Safet Sušić - Pape

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 19 nov 2014, 00:41

Ja budale ovog Alispahica. Kaze, Ja uopste probleme ne vidim.... ja ne vidim da su nase sanse ista manje nakon ove utakmice u Israelu." Nakon ovoga jos vise gluposti pa kao da mu je Pape gurno koju marku ovaj... pa jos je 18 bodova u igri. :rol: :rol: :rol:

Ko tebe u emisiju dovede.

A za ovog sto je obavljao sa Ivicom Osimom intervju :facepalm:
Kakav tip moras biti da na forumu izmisljas intervju. Iskreno se nadam da si mladi od 15 godina.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 19 nov 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 nov 2014, 00:47

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ja budale ovog Alispahica kaze, Ja uopste probleme ne vidin.... je nevidim da su nase sanse ista manje nakon ove utakmice u Israelu." Nakon ovoga jos vise gluposti pa kao da mu je Pape gurno koju marku ovaj... pa jos je 18 bodova u igri. :rol: :rol: :rol:

Ko tebe u emisiju dovede.

A za ovog sto je obavljao sa Ivicom Osimom intervju :facepalm:
Kakav tip moras biti da na forumu izmisljas intervju. Iskreno se nadam da si mladi od 15 godina.
Fakat sam imo fino misljenje o njemu.......do veceras.Iznenadio me retardiranom izjavom o jednakim sansama bez obzira na rezultat u Izraelu. :puke: Mirso Fazlagic bez dlake na jeziku :clap:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 nov 2014, 00:48

SUŠIĆ: Oni govore o još šest utakmica, a ja kažem da su to tri. Imamo dva meča koja su već unaprijed dobijena protiv Andore. Zatim onu protiv Kipra. Ostaju, dakle, samo tri zahtjevna susreta...
Frajer hladno upisao tri boda u gostima protiv ekipe koja ga je dobila kuci... BTJ! :facepalm:

Sta se cudite ovom sto je Aragon uradio?! Klasican potez papetoljupca.... Da se ja pitam, podijelio bi im svima trajne banove u trenutku kad je Safet dobio nogu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la JoseMourinho » 19 nov 2014, 00:54

Dajmo podršku malom piscu (nije on djabe imo prošli put ovaj nick), očekujemo sutra v.2 da vidimo jel se sta popravio :rol: :rol: :rol:

A pape se izvlači, čovječe 2 boda u 4 kola, svakom normalnom dovoljan razlog za otkaz, al et on sad glumi uvrijedjenu mladu :puke:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 nov 2014, 00:55

Posto kupio, po tom prodao

https://www.facebook.com/BihReprezentac ... aNaBalkanu" onclick="window.open(this.href);return false;
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 nov 2014, 00:58

Ko te tjera da budeš član ovih divljih šatro navijačkih stranica. Pa još i da kopiraš gluposti sa istih.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 nov 2014, 01:41

Koja je neznalica ovaj Alispahic :rol: :rol: :rol: i ova Federalna cirkus obicni... :damn:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 19 nov 2014, 02:12

DragonGirl je napisao/la:Jedan pravi intervju :D
Sušić: Neću tražiti milion od N/FS BiH

Ne očekujem milionsku odštetu od N/FS BiH, to su prazne priče i nemaju veze s istinom, rekao je danas u razgovoru za "Nezavisne" Safet Sušić, sada već bivši selektor fudbalske reprezentacije BiH.

Dan nakon otkaza kaže da nije ljut jer je za njega rasplet hitne i vanredne sjednice Izvršnog odbora, završene u ponedjeljak naveče na Ilidži, bio očekivan.

"Čovjek može biti ljut ako ga nešto iznenadi. U ovom slučaju za mene nije bilo iznenađenja. Moglo je sve i bez te sjednice, odluku su donijeli puno ranije i ne znam što su me uopšte zvali da dolazim. Sve je bilo pripremljeno i bespotrebno smo gubili vrijeme. Odmah poslije poraza u Haifi su počeli telefonski pozivi i dogovaranja", tvrdi Sušić.

