Mi necemo sa Peteva niti Finsku dobiti, niti Francusku bod uzeti. To je Fudbal, koji je bolji ta ekipa ce pobijediti, a mi smo za sad iza Finske i rezultat je 4 šešir. Lik nije ni za selektor od Bugarske reprezentacije bio kako treba koja je vec 16 godina iza nas po kvalitetu. Sve dok ne funkcijoniše Savez kako treba nece ni funkcijonisat fudbal u našu drzavu. U svi ostali drzave imaš ljudi u Savezu koji su se profesionalski bavili sa fudbalom. U nas mozeš samo preko štele uc u to funkciju nego sa aplikacije. I sad imam pitanje, sta cemo ocekivati od nešto što ne funkcijoniše upocetka? Imamo ljudi u Savezu koji nemoze ni izrazlikovati našu i ostale lige. Ne ulagaju u infrastrukturu i ostali stvari oko naše lige, a pogotovo je smiješno kada vidim kako je vrijeme došlo da su igraci iz druge lige od Srbije, Hvratske i Slovenije pojacanje za našu ligu.admin je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:02@retromoos, narod nisi ti. Ako ti ne prihvatas nekog to ne znaci da ga ne prihvataju ostali. Ko si ti, ili ko sam ja pa da imamo pravo na bilo kakav ekskluzivitet. Petev ako dobije Finsku i uzme bod Francuskoj bice omiljeniji od Papeta. A, zasto i ne bi uostalom bio omiljen ako budemo imali dobre rezultate.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Bitno da su sarajlice svugdje umjesane. Jes da nema uspjeha gdje se oni muhaju. Ali ebes uspjeh.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Dobar je Jelešković.
Skupi li se ko.. ne vidim vas
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Evo na N1 uzivo.
Sportsport.ba pokazao ono sto je bilo jasno, da su se odavno prodali savezi i da su najvece pizde na bh. medijskom nebu, sto sam ja znao i od prije.
Sportsport.ba pokazao ono sto je bilo jasno, da su se odavno prodali savezi i da su najvece pizde na bh. medijskom nebu, sto sam ja znao i od prije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
U državi u kojoj ljudi ne izlaze na ulice radi vakcina, migranata, neviđene korupcije, navijači su ipak pokazali da su u stanju da se skupe. Bilo je i nešto više ljudi, ali nisu uslikani.
Da je ostatak ovog jada i čemera barem u pola na nivou svijesti BHF, bilo bi nam bolje odavno.
Sad se slijepci i primitivna sirotinja rugaju, a gaće su prljave i poderane.
Očekujem da se barem ovoliko navijača giganata skupi s parolom "Hoćemo u konferencijsku ligu!", to bi bio veliki napredak
Da je ostatak ovog jada i čemera barem u pola na nivou svijesti BHF, bilo bi nam bolje odavno.
Očekujem da se barem ovoliko navijača giganata skupi s parolom "Hoćemo u konferencijsku ligu!", to bi bio veliki napredak

Nemaju oni vremena. Ali zato ce napuniti Kosevo kada im ljubimci se potucu za poene s fudbalskim majstorima s Gibraltara.DrFilgud je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:00U državi u kojoj ljudi ne izlaze na ulice radi vakcina, migranata, neviđene korupcije, navijači su ipak pokazali da su u stanju da se skupe. Bilo je i nešto više ljudi, ali nisu uslikani.
Očekujem da se barem ovoliko navijača giganata skupi s parolom "Hoćemo u konferencijsku ligu!", to bi bio veliki napredak![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
T-t-to je zastava Estonije...Maestro je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:37Nemaju oni vremena. Ali zato ce napuniti Kosevo kada im ljubimci se potucu za poene s fudbalskim majstorima s Gibraltara.DrFilgud je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:00U državi u kojoj ljudi ne izlaze na ulice radi vakcina, migranata, neviđene korupcije, navijači su ipak pokazali da su u stanju da se skupe. Bilo je i nešto više ljudi, ali nisu uslikani.
Očekujem da se barem ovoliko navijača giganata skupi s parolom "Hoćemo u konferencijsku ligu!", to bi bio veliki napredak![]()
![]()
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Vico sad ako ne dodze u Garažu, ne znam kad ce, trebaju se protesti osudit...
Znam druze. Ali nema ta zastava veze sa Gibraltarom nego ima drugu svrhu.OnakoBa je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:40T-t-to je zastava Estonije...Maestro je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:37Nemaju oni vremena. Ali zato ce napuniti Kosevo kada im ljubimci se potucu za poene s fudbalskim majstorima s Gibraltara.DrFilgud je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:00U državi u kojoj ljudi ne izlaze na ulice radi vakcina, migranata, neviđene korupcije, navijači su ipak pokazali da su u stanju da se skupe. Bilo je i nešto više ljudi, ali nisu uslikani.
![]()
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Zasto niko od silnih novinara nije postavio pitanje u vezi pomocnika i to direktno onom glupanu Sofrenicu. Zar je normalno da izvrsni odbor bira pomocnike selektoru?????
I kad se vec pricalo o neiskustvu Barbareza, zasto nisu pitali ko od njih svih ima iskustva u fudbalu??
I kad se vec pricalo o neiskustvu Barbareza, zasto nisu pitali ko od njih svih ima iskustva u fudbalu??
sretno selektoru jedne nam jedine u boj selektore da usutkas ove dijasporske perace guzova i ubacuj igrace iz jedine i najbolje nam lige

Opet ovaj fekalac. Da tebi onaj Hamdo dijasporas kojeg si spominjao nije izveo curu na pice kad je za novu godinu dosao na odmor u BiH? Mora da ti se cura pali na bmw i frizure koje arapi prave.

Ali do cure ti je nije do Hamde. Mani se spamanja

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja bi prvo protestovao protiv načina na koji se bira selektor, ne samo da naprave cirkus sa razgovorima, pristiglim aplikacijama i sjednicama, već prvo odluče ko će biti selektor i prije tog cirkusa koji je samo mazanje očiju javnosti.
- Beduin
- Kontakt:
Kurko, valja onda placati za kafu i sendvic tokom okupljanja reprezentacije, a tek akreditaciju mogu sanjati.oldtown1990 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:46Zasto niko od silnih novinara nije postavio pitanje u vezi pomocnika i to direktno onom glupanu Sofrenicu. Zar je normalno da izvrsni odbor bira pomocnike selektoru?????
Zar ti nije sve jasno nakon ovih marifetluka oko smjene Bajevica i izbora novog selektora i samih clanaka ovog portala kao najboljeg u drzavi?
Ne mozes ti biti Dodikov sestric i valjati, zeliti dobro BiH, ustvari makar biti neutralan. A ono najzalosnije je sto ni ovi "nasi bosnjaci" nista bolji nisu, pokazali i dokazali su to radom dosadasnjim, a mi nismo bili istrajni da ili sve to razj3bemo i krenemo zdravim koracima ili nek ne postoji reprezentacija u fudbalu (mada ni drugi sportovi nista bolji nisu).
Sreca pa ovih par forumasa ne cine vecinsko misljenje, a dokaz tome su komentari po internetu. Samo sto su ljudi jos uvijek pasivni, lijeni, nezainteresovani, a sigurno nece biti vjecno. A do tad eto im Vico, Seranic i ostali. Uspjeli su stopirati nastavak prvenstva zarad Borca, zamisli tek sad koju moc imaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vise se skupi kad nekog auto udari.

27.10.2020