Zvjezdan Misimović

harishp
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la harishp » 27 avg 2013, 03:02

Samo nenormalana budala moze i porediti Izmeta sa Misketom,a kamoli da ovaj ned'o bog zamjeni ovog.
Baska sto su dva razlicita svjeta u svemu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 27 avg 2013, 03:08

harishp je napisao/la:Samo nenormalana budala moze i porediti Izmeta sa Misketom,a kamoli da ovaj ned'o bog zamjeni ovog.

Opet ti nazivas ljude budalama.. Neku noc sam te fino uputio na pravi put a ti opet.. Maksumicu, Maksumicu..

Izet (a ne Izmet) je sa svoje 22 bolji od Misketa kad je ovaj im'o 22. Napisao sam AKO se nastavi pravilno razvijati, imace bolju karijeru od Misketa sto, izuzmemo li dvije vrhunske sezone u Wolfsburgu, i nije toliko tesko.

Idi sad lezi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2013, 03:13

harishp je napisao/la:Samo nenormalana budala moze i porediti Izmeta sa Misketom,a kamoli da ovaj ned'o bog zamjeni ovog.
Da se citiram,posto ocito neki nisu shvatili poentu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 27 avg 2013, 03:19

harishp je napisao/la:
Da se citiram,posto ocito neki nisu shvatili poentu. :mrgreen:

Citias sam sebe? Sta je slijedece, lajkas sam svoje statuse po fejsbuku? Idi lezi djete drago, duboka je ovo prica za tebe, drzi se "plicaka"..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 avg 2013, 03:22

Moronar ratuje sa Haretom na svim frontovima. :D Zna se ko je Japan, a ko Amerika. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 27 avg 2013, 03:49

@Honorar

@harishp to možda prezentuje na svoj način, malo preoštro i sve to, ali čovjek je u pravu. NEMA TEORIJE da iko od ovih koji su sad tu naslijedi Misketa. Da yebe rak raka. Kažeš, ima bolju karijeru od Misketa, sa svoje 22 godine? Izgradiće duplo bolju karijeru, igrati u boljim klubovima? Vrlo vjerovatno, da.

Ali, šta mene bolan boli briga za njegovu klupsku karijeru? Ono što mene, a vjerujem i sve ovdje, isključivo zanima, je njegov učinak u reprezentaciji BiH, doprinos u istoj, kao i sam pristup dresu sa državnim grbom. Složićeš se da, bar kad je ovo zadnje u pitanju, nije baš lijepo počeo. :)

Ali, nema veze, tema nije Izet Hajrović, ali eto povukao si paralelu pa...

Dakle, eto šta nas interesuje. A kad je to u pitanju, teško će Bosna za mog i tvog života dobiti novog Misketa na desetki. Vrlo, vrlo teško.

Kakav bolan Hajrović? :D Isto su, čini mi se, prije par godina govorili za Štilića. :lol: :lol:

Najbliži tome da "postane novi Miske" u ovom trenutku je Sanjin Prcić. Gledao sam ga dosta puta i ima dečko onaj isti "mangupluk" u sebi kao Miske. Ista vrsta "mangupluka".

Naravno, daleko od toga da tvrdim da u njemu imamo novog Zvjezdana, ali da ima potencijala, malo je reći.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 27 avg 2013, 04:00

ronweasley je napisao/la:@Honorar

@harishp to možda prezentuje na svoj način, malo preoštro i sve to, ali čovjek je u pravu. NEMA TEORIJE da iko od ovih koji su sad tu naslijedi Misketa. Da yebe rak raka. Kažeš, ima bolju karijeru od Misketa, sa svoje 22 godine? Izgradiće duplo bolju karijeru, igrati u boljim klubovima? Vrlo vjerovatno, da.

Ali, šta mene bolan boli briga za njegovu klupsku karijeru? Ono što mene, a vjerujem i sve ovdje, isključivo zanima, je njegov učinak u reprezentaciji BiH, doprinos u istoj, kao i sam pristup dresu sa državnim grbom. Složićeš se da, bar kad je ovo zadnje u pitanju, nije baš lijepo počeo. :)

Ali, nema veze, tema nije Izet Hajrović, ali eto povukao si paralelu pa...

Dakle, eto šta nas interesuje. A kad je to u pitanju, teško će Bosna za mog i tvog života dobiti novog Misketa na desetki. Vrlo, vrlo teško.