Bez obzira na takav ambijent, svojevoljno nije želio odstupiti. Ipak, kategorično negira da je razlog klauzula ugovora koja mu u slučaju jednostranog raskida saradnje navodno garantuje vrtoglavo višemilionsko obeštećenje.

SUŠIĆ: Nema nikakve veze s tim. Jedini razlog zbog čega nisam želio dati ostavku je to što i dalje vjerujem da šanse za plasman na EP postoje.

NN: Kakve su šanse ostale?

SUŠIĆ: Oni govore o još šest utakmica, a ja kažem da su to tri. Imamo dva meča koja su već unaprijed dobijena protiv Andore. Zatim onu protiv Kipra. Ostaju, dakle, samo tri zahtjevna susreta, od kojih dva igramo kod kuće i to protiv Izraela i Velsa, od kojih smo bez obzira na sve objektivno bolji. Teško gostovanje jedino je u Belgiji, gdje uz neko iznenađenje sa bodom ili sva tri možemo biti čak i prvi. Smatrao sam da mi možemo napraviti dobru seriju kad se vrate svi igrači, ali neki očito misle drugačije.

NN: Hoćete li tražiti obeštećenje od N/FS BiH?

SUŠIĆ: Sigurno je da kada bih slučaj predao u FIFA da bih N/FS BiH možda i zavio u crno. Međutim, meni to nije cilj, ali isto tako otići a da se neke obaveze i dug ne ispune - o tome nema ni govora, pogotovo sada kad smatram da su bili poprilično nekorektni prema meni. Jedan čovjek koji je odveo reprezentaciju prvi put na Mundijal zaslužio je bolji tretman. Ako su već htjeli trebali su me smijeniti poslije Kipra, a ne praviti farsu sa sastankom i predstaviti javnosti da su ga sazvali kako bi mi dali podršku. Pa nije niko naivan.

NN: Šta očekujete od N/FS BiH?

SUŠIĆ: Mislim da neće biti problema i ne bi trebalo. Ne želim da tužim Savez i dovodim ih u nezgodnu situaciju. Savezu pare trebaju i dogovorićemo se. Ne očekujem milion, to su prazne priče, ljudi izmišljaju. Kakav milion? O tome nisam ni razmišljao.

NN: Ima li istine u pričama da ste u lošim odnosima s Elvedinom Begićem?

SUŠIĆ: Nije tačno. S njim imam korektne odnose. Možda smo prije nego što je postao predsjednik imali prisniji odnos, s vremena na vrijeme popili bismo kafu, a kada je došao na funkciju bili smo samo nešto službeniji.

NN: Ima li nešto zbog čega se kajete u protekle četiri godine?

SUŠIĆ: Možda sam predugo ostao na mjestu selektora. Trebalo je možda poslije Mundijala da odem. Međutim, izazov je bio pokušati otići na EP. Iako sam znao da grupa nije nimalo lagana i naivna, mislio sam da bez većih problema možemo do prva dva mjesta u grupi. Iskomplikovalo se, ali treba znati da nismo imali sreće sa povredama i to je glavni razlog što sada imamo samo dva, umjesto barem pet ili šest bodova.

NN: Kako ste se rastali sa članovima IO?

SUŠIĆ: Korektno. Ja sam iznio svoje stavove i otišao, iako sam vidio šta se sprema. Kasnije me generalni sekretar Jasmin Baković zvanično obavijestio o otkazu.
50.000

KM je mjesečna plata koju je Safet Sušić dobijao u kvalifikacijama za EP, dok je prethodna dva mandata bio plaćen po 5.000 KM mjesečno.
Ostao je djubre do kraja...ojadice on dobro kasu.

