e onda cemo popusitnerminh74 je napisao/la:nece ni jedno ni drugoThe Game je napisao/la:Nece vjerovatno do Sirokog nijedan bek bit otpusten, mozda samo Vucko al i to tesko jer se Zlaja sinoc povrijedio. Da nije bilo toga sinoc sa njim, uz ovog sto vjerovatno dolazi, i Matija bi bio otpusten, ovako tesko. Bice guravo u petak, a nadam se da ce Zetra napokon biti puna, i normalno naelektrisana atmosferaipsa je napisao/la:sto kaze nermin ostaje zal za dvije tekme protiv Zagreba i Cedevite....Olimpija je ipak prejaka...ko god bio novajlija smatram da su neophodni rezovi u ekipi...nekim igracima se definitivno treba zahvaliti...mislim da bi to bila pozitivna inekcija za ekipu pred susret sa Sirokim...
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
imaju 3 uslova, ako se zadovolje 2 od 3 dobijamoThe Game je napisao/la:
e onda cemo popusit
1. da se novi igrac uigra sa timom
2. da bajic napokon sanira povrjedu i da zaigra kako je igrao u pripremnim utakmicama ili u 1 djelu prosle sezone u vosi
3. da mirza nabije barem malo forme pa da moze dati 15-20 kvalitetnih minuta
ima i 4 a to je da napokon proradi neko od dvojca ceskovic-vucroevic
ali ako se ne zadovolje 2 od prva 3 gore navedena tesko da cemo dobiti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ja se nadam za prvi i treci, za Bajcia i nisam bas nesto optimisticannerminh74 je napisao/la:imaju 3 uslova, ako se zadovolje 2 od 3 dobijamoThe Game je napisao/la:
e onda cemo popusit
1. da se novi igrac uigra sa timom
2. da bajic napokon sanira povrjedu i da zaigra kako je igrao u pripremnim utakmicama ili u 1 djelu prosle sezone u vosi
3. da mirza nabije barem malo forme pa da moze dati 15-20 kvalitetnih minuta
ima i 4 a to je da napokon proradi neko od dvojca ceskovic-vucroevic
ali ako se ne zadovolje 2 od prva 3 gore navedena tesko da cemo dobiti
BAJIC je do povrede bio dobar i na turniru je pokazao da se moze na njega racunati ,, ali izgleda da je skroz zakazao...
Ulazio sam na portal Beo Basketa i stvarno sav kvalitet regiona je kod Miska .
Preldzic ,Hukic , Mujo Tuljkovic , i jos mnogi se afirmisu preko B .Basketa., sve zvucna imena koja su dostigla Euroligu....
A i nama dolazi jedan kvalitet samo neznam u kakvoj je formi ....
Ulazio sam na portal Beo Basketa i stvarno sav kvalitet regiona je kod Miska .
Preldzic ,Hukic , Mujo Tuljkovic , i jos mnogi se afirmisu preko B .Basketa., sve zvucna imena koja su dostigla Euroligu....
A i nama dolazi jedan kvalitet samo neznam u kakvoj je formi ....
Drago mi je da je uprava konacno shvatila da treba nesto uraditi! Odmah se znalo da imamo nedovoljan broj kvalitetnih igraca i da sa ovakvom ekipom ne mozemo napraviti nista u NLB ligi! Uz najavljeno pojacanje koje je nadam se kvalitetno mozemo u petak pobjediti Siroki! Publika ce se vratiti u dvoranu samo zahvaljujuci rezultatima,ako njih nema nema ni navijaca,svugdje je to tako!
najavljeno pojavanje ti je na naslovnojbosnas_ je napisao/la:Drago mi je da je uprava konacno shvatila da treba nesto uraditi! Odmah se znalo da imamo nedovoljan broj kvalitetnih igraca i da sa ovakvom ekipom ne mozemo napraviti nista u NLB ligi! Uz najavljeno pojacanje koje je nadam se kvalitetno mozemo u petak pobjediti Siroki! Publika ce se vratiti u dvoranu samo zahvaljujuci rezultatima,ako njih nema nema ni navijaca,svugdje je to tako!
