FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Samo Zeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Samo Zeljo » 26 avg 2009, 00:19

bistrikboy je napisao/la:AYAN osnuj podgrupu "TM teatar" i vi nemojte paliti baklje :!:
Odakle tebi pravo da raspravljas o ovim stvarima,boze sacuvaj :arrow:

U Lukavici bez Dine i Mesanovica(zuti kartoni),ali se vracaju Culum i bucan,a debi bi trebao imati i Selimovič :!:
ja koliko znam mesanovic ima 2 zuta kartona a sa 3 se nemoze igrati...bucan trenirao normala sa ekipom,i rovcanin cijeli trening odradio ;)

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 26 avg 2009, 00:33

ko je bio na trenigu veceras jel bio taj brazilac kojeg je neko pomenuo da je dosao na probu? sta je bilo s Menelom? i imal govora o jos nekim pojacanjima, prinovama ili igracima na probi?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 avg 2009, 00:34

Ma eso vazda torokuša bio, samo melje :mrgreen:
Cuo sam da taj mali kad god su ga nasi udvajali, vrlo ih se lako oslobadjao... e to je igrac koji bi nam trebao (tipa stila, avdija)...yeboga driblinga nisam vidio 100god, osim onog sto je mali colic onom iz sirokog kroz pisu probacio :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 26 avg 2009, 00:47

Seyo_TM je napisao/la:Ma eso vazda torokuša bio, samo melje :mrgreen:
Cuo sam da taj mali kad god su ga nasi udvajali, vrlo ih se lako oslobadjao... e to je igrac koji bi nam trebao (tipa stila, avdija)...yeboga driblinga nisam vidio 100god, osim onog sto je mali colic onom iz sirokog kroz pisu probacio :mrgreen:
A fakat bi nam trebao igrac koji zna proci, koji zna izlevatiti cuvara

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 26 avg 2009, 00:53

fali nam jedan vezni da pruži zadnji pas i napadač da ga zabije kao što je bio đelo,štila,huljev i golgeter kao muratović,jahić,dialiba,guvo,kao što olimpik sada ima spalevića i onda možemo razmišljati o evropi a ne ovako mehić,bešlija(istrošen),nadam se da možemo do polusezone među prvih 5 a onda u pauzi dovesti par igrača i u evropu AKB :mrgreen: :mrgreen: kako bi nam dobro došo vugrinec sad :roll: volim te ŽELJOOOOOO :!:

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 avg 2009, 00:59

Eh da Beslija ti istrosen a Vugrinec koji je stari 6 godina on njega nije :D Ja opet mislim da napadaca imamo Popovica (osim Mesanovica) klasican napadac ali mu treba igrac koji cu mu davati korisne lopte, opet ocekujem i bolja izdanja Serdarevica mislim nije nama toliko skripac u prvom timu koliko nemamo klupe a i igracu su skupa jako kratak period bice to sve bolje i bolje.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 26 avg 2009, 01:07

joint union burazeru bešlija otkad se vratio jedino je derbi 2 0 :mrgreen: :mrgreen: odigro ostalo 0 protiv svinjskog nije ubacio lopte a vugrinec je prošle sezone dao 23 gola neprocjenivo iskustvo serie a popović iz provjerenih izvora sam čuo da to nije onaj što je u grčkoj zabio kišu golovaa nego frajer istog imena i prezimena na forumu manijaci org. je još neko potvrdio odbrana beton vezna linija fali šmek igrač napad neigra alen.m u lukavici ko će igrat :?: mehić :mrgreen: smiješno igraj željoo bodove iz lukavice donesi u nedelju će nešto lijepo da se desi :mrgreen:

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 avg 2009, 01:30

harinjo je napisao/la:joint union burazeru bešlija otkad se vratio jedino je derbi 2 0 :mrgreen: :mrgreen: odigro ostalo 0 protiv svinjskog nije ubacio lopte a vugrinec je prošle sezone dao 23 gola neprocjenivo iskustvo serie a popović iz provjerenih izvora sam čuo da to nije onaj što je u grčkoj zabio kišu golovaa nego frajer istog imena i prezimena na forumu manijaci org. je još neko potvrdio odbrana beton vezna linija fali šmek igrač napad neigra alen.m u lukavici ko će igrat :?: mehić :mrgreen: smiješno igraj željoo bodove iz lukavice donesi u nedelju će nešto lijepo da se desi :mrgreen:
Vugrinec je prosle sezone zabio 11 golova sto opet nije malo: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
s tim da je dovodjenje njega u kontekst sa Zeljom nidje veze znaci suplja prica!
Popovic je jedan samo je neko prenio vjest sa neke stranice koja ima grsku veznu za njega da je igrao u grckoj evo ti i likovi sa snimcima Popovica koji je kod nas pa pogledaj samo kako kazu momak jos uvijek nije spreman.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 26 avg 2009, 08:02