Prica mu je ista ko u sljedbenika...ja sma nas prvi plasirao :lol:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 19 nov 2014, 04:49

Bilo je i dobrih stvari i losih tokom Papetovih mandata, neke stvari su bile do njega, neke nisu. Sve u svemu, hvala za dobre stvari kojima je doprinjeo i veselje koje su nam donjeli on i igraci. Ne bih da pricam o greskama i da glumim selektora, ali dolazi novi selektor, novi izazovi, nova vremena za reprezentaciju i nas navijace, i kao sto sam zelio Papetu i svim nasim igracima sve najbolje, tako zelim i buducem strucnom stabu. Svako ce od mene dobiti i pohvale i kritike (ne vrijedjanje) po zasluzi, taman da dodje Svabo na klupu. Zelim da svaki buduci selektor nadmasi prethodnog sa jos boljim rezultatima.
Svi smo svjesni gresaka, ali i dobrih stvari, tako da je to sad suvisno, sve je receno, vec historija. Idemo naprijed, a ne nazad.

Sve najbolje u buducnosti i sretno Pape! :salut:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 nov 2014, 07:27

meni je zao sto nije otisao nakon svjetskog prvenstva jer raja bi ga upamtila kao legendu, prvog covjeka koji nas je odveo na mundijal, ucinio jednom od najefikasnijih reprezentacija svijeta, covjeka pod cijom komandom smo igrali ponajljepsi fudbal u evropi i covjeka koji je lagano poceo gubiti konce igre, shvatio to i ustupio mjesto negom drugom sto je uvijek za svaki respekt. ovako ce ostati upamcen po milion medijskih nebuloza, nikada dokazanoj aferi sa germanijom, losem odnosu sa pojedinim igracima, kiksevima protiv objektivno slabijih reprezentacija and so on jer takav smo pogan narod da dobre stvari brzo zaboravimo, lose ljubomorno cuvamo duboko u sebi, a onda jedva cekamo neko sraanje da ih izbacimo van k'o otrov jbt.

sto se tice intervjua koji je postavila @zmajica ne vidim nista lose. covjek nece traziti neko masno obestecenje nit ce gledati kako ostetiti savez, sto je, uostalom, i sam rekao. medjutim, vjerovatno nije primio sav novac koji je trebao dok je bio selektor i to sa svakim pravom trazi. zapravo, nadam se da je tako :hmmmmm:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2014, 07:49

I da je otisao poslije SPa ne bi ga upamtio po tome to jest kao legendu, jer nam je usrao i SP sa svojim budalastinama.... On je kompas izgubio od utakmice sa USA i tada je najbolje bilo da ode.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 nov 2014, 07:52

nije da nisi u pravu ali koliki god takticki harakiri utakmica sa nigerijom bila vise nas je nesreca izbacila sa SP. mislim, neopravdano ponisten gol cist kao suza i stativa u zadnjoj minuti je previse u utakmici u kojoj nam je i bod bio dovoljan. no, sto je bilo bilo je. ciro je imao obicaj reci: 'nad prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati, sine'.

Alan24
Kontakt:

Post Postao/la Alan24 » 19 nov 2014, 07:53

Evil Genius II je napisao/la:meni je zao sto nije otisao nakon svjetskog prvenstva jer raja bi ga upamtila kao legendu, prvog covjeka koji nas je odveo na mundijal, ucinio jednom od najefikasnijih reprezentacija svijeta, covjeka pod cijom komandom smo igrali ponajljepsi fudbal u evropi i covjeka koji je lagano poceo gubiti konce igre, shvatio to i ustupio mjesto negom drugom sto je uvijek za svaki respekt. ovako ce ostati upamcen po milion medijskih nebuloza, nikada dokazanoj aferi sa germanijom, losem odnosu sa pojedinim igracima, kiksevima protiv objektivno slabijih reprezentacija and so on jer takav smo pogan narod da dobre stvari brzo zaboravimo, lose ljubomorno cuvamo duboko u sebi, a onda jedva cekamo neko sraanje da ih izbacimo van k'o otrov jbt.

sto se tice intervjua koji je postavila @zmajica ne vidim nista lose. covjek nece traziti neko masno obestecenje nit ce gledati kako ostetiti savez, sto je, uostalom, i sam rekao. medjutim, vjerovatno nije primio sav novac koji je trebao dok je bio selektor i to sa svakim pravom trazi. zapravo, nadam se da je tako :hmmmmm:
Potpis od A do Z. Svaka cast

