calcio je napisao/la:Samo iskulirati. Kod nas ogromna vecina na utakmicu dodje da bi podrzala svoju reprezentaciju i da bi gledala fudbal, a ne da bi pjevali ubij ovoga ili ubij onoga. Sacekati da redari uklone zastavu i onda nastaviti igrati.
pa ja ne znam gdje ti zivis, ali kod nas bi bilo isto... iskulirati ce manjina na stadionu, a vecina ce negodovati i dio njih ce krenuti da se obracunava sa gostujucim igracima... ne zaboravi, i mi smo balkan a ponasamo se isto ko i susjedi, ako zatreba...
al utakmica visokog rizika i onoliko navijaca udje na stadion u nas sigurno ne bi mogli tako lako uci
calcio je napisao/la:Samo iskulirati. Kod nas ogromna vecina na utakmicu dodje da bi podrzala svoju reprezentaciju i da bi gledala fudbal, a ne da bi pjevali ubij ovoga ili ubij onoga. Sacekati da redari uklone zastavu i onda nastaviti igrati.
pa ja ne znam gdje ti zivis, ali kod nas bi bilo isto... iskulirati ce manjina na stadionu, a vecina ce negodovati i dio njih ce krenuti da se obracunava sa gostujucim igracima... ne zaboravi, i mi smo balkan a ponasamo se isto ko i susjedi, ako zatreba...
Kod nas ne bi nikad bilo isto. Ne kazem da je kod nas sve odlicno ali vidio si kako je docekana mlada reprezentacija Srbije u Tuzli. Razlika postoji.
Gunner4 je napisao/la:Ako Sipcima ovo prodje onda su dali svima primjer kako se radi za buduce...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nadam se da nece... to bi bila sramota za UEFA-u (ni prva ni zadnja)
Koliki lobi imaju nista me nebi iznenadilo. Evo sada procaju na RTSu da je delegat, sudija i FSS bili odlucili da se utakmica nastavi ali da su Albanci odbili. 3 boda za domacina.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
,a u da vidite slika po netu koje kruze stolica navijaca Srbije na ALbanskom fudbaleru pa Loric Cana udara na zemlji tog navijaca haos ocito kamera je bila daleko pa nismo mogli vidjeti
Gunner4 je napisao/la:Ako Sipcima ovo prodje onda su dali svima primjer kako se radi za buduce...
nadam se da nece... to bi bila sramota za UEFA-u (ni prva ni zadnja)
Koliki lobi imaju nista me nebi iznenadilo. Evo sada procaju na RTSu da je delegat, sudija i FSS bili odlucili da se utakmica nastavi ali da su Albanci odbili. 3 boda za domacina.
A navijaci na terenu ? Udaranje igraca ? Kakav si ti bolid
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 14 okt 2014, 22:59, ukupno mijenjano 3 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
calcio je napisao/la:Kod nas ne bi nikad bilo isto. Ne kazem da je kod nas sve odlicno ali vidio si kako je docekana mlada reprezentacija Srbije u Tuzli. Razlika postoji.
mi bi aplaudirali kada bi se pojavila zastava velike Srbije?
kako da ne.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kod nas ne bi nikad bilo isto. Ne kazem da je kod nas sve odlicno ali vidio si kako je docekana mlada reprezentacija Srbije u Tuzli. Razlika postoji.
Prije toga sličan scenario i u Beogradu kada su igrale mlade.
Kako posiješ tako ćeš da požanješ. Ali ipak, ne može se pobjeći od činjenice da logika prestaje gdje počinje Balkan, a pgotovo Eks ju.
Kazniti obje reprezentacije drakonski i ćao. Srbija kako igra ni izbacivanje neće teško pasti.
p.s Brat albanskog premijera Orfi Rama uhapšen zbog sumnje da je upravljao letjelicom. Dakle, upotpunosti smišljeno.
Zadnja izmjena: Pappy, dana/u 14 okt 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".