FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

midzuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la midzuka » 27 avg 2020, 10:47

slika

Ako sam dobro shvatio ovu sliku.
10 ekipa je sinoć ispalo iz kvalifikacija za LP. Tih 10 ekipa su nositelji.
Na drugoj strani imaš 20 ekipa koje će biti raspoređene u drugom pretkolu i bit će 10 parova. Od tih 20 ekipa, ovih 10 s desne strane imaju najveće koeficijente, ostalih 10 su tipa conah, prvak andore, malte i ostalih ekipa.
U trećem pretkolu će biti 9 parova, s tim sa će dvije ekipe od nositelja voljom sreće i žrijeba biti direktno poslate u play off, i onsa će biti 9 parova koji će regularno igrati jedan meč.

Sad znaci imamo situaciju da možemo računati na sreću da budemo jedna od te dvije ekipe ili da racunamo na lakši žrijeb pa da nas zaobidju parovi u kojima bude astana i recimo slovan.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 27 avg 2020, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 27 avg 2020, 10:49

Nemoj samo Astanu da zakacimo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AlainProst
Kontakt:

Post Postao/la AlainProst » 27 avg 2020, 10:49

ja sam ponosan na svoj klub
volim te FKS
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 avg 2020, 10:50

Ne branim hadziju cak sta vise nije mi nikad bio nesto, cak i kad su ga ovdje dizali da je Riola i Monchi. Naš problem je sto smo nerealni, Omonia, Ferencvaros na koje mi gledamo kao bezveze ekipe a te ekipe hladno plate 2 miliona pojacanje, mi to ne mozemo ni sanjati. Sinoc se moglo i trebalo proci Brest nije neki tim. Al ovo govorim opcenito klub je stabilan i napredujemo al za vise treba kesu odrijesiti. 100 % siguran da je imao novce da bi Hadzic potpisao Beqiraja itd itd. Jednostavno nasa realnost je da dovodimo iz Srbije osrednje igrace ili ovako ko Sušić koji su van forme. Ako Nam sad kaze evo 2 miliona dovedi pojacanja, lahko ce se naci igraci,samo šoldi.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 27 avg 2020, 10:51

nukleusmember je napisao/la:
27 avg 2020, 10:45
poslije poništenog gola jasno je bilo da ispadamo,ybg još smo fudbalski liliputi,okrenuti se onom kukuruzištu u bijeljini i čekati žrijeb za ligu evrope,već sam se dobro pripremio da ispadamo tako da mi i nije nešto krivo

VVVBK
U ligi evrope opet mozes dobiti neke amatere,i da igras play off,tako da se pod hitno mora dovesti bar dva igraca,ako niko ne dodje onda Emir Hadzic nije ok sa glavom i mora napustiti poziciju,ocigledno je da ne zna frajer.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 avg 2020, 10:51

Moram se opet nadovezat i reci Hadzicu ovako se ne priprema ekipa za evropu. Pidro se tek oporavio,imas veznog igraca na beku i Hodzica,Sabanovic povrijedjen,Ahmet rebra povrijedio,Susic povrijedjen nije dugo igrao ti dovodis Fanima i Pejovica koji ne igra. Covjece da si doveo makar jednog spremnog igraca da upadne u prvih 11 mozda bi drugacije bilo to evo radis vec 2 sezone pa ces vjerovatno poslije dovest 5 igraca al dzaba ode 3 pretkolo,bodovi,novac

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 avg 2020, 10:57

Au tek sad vidim u šta se pretvorih sinoć, vrela glava ipak.
Ukoliko se neko našao uvrijeđen, izvinjavam se. :D
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 avg 2020, 10:58

Tesko cemo ista napravit u bjeljini, pogledajte im rezultate 4 nerijeseno, Slavko to zakljuca odma...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 avg 2020, 10:58

Uh, kakva bolna noc. Raduje sto smo pokazali da ova ekipa zna igrati fudbala. Ova ekipa zna kontrolisati utakmicu, ali isto tako ova ekipa je i dalje nezrela za kakav iskorak. Vidjeli smo i juce kakva dva gola primimo te kako se nosimo kada ganjamo rezultat. Sve sto su nasi uradili dok su se ovi valjali je samo Rusima islo u korist.

Iskreno, ako sledece godine budemo osvojili nase prvenstvo te budemo igrali LP sa sastavom:
Kovacevic
Novi bek Serbecic Milicevic Salcin
Pejovic Susic
Rahmanovic
Fanimo Tatar
Novi spic

Gdje su pojacanja u pravom smislu te rijeci, a Fanimo, Susic potpuno spremni imamo se cemu nadati. Ako ne uspijemo zadrzati Serbecica, nora se dovesti i ozbiljan stoper.

PS Hadzic ako ovaj rok ne zavrsi kako treba moze napustiti i treba napustiti mjesto S.D.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 avg 2020, 10:58

midzuka je napisao/la:
27 avg 2020, 10:47
slika
Sta je ovo ??
Nisu ovi još svi u trecem pretkolu

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 avg 2020, 10:58

zagor1987 je napisao/la:
27 avg 2020, 10:51
Moram se opet nadovezat i reci Hadzicu ovako se ne priprema ekipa za evropu. Pidro se tek oporavio,imas veznog igraca na beku i Hodzica,Sabanovic povrijedjen,Ahmet rebra povrijedio,Susic povrijedjen nije dugo igrao ti dovodis Fanima i Pejovica koji ne igra. Covjece da si doveo makar jednog spremnog igraca da upadne u prvih 11 mozda bi drugacije bilo to evo radis vec 2 sezone pa ces vjerovatno poslije dovest 5 igraca al dzaba ode 3 pretkolo,bodovi,novac
Samo pljujes. Ima li ista pozitivno :nene:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 27 avg 2020, 10:59

