Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
@Vrebac. Pa sam Begic je izjavio, da savez nemoze da se brine na svoju inicijativu oko igraca i papira, ako selektor nije zainteresovan za njih. Sta vise reci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Rockefeller
- Kontakt:
Taj Begić je idiot. Selektor nije savez i nije reprezentacija. On je zadužen za pripremanje ekipe pred utakmice. Administrativne probleme riješava savez. To veze sa selektorom ne bi trebalo imati.
Savez je taj koji mora ići na noge i selektoru i igračima. Oni su ti, koji moraju obavještavati Safeta kakav je koji novi igrač i kakve šanse oko njega imamo. Ukratko sve informacije, s kojim on može planirati budućnost reprezentacije.
Savez je taj koji mora ići na noge i selektoru i igračima. Oni su ti, koji moraju obavještavati Safeta kakav je koji novi igrač i kakve šanse oko njega imamo. Ukratko sve informacije, s kojim on može planirati budućnost reprezentacije.
Izvinite sto prekidam vase diskusije koja nigdje ne ide i nema kraja, ali..
Zaboravljen:

Zaboravljen:

Nije ga niko odavno spomeno

DRUG NEBI TI PUNCA
Bas vala, da se ne zaboravi
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 01 feb 2013, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
- katalinski
- Kontakt:
i to ban na IP adresu.katalinski je napisao/la:ovog lika treba banovati
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ majstor

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ako u njima ima samo 10% patriotizma sto ga ima Miralem Pjanic(koji je cekao 8 mjeseci da se srede papiri) nemamo sta brinuti..Da se ne racuna na njih nebi bili pozvani na druzenje. Nevidim razlog da se dize ovolika halabuka i razapinje Savez, Selektor i ko vise ne. Znaci 100% je do igraca.
Ja nigdje ne procitah da je neki od nih izjavio: "zelja mi je igrati za BiH", nego sve nesto:" rano mi je jos za odluku".
Ja nigdje ne procitah da je neki od nih izjavio: "zelja mi je igrati za BiH", nego sve nesto:" rano mi je jos za odluku".
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
ne zaboravite da je pjaniću alternativa bio luxemburg, a ovima su njemačka i švicarska
sve su pite pitice, samo burek pitac je
koliko znamo nudjeno mu je i Francusko drzavljanstvo, a jos tada pjanic je bio Messi za njih sve sada, pa nije javno reko ja hocu Francusku nego BiH a od njih se nista necuje.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
to za francusku je patka nasih novinaramancity je napisao/la:koliko znamo nudjeno mu je i Francusko drzavljanstvo, a jos tada pjanic je bio Messi za njih sve sada, pa nije javno reko ja hocu Francusku nego BiH a od njih se nista necuje.
- katalinski
- Kontakt:
Ne znam kako to ide, ali u savezu bi trebao postojati neko ko moze tu papirologiju ekspresno srediti.susic sto manje u medijima to bolje,ali ako mu je ivica ukazao povjerenje-tu nema price,treba ostati selektor. Za seferovica poslije tog poziva za ljubljanu-pa iskreno za ocekivati je da ce igrati za bih kad dobije papire-trebao je odbiti svicarsku(ali toliko stranaca igra za svicarsku ,albanci,hrvati,i svi imaju tu pricu... 2 srca,drage obe zemlje,svaka na svoj nacin...ima I tu nesto,neko opravdanje)
Ajvatar
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma nemoj ?Panda je napisao/la:to za francusku je patka nasih novinaramancity je napisao/la:koliko znamo nudjeno mu je i Francusko drzavljanstvo, a jos tada pjanic je bio Messi za njih sve sada, pa nije javno reko ja hocu Francusku nego BiH a od njih se nista necuje.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
da da... on je francusko drzavljanstvo mogao dobiti tek nakon 5 godina igranja u francuskoj, tj. tek 2009. a tada je već bio dvije godine u našoj reprezentaciji....Papastathopoulos je napisao/la:Ma nemoj ?Panda je napisao/la:to za francusku je patka nasih novinaramancity je napisao/la:koliko znamo nudjeno mu je i Francusko drzavljanstvo, a jos tada pjanic je bio Messi za njih sve sada, pa nije javno reko ja hocu Francusku nego BiH a od njih se nista necuje.
U takvim slucajevima se pasos, drzavljanstvo dobije u 48h fakticki. Sad, koliko ima istine u toj prici sa Francuskom ..
5 godina mora igrati u nekoj drzavi da bi dobio drzavljanstvo..... nije to tek tako....samson je napisao/la:U takvim slucajevima se pasos, drzavljanstvo dobije u 48h fakticki. Sad, koliko ima istine u toj prici sa Francuskom ..
Ma daj, gdje ti zivis... Disneyland? Nije u pitanju nekakav baustelac, izbjeglica... Dobio bi ga Pjanic da se u to islo ,,
fifina pravila druze, nije to cirkus nego fudbal...samson je napisao/la:Ma daj, gdje ti zivis... Disneyland? Nije u pitanju nekakav baustelac, izbjeglica... Dobio bi ga Pjanic da se u to islo ,,
Susicu misli da mu ti igrači nisu
potrebni, to vam mora biti jasno! Pojedini se uhvatili nekog patriotizma, ko pijan plota???? Kakav patriotizam?? Imate Lagumdziju, Tihića , i ostale patriote! BiH ako treba te momke učinit će sve da oni igraju za nju,
potrebni, to vam mora biti jasno! Pojedini se uhvatili nekog patriotizma, ko pijan plota???? Kakav patriotizam?? Imate Lagumdziju, Tihića , i ostale patriote! BiH ako treba te momke učinit će sve da oni igraju za nju,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, Blackwargreymon, Confiance, Edo1922, Google Adsense [Bot], Jegres, Kaunas, L-Train, Micron, Proximic, Shogun, signalidunapark, smajke, totasef1, zgembo89 i 142 gosta.