nemas ovo kod nas, a ni okruzenjugio10 je napisao/la:
Ovo me interesuje tj. hybridized wax, imal' tog kod nas i kako bih mogao prevesti ovo ime?

ako vec zelis nesto od ove linije HdF proizvoda kupi Sponge Wax

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nemas ovo kod nas, a ni okruzenjugio10 je napisao/la:
Ovo me interesuje tj. hybridized wax, imal' tog kod nas i kako bih mogao prevesti ovo ime?
Ma brate nema to veze sa dezodoransima , ne **** to živu silu. Isti sam ti takav , al' što je zanimljivo , kod kuće mogu biti na 40 stepeni , ništa , ali u školi se zimi znojimHead je napisao/la:Koji je dezodorans najbolji?.Koji god sam probao djaba od vrucine covjek se oznoji.Nervira me fleka ispdo pazuha.![]()
Nervoza, nisi naucio.bavarian_bk je napisao/la:Ma brate nema to veze sa dezodoransima , ne **** to živu silu. Isti sam ti takav , al' što je zanimljivo , kod kuće mogu biti na 40 stepeni , ništa , ali u školi se zimi znojimHead je napisao/la:Koji je dezodorans najbolji?.Koji god sam probao djaba od vrucine covjek se oznoji.Nervira me fleka ispdo pazuha.![]()
Nemoj koristit dezodorans. Koristi stick.Head je napisao/la:Koji je dezodorans najbolji?.Koji god sam probao djaba od vrucine covjek se oznoji.Nervira me fleka ispdo pazuha.![]()
Najgore nositi sivu majicu.bavarian_bk je napisao/la:Ha ya , evo što @Head reče , nisam nervozan kad izlazim u čaršiju pa se opet oznojim, i samo gledam da uzimam crne i bijele majice . I na bijelima se viidi fleka ali manje
Pa sad ti rekoh.Unica_Liverpool_ je napisao/la:mah da mi je samo da se tih fleka nekako riješim
Kakve to veze ima sa dezodoransom?Head je napisao/la:Koji je dezodorans najbolji?.Koji god sam probao djaba od vrucine covjek se oznoji.Nervira me fleka ispdo pazuha.![]()
145,ili tako nešto,ali uglavnom nije bilo više 100%..hanniz je napisao/la:Najgore nositi sivu majicu.bavarian_bk je napisao/la:Ha ya , evo što @Head reče , nisam nervozan kad izlazim u čaršiju pa se opet oznojim, i samo gledam da uzimam crne i bijele majice . I na bijelima se viidi fleka ali manje![]()
@Narin koliko si ti platio one patike slične stefan j.?I ja sam našao iste.
Eh to samo gledam da obučem i kupim bijele i crne majicebavarian_bk je napisao/la:Ha ya , evo što @Head reče , nisam nervozan kad izlazim u čaršiju pa se opet oznojim, i samo gledam da uzimam crne i bijele majice . I na bijelima se viidi fleka ali manje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.