Malo mi je zao Jesea, ali bez koga se mora bez njeg se i može. Bas mi je drago sto imamo igraca koji ce valjati protiv Walesa. ;)
RM & RF

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2014, 23:17

ZutiMrav je napisao/la:Jese imao finu buducnost u Realu :arrow: a sada je buducnost Getafea.
al ga i ti Rejhane pereš na ruke :shock: ....prvi želiš zlo Morati u prethodnom postu, pa sad Jeseu sudbinu u Getafeu.
zayebane su te podsvjesne želje.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 mar 2014, 23:21

let3 je napisao/la:
ZutiMrav je napisao/la:Jese imao finu buducnost u Realu :arrow: a sada je buducnost Getafea.
al ga i ti Rejhane pereš na ruke :shock: ....prvi želiš zlo Morati u prethodnom postu, pa sad Jeseu sudbinu u Getafeu.
zayebane su te podsvjesne želje.
Mozda ce obadva u Getafe.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 18 mar 2014, 23:22

Pricas kao da je rijec o igracu sa nekih 28-29 godina.
Shvatam tezinu povrede ali imaj u vidu da je rijec od dvadesetogodisnjaku.Mladim ljudima oporavci traju puno puno krace,valjda zato sto su mladi,jel?
Uostalom jos uvijek ne znamo sa sigurnoscu o cemu se radi,pa apelujem da se prestane sa lupetanjem. ;)

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 mar 2014, 23:22

http://www.marca.com/2014/03/18/futbol/ ... 73336.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://futbol.as.com/futbol/2014/03/18/ ... 38842.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa ne smatras valjda ove za glupe portale zeljne klikova.
Desde el mismo estadio, Jesé fue trasladado a la Clínica Sanitas La Moraleja y la resonancia nuclear magnética confirmó la gravedad de la lesión.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 18 mar 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2014, 23:23

Start Kolašinca je nepromišljen i glup.Momka je bez ikakve potrebe slomio i udaljio sa terena 6 mjeseci.

Po balkanskoj šizologici da mu je obje noge slomio rekli bi nije bilo namjere, jer ipak je ovo muška igra i ipak je ovo naš Kolašinac.

Da je ovako nešto slično uradio Pepe našem momčiluku vjerovatno bi se pisale peticije pred ambasadom Portugala za javni linč.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 18 mar 2014, 23:23

Najgore u svemu sto je bio extra zamjena,ako ga ne bude duze,nemamo ofanzivne zamjene :(
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 mar 2014, 23:24

atmosfera i komentari kao da je umro jese
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 mar 2014, 23:25

Dzoni je napisao/la:
Pricas kao da je rijec o igracu sa nekih 28-29 godina.
Shvatam tezinu povrede ali imaj u vidu da je rijec od dvadesetogodisnjaku.Mladim ljudima oporavci traju puno puno krace,valjda zato sto su mladi,jel?
Uostalom jos uvijek ne znamo sa sigurnoscu o cemu se radi,pa apelujem da se prestane sa lupetanjem. ;)
Pa upravo tako.
Mlad a ovako samo ide ka tome da ce se svako malo povr. i bojati..
Ala Canales.
Popucali jednoc nema od njega..

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 18 mar 2014, 23:27

suhi je napisao/la:Najgore u svemu sto je bio extra zamjena,ako ga ne bude duze,nemamo ofanzivne zamjene :(
štaš reć za Arsenal onda :D. Fali pola prvog tima :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 mar 2014, 23:27

Saurman je napisao/la:Start Kolašinca je nepromišljen i glup.Momka je bez ikakve potrebe slomio i udaljio sa terena 6 mjeseci.

Po balkanskoj šizologici da mu je obje noge slomio rekli bi nije bilo namjere, jer ipak je ovo muška igra i ipak je ovo naš Kolašinac.

Da je ovako nešto slično uradio Pepe našem momčiluku vjerovatno bi se pisale peticije pred ambasadom Portugala za javni linč.
Mesar Kolašinac nije ni žuti dobio za svoj mesarski start.

Je li vama ljudi toliko teško prihvatiti da je povreda bila bad luck?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 18 mar 2014, 23:29

suhi je napisao/la:Najgore u svemu sto je bio extra zamjena,ako ga ne bude duze,nemamo ofanzivne zamjene :(
dobro uvik se moze DiMaria stavit na krilo i Isco iza ako zatreba al nadam se da nece bit potreba

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 18 mar 2014, 23:30

Ma nema se cega bojati,nije rijec o nekom otvorenom prelomu koji istraumatizira covjeka za sva vremena bezobzira u kojim godinama bio i o kome je rijec.
Uostalom nije prvi kojem se ovo desava i nebi bio prvi koji je karijeru nastavio sasvim normalno.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 18 mar 2014, 23:30

slika
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 mar 2014, 23:31

Oploditelj 8-)

slika
Ronaldo - Isco - Bale

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2014, 23:34

Amar Dzeko je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Start Kolašinca je nepromišljen i glup.Momka je bez ikakve potrebe slomio i udaljio sa terena 6 mjeseci.

Znači to što nije dobio karton opravdava ovaj start.?

Čuj povreda je bad luck. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 mar 2014, 23:39

Saurman je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:

Znači to što nije dobio karton opravdava ovaj start.?

Čuj povreda je bad luck. :lol:
Ne opravdava faul, opravdava pisanja da je start bio užasan jer uopšte nije. Teška filozofija čini se..
Ronaldo - Isco - Bale

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.