Evo jedan link

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Upravo ga nasao sam. Ali hvala legendo u svakom slucaju.
i jos navijaci hoff zvizde vedi kad je izlazio smradoviGoalgetter je napisao/la:Izlazi Vedo, ulazi Mlapa ccc![]()
Onaj Babel nevidljiv citavu utakmicu, a izbaci Vedu, umjesto one holandske suge ..
stvarno smradovi..pa covjek daje golove ko lud i hoffenhajm se bori za evropu..zalosno da zvizde najboljem igracu na utakmici..mdss je napisao/la:i jos navijaci hoff zvizde vedi kad je izlazio smradoviGoalgetter je napisao/la:Izlazi Vedo, ulazi Mlapa ccc![]()
Onaj Babel nevidljiv citavu utakmicu, a izbaci Vedu, umjesto one holandske suge ..
SaLL/ihovic je napisao/la:Gazzetta dello Sport piše da je za ovog igrača i dalje zainteresovan Juventus, ali da je Hoffenheim ipak ozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje na kraju ove sezone.
Predsjednik madridske ekipe Miguel Angel Gil Marin nedavno je u jednom intervjuu otkrio kako su na Vicente Calderonu u januarskom prelaznom roku odbili ponudu Real Madrida za Forlana.
Međutim, kako tvrde mediji, Hoffenheim je već počeo pregovore sa Atleticom oko dovođenja ovog napadača, čijim bi eventualnim dolaskom reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević najvjerovatnije morao promijeniti ekipu.
jupiiiiiiiiii to znaci da Vedo uskoro ide iz Hoffenheima jeee![]()
![]()
I'am so happy
![]()
![]()
engleski mi i nije jaca strana hehehe
![]()
samo neznam sta Sejo ceka
ako ce tu ga hranit loptama i znat ga cjenit i postovat sto da ne???.....sta su to oni losiji od Hoffenheima ....allll nebi volio da bude ista situacija kao i ovdje ....ja se stvarno nadam da ce Vedo nac tim koji njemu odgovaraPonos Torina je napisao/la:SaLL/ihovic je napisao/la:Gazzetta dello Sport piše da je za ovog igrača i dalje zainteresovan Juventus, ali da je Hoffenheim ipak ozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje na kraju ove sezone.
Predsjednik madridske ekipe Miguel Angel Gil Marin nedavno je u jednom intervjuu otkrio kako su na Vicente Calderonu u januarskom prelaznom roku odbili ponudu Real Madrida za Forlana.
Međutim, kako tvrde mediji, Hoffenheim je već počeo pregovore sa Atleticom oko dovođenja ovog napadača, čijim bi eventualnim dolaskom reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević najvjerovatnije morao promijeniti ekipu.
jupiiiiiiiiii to znaci da Vedo uskoro ide iz Hoffenheima jeee![]()
![]()
I'am so happy
![]()
![]()
engleski mi i nije jaca strana hehehe
![]()
samo neznam sta Sejo ceka
Jeste jupi pa da predje u Frankfurt ili Nimberg![]()
Glupost. PSG ponovo postaje gigant i nema nikakve potrebe za ovakvim igracima kao sto je Vedad...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Smijesno mi malo to za Forlana...
A Vedo ce lako sebi naci novi klub. Ko kaze da mora ostati u Bundesligi? Ja mislim da bi ga npr. PSG vrlo rado imao u svojim redovima, a takodjer i neki bundesligasi ce se potruditi sigurno da ga dovedu (ali ekipe sa vise ambicija nego sto su Nürnberg, Freiburg, Frankfurt..). Jedva cekam samo da zavrsi sezona i da Vedo promijeni klub..
Upravo zbog toga im i treba. Najbolji strijelac im je vezni igrac... Imaju jaku igru i sve, ali im fali finis. Hoarau se vise proslavlja promasajima nego golovima (*Vedad je samo u utakmici protiv Kölna imao nekoliko prilika koje nije iskoristio, a ni u jednoj drugoj utakmici nije imao postenih prilika jer nema koga da mu doda loptu*).BANovici je napisao/la:Glupost. PSG ponovo postaje gigant i nema nikakve potrebe za ovakvim igracima kao sto je Vedad...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Smijesno mi malo to za Forlana...
A Vedo ce lako sebi naci novi klub. Ko kaze da mora ostati u Bundesligi? Ja mislim da bi ga npr. PSG vrlo rado imao u svojim redovima, a takodjer i neki bundesligasi ce se potruditi sigurno da ga dovedu (ali ekipe sa vise ambicija nego sto su Nürnberg, Freiburg, Frankfurt..). Jedva cekam samo da zavrsi sezona i da Vedo promijeni klub..