AlanSmith14 je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Po meni, jos jedan u nizu katastrofalnih intervjua. Bukvalno nista novo nismo saznali, niti jedno zanimljivo pitanje. Ne znam koja je svrha svega ovoga bilo...

Ne mogu da vjerujem da je ovo neko zakljucio nakon ovog intervjua.
Saznao si najmanje 5 stvari koje nisi znao, šta bi ga ti jos pitao a da ne ispadne neukusno miješanje u privatni život?
Vrlo dobra emisija

.. najezio sam se na onu anegdotu sa Barbarezom

I ja sam se stvarno najezio kad je pricao za Sergeja, al' to je meni bila jedina novina iz ovog intervjua.
Koji pet novih stvari si ti cuo, svega ti?! - Da nije mozda sto je ispunio djecacki san odlaskom na SP u Brazil; Ili su to njegovi rituali pred utakmicu (povraca mi se od tog pitanja)?!
Sve je ono bilo lijepo, odlazak u fan shop, u prostorije kluba, razgovor sa trenerom i saigracima, al' mi se ne svidjaju pitanja koja su njemu postavljena. Pa da su otisli intervjuisati Stevanovica u Elcheu dok je bio, trener bi isto rekao da je to dobar igrac, da je talentovan, da je dobra karijera pred njim, samo mu malo treba vremena da se navikne itd, itd... To je normalno, nece nista reci negativno tv kuci koja je dosla iz njegove drzave, presavsi hiljade kilometara. Ne kazem ja da Spaha nije sve ono, jeste itekako, al' je bilo normalno ocekivati da ce sve ono reci za njega.
Ja bih ga npr. pitao kojeg igraca mu je bilo najteze cuvati, da li se nekog susreta plasio zbog napadaca koji igra za tu ekipu, kako je dijeliti svlacionicu sa fudbalskim velikanima poput: Etoa, Navasa, Kanutea..., da li je s nekim od tih igraca ostao u posebno dobrom odnosu (neku posebnu pricu ako ima za nekog od njih), gdje mu je bilo najljepse u karijeri, da li se ikad bas zakacio s nekim od reprezentativaca (mogu i bivsi), da li je bilo nekih velikih sukoba s nekim od igraca u svim klubovima gdje je igrao, da li je nekoga nekad namjerno htio da udari na terenu, sta misli o Negredu (s akcentom na komparaciju njega i Edina, obzirom da sad igraju zajedno i obzirom da je Emir nekad zajedno igrao sa njim), od koga je najvise naucio (bilo trener, bilo igrac), koji je stoper trenutno najkompletniji, koga vidi kao svog zamjenika u reprezentaciji (sto u ulozi kapitena, sto u ulozi stopera), itd, itd, itd. Sve ovo mi je palo na pamet bez razmisljanja, nema nikakve veze sa njegovim privatnim zivotom, a mene bi itekako interesovalo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."