Kakav bolan Hajrović? :D Isto su, čini mi se, prije par godina govorili za Štilića. :lol: :lol:

Najbliži tome da "postane novi Miske" u ovom trenutku je Sanjin Prcić. Gledao sam ga dosta puta i ima dečko onaj isti "mangupluk" u sebi kao Miske. Ista vrsta "mangupluka".

Naravno, daleko od toga da tvrdim da u njemu imamo novog Zvjezdana, ali da ima potencijala, malo je reći.
A sjeca li se iko Misketovih pocetaka u dresu sa nacionalnim grbom? Hajrovic ima potencijal da bude korisniji igrac nasoj repki od Misketa, DA, i NE, njegov katastrofalno los pristup na pocetku price ne smije i ne moze biti ono po cemu cemo ga pamtiti i donositi zakljucke. A harishp nije grub, on je sirovina no to je vec druga tema.. :)

Potencijal postoji. Da li ce se ista izroditi iz toga, ostaje da se vidi. Stilica mi ne spominji. Za njega Miske ovakav kakav je ispada chang shlang. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 avg 2013, 04:13

Zasto uopste uporedjujete krilo Hajrovica sa Misketom? Miske je totalno drugi tip igraca. Da, mogao bi Izet igrat i u sredini, ali ne na Misketov nacin. Jedini igrac od nasih sto lici na Zvjezdana je Prcic iz mlade repke.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 27 avg 2013, 06:47

Cartman je napisao/la:Zasto uopste uporedjujete krilo Hajrovica sa Misketom? Miske je totalno drugi tip igraca. Da, mogao bi Izet igrat i u sredini, ali ne na Misketov nacin. Jedini igrac od nasih sto lici na Zvjezdana je Prcic iz mlade repke.

Zato sto mi koji imamo preko 14 godina se sjecamo kada je Miske igrao spica u Bayernu II i krilo u Bochumu i Nurnbergu..

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 avg 2013, 08:27

Honorar je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zasto uopste uporedjujete krilo Hajrovica sa Misketom? Miske je totalno drugi tip igraca. Da, mogao bi Izet igrat i u sredini, ali ne na Misketov nacin. Jedini igrac od nasih sto lici na Zvjezdana je Prcic iz mlade repke.

Zato sto mi koji imamo preko 14 godina se sjecamo kada je Miske igrao spica u Bayernu II i krilo u Bochumu i Nurnbergu..
da , samo što je to bio period kada je miske imao 18 godina pa sve do 25 . mislim da je @cartman govorio o TRENUTNOM stanju .

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 avg 2013, 09:46

Pa i sanel jahic je svojevremeno igrao napadaca u zelji i bio prvi strijelac lige pa kakve to veze ima..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2013, 23:15

Najgori na terenu. Cini mi se da je se opet udebljao, i to dobro. :roll:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 sep 2013, 23:17

Cartman je napisao/la:Najgori na terenu. Cini mi se da je se opet udebljao, i to dobro. :roll:
trut yebeni, malo je dvojica da za njega trce :x
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 06 sep 2013, 23:19

Dzaba onolika tehnika kad su kondicioni u Smederovu bolji...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 sep 2013, 23:25

ODRON od igraca.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 07 sep 2013, 00:37

Jedva se kotrlja svi vide ali pape nema muda da ga izbaci.
Morao je na poluvremnu uci Hajrovic na mjesto Pjanica, a Pjana na mjesto Misketa.

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2013, 00:57

Klupa ko kuca u iducoj tekmi..Nazalost,ostalo je samo ime.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 00:58

Rios je napisao/la:Klupa ko kuca u iducoj tekmi..Nazalost,ostalo je samo ime.. :|
Ako Pape bude imao muda da ga stavi na klupu. Znamo sta je bilo prosli put.

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2013, 01:13

Cartman je napisao/la:
Rios je napisao/la:Klupa ko kuca u iducoj tekmi..Nazalost,ostalo je samo ime.. :|
Ako Pape bude imao muda da ga stavi na klupu. Znamo sta je bilo prosli put.
Mislis da je prosvercao opet onaj mitraljez preko grane?? :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 sep 2013, 01:58

Miske je u nasoj reprezentaciji medju boljim igracima , e to sto nije spreman **** .
Al je igracina i to velika , cim ne odigra dobro , odma paljba na njega , a covjek ima igru u glavi napamet , jedini koji je pokusavao sinoc je bio Misimovic , zato nam treba odlicni Miske u Zilini za 3 boda :)
Miske igracino !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.