Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

brazzo
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la brazzo » 24 jan 2011, 20:57

Cartman je napisao/la:Nevjerovatno da nastavlja sa istom odbranom, kad je ocito da nema sanse da mi odigramo protiv ozbiljnije ekipe, i da sacuvamo mrezu. Mravac i Pandza su ispucali sve kredite. Pogotovo ovaj prvi. Na osnovu cega je Besic pozvan, samo Bog zna. Njih trojice se rijesit, pozvat Cocalica i Jahica za odbranu, i jos dodat Ljevakovica da pojaca poziciju zadnjeg veznog. Ovako vise ne ide. Moramo zabit 3 gola, da bi pobjedili.
sigurno da treba probati nove igrače i fakat mi je nejasno zašto se izbjegavaju prilike na prijateljskim tekmama komotno se mogu oprobati barem 2 igrača na svakoj prijateljskoj tekmi, jer smo ionako pokratki sa opcijama. Ali opet kad pogledaš koga bi drugog pozvao ako neće Pandžu i Bešića pa eto i Mravca mada je on tu i najslabija karika :roll: (Jahića je morao staviti računati za Mexico i sumnjam da ga je namjerno izostavio, moguće je da ima tu nekih međusobnih nesuglasica). Samo se nadam da će naredne prijateljske biti više novih (a po mogućnosti i mlađih) igrača pa barem protiv slabijih ekipa ako se već bojimo neke blamaže zbog tih eventualnih poziva.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2011, 21:10

Vranjes pozvan,Besic,Nadarevic ,,Mujdza,Pandza i jos Subasic i kapak.
Mravac kaska za njima,ali inace imamo velik izbor u pm.
Cocalica osim @Zeljovca niko konkretno i ucestalo ne prati.Ali se zato zna pametovati.Da je ovaj trebao biti pozvan ili ne.
Jahic od one povrede i odlaska Bajevica,forma mu pala ku-rcu za usi.Ali eto opet se mora naci kakav ''skaut'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 24 jan 2011, 21:12

Samo da ne stavi Lulica kao lijevog beka, i sve ce biti dobro. Pa on bi nam bio zlata vrijedan, samo da igra ofanzivnije. Radije staviti Subasica kao lijevog beka, nego njega.

HAJDA
Kontakt:

Post Postao/la HAJDA » 24 jan 2011, 21:29

Ma nek stavlja koga hoce i gdje hoce samo da bude pobjeda ili remi :P ,a ne poraz :oops:
Mi Smo Horde Zla sa Sjevara Uvj'ek vjerna Bordo armija.
Vjecno je u Nasim Srcima ,

SARAJEVO LJUBAV JEDINA.!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2011, 21:30

B0SANAC je napisao/la:Samo da ne stavi Lulica kao lijevog beka, i sve ce biti dobro. Pa on bi nam bio zlata vrijedan, samo da igra ofanzivnije. Radije staviti Subasica kao lijevog beka, nego njega.
Slazem se, vrlo je los u odbrani, ali nije los igrac. To jednostavno nije njegova pozicija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 jan 2011, 21:31

harishp je napisao/la:Vranjes pozvan,Besic,Nadarevic ,,Mujdza,Pandza i jos Subasic i kapak.
Cocalica osim @Zeljovca niko konkretno i ucestalo ne prati.Ali se zato zna pametovati.Da je ovaj trebao biti pozvan ili ne.
Jahic od one povrede i odlaska Bajevica,forma mu pala ku-rcu za usi.Ali eto opet se mora naci kakav ''skaut'' :mrgreen:
to i jeste tuga :( pola stručnog štaba i ne zna sa čime raspolaže, a što se tiče Jahića
palu mu forma :lol: a šta tek onda reći za Vranješa, utakmice nije odigrao, Subašić isto tako, Misimović tima nije ni vidio, eee to je već dobar skauting :roll:
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2011, 21:42

brazzo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Vranjes pozvan,Besic,Nadarevic ,,Mujdza,Pandza i jos Subasic i kapak.
to i jeste tuga :( pola stručnog štaba i ne zna sa čime raspolaže, a što se tiče Jahića
palu mu forma :lol: a šta tek onda reći za Vranješa, utakmice nije odigrao, Subašić isto tako, Misimović tima nije ni vidio, eee to je već dobar skauting :roll:
A ti bi dobar skauting. :roll:
Ni kase teske stotine kila ne mogu u savezu opstati a ti bi velis fajn plaho fajn skauting.
Grdne rane.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 jan 2011, 21:50

eee moj harise ni sam ne znaš šta pišeš :| Igrač se ne prati samo uživo i na licu mjesta i ne prate ih samo članovi stručnog štaba, valjda su tolike fudbalske '' face'' i valjda nešto znače u svijetu pa da imaju i svoje kontakt osobe i prijatelje iz te sfere da im prenesu neke informacije ako je već problem otići na jednu utakmicu u Češku ili recimo Austriju, više će uštjedjeti nego što će otići petkom na Baščaršiju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2011, 21:59