JoinUnion je napisao/la:
harinjo je napisao/la:joint union burazeru bešlija otkad se vratio jedino je derbi 2 0 :mrgreen: :mrgreen: odigro ostalo 0 protiv svinjskog nije ubacio lopte a vugrinec je prošle sezone dao 23 gola neprocjenivo iskustvo serie a popović iz provjerenih izvora sam čuo da to nije onaj što je u grčkoj zabio kišu golovaa nego frajer istog imena i prezimena na forumu manijaci org. je još neko potvrdio odbrana beton vezna linija fali šmek igrač napad neigra alen.m u lukavici ko će igrat :?: mehić :mrgreen: smiješno igraj željoo bodove iz lukavice donesi u nedelju će nešto lijepo da se desi :mrgreen:
Vugrinec je prosle sezone zabio 11 golova sto opet nije malo: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
s tim da je dovodjenje njega u kontekst sa Zeljom nidje veze znaci suplja prica!
Popovic je jedan samo je neko prenio vjest sa neke stranice koja ima grsku veznu za njega da je igrao u grckoj evo ti i likovi sa snimcima Popovica koji je kod nas pa pogledaj samo kako kazu momak jos uvijek nije spreman.

Lik je klasa, dabogda ovako zabijo i u Želji :D
SAMO ŽELJO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2009, 09:14

Odigrao je Beslija dobro i protiv Sirokog. U nedjelju su svi bili losi, jbg, osim moza Coce. Mislim da mozemo do boda u Lukavici, nadam se dobroj posjeti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 avg 2009, 09:44

Samo Zeljo je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:AYAN osnuj podgrupu "TM teatar" i vi nemojte paliti baklje :!:

U Lukavici bez Dine i Mesanovica(zuti kartoni),ali se vracaju Culum i bucan,a debi bi trebao imati i Selimovič :!:
ja koliko znam mesanovic ima 2 zuta kartona a sa 3 se nemoze igrati...bucan trenirao normala sa ekipom,i rovcanin cijeli trening odradio ;)
Mesanovic je dobio 3 zuta kartona i nece igrati u Lukavici.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2009, 10:17

Izgubit cemo od Slavije.. Vecina igraca posti, dok kod njih niti jedan.. Isto je bilo i sa Svinjskim.. Doci cemo na svoje dok prodje Ramazan, kad im cevapi ne budu u mislima.. :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 avg 2009, 10:45

Pa nek' ne poste ako več "nemogu". :roll:

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 26 avg 2009, 12:45

Stole iz Bora je napisao/la:
Samo Zeljo je napisao/la:

Mesanovic je dobio 3 zuta kartona i nece igrati u Lukavici.
Tuzno igrat bez Alena. Sta cemo s realizacijom. Zar je protiv Svinjskog dobio zuti?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 avg 2009, 12:47

Igrao namjerno rukom na kraju tekme...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 avg 2009, 12:49

rovcanin je trckaro samo kao i mesanovic,muharemovic i ja mislim kovacevic
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 avg 2009, 12:50

Seyo_TM je napisao/la:Igrao namjerno rukom na kraju tekme...
Ja mislim da je umoran i da je jedva cekao malu pauzu,kazu da jucer na treningu samo trcakarao,nije on vise mlad ali je koristan za ovakvog Želju...

Veceras je trening u pola 7,odoh da vidim na sta lice :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 avg 2009, 13:00

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Igrao namjerno rukom na kraju tekme...
Ja mislim da je umoran i da je jedva cekao malu pauzu,kazu da jucer na treningu samo trcakarao,nije on vise mlad ali je koristan za ovakvog Želju...

Veceras je trening u pola 7,odoh da vidim na sta lice :arrow:
Pa ako je repr. pauza sada nakon slavije, fino ce se on naodmarati :mrgreen:
Da se hoce mali Đip udebljati da moze konkurisati za prvi tim...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 avg 2009, 13:51

imate vi utakmica koje Alen ne smije igrati i mijesta u koja nije smio ic :D ne znam da li je to jos uvijek tako,ali tih namjernih kartona je uvijek bilo kod njeg,prije utakmica u mjestima u kojima ima dugova ljudima :)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 avg 2009, 14:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:imate vi utakmica koje Alen ne smije igrati i mijesta u koja nije smio ic :D ne znam da li je to jos uvijek tako,ali tih namjernih kartona je uvijek bilo kod njeg,prije utakmica u mjestima u kojima ima dugova ljudima :)

vjerujem u to ali...naredna tekma je u i.sarajevu, tako da mislim da to nema nikakve veze
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Hrasno15, Majestic-12 [Bot], mavi i 43 gosta.