Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2011, 15:45

http://skys1ch2.tk/

Evo jedan link ;)

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 26 feb 2011, 15:46

Goalgetter je napisao/la:http://skys1ch2.tk/

Evo jedan link ;)
Upravo ga nasao sam. Ali hvala legendo u svakom slucaju. :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 feb 2011, 15:56

Mainz zasluzeno vodi. Hoffenheim u 20 minuta nije nekoliko puta presao srednju liniju, a pozadi i u sredini im odbrana suplja. Mainz ih pressingom sredi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2011, 15:56

0:1 Ivanschitz
Odbrana Hoffenheima ko k...
Dosad plavi nista nisu napravili u utakmici, i sasvim zasluzen gol Mainza ..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2011, 16:54

Izlazi Vedo, ulazi Mlapa ccc :evil:
Onaj Babel nevidljiv citavu utakmicu, a izbaci Vedu, umjesto one holandske suge ..

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 26 feb 2011, 16:58

Goalgetter je napisao/la:Izlazi Vedo, ulazi Mlapa ccc :evil:
Onaj Babel nevidljiv citavu utakmicu, a izbaci Vedu, umjesto one holandske suge ..
i jos navijaci hoff zvizde vedi kad je izlazio smradovi :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 26 feb 2011, 17:33

mdss je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Izlazi Vedo, ulazi Mlapa ccc :evil:
i jos navijaci hoff zvizde vedi kad je izlazio smradovi :evil:
stvarno smradovi..pa covjek daje golove ko lud i hoffenhajm se bori za evropu..zalosno da zvizde najboljem igracu na utakmici.. :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 feb 2011, 17:38

@Principatus je u par navrata postao ovdje seljačka razmišljanja Hoffenheimovih navijača. No, s obzirom da su mu i navijači naše reprezentacije zviždali na Koševu, ne bismo se trebali nervirati zbog toga što mu zvižde i Hoffenheimovci. Utakmicu nisam gled'o, tako da ne mogu govoriti o tome kakav je bio Vedad.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 feb 2011, 20:30

Komentator je zvizduke interpretisao kao kritiku prema samoj izmjeni, ne prema Vedadu. Sam nisam siguran jer i prije toga su navijaci pjevali "Hocemo Sigurdsona!", pa je trener ubacio ovog umjesto Vukcevica.

Vedad nije bio ni los, ni dobar. Ustvari se nije vidio, jer je Hoffenheim uopste imao problema da poveze igru, da krene u napad, a upotrebljivih lopti jednostavno nije bilo. To se vidjelo i na tome, da Babel, Mlapa, Sigurdson ili Vukcevic nisu vise uspjeli, nego im je Alaba zabio gol. To vazi i za zadnje utakmice, nekad nesto zabiju iz prekida. To je nesto sto kritiziram odavno, njima treba neko ko ce slati taj zadnji pas, dirigovati. Eno Pjanic i Miske jedva ili nikako igraju, a Hoffenheim bi procvjetao sa njima. Ibertsberger je danas bio grozan, Salihovic los, ali me ne cudi sa jednim Ibertsbergerom u ledjima. Vorsah je falio. Mnogo faktora. I to ocigledni. Jedino Vedi zamjeram sto ne pobjedjuje ni jedan vazdusni duel. Ali ni sve zalaganje svjeta i postavljanje na pravo mjesto nece nista bez upotrebljive lopte do njega koristiti. Njima bi mozda Tevez mogao pomoci, da se nekako driblingom probije kroz citavu odbranu i zabije. Drugacije ne ide.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 26 feb 2011, 21:33

Kako voziti auto ako nemas auto? Tako isto je pitanje kako zabiti go ako nemas lopte? Kao sto @Principatus napisa Miske i Pjanic bi preporodili Hoffenheim ali i Vedada. Jer eto, ko ce mu dati loptu? Ja sam vec sam sebi dosadio sa pisanjem o sebicnosti Hoffenheimovih pojedinaca. Nadam se najiskrenije da ce Vedo promijeniti sredinu na ljeto. Nema on vise sta tu u Hoffenheimu traziti. Mislim da onih 18 golova nije bila slucajnost vec je slucajnost bila tako dobra igra Hoffenheima iz koje je on najvise koristi tad izvukao.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 27 feb 2011, 21:55

kad bude dobivao kvalitetne lopte davat ce i golove a do tada mi samo mozemo da se nerviramo gledajuci seoski tim Hoffenheim...igraju ko kad se sastavi raja iz mahale i svako svoje fazone oce da pokaze ...Vedo i Sejo pod hitno bjezat morate inace ce te zavrsit ko Miske u Turskoj ligi nema ga nigdje slicna je situacija i sa Vedom i Sejom
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 28 feb 2011, 11:39

Nadam se najiskrenije da ce i Vedad i Sejad promijeniti klub sto prije. To im je jedina sansa za napredak u karijeri.. Ovdje ako ostanu jos jednu sezonu, ili ce igrati u Bundesligi 2 ili ce se grcevito boriti da ne igraju u Bundesligi 2.

Steta za Vedada sto nije promijenio klub prije ove sezone.. Jer kako je tvrdio i on i predstavnici Hoffenheima, imao je ponudu na stolu od nekog bundesligasa ali je nije zelio prihvatiti jer je zelio jos jednu sezonu odigrati za Hoffenheim..