Ma Merso nije za ovakvih utakmica, on je dobar za našu ligu, al za evropu nije, i desni bek nam treba onaj Hodzic ima fudbalski IQ u minusu..
Bordo bijeli za život cijeli!!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 avg 2020, 11:00

djokanović treba, može i mora iskoristiti nevjerovatnu priliku da sazrije u fenomenalnog igrača jer uz sebe ima najbolje veznjake u ligi, oremuša, tss i rahmana.
NEMA NAZAD

Dobrinja12345
Kontakt:

Post Postao/la Dobrinja12345 » 27 avg 2020, 11:01

Gledam zvaničnu stranicu ovih govana sve naša raja komentariše .

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 avg 2020, 11:02

Samo sinocnja igra malog Andreja Djokanovica, bozija grehota je da mu bilo ko uzima mjesto u startnih 11, ima lik fkt muda neovisno o tom golu koji je postigao, ali i kada mu daju loptu krene naprijed, nije ga strah driblinga i tako tih stvari, kao i mali Salčin i ako mu lijevi bek nije prirodna pozicija. Teško se oteti dojmu da smo fkt bezveze ispali i da ce nas sad ovo pratiti godinama kao i Dzekin gol na SP 2014. i onaj nepostojeci ofsajd.

Bordo1946
Kontakt:

Post Postao/la Bordo1946 » 27 avg 2020, 11:02

bordobijeli je napisao/la:
27 avg 2020, 10:50
Ne branim hadziju cak sta vise nije mi nikad bio nesto, cak i kad su ga ovdje dizali da je Riola i Monchi. Naš problem je sto smo nerealni, Omonia, Ferencvaros na koje mi gledamo kao bezveze ekipe a te ekipe hladno plate 2 miliona pojacanje, mi to ne mozemo ni sanjati. Sinoc se moglo i trebalo proci Brest nije neki tim. Al ovo govorim opcenito klub je stabilan i napredujemo al za vise treba kesu odrijesiti. 100 % siguran da je imao novce da bi Hadzic potpisao Beqiraja itd itd. Jednostavno nasa realnost je da dovodimo iz Srbije osrednje igrace ili ovako ko Sušić koji su van forme. Ako Nam sad kaze evo 2 miliona dovedi pojacanja, lahko ce se naci igraci,samo šoldi.
Ne kontam šta je problem dati te pare, kad će se vratiti taj novac u 3 Pretkolu LP. Ne vjerujem da je do para, jednostavno se pogubio Hadžija. Ja bi reko prije da je sa onim prvim pojačanjima što je dovodio imo više sreće nego znanja. A ovo je već drugi prelazni rok da ne može da ubode igrača kako treba. Ipak je znanje u pitanju. Nijedan igrač što je doveo sad, ne igra u prvih 11. Fale oba beka, ne samo desni, Salčin ne smije i ne može igrati beka, nije to za njega, to se vidi. Plus napadač.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 avg 2020, 11:06

samo nas playoff može izvaditi psihički poslije onog sinoć. Moram pohvaliti i onu sabrinu, gospodski potez ispred jednog kluba, nema šta.
Ko što neko reče, kakve mi golove u evropi primimo to je bogu za plakat, da su nam barem utrpali 3 komada da znam da su bolji i zasluženo prošli, a ono onako... ne znam ne znam još me ne prolazi
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 avg 2020, 11:07

Kako imamo dvostruke aršine prošle godine isto mozda i gori prelazni rok, posto je otišlo dosta igraca sad smo bar zadržali tim. Prošle sezone niko nije spominjao hadziju samo Husref bio kriv on kaze odobrava ko ce doci. Licemjerni smo.
Opet tvrdim pare su problem nema dovoljno za ove nase velike zelje. Klub je stabilan i napreduje al nema za Beqiraje, hajrovicei slicne.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 27 avg 2020, 11:08

Da budem iskren: Gledam FKS ili Zelju samo ove evropske tekme, klasicni bandwagon fan. Prvenstveno jer mi je muka gledat nasu ligu a i nemam mogucnost da je gledam jer uglavnom ona mojatv prenosi koju nemam.

Ali ovako kao "neutralan" i ako sudit prema jednoj utakmici, mogu reci da je onaj mali sto je dao gol odlican potencijal za nesto vise. Tatar je IGRACINA ne znam da li je to inace tako, ali momak ima bas slifa i hladno moze upast u reprezentaciju kao neka rotacija sto se mene tice. On je bas odusevio.

Nije ni Rahmanovic los al on je daleko od reprezentacije. Vidi se da je lud. Trosi lopte kao James Harden. Sjecam se u jednoj sceni je u toku 2 minute dvije izgledne lopte, jednu iz slobodnjaka, uputio prema trecem redu tribine.
Zadnja izmjena: Amarinho, dana/u 27 avg 2020, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 27 avg 2020, 11:09

bordobijeli je napisao/la:
27 avg 2020, 10:50
Tako je realno nisi u mogućnosti da napraviš iskorak u Premijer ligi bez nekih većih ulaganja a kamo li u Evropi, po meni ako vec idu na postepeno pojačavanje ekipe, neka više onda obrate pažnju na akademiju i ulagaju u istu jer vidjeli smo sinoć djokanovica kako momak igra.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, Tarapi, TETRAPAK i 17 gostiju.