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2014, 07:56

Evil Genius II je napisao/la:nije da nisi u pravu ali koliki god takticki harakiri utakmica sa nigerijom bila vise nas je nesreca izbacila sa SP. mislim, neopravdano ponisten gol cist kao suza i stativa u zadnjoj minuti je previse u utakmici u kojoj nam je i bod bio dovoljan. no, sto je bilo bilo je. ciro je imao obicaj reci: 'nad prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati, sine'.
Nigerija je bila totalno raspadnuta ekipa, to su dokazali u pripremnim prije SPa, protiv Irana a i poslije SPa, nikada gori..... Da je napravio noramlanu taktiku, imao lijevog beka i ne gusio sredinu terena sa ekstra igracem to jest da je igrao taktiku iz meca Meksiko/Obala/Argentina zabili bi im 5 komada i ne bi kukali zbog jednog pogresno dosudjenog ofsajda.....On je kriv.

I btw, stativa u zadnjoj minuti je ruka Dzeke...

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 19 nov 2014, 08:04

@EvilGenius svaka cast na ovom postu, ko da je iz moje glave!!!
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 nov 2014, 08:06

Batko je napisao/la:Nigerija je bila totalno raspadnuta ekipa, to su dokazali u pripremnim prije SPa,
SP i pripremne su dva svijeta razlicita sto je i nasa repka pokazala.
Batko je napisao/la:I btw, stativa u zadnjoj minuti je ruka Dzeke...
stvarno? onda sve vrijeme zivim u zabludi jer se ne sjecam da je ista svirano u toj situaciji. mada, kakva je hampa pri gledanju tekme bila i ne cudi me :oops:

ostatak posta je okej i slazem se za taktiku ali opet kazem da smo i sa onom formacijom stajali dobro na terenu do primljenog gola jer ako me sjecanje ne vara do tog trenutka smo bili dosta bolji rival. medjutim, kako to i obicno biva sa nasim igracima cim stvari ne teku po planu izgube se i klonu duhom jer imamo mentalnu jacinu jednog san marina, a o selektoru koji nije bio u stanju podici ekipu i animirati je do eventualnog preokreta nema smisla pisati :D
luis enrique je napisao/la:@EvilGenius svaka cast na ovom postu, ko da je iz moje glave!!!
:thumbup:
Alan24 je napisao/la:Potpis od A do Z. Svaka cast
:thumbup:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 nov 2014, 09:21

NN: Ima li nešto zbog čega se kajete u protekle četiri godine?

SUŠIĆ: Možda sam predugo ostao na mjestu selektora. Trebalo je možda poslije Mundijala da odem. Međutim, izazov je bio pokušati otići na EP. Iako sam znao da grupa nije nimalo lagana i naivna, mislio sam da bez većih problema možemo do prva dva mjesta u grupi. Iskomplikovalo se, ali treba znati da nismo imali sreće sa povredama i to je glavni razlog što sada imamo samo dva, umjesto barem pet ili šest bodova.

Svjestan je i on bio da je doslo do zasicenja, ali da je uspio prodati bratica, vrsketa i hadzica otisao bi, ovako zrtvovao je tekmu protiv kipra za prodaju Svena i Avdije i tu je krenulo nizbrdo.
Hadzic jos samo na golu nije bio.
Nije on toliko glup, zna to lisica sve.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2014, 09:28

Ma bio i ostaje smece od covjeka. Cuj nije grupa lagana, sa Walesom i mrtvim Izraelom, o Kipru da ne govorimo. Ali glupom covjeku je sve tesko. A povrede su nam kao krive sto nismo Kipar i Wales porazili. Susicu, Susicu...!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2014, 09:29

Zanimljivo je i sto je rekao da su upisane pobjede protiv Andore te Kipra vani... :lolno: A izgubio od Kipra kuci... :clap: :problem:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2014, 09:36

Batko je napisao/la:Zanimljivo je i sto je rekao da su upisane pobjede protiv Andore te Kipra vani... :lolno: A izgubio od Kipra kuci... :clap: :problem:
Pa dobro sad, protiv Kipra je zadnja utakmica kad će sve biti jasno, to se dobija na mišiće. Siguran sam da ćemo im sa novim selektorom zabiti 7-8 komada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.