NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

bear grylls
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la bear grylls » 10 avg 2012, 08:19

Odgledo sam malo sinoce tekme iako je predsezona odbrana izgleda sjajno melvin ingram zvijer mitska :D . Pass rush ce biti strasan barnes ingram i ako se phillips ne povrijedi bude spreman. Ryan mathews naravno povrijeđen u prvom snapu nista novo a pricalo se o nekih 300 nosenja :roll: . Ovaj rezervni qb nam je sjajan nece naravno puno da se naigra al dobro je znati da se ima takva zamjena.Vincent brown isto zvijer pa onda svi ovi mali receiveri su strasni mora se priznati dobru je ekipu sastavio aj e sad jos kad bi imali RB (ronnie brown :roll: )

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2012, 09:01

Taktičar je napisao/la: Default je napravljen kako je napravljen radi izjednačavanja vrijednosti, ali u stvarnosti vrijednost nije izjednačena, QB je najvažniji, a bez odbrane teško da šta možeš. Ovaj sistem iziskuje malo više mozganja, i ne pali samo uzimati ono što ti se po redu nudi. Ako biraš 20. onda u startu nisi imo sreće sa draftom, ali imaš ipak priliku dradtirati 2 igrača zaredom kada se runda okreće, pa tu možeš uzeti 2 solidna i približno isto vrijedna igrača.
Pobjednička ekipa je prošle sezone na QB-u imala Stafforda, pretprošle Riversa, ali u obje sezone je u stvari odlučujuću ulogu odigralo to što je pobjednički manager pokupio dobre slobodne igrače tokom sezone.
brate znas da ja prosle godine nisam imao QB.. bio mi je Kolb i da sam se sa njim mucio , pa sam uzeo Hasselbecka i sa njim se mucio...ali sma imao dobre recivere u Smithu, Fitzgerald ,Jeckson i td..pa RB sam imao u McFaddenu, onda jednog od onih u Giantsima i imao sam ovog iz Saintsa znaci 3 RB koji su mi nesto donosili poena..zatim odbranu Minesote koja je bila moze se reci losa, ali allen mi je donosio dosta poena u njihovoj odbrani ebiga ..pa bio sam u vrghu dok me nisu satrale one povrede rezervnih igraca i glavnih takodjer to je na kraju ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2012, 09:20

alemsa je napisao/la:Rivers jak Qb 4 godine zaredom baca preko 4 hiljade yardi, Stafford prosle sezone bacio preko 5 hiljada, stipu to sta ako mi dodje usljo neki poput Smitha, znaci sanse da uzmem ligu su automatski minimalne, ali dobro ne bitno, igrat cemo kako god, samo nek se igra. :)
brate ja igro sa Kolbom i Hasselbackom i bio u vrhu medju najboljim dok me nisu povrede satrale ba nije samo do toga vjeruj mi...toliko sam se patio sa QB da je to cudo jedno... znao sam zavrsiti sa 0 poena sa njima ili cak u minusu zna to Takticar koliko sam kuburio
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 10 avg 2012, 10:46

Oci su me boljele gledajuci Patriotse.
OL, backup Qb-jevi katastrofa. Zadovoljan running backovima, i Chandler Jonesom.
Ostalo, hvatajte se treninga, zivi bili. :roll:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 10 avg 2012, 11:14

Baš gledam kako smo se vratili iz mrtvih i pobjedili :D
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 10 avg 2012, 11:57

dobro je sinoć. moglo je i bolje. OL maaaalkice ispod svog nivoa. izmjene su činile svoje. ipak je pre-season. zadovoljan sam.
Passing CP/AT YDS TD INT
Jerrod Johnson 3/6 93 1 0
Ben Roethlisberger 7/8 49 0 0
Byron Leftwich 3/5 14 1 0
Another hero - another mindless crime.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 10 avg 2012, 15:01

SaltCityAttack je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Rivers jak Qb 4 godine zaredom baca preko 4 hiljade yardi, Stafford prosle sezone bacio preko 5 hiljada, stipu to sta ako mi dodje usljo neki poput Smitha, znaci sanse da uzmem ligu su automatski minimalne, ali dobro ne bitno, igrat cemo kako god, samo nek se igra. :)
brate ja igro sa Kolbom i Hasselbackom i bio u vrhu medju najboljim dok me nisu povrede satrale ba nije samo do toga vjeruj mi...toliko sam se patio sa QB da je to cudo jedno... znao sam zavrsiti sa 0 poena sa njima ili cak u minusu zna to Takticar koliko sam kuburio
Povrjeda uvijek ima i često odluče kako će ekipa završiti, ali ono što je tebe prošle sezone zafatalo bilo je stvarno preko svih granica. Možeš se nadati da ti se ove sezone to vrati pozitivno, ako u svemu ima neki balans ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2012, 15:18

randy_moss je napisao/la:Oci su me boljele gledajuci Patriotse.
OL, backup Qb-jevi katastrofa. Zadovoljan running backovima, i Chandler Jonesom.
Ostalo, hvatajte se treninga, zivi bili. :roll:

ebo to ja vidio nema Cutlera i Fortea i odmah nakon dva driva otisoa u prodavnicu vise nisam ni gledao :)...Bearsi ni odbrane , a ni napada nisu imali i ponovo OL pravi penale standardno :)...ovaj Jeffery dobar reciver i ovaj neki slobodni sto smo ga doveli..Jeffery uhvati 4 za redom sve po 10 yardi, ali OL penale pravi djaba vracaju se nazad ahahahah.

