Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
banelle imaš moju punu podršku
- QUARTERBACK
- Kontakt:
oj ko je moderator allahu, sace biti sergija ko petkom na dzumi svake sedmice za odrzavanje pdfa
Nije ti to loša ideja, ima nade za tebe.QUARTERBACK je napisao/la:oj ko je moderator allahu, sace biti sergija ko petkom na dzumi svake sedmice za odrzavanje pdfa
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
#anellazamooderatora 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nema goreg moderatora na forumu od anela( ne računajući cashmana, monologa, one levate iz liverpoolovog tabora, također i one iz manurovog), jedva čekam da Sančez ostane pa da preuzmem vlast.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
slažem se mrkva jerane
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Znaš li ti da Alexis traži 891 885 KM sedmično ?Brokula je napisao/la:Nema goreg moderatora na forumu od anela( ne računajući cashmana, monologa, one levate iz liverpoolovog tabora, također i one iz manurovog), jedva čekam da Sančez ostane pa da preuzmem vlast.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Alexis izgleda fakat traži 400k funti sedmično tj. 456k eura, tj 888k maraka. 
Za te pare se mogu plaćati 2 WC igrača

- Marsal
- Kontakt:
Traži puno da bi dobio maloKontraa je napisao/la:Alexis izgleda fakat traži 400k funti sedmično tj. 456k eura, tj 888k maraka.

Vjerujem da se mogu naći između 300-360 hiljada funti, a Alexis definitivno vrijedi tih para. Možda ne ove godine, ali već za dvije sezone to će bit plata manje-više svih wc igrača. Sa njim, Ozilom, LAcom i još možda 1 ili 2 kvalitetnih fudbalera imamo šanse.
Bez Alexisa sve pada u vodu.
btw kad Jenkinson yebeni zarađuje 50.000 funti, a Debuchy ako se ne varam 80.000 onda Alexis ima pravo da traži da prepišu Emirates na njegovo ime.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma skinuti plate Jenkisnonu, Debushiu i Wilsheru i utrpati Alexisu. Možda čak dobije malo više od 891 885 KM sedmično.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bice sergija petkom pred emiratesom za alexisa
- Marsal
- Kontakt:
Muštuluk za Kontru
Jack Wilshere has reported back to London Colney for pre-season with Arsenal. Contract talks…
Lucas Perez is set to return home to former club Deportivo La Coruna this week.

ovo su napisale glavne sportske novine u Čileu, koje su već jednom ranije napisale da alexis vjerovatno ostajeAlexis seems set to stay at #afc after the club improved their financial package
Told Szczesny keen on return to Italy, however big gap in valuation between #afc & #juve. Ospina could go too - Marseille shown interest.
Al pomalo je bezobrazno toliko traziti. Koliko bi onda Kante kao najbitniji igrac u Celziju trebao traziti?Marsal je napisao/la:Traži puno da bi dobio maloKontraa je napisao/la:Alexis izgleda fakat traži 400k funti sedmično tj. 456k eura, tj 888k maraka.
Za te pare se mogu plaćati 2 WC igračaTako ja kad hoću iskamčit biciklo tražim BMW x5 ali dobijem samo par šamara. Jbg, nisam ja Alexis.
Vjerujem da se mogu naći između 300-360 hiljada funti, a Alexis definitivno vrijedi tih para. Možda ne ove godine, ali već za dvije sezone to će bit plata manje-više svih wc igrača. Sa njim, Ozilom, LAcom i još možda 1 ili 2 kvalitetnih fudbalera imamo šanse.
Bez Alexisa sve pada u vodu.
btw kad Jenkinson yebeni zarađuje 50.000 funti, a Debuchy ako se ne varam 80.000 onda Alexis ima pravo da traži da prepišu Emirates na njegovo ime.
Ne znam, mislim da mu niko nece dati vise od 300k ako i toliko. Ako je jedan Bayern rekao da su to preveliki zahtjevi onda je sve jasno
Postano iz vreće
- Marsal
- Kontakt:
Bezobrazno jest, ali on je u situaciji da toliko traži. Evo recimo, 300K funti mu mogu dati i City i PSG, zapravo jedva ga čekaju. Osim para oni mu mogu dati sigurnu borbu za trofeje, mi ne možemo. Zato čovjek ako želi ostati kod nas želi makar to dobro naplatiti. Ja ga razumijem, iskreno da sam u njegovoj situaciji i koži bez obzira koliko volim Arsenal iscijedio bi ih do posljednje funte.Kontraa je napisao/la: Al pomalo je bezobrazno toliko traziti. Koliko bi onda Kante kao najbitniji igrac u Celziju trebao traziti?
Ne znam, mislim da mu niko nece dati vise od 300k ako i toliko. Ako je jedan Bayern rekao da su to preveliki zahtjevi onda je sve jasno
Postano iz vreće
Znam da bi ih i ti iscijedio. Ipak si ti iz ZeniceMarsal je napisao/la:Bezobrazno jest, ali on je u situaciji da toliko traži. Evo recimo, 300K funti mu mogu dati i City i PSG, zapravo jedva ga čekaju. Osim para oni mu mogu dati sigurnu borbu za trofeje, mi ne možemo. Zato čovjek ako želi ostati kod nas želi makar to dobro naplatiti. Ja ga razumijem, iskreno da sam u njegovoj situaciji i koži bez obzira koliko volim Arsenal iscijedio bi ih do posljednje funte.Kontraa je napisao/la: Al pomalo je bezobrazno toliko traziti. Koliko bi onda Kante kao najbitniji igrac u Celziju trebao traziti?
Postano iz vreće

Mada, i dalje mislim da on ostaje koliko god da trazi.
Wenger je odavno na aparatim i dat će mu i svoju platu ako treba
Puno je 850k ali ako ko zasluzuje toliku platu onda je to sexator.
Steta sto nece ostati.
Steta sto nece ostati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Evo im qrac 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.