Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve dok smo mi zadnja opcija poluinvalidima ispodprosjecnih klubova iz egzoticnih drzavica ili ozbiljnijih klubova iz regiona,necu reci Evrope,ovako ce biti.
Bez pravih igraca i ozbiljnih transfera,sa odlascima djece koja obecavaju,za sicu ili uz otkup njihovih ugovora od raznoraznih hostaplera
Bez pravih igraca i ozbiljnih transfera,sa odlascima djece koja obecavaju,za sicu ili uz otkup njihovih ugovora od raznoraznih hostaplera
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako je. Hiljade anonimusa je prodefiliralo kroz glavni grad a tek rijetki su ostavili trag. Još rjeđi su oni na kojima je klub fakat profitirao.Ado76 je napisao/la:Sve dok smo mi zadnja opcija poluinvalidima ispodprosjecnih klubova iz egzoticnih drzavica ili ozbiljnijih klubova iz regiona,necu reci Evrope,ovako ce biti.
Ja bi im ovo podmetao pod nos kod pregovora. A ne, dođe mali rumeni papak, odrastao u kartonskoj kutiji i kao malo nešto zna i kaže Ja. Kakav ti, klocu. Marš. Imamo bolje djece u kadetima od tebe.
Hoću reći, slabo sebe vrednujemo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Poenta svega.Sve dok najbolji igraci budu odlazili za 200-300k eura pa kojekakvim vukojebinama,nasa liga ce biti dno.Neandertalac je napisao/la:Tako je. Hiljade anonimusa je prodefiliralo kroz glavni grad a tek rijetki su ostavili trag. Još rjeđi su oni na kojima je klub fakat profitirao.Ado76 je napisao/la:Sve dok smo mi zadnja opcija poluinvalidima ispodprosjecnih klubova iz egzoticnih drzavica ili ozbiljnijih klubova iz regiona,necu reci Evrope,ovako ce biti.
Ja bi im ovo podmetao pod nos kod pregovora. A ne, dođe mali rumeni papak, odrastao u kartonskoj kutiji i kao malo nešto zna i kaže Ja. Kakav ti, klocu. Marš. Imamo bolje djece u kadetima od tebe.
Hoću reći, slabo sebe vrednujemo.
Jasno je meni da igraci zele zaraditi,ali brate mili gdje ces u Kazahstan,Kinu,Tajlan sa 23 godine??
To meni nije jasno,profesionalci bez ikakvih ambicija...
- Neandertalac
- Kontakt:
A pogledaj tek derbi. Pa smiješno svega mi, živi cirkus. All star utakmica polovnjaka iz regije sa par naše djece.
Boli njih ona stvar, šta on zna šta je nama derbi. On zna za šišu i imstagram, klubove i "trebe". Jer su kako rekoh većina odrasli po "barakama", polupismeni i inteligentni k'o hidrant. Njemu je ovo ovde Vrh.
Boli njih ona stvar, šta on zna šta je nama derbi. On zna za šišu i imstagram, klubove i "trebe". Jer su kako rekoh većina odrasli po "barakama", polupismeni i inteligentni k'o hidrant. Njemu je ovo ovde Vrh.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Najbolji primjer toga je klupa Sarajeva.Sarajevo mogu voditi samo MRTVI PITARI i niko vise.Jer niko drugi igracima ne moze objasniti "tezinu" dresa Sarajeva,a slicno je i sa vama
Cuj ovog gdje su Zeljina djeca... pa neznam, pitaj Cerimagica, Hajradinovica, Bajica, Hodzica, Hadziahmetovica, Gojaka... da ne spominjem stariju gardu s Dzekom u krugu.