Dali je Kojadinovic u formi i kakvoj , zasto Mirza nije nikako ulazio u igru ????Kako neuigrani ikoga da pobjedimo i ovi sto su kao uigrani od pocetka sezone ,NISTA NISU POKAZALI..........
Za nadati se da Jovanovic nije teze povrijedjen, a Kojadinovic bi mogao biti kvalitetno pojacanje na bekovskim pozicijama. Ali nema mjesta ovom pljuvanju po ekipi ove sezone. Traziti pobjedu protiv Olimpije u gostima mogu samo neznalice koje pojma nemaju o ovom sportu. Isto tako misliti da smo trebali razvaliti Zagreb takodje je glupost, s obzirom na to kakvu ekipu imaju, sto se moze vidjeti po njihovim igrama u dosadasnjim utakmicama. Juce zijanismo ponajvise zbog povrede Zlaje i pada koncentracije, ali opet pogledajte imena u Cedeviti, niti ta ekipa se ni po cemu ne moze i ne smije potcjenjivati. Zato manite se mlacenja prazne slame po forumima nego svi na tekme pa da barem imamo prednost domaceg terena, jer ovo dosad je katastrofa sto se tice navijanja i publike.
a ja baš nešto danas "kontam" gdje je Felix.
svaki "dobar igrač", dobro dođe. tako će i Vama Felix dobro doći.

svaki "dobar igrač", dobro dođe. tako će i Vama Felix dobro doći.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
mjesec do mjesec i pol ce nazalost biti out..........Vedo01 je napisao/la:Za nadati se da Jovanovic nije teze povrijedjen, a Kojadinovic bi mogao biti kvalitetno pojacanje na bekovskim pozicijama. Ali nema mjesta ovom pljuvanju po ekipi ove sezone. Traziti pobjedu protiv Olimpije u gostima mogu samo neznalice koje pojma nemaju o ovom sportu. Isto tako misliti da smo trebali razvaliti Zagreb takodje je glupost, s obzirom na to kakvu ekipu imaju, sto se moze vidjeti po njihovim igrama u dosadasnjim utakmicama. Juce zijanismo ponajvise zbog povrede Zlaje i pada koncentracije, ali opet pogledajte imena u Cedeviti, niti ta ekipa se ni po cemu ne moze i ne smije potcjenjivati. Zato manite se mlacenja prazne slame po forumima nego svi na tekme pa da barem imamo prednost domaceg terena, jer ovo dosad je katastrofa sto se tice navijanja i publike.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cestitke na dovodjenju Kojadinovica,dokazanog i provjerenog igraca! Napokon! Samo ne kontam nasu upravu,zar nam se treba povrijediti neki igrac pa tek onda razmisljati i pojacanjima,ionako smo imali oskudan igracki kadar!
Sada je na redu centar,i onda ce sve doci na svoje!
Steta za Jovanovica,uz Sehu naseg najboljeg igraca,ali vratice se on brzo,aBd!
felix je dogovoren i prije zlajine povrede.........bosnas_ je napisao/la:Cestitke na dovodjenju Kojadinovica,dokazanog i provjerenog igraca! Napokon! Samo ne kontam nasu upravu,zar nam se treba povrijediti neki igrac pa tek onda razmisljati i pojacanjima,ionako smo imali oskudan igracki kadar!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trebalo bi u petak napuniti Zetru ,zbog podrske nasim igracima ,, a i zbog VEDRANA PULJICA ,Jer bi bilo sramota kao prosle godine da nam se skripari nadvikuju iza ledja .....
SVI U ZETRU......................................................................
SVI U ZETRU......................................................................
