Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
jeste insulin. Pa kako tako mlad covjek a secer
Cutters? To je za definisanje? Kod nas je u Sarajevu popularan Vinstrol ali nikad nista nisam to uzimao, evo ima mjesec dana kako sam poceo sa suplementacijom i poguro me kreatin i protein 3 kg. Sad imam 80, visina 177. Moram se jos malo izdefinisat pa opet ganjat ovu kilazu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Cutters ovde zovu steroide koji tope salo. A tip uopste nema secer nego sebi daje insulin radi teretane. Koji bolid majko mila. Cuo sam i prije da to ljudi rade al nemogu vjerovat kako neko moze rizikovat sam sebi da da secer samo radi misica.Bosniacum Lilium je napisao/la:jeste insulin. Pa kako tako mlad covjek a secerCutters? To je za definisanje? Kod nas je u Sarajevu popularan Vinstrol ali nikad nista nisam to uzimao, evo ima mjesec dana kako sam poceo sa suplementacijom i poguro me kreatin i protein 3 kg. Sad imam 80, visina 177. Moram se jos malo izdefinisat pa opet ganjat ovu kilazu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a to hoce zbog aminokiselina
da da, za topljenje sala, vinstrol majka 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
jel' se i vama fb sporo učitava ili je do ovog pos.ranog hs-a?
Il club piu titolato al mondo!
I meni sporo skroz, opet se židovi urotili protiv nas, neće na dobro
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ala jest sporo,pola sata dok nešto učita
fuj

fuj

[youtube][/youtube]

Može li se naštimat da te ne mogu naći po imenu i prezimenu na FB, počela me dodavat familija na FB a sve stariji ljudi glupo mi da ne prihvatim a kad ih prihvatim nelagodno se osjećam 

moze , samo ne znam kakoZekoo je napisao/la:Može li se naštimat da te ne mogu naći po imenu i prezimenu na FB, počela me dodavat familija na FB a sve stariji ljudi glupo mi da ne prihvatim a kad ih prihvatim nelagodno se osjećam

a jest to zaje.bana stvar

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Misliš naštimati ili ovo sa familijom xDZZtop10 je napisao/la:moze , samo ne znam kakoZekoo je napisao/la:Može li se naštimat da te ne mogu naći po imenu i prezimenu na FB, počela me dodavat familija na FB a sve stariji ljudi glupo mi da ne prihvatim a kad ih prihvatim nelagodno se osjećam![]()
settings/privacy settings - i tamo oznacis ko te moze potraziti imenom na fejsu...
A možeš namjestit jednostavno da ti određene osobe ne mogu gledati objave na fb
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kad pocnu sjevat komentari "lutka tetkina"ZZtop10 je napisao/la:moze , samo ne znam kakoZekoo je napisao/la:Može li se naštimat da te ne mogu naći po imenu i prezimenu na FB, počela me dodavat familija na FB a sve stariji ljudi glupo mi da ne prihvatim a kad ih prihvatim nelagodno se osjećam![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Zeko to ti ne vjeurjes meni kada sam ti rekao da se ne moze naci !?
NEkada se mogao ukloniti i button za dodavanje u prijatelje (da te niko ne moze dodati) ali se taj izgubio i nema sanse naci, Ako ga tko nadje neka vice 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Nema :SProfesor je napisao/la:settings/privacy settings - i tamo oznacis ko te moze potraziti imenom na fejsu...
@klasik hahahahaha

@neo mora moć kod mene sestra ima to. hvala http://www.netsmartz411.org/NetSmartz41 ... ?id=400760" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo "dugme" ko nađe nek javi ODMAHneo je napisao/la:Zeko to ti ne vjeurjes meni kada sam ti rekao da se ne moze naci !?NEkada se mogao ukloniti i button za dodavanje u prijatelje (da te niko ne moze dodati) ali se taj izgubio i nema sanse naci, Ako ga tko nadje neka vice

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Šta će ti kad nemaš FBbagrcavi je napisao/la:
ovo "dugme" ko nađe nek javi ODMAH

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
bagrcavi je napisao/la:
ovo "dugme" ko nađe nek javi ODMAH
https://www.facebook.com/help/community ... 2671110539" onclick="window.open(this.href);return false;
sad me nece moc ni trebe dodavat xD
- Goalgetter
- Kontakt:

Smijesno i zalosno kako god okrenes.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 34 gosta.