Moderator/ica: rio_Ferdy88
brate znas da ja prosle godine nisam imao QB.. bio mi je Kolb i da sam se sa njim mucio , pa sam uzeo Hasselbecka i sa njim se mucio...ali sma imao dobre recivere u Smithu, Fitzgerald ,Jeckson i td..pa RB sam imao u McFaddenu, onda jednog od onih u Giantsima i imao sam ovog iz Saintsa znaci 3 RB koji su mi nesto donosili poena..zatim odbranu Minesote koja je bila moze se reci losa, ali allen mi je donosio dosta poena u njihovoj odbrani ebiga ..pa bio sam u vrghu dok me nisu satrale one povrede rezervnih igraca i glavnih takodjer to je na kraju ebigaTaktičar je napisao/la: Default je napravljen kako je napravljen radi izjednačavanja vrijednosti, ali u stvarnosti vrijednost nije izjednačena, QB je najvažniji, a bez odbrane teško da šta možeš. Ovaj sistem iziskuje malo više mozganja, i ne pali samo uzimati ono što ti se po redu nudi. Ako biraš 20. onda u startu nisi imo sreće sa draftom, ali imaš ipak priliku dradtirati 2 igrača zaredom kada se runda okreće, pa tu možeš uzeti 2 solidna i približno isto vrijedna igrača.
Pobjednička ekipa je prošle sezone na QB-u imala Stafforda, pretprošle Riversa, ali u obje sezone je u stvari odlučujuću ulogu odigralo to što je pobjednički manager pokupio dobre slobodne igrače tokom sezone.
brate ja igro sa Kolbom i Hasselbackom i bio u vrhu medju najboljim dok me nisu povrede satrale ba nije samo do toga vjeruj mi...toliko sam se patio sa QB da je to cudo jedno... znao sam zavrsiti sa 0 poena sa njima ili cak u minusu zna to Takticar koliko sam kuburioalemsa je napisao/la:Rivers jak Qb 4 godine zaredom baca preko 4 hiljade yardi, Stafford prosle sezone bacio preko 5 hiljada, stipu to sta ako mi dodje usljo neki poput Smitha, znaci sanse da uzmem ligu su automatski minimalne, ali dobro ne bitno, igrat cemo kako god, samo nek se igra.
Passing CP/AT YDS TD INT
Jerrod Johnson 3/6 93 1 0
Ben Roethlisberger 7/8 49 0 0
Byron Leftwich 3/5 14 1 0
Povrjeda uvijek ima i često odluče kako će ekipa završiti, ali ono što je tebe prošle sezone zafatalo bilo je stvarno preko svih granica. Možeš se nadati da ti se ove sezone to vrati pozitivno, ako u svemu ima neki balansSaltCityAttack je napisao/la:brate ja igro sa Kolbom i Hasselbackom i bio u vrhu medju najboljim dok me nisu povrede satrale ba nije samo do toga vjeruj mi...toliko sam se patio sa QB da je to cudo jedno... znao sam zavrsiti sa 0 poena sa njima ili cak u minusu zna to Takticar koliko sam kuburioalemsa je napisao/la:Rivers jak Qb 4 godine zaredom baca preko 4 hiljade yardi, Stafford prosle sezone bacio preko 5 hiljada, stipu to sta ako mi dodje usljo neki poput Smitha, znaci sanse da uzmem ligu su automatski minimalne, ali dobro ne bitno, igrat cemo kako god, samo nek se igra.
randy_moss je napisao/la:Oci su me boljele gledajuci Patriotse.
OL, backup Qb-jevi katastrofa. Zadovoljan running backovima, i Chandler Jonesom.
Ostalo, hvatajte se treninga, zivi bili.
baniran je opet nista novo za njega... sad ce mu to isteci za dan -dva javit ce se onrio_Ferdy88 je napisao/la:@Edineee, javi seeee![]()
Nema Ede da piše hvalospjeve o Srecku, ciji je prvi pass bio TD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.