Konto sma vidjet Cutler -Marshal tandem ali nista od toga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2012, 01:18

poceli divovi

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2012, 01:34

najjaci u AFC-u hladno 8-) :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 avg 2012, 07:58

kazu da su prezadovoljni sa Jefferyem u Bearsima..covjek je u ovoj pripremnoj utkamici koliko je bio uhvatio 4 lopte i to kakve..odlicno izgleda na terenu..neki dan Marshall kaze da mnogi kazu da Jeffery moze uciti od njega s obzirom d aje rookie, ali on ne smatra tako, jer tvrdi da je vec nekoliko poteza zapisao u svoju biljeznicu koje je napravio Jeffery, kako bi i on pokusavao koristiti... vjerovatno je ce ovo biti jedan od boljih WR tandema slijedecih nekoliko godina...Ima i ovaj sto nije bio draftan, a potpisao je sa nama kazu da je i on odlican 6-5 je visok takodjer...mislim da ovdje Hester vise nema mjesta i ako fakat bude igrao prije Benneta, Jefferya fakat nije uredu..ali eto ne znam to je njihov izbor , jer u onoj utkamici je igrao Hester i ako je bio tu jedan napad i to je to

Evo i sta kazu u Bearsima:

BOURBONNAIS — Alshon Jeffery, who led the Bears in receptions in the exhibition opener Thursday, continued to make plays in practice Saturday.

Running with the first-team offense during red-zone drills, Jeffery hauled in three touchdown receptions on fade patterns to take advantage of his 6-foot-3, 216-pound frame. It was an impressive display as the rookie continues to progress.

"He was one of the few guys we were pleased with (from the 31-3 loss to the Broncos) as far as his effort and being able to make plays," coach Lovie Smith said. "He's getting more and more confidence. He's got good size. He's got excellent hands. As a rookie we see improvement from him. He takes coaching well. We could talk on him for a while."

Smith said Jeffery has found a way to produce in every situation they've put him in and that adds up to more opportunities when the lights are on during the preseason. It's premature to wonder about Jeffery in a starting role because they're bringing him along slowly, but he's on his way to carving out playing time.

Big target: Any other year at Olivet Nazarene and Chris Summers might be a hot name as the latest possible big wide receiver for the offense. But the 6-5, 213-pound undrafted rookie free agent from Liberty is overshadowed by guys like Jeffery and the biggest new addition to the roster, Brandon Marshall.

Still, Summers showed up on tape with a 28-yard reception, the longest play of the night for the offense, in the loss to the Broncos. He has issues any receiver his size would as a long strider, but he holds all the major receiving records at Liberty and was one of the most productive pass catchers in Big South Conference history. Summers credited quarterback Matt Blanchard for the throw on his big reception.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 avg 2012, 19:29

Plaxico na probi kod Patsa ;) :mrgreen:

Izgleda mogao bi nas pojačati naš arch enemy :)

http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/i ... ource-says
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 12 avg 2012, 21:17

Vidim Coltsi dominacija nad Ramsima :mrgreen:

Sljedeća protiv Patriotsa,da vidimo pravi okršaj makar se radi o presezoni :D
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 12 avg 2012, 23:23

Coltsi i Luck se iživili na Ramsima, klasični HCP. :lol: sljedeću će da z'jane protiv nas. aBd. :mrgreen:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 13 avg 2012, 11:19

Guard Patriotsa, Logan Mankins je skinut sa PUP liste, i moci ce trenirati za dva dana, po novim NFL pravilima.
Sirovina je igrala sa potrganim ACL-om 3 ili 4 utakmice. :D

Ako je jos ko zainteresiran za Pick'Em i Survivor, neka se ukljuci, i dalje nas je samo 5 u igri.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 avg 2012, 12:50

Da raja, hajde upadajte. Igre su jednostavne, ali zabavne i nema previse pametovanja.
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 avg 2012, 12:16

@Edineee, javi seeee :mrgreen:

Nema Ede da piše hvalospjeve o Srecku, ciji je prvi pass bio TD :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 14 avg 2012, 14:10

Dallas Cowboys 3:0 Oakland Raiders. :lol: stvarno fudbal.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 avg 2012, 18:17

Jedno pitanje.
Da li ima neki patch ili nesto slicno za madden a da se odnosi na ove novije sezone?
Koliko ja znam zadnji madden je 2008.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 avg 2012, 18:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:@Edineee, javi seeee :mrgreen:

Nema Ede da piše hvalospjeve o Srecku, ciji je prvi pass bio TD :mrgreen:
baniran je opet nista novo za njega... sad ce mu to isteci za dan -dva javit ce se on :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.