brazzo je napisao/la:eee moj harise ni sam ne znaš šta pišeš :| Igrač se ne prati samo uživo i na licu mjesta i ne prate ih samo članovi stručnog štaba, valjda su tolike fudbalske '' face'' i valjda nešto znače u svijetu pa da imaju i svoje kontakt osobe i prijatelje iz te sfere da im prenesu neke informacije ako je već problem otići na jednu utakmicu u Češku ili recimo Austriju, više će uštjedjeti nego što će otići petkom na Baščaršiju.
Jok ti znas.
U savezu,znaci u repci se cestito i ne zna ni ko pije ni ko placa.Dosad je to Uske samo znao za ono prvo.
Ako ko prati niko nece za zdenku sir,vec za malo konvertabilnije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 25 jan 2011, 00:44

Ma Hari brate priznaj jednom poraz :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2011, 01:44

delija je napisao/la:Ma Hari brate priznaj jednom poraz :mrgreen:
Sam,preko mene mrtva :mrgreen:
P.S Ako ga priznam u istom ste brodu,znaci tonete zajedno sa mnom.
Ne potpisuj Alija :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 jan 2011, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 25 jan 2011, 01:53

Koja si ti mustra 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2011, 02:46

delija je napisao/la:Koja si ti mustra 8-)
Mustra nego sta. 8-)
Fazon je da se vazda rasprdjuje u vezi poziva igraca.A uopste ne vidi ili nece da vidi da se ruje kopa i skoro vec gotovo sigurno dobija suspenzija u martu.
Cao evropsko,cao svjetsko.
I sad neko spominje o skautingu i drugim stvarima,koji ponekad ni u svjetskim klasa repkama ne funkcionise najbolje a kamoli kod nas.
Kod nas u stvari ne funkcionise ni najosnovnije a ne skuting.
Ove mi utopije i pronalazenje tople vode vec odavno preko hasima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 jan 2011, 03:40

Izgleda da Jahica svaki novi trener stavi u drugi plan na samom pocetku i tek kasnije shvate koliko je ustvari kvalitetan i polivalentan igrac. Nadam se da ce i Pape to sto prije uvidjeti. Ruke na srce daleko je korisniji od Mravca i Nadarevica, al nije sve idelano i to ce doci na svoje, samo da Pape nastavi ovako raditi...

delija je napisao/la:Ma Hari brate priznaj jednom poraz :mrgreen:
delija je napisao/la:Koja si ti mustra 8-)
:lol:

Nego hare sta bi sa onim kvizom, putuje li se u minken.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2011, 03:53

ide @Gero i Misur. :mrgreen:
P.S Jahic se izgleda ceslja na krivu stranu pa vazda dezurni.
Kako se Nadar vratija tako ce i barba Jaha,ha ja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 25 jan 2011, 04:35

po cemu to vranjes dobija poziv nije mi jasno...neko gore spomenu besica? bolji je od sve i jednog naseg odbranbnog igraca osim mujdze i spahe...ako moze vranjes i subasic da budu tu moze i besic...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 jan 2011, 14:24

gruezi je napisao/la:po meni ovo sto vidim nije lose...mislim na cocalicva primjetit ce te da je par puta pod pritiskom odigrao vrlo pametno i jednostavno...u par situaciju pokazuje da zna citATi igru u i dobru startnu brzinu...e sad bi bilo dobro kad bi na sljedecem videu stavio i njegove greske zajedno sa dobrim potezima pa da onda damo realnu ocjenu..
To su svi njegovi potezi sa utakmice od prije par dana. Bez ijedne greške. Izbacio sam par tačnih dodavanja, koja su bila prejednostavna. Ali sve je tu. Po meni dovoljno da se vidi da je odličan zadnji vezni i to protiv vrlo jakog tima. Zatvorio je par puta i lijevu stranu, kad mu je saigrač sa te pozicije otišao u napad, ali je to malo glupo stavljati u video.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 jan 2011, 14:26

noah je napisao/la:
Željovac je napisao/la:1:1 završi. PAO izjednačio iz 1000% izmišljenog penala. Tuga. :roll:

[youtube][/youtube]
sta hoces dokazati s ovim? da zna dodati loptu na 2/3 metra?

prosjecan vezni igrac
Tako se igra na zadnjem veznom, dječače. Nema tu driblera, iako momak inače ima i odličnu tehniku. Ko vidi vidi, ko ne vidi, ne vrijedi mu crtat.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 jan 2011, 14:35

Muslimović jučer prije vremena napustio trening zbog bolova u trbušnom zidu.

Cocalić igrač utakmice protiv Panathinaikosa. Jedini dobio osmicu od Exedra sportsa.

slika

I u timu kola.

slika

slika

Visca el Višća!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 jan 2011, 16:30

Napisi nam na jos kojoj temi. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas i 19 gostiju.