Why so serious?!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 02 mar 2011, 19:36

Gazzetta dello Sport piše da je za ovog igrača i dalje zainteresovan Juventus, ali da je Hoffenheim ipak ozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje na kraju ove sezone.

Predsjednik madridske ekipe Miguel Angel Gil Marin nedavno je u jednom intervjuu otkrio kako su na Vicente Calderonu u januarskom prelaznom roku odbili ponudu Real Madrida za Forlana.

Međutim, kako tvrde mediji, Hoffenheim je već počeo pregovore sa Atleticom oko dovođenja ovog napadača, čijim bi eventualnim dolaskom reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević najvjerovatnije morao promijeniti ekipu.

jupiiiiiiiiii to znaci da Vedo uskoro ide iz Hoffenheima jeee :D :D :D I'am so happy :D :D :P engleski mi i nije jaca strana hehehe :D
samo neznam sta Sejo ceka :roll:
SLOBODA do groba .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 mar 2011, 19:38

SaLL/ihovic je napisao/la:Gazzetta dello Sport piše da je za ovog igrača i dalje zainteresovan Juventus, ali da je Hoffenheim ipak ozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje na kraju ove sezone.

Predsjednik madridske ekipe Miguel Angel Gil Marin nedavno je u jednom intervjuu otkrio kako su na Vicente Calderonu u januarskom prelaznom roku odbili ponudu Real Madrida za Forlana.

Međutim, kako tvrde mediji, Hoffenheim je već počeo pregovore sa Atleticom oko dovođenja ovog napadača, čijim bi eventualnim dolaskom reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević najvjerovatnije morao promijeniti ekipu.

jupiiiiiiiiii to znaci da Vedo uskoro ide iz Hoffenheima jeee :D :D :D I'am so happy :D :D :P engleski mi i nije jaca strana hehehe :D

Jeste jupi pa da predje u Frankfurt ili Nimberg :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2011, 19:38

Vic godine: Najbolji igrac SP2010, i jedan od boljih napadaca svijeta Diego Forlan ide u Hoffenheim :lol: :lol: :lol:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 02 mar 2011, 22:59

Ponos Torina je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:Gazzetta dello Sport piše da je za ovog igrača i dalje zainteresovan Juventus, ali da je Hoffenheim ipak ozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje na kraju ove sezone.

Jeste jupi pa da predje u Frankfurt ili Nimberg :cry: :cry:
ako ce tu ga hranit loptama i znat ga cjenit i postovat sto da ne???.....sta su to oni losiji od Hoffenheima ....allll nebi volio da bude ista situacija kao i ovdje ....ja se stvarno nadam da ce Vedo nac tim koji njemu odgovara
SLOBODA do groba .

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 03 mar 2011, 09:17

Smijesno mi malo to za Forlana... :)

A Vedo ce lako sebi naci novi klub. Ko kaze da mora ostati u Bundesligi? Ja mislim da bi ga npr. PSG vrlo rado imao u svojim redovima, a takodjer i neki bundesligasi ce se potruditi sigurno da ga dovedu (ali ekipe sa vise ambicija nego sto su Nürnberg, Freiburg, Frankfurt..). Jedva cekam samo da zavrsi sezona i da Vedo promijeni klub..

Why so serious?!

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 03 mar 2011, 09:20

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Smijesno mi malo to za Forlana... :)

A Vedo ce lako sebi naci novi klub. Ko kaze da mora ostati u Bundesligi? Ja mislim da bi ga npr. PSG vrlo rado imao u svojim redovima, a takodjer i neki bundesligasi ce se potruditi sigurno da ga dovedu (ali ekipe sa vise ambicija nego sto su Nürnberg, Freiburg, Frankfurt..). Jedva cekam samo da zavrsi sezona i da Vedo promijeni klub..
Glupost. PSG ponovo postaje gigant i nema nikakve potrebe za ovakvim igracima kao sto je Vedad...
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 03 mar 2011, 09:39

BANovici je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Smijesno mi malo to za Forlana... :)

Glupost. PSG ponovo postaje gigant i nema nikakve potrebe za ovakvim igracima kao sto je Vedad...
Upravo zbog toga im i treba. Najbolji strijelac im je vezni igrac... Imaju jaku igru i sve, ali im fali finis. Hoarau se vise proslavlja promasajima nego golovima (*Vedad je samo u utakmici protiv Kölna imao nekoliko prilika koje nije iskoristio, a ni u jednoj drugoj utakmici nije imao postenih prilika jer nema koga da mu doda loptu*).
Ne kazem da ce on sto posto sigurno tamo otici, vec kazem samo da bi ga oni vjerovatno htjeli dovesti i da bi i za njega i za njih to dobro bilo... Ali o tom - po tom... Sta bude - bice.. Mi se samo najiskrenije mozemo nadati da ce sto prije da promijeni sredinu..

Why so serious?!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 03 mar 2011, 11:50

Odkad se Vedo ozenio on vise na travnjaku ne zabija...izgleda sve metke kod kuce potrosi. zene su cudo.... :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Fudo, Hansestadt, HariTz, N3R3D, Sveti i 65 gostiju.