Mislim da ce dvorana Zetra biti puna kao nikad do sada! Dobro je sto ce za tu utakmicu biti spreman Kojadinovic,on je nase veliko pojacanje! Samo je glupo ovo za provjeru,ovakvi igraci se ne provjeravaju,sto nisu Ceskovica doveli na probu,sigurno im ne bi palo na pamet da s njim potpisu ugovor!..
Ma Feliks je potpis'o do lraja sezone, to je glupost za probu, gore je neno napisao da bi dosao i da se Zlaja nije povrijedio, i ne bi ga tako potpisivali na mjesec. A isto vjerovatno nece niko bit otpustenbosnas_ je napisao/la:Mislim da ce dvorana Zetra biti puna kao nikad do sada! Dobro je sto ce za tu utakmicu biti spreman Kojadinovic,on je nase veliko pojacanje! Samo je glupo ovo za provjeru,ovakvi igraci se ne provjeravaju,sto nisu Ceskovica doveli na probu,sigurno im ne bi palo na pamet da s njim potpisu ugovor!..
Mislim da bi Široki, mogao pobjediti Bosnu,nevjerujem u to da ce dvorana biti puna.
Pa bice oko 5 hiljada navijaca,sto je maximum u ovoj preuredjenoj zetri,samo za kosarku! Mislim da ce biti teska utakmica,a prirodno je ocekivati pobjedu domacina..Da igra Jovanovic vec bi potpisao 20 razlike za nas,ovako ce biti neizvjesno do kraja.. Sreca pa smo doveli Kojadinovica,koji kad udje u formu moze biti od velike koristi! Mi da bi nekoga otpustili ,prvo trebamo dovesti nekoliko igraca,jer ionako imamo tanku klupu!.. Raduje me dobra forma Zimica,on ce po meni biti kljucni igrac,ako odigra kako treba onda pobjeda nece doci u pitanje!
ovo je idealna prilika da se pozovu i vrate Hz u dvoranu, te da atmosfera bude na nivou poslije dugo vremena....
pozivam raju da se razlete po svim forumima gdje su navijaci Sarajeva i pozovu iste da nam se pridruze na iducoj tekmi...sto se tice felixa, super vijest....meni oduvijek drag igrac i sto je najbitnije provjeren....vec se sad nadam da ce ostat sto duze...
pozivam raju da se razlete po svim forumima gdje su navijaci Sarajeva i pozovu iste da nam se pridruze na iducoj tekmi...sto se tice felixa, super vijest....meni oduvijek drag igrac i sto je najbitnije provjeren....vec se sad nadam da ce ostat sto duze...
I feel devotion!!
mislim da bi moglo biti Hz na utakmici ali ipak ne previse i sumnjam a ce ici organizovano.... zna li neko kada ce biti karte u prodaji ?ipsa je napisao/la:ovo je idealna prilika da se pozovu i vrate Hz u dvoranu, te da atmosfera bude na nivou poslije dugo vremena....
You are someone else I am still right here
Mislim da ce dosta HZ biti na tekmi protiv Sirokog,mada Bukva i uprava nista nisu uraidli da vrate navijace u dvoranu..fera je napisao/la:mislim da bi moglo biti Hz na utakmici ali ipak ne previse i sumnjam a ce ici organizovano.... zna li neko kada ce biti karte u prodaji ?ipsa je napisao/la:ovo je idealna prilika da se pozovu i vrate Hz u dvoranu, te da atmosfera bude na nivou poslije dugo vremena....
Da uprava ima marketing,kao sto ga nema,vec sutra bi karte trebali pustiti u prodaju,lagano poceti preko medija pripremati navijace za utakmicu,na svim standovima u gradu moraju biti ulaznice kkbosna,reklame itd.. ali nas PR,ocito samo mjenja kape,a za marketing ce mozda nekad i cuti..
Kako god,ovo je prilika da se navijaci vrate u dvoranu,mada nakon omjera 1:3 tesko je stimulisati navijace,ali obzirom da nam u goste dolaze prvak BIH onda je to dovoljan mamac da se napuni dvorana!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.