A u klubu trenutno imas Memiju, Zerica, Osmankovica, Mujagica, Beganovica, Kjosevskog, dok nadolaze igrace poput Kurtovica, Sabanadzovica, Besirevica... Nebojte se vi s Koseva za Zeljinu djecu 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajdemo se mi povuć na vakat, evo ovih "mojih" a uskoro i "tvojih", pa opet nekad kada zrak bude čistAdo76 je napisao/la:Najbolji primjer toga je klupa Sarajeva.Sarajevo mogu voditi samo MRTVI PITARI i niko vise.Jer niko drugi igracima ne moze objasniti "tezinu" dresa Sarajeva,a slicno je i sa vama
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Hajdemo se mi povuć na vakat, evo ovih "mojih" a uskoro i "tvojih", pa opet nekad kada zrak bude čistAdo76 je napisao/la:Najbolji primjer toga je klupa Sarajeva.Sarajevo mogu voditi samo MRTVI PITARI i niko vise.Jer niko drugi igracima ne moze objasniti "tezinu" dresa Sarajeva,a slicno je i sa vama
Široki Brijeg-Čelik NK „Široki Brijeg“, novčana kazna u iznosu 2.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice upotreba pirotehničkih sredstava i isticanje političkih poruka od strane vlastitih navijača);
FK „Željezničar“, novčana kazna u iznosu 2.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava i megafona od strane vlastitih navijača)

FK „Željezničar“, novčana kazna u iznosu 2.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava i megafona od strane vlastitih navijača)
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Megafon=političke poruke. Bravo za savez!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
A navijaci Kozare ispozdravljali sve zlocinaca sto ima iz posljednjeg rata, kazne nema! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Neandertalac
- Kontakt:
U ŠveCkoj nemiri, z'ravo.Ado76 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Hajdemo se mi povuć na vakat, evo ovih "mojih" a uskoro i "tvojih", pa opet nekad kada zrak bude čistAdo76 je napisao/la:Najbolji primjer toga je klupa Sarajeva.Sarajevo mogu voditi samo MRTVI PITARI i niko vise.Jer niko drugi igracima ne moze objasniti "tezinu" dresa Sarajeva,a slicno je i sa vama![]()
![]()
![]()
Bježiii evo Sajo se vec repetir'o
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Čuj kazne za naše 2000 KM, sramota
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Svako yebeno kolo kazne ovo nema nigdje u svijetu.
Zemlja sa skoro najmanjom posjetom u evropi,101 liga svijeta ali u kaznjavanju prvi....
"Propusti u organizaciji utakmice".
Pa majku vam lopovsku cigani dabogda vam za lijeka trebalo svaka marka.
Najgori tereni u evropi,najgora infrastruktura kvalitet nula....yebo vam baklje i pirotehnika sve zensko u porodici.
To je vama bitno a to sto bi trebali da radite neznate i ne radite....
Zemlja sa skoro najmanjom posjetom u evropi,101 liga svijeta ali u kaznjavanju prvi....
Najgori tereni u evropi,najgora infrastruktura kvalitet nula....yebo vam baklje i pirotehnika sve zensko u porodici.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Neka objasne što su to propusti u organizaciji?
LeBron James
Sve ce biti tako dok se klubovi ne dogovore i ne naprave svoje udruzenje. Do tada valja trpiti ovakve kazne i kad ti je politicka poruka i megafon isto.solinas je napisao/la:Svako yebeno kolo kazne ovo nema nigdje u svijetu.
Nikada ni jednom nisu objasnili.KingJamesMVP je napisao/la:Neka objasne što su to propusti u organizaciji?
Lupe baklje,skandiranja,ubacivanja tvrdih predmeta i td,ali ovu stavku nikada nisu objasnili,samo navedu "propusti u organizaciji".
"Modra boja,na bijelome platnu,
- KingJamesMVP
- Kontakt:
levati, to je rastezljivo pa mogu kako oćesolinas je napisao/la:Nikada ni jednom nisu objasnili.KingJamesMVP je napisao/la:Neka objasne što su to propusti u organizaciji?
Lupe baklje,skandiranja,ubacivanja tvrdih predmeta i td,ali ovu stavku nikada nisu objasnili,samo navedu "propusti u organizaciji".
LeBron James
Jesu zapeli za taj megafon, a u pravilniku (koji je inače zadnji put apdejtovan mislim 2014.-te) ga nigdje nema niti se spominje bilo kakva ta, ili slična kazna.
Koja je ovo mraka, samo nek je sebe gledat, ubirat pare od repke, i ništa ne radit.
Koja je ovo mraka, samo nek je sebe gledat, ubirat pare od repke, i ništa ne radit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.