budi te oprezni sto se tice velicina .... nisu uski kao predhodni !!
imao sam priliku da probam

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakav je to pivski stomak.SafetSajo je napisao/la:momci PAZNJA !!!
Shooter je napisao/la:Kakav je to pivski stomak.SafetSajo je napisao/la:momci PAZNJA !!!
![]()
Shooter je napisao/la:Kakav je to pivski stomak.SafetSajo je napisao/la:momci PAZNJA !!!
![]()
bordo_Sarajevo je napisao/la:Pa jel ovo na tebi M ili L ?
JavierBosnia je napisao/la:Evo na ovoj slici od Safeta se najbolje vidi bar po meni da je i grb i adidas logo previsoko. Trebalo je to po meni biti u dijelu gdje je ova linija
Ma odlican dres samo po meni, grb ide kod srca , a ne skoro na rame hahahSafetSajo je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Evo na ovoj slici od Safeta se najbolje vidi bar po meni da je i grb i adidas logo previsoko. Trebalo je to po meni biti u dijelu gdje je ova linija
to jest ... i mene cudi
grb je siveni nije vise naljeplicaheheh linija je lijepljena to sam opipo iza ima "bosna i hercegovina"
rupice na ramenima ima ...
sve u svemu dobar je
JavierBosnia je napisao/la:Ma odlican dres samo po meni, grb ide kod srca , a ne skoro na rame hahahSafetSajo je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Evo na ovoj slici od Safeta se najbolje vidi bar po meni da je i grb i adidas logo previsoko. Trebalo je to po meni biti u dijelu gdje je ova linija
to jest ... i mene cudi
grb je siveni nije vise naljeplicaheheh linija je lijepljena to sam opipo iza ima "bosna i hercegovina"
rupice na ramenima ima ...
sve u svemu dobar je
Eh jbga, ja narucio L , metar i 80 visok, oko 80 kg ( ZimaSafetSajo je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:Pa jel ovo na tebi M ili L ?
M druze M
hmmmm mozemo zamijenit jeb aji ga hahaha mozda mi ne uspije pokusaj skidanja pivskog stomakabordo_Sarajevo je napisao/la:Eh jbga, ja narucio L , metar i 80 visok, oko 80 kg ( ZimaSafetSajo je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:Pa jel ovo na tebi M ili L ?
M druze M), valjda nece biti pre-velik
Da prenesem na sljedecu stranu nek se informisu ovi koji su pisali neke glupostiJavierBosnia je napisao/la:Evo nekoliko stvari
1. Na ovim prezentacijama je prikazano da je plavi- DOMAĆI; bijeli - GOSTUJUCI dres.
2. Šorc plavog dresa će biti plavi, bijelog bijeli.
3. Golmanski dres će biti na fazon novog adidasovog dizajna za golmane, kao sto Chelsea ima, a evo slike:
Nosio je takav bega protiv kipra cini mi se:
![]()
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Shooter je napisao/la:Kakav je to pivski stomak.SafetSajo je napisao/la:momci PAZNJA !!!
![]()
trebao si i glavu slikat prijatelju, da se barem moze vidjeti kako dres ovako lici.....na ovoj slici tesko sta procjenit, jos su ti "pixeli" na kameri losi hehehehe......jel to u becu u adidas-shopu u prvom distriktu?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter, Serha i 28 gostiju.