Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Samo godinu dana kasnije isti timovi, ista liga, drugi stadion, isti rezultat, drugi pobjednik.Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobro, hajde sad malo se prestanite "brinut" za Barcelonu i uzivajte u 3 boda prednosti..Amar Dzeko je napisao/la:Kakav cirkus ova uprava napravi od kluba. I na terenu i van njega.
Mozemo mi oboje nemas potrebe da se brinesLillard0 je napisao/la:Dobro, hajde sad malo se prestanite "brinut" za Barcelonu i uzivajte u 3 boda prednosti..Amar Dzeko je napisao/la:Kakav cirkus ova uprava napravi od kluba. I na terenu i van njega.
Ma nema potrebe da se toliko zamarate..Amar Dzeko je napisao/la:Mozemo mi oboje nemas potrebe da se brinesLillard0 je napisao/la:Dobro, hajde sad malo se prestanite "brinut" za Barcelonu i uzivajte u 3 boda prednosti..Amar Dzeko je napisao/la:Kakav cirkus ova uprava napravi od kluba. I na terenu i van njega.
Zayebanciju na stranu nisam ja uopste bacao neke provokacije, samo sam se cudio vasoj upravi.Lillard0 je napisao/la:Ma nema potrebe da se toliko zamarate..
opet kopiras taj veliki inde.x.hr je*o te oni i ti njih ,sta koji q dolazis sa tim tekstovima ,Saurman je napisao/la:"Više od kluba" i više od transfera: Barca je tvrdila da je Neymara platila 57, a na kraju će biti 107 milijuna"
KAKO dani prolaze, transfer brazilske zvijezde Neymara iz Santosa u Barcelonu raste iz dana u dan.
Najkontroverzniji transfer Primere, koji je nedavno dobio i svoj sudski epilog, svakim danom dobiva neke sasvim nove konotacije i dodatke. Barcelona je na početku tvrdila da je brazilskog reprezentativca platila 57.1 milijun eura, no ispalo je da je transfer dosegao cijenu od vrtoglavih 92 milijuna. Drugim riječima, ili prema presudi Vrhovnog suda Španjolske, katalonski gigant je državu oštetio za 9.1 milijun eura.
Prema važećim zakonima u Španjolskoj, kazna za utaju poreza iznosi od 5.5 do 54.6 milijuna eura, međutim, kako sada stvari stoje Barcelona će ipak morati platiti samo minimum. Kako tvrdi Marca, Katalonce je spasila brzina i ažurnost njihove pravne službe koja je već jutros uplatila tih od 9.1 milijuna eura. Ukoliko se to pokaže točnim, Barcelona bi morala platiti još 5.5 milijuna kazne koliko iznosi taj predviđeni minimum, što bi, kada se sve zbroji i oduzme, pokazalo kako je Neymar Barcelonu koštao točno 107.3 milijuna eura. A ako se pokaže da su tvrdnje Marce netočne, ako Barcelona ipak nije platila taj dug, tada će kazna rasti iz dana u dan.
Iz ove perspektive zaista smiješno zvuči izjava trenera Barcelone Tate Martina koji je s gnušanjem prokomentirao rekordni transfer Garetha Balea iz Tottenhama u Real, smatrajući neukusnim bavati toliko novca za jednog igrača. Ispada da je odšteta Reala Tottenhamu "sitniš" naspram ovog cirkusa oko Neymara.
Nije to zabrinutost jaranelet3 je napisao/la:Saurman i bosanski madridisti su najviše zabrinuti Barcinom poslovanjem....ubjedljivo više nego i sami culesi![]()
šta reci, koju posluku porati?? kome?
Covjek mi ogadi Bayern...let3 je napisao/la:Saurman ce na kraju nagurati tu cifru do 200 miliona...dok to ne odradi, nece odustati![]()
lik je dosad copy-paste jedno 20 tekstova o transferu Neymara, svaki razlicit od onog prethodnog
![]()
![]()
yebeno je opterecen tim transferom
Amar Dzeko je napisao/la:Nije to zabrinutost jaranelet3 je napisao/la:Saurman i bosanski madridisti su najviše zabrinuti Barcinom poslovanjem....ubjedljivo više nego i sami culesi![]()
šta reci, koju posluku porati?? kome?
Neću ja ništa nagurati nego sudstvo u Španiji.Koliko ste ono pisali na početku da je transfer koštao, 22 mil ?let3 je napisao/la:Saurman ce na kraju nagurati tu cifru do 200 miliona...dok to ne odradi, nece odustati![]()
lik je dosad copy-paste jedno 20 tekstova o transferu Neymara, svaki razlicit od onog prethodnog
![]()
![]()
yebeno je opterecen tim transferom
jest, kad bi ti bio na celu španskog pravosuđa....to može samo u tvojim mokrim snovima u kojima zamišljaš Barcu u segundiSaurman je napisao/la:Neću ja ništa nagurati nego sudstvo u Španiji.Koliko ste ono pisali na početku da je transfer koštao, 22 mil ?let3 je napisao/la:Saurman ce na kraju nagurati tu cifru do 200 miliona...dok to ne odradi, nece odustati![]()
![]()
![]()
yebeno je opterecen tim transferom![]()
Prvo ste pisali da neće biti podignuta optužnica,pa ste rekli kako je Neymar plaćen 57 mil i ni cent više,zato što je to rekao ni manje ni više nego Rosell. Čovjek koji je odmah ufatio maglu kad je vidio šta je uradio.
Ocrnio je klub zbog kakadua.
Jedina odgovarajuća kazna za ovo je izbacivanje u drugu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.