RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ma nema od titule nista, al valjalo bi da sto vise budemo blizu ovih prvih, cisto da pritisak pravimo i da ucinimo prvenstvo zanimljivijim, ako moze zanimljivije od ovoga trenutno 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Bit će teško, ali ne sumnjam u ROĐENE. Sutra po pobjedu, ali ni remi nije loš.
AGRESIVNO ROĐENI!

AGRESIVNO ROĐENI!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Tempo, agresija & atack.
Nijedna ekipa u BiH ne može tome parirati a ni mi ne možemo to odigrati 90 minuta ali srećom ima mogućnost više zamjena pa onda čekajmo kraj na konopcima....Uostalom , bez tempa niko nema šta da traži u Europi osim turističnog putovanja.
Igrajte kao da vam je sutra zadnja utakmica u životu. U ponedeljak praavimo novi plan!
Nijedna ekipa u BiH ne može tome parirati a ni mi ne možemo to odigrati 90 minuta ali srećom ima mogućnost više zamjena pa onda čekajmo kraj na konopcima....Uostalom , bez tempa niko nema šta da traži u Europi osim turističnog putovanja.
Igrajte kao da vam je sutra zadnja utakmica u životu. U ponedeljak praavimo novi plan!
- OldFashioned
- Kontakt:
Vrati se stranicu-dvijeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:37Gdje si procitao na nasoj temi da neko prica o tituli?OldFashioned je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:29Kakva titula, uozbiljite se.
Idemo u goste ekipi koja nam je vjerovatno najnezgodniji protivnik na strani u istoriji kluba.
X super!

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Danas je vakat da proradi Ubiratan! 
Zadnja izmjena: RAdolinaSunca, dana/u 18 apr 2021, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Boze sacuvaj, zelje su ti kriminalne.
Hocemo pobjedu u svakom kolu i protiv bilo koga da igramo.
Pozz.
-
- Kontakt:
Sretno i od mene

Makar vi dobili da mi vikend ne propadne skroz

Dejane, Georgije nas lepi...hajde procepi vise!
Sretno Rođeni danas!
Bod bi bio super, 3 boda idealno...
MUSVDG
Sretno Rođeni danas!
Bod bi bio super, 3 boda idealno...
MUSVDG

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Dejo je puno korisniji od npr. Mešanovića što ga je Sarajevo dovelo, neće ga gol ali mislim da bi mogao brzo pročepiti. Nismo fulili sa napadačem, znam sada ćete skoro svi na mene, ali ja kad gledam utakmicu on je jedini igrač koji je u stanju zadržati loptu u duel igri i presing nam je digao na novi nivo.
Ti si naša ljubav jedina!
Georgijević diže formu, i sve više učestvuje u igri.
Jedino mu fali malo krvi i borbenosti, tu je tanak.
Jedino mu fali malo krvi i borbenosti, tu je tanak.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Igrači koji imaju po dva kartona
Anđušić Nemanja
Hasanović Dino
Vehabović Edo
Ovčina Haris
Ćosić Mehmed
Anđušić Nemanja
Hasanović Dino
Vehabović Edo
Ovčina Haris
Ćosić Mehmed
-
- Kontakt:
Moje mišljenje je da Georgijević nije klasični napadač i da ne treba očekivati neke silne golove od njega, ali sudjelovanje u akcijama gdje će gurati druge u gol situaciju što je sušta suprotnost Muliću koji je onaj klasični primjer čovjeka koji treba loptu serviranu da napravi nešto.
Mislim da će Dejo kroz neko vrijeme sa Feđinim usmjeravanjem biti solidan igrač, ali nama bi trebao još jedan napadač koji će biti klasični target man (iako se nadam da će Brandao konačno proraditi jer osjeti se na njemu da želi, ali nije imao sreće da pobjegne iz te crne serije)
Mislim da će Dejo kroz neko vrijeme sa Feđinim usmjeravanjem biti solidan igrač, ali nama bi trebao još jedan napadač koji će biti klasični target man (iako se nadam da će Brandao konačno proraditi jer osjeti se na njemu da želi, ali nije imao sreće da pobjegne iz te crne serije)
Mostar u srcu, Velež do groba
Ima odlicno kretanje za našu ekipu... Feđa ga fali non stop i dosta pridonosi ekipi. Golovi će dočifudbalfudbal je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:08Dejo je puno korisniji od npr. Mešanovića što ga je Sarajevo dovelo, neće ga gol ali mislim da bi mogao brzo pročepiti. Nismo fulili sa napadačem, znam sada ćete skoro svi na mene, ali ja kad gledam utakmicu on je jedini igrač koji je u stanju zadržati loptu u duel igri i presing nam je digao na novi nivo.
-
- Kontakt:
Bogdanovic, Dario, Cosic, Chesmedjiev, Zeljkovic, Hasanovic, Radovac, Vehabovic, Andjusic, Georgijevic Brandao.
Na klupi su ostali: Zvonic, Ovcina, Prses, Behram, Zubanovic, Osmic, Hajdarevic i Alagic
Na klupi su ostali: Zvonic, Ovcina, Prses, Behram, Zubanovic, Osmic, Hajdarevic i Alagic
-
- Kontakt:
Fin sastav, mozda i najbolje sto imamo trenutno. Imam filing da ce ga Brandao zabit danasfudbalfudbal je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:57Bogdanovic, Dario, Cosic, Chesmedjiev, Zeljkovic, Hasanovic, Radovac, Vehabovic, Andjusic, Georgijevic Brandao.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Manje više očekivan sastav.
Koki je brži od Zvonića a Bogdanović je unio sigurnost u visokim loptama, samo da tako nastavi.
Bit će teška utakmica.
Sretno rođeni
Koki je brži od Zvonića a Bogdanović je unio sigurnost u visokim loptama, samo da tako nastavi.
Bit će teška utakmica.
Sretno rođeni

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Pozlatila ti se ako se ispostavi da će tako biti, a imam sličan osjećaj jer stvarno je više vrijemekillafrommanilla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:03Fin sastav, mozda i najbolje sto imamo trenutno. Imam filing da ce ga Brandao zabit danasfudbalfudbal je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:57Bogdanovic, Dario, Cosic, Chesmedjiev, Zeljkovic, Hasanovic, Radovac, Vehabovic, Andjusic, Georgijevic Brandao.
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Samo pametno prvo poluvrijeme, u drugom ih satrat presinogm, neće znat klinci gdje se nalaze
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.