FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Cautinho
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Cautinho » 23 feb 2014, 21:42

Evo Atletico malo pomaže u ovoj našoj teškoj situaciji,gube 3-0 od Osasune,i po svemu sudeći ostajemo drugi.
Ajde bar nešto pozitivno.
Keep walking.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 feb 2014, 21:56

Cautinho je napisao/la:Evo Atletico malo pomaže u ovoj našoj teškoj situaciji,gube 3-0 od Osasune,i po svemu sudeći ostajemo drugi.
Ajde bar nešto pozitivno.
:lol: :lol: ja dobre utjehe :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 feb 2014, 22:04

Because he was sent off yesterday, Barcelona coach Tata Martino won't be on the bench during the game against Almeria next weekend.

Daj Puyolu da vodi ekipu da ih sve posamara prije utakmice :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 feb 2014, 22:23

let3 je napisao/la:ma jarane, nije samo odbrana problem vec forma citavog tima ;) ja ti to pokušavam objasniti
Nemas ti meni sta objasnjavati. :) Ono sto idijoti prave vec godinama u odbrani vise ni Mesi ni kompanija ne moze popraviti u napadu i vezi. A i ne trebaju realno. Dosta idijotizma i . Uzivajte u Pikeu i Barti i Montoji. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 feb 2014, 22:26

Ljudi griješe kad misle da je Pique i nedostatak još jednog stopera najveći problem Barce.
Odgovornosti koje ima Pique nema nijedan stoper u današnjem nogometu,čovjek pokriva pola terena bez pomoći drugih.
:kava:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 23 feb 2014, 22:59

On trenutno samo Shakiru zna pokrit'. Nego oklen ti ovo ?
Prvi dio je potpuno tacan, drugi djelomicno sto opet ne opravdava ovog mekušca.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 feb 2014, 23:27

Ovako piše na najboljem forumu na dunjaluku.Moramo malo i o protivnicima raspravljat.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 feb 2014, 23:34

Kawhi je napisao/la:
Ljudi griješe kad misle da je Pique i nedostatak još jednog stopera najveći problem Barce.
Odgovornosti koje ima Pique nema nijedan stoper u današnjem nogometu,čovjek pokriva pola terena bez pomoći drugih.
Kawhi brate, ne znam jel sarakazam ili nije, ali ima istine u ovome...ogroman dio terena stoperi Barce pokrivaju jer ostaju sami na vjetrometini (jer oni klocevi bekovi odu negdje naprijed u pm, bez ikakvog rezona)....još kad ih napadnu brzi igraci tipa Griezman i Vella, to je sigurno belaj.

Mada ni Piqueu nije mane ;) jako zapušten igrac :shock: vidi se da je izgubio snagu i da teretane ocima nije vidio mjesecima... izgubio je oštrinu u duelu, skok, bahato se ponaša i neke procjene fura :? nedopustivo ponašanje, ali koje prolazi samo u Barci i nigdje više.
Ni sjenka nekadašnjeg Piquea, a igra u najboljim godinama :shock:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 23 feb 2014, 23:35

Kawhi je napisao/la:Ovako piše na najboljem forumu na dunjaluku.Moramo malo i o protivnicima raspravljat.

Ja kont'o vnagovnago.ba najbolji forum na vas cijelom dunjaluku :kava
Najbolji Clasico ikada:

" onclick="window.open(this.href);return false;
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 feb 2014, 23:38

let3 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Kawhi brate, ne znam jel sarakazam ili nije, ali ima istine u ovome...ogroman dio terena stoperi Barce pokrivaju jer ostaju sami na vjetrometini (jer oni klocevi bekovi odu negdje naprijed u pm, bez ikakvog rezona)....još kad ih napadnu brzi igraci tipa Griezman i Vella, to je sigurno belaj.

Mada ni Piqueu nije mane ;) jako zapušten igrac :shock: vidi se da je izgubio snagu i da teretane ocima nije vidio mjesecima... izgubio je oštrinu u duelu, skok, bahato se ponaša i neke procjene fura :? nedopustivo ponašanje, ali koje prolazi samo u Barci i nigdje više.
Ni sjenka nekadašnjeg Piquea, a igra u najboljim godinama :shock:
Nije sarkazam.Nisam ja ovo pisao,al se slažem s onim ko je napisao.
Korinov je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Ovako piše na najboljem forumu na dunjaluku.Moramo malo i o protivnicima raspravljat.

Ja kont'o vnagovnago.ba najbolji forum na vas cijelom dunjaluku :kava
Najbolji Clasico ikada:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaš da ti ne ide kontanje :nes:

Postaješ Portillo2 s tim linkovima :kava:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 23 feb 2014, 23:40

@Portillo je moj idol a njegov je onaj juventusovac kojem sam sad ime zaboravio :kava

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 feb 2014, 23:46

Shvatam.Pokušavaš preći na našu stranu dok Barca nije skroz propala.Predložiću to na sljedećem sastanku Masonske lože Madridisti Balkana :kava:
Ne moraš se Portillu ulizivat više nam nije vođa

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 23 feb 2014, 23:50

Kawhi je napisao/la:Shvatam.Pokušavaš preći na našu stranu dok Barca nije skroz propala.Predložiću to na sljedećem sastanku Masonske lože Madridisti Balkana :kava:
Kopcas k'o Wenger rajfešos od jakne :kava
Ko vam je sad veliki vodja ?

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 feb 2014, 23:54

Korinov je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Shvatam.Pokušavaš preći na našu stranu dok Barca nije skroz propala.Predložiću to na sljedećem sastanku Masonske lože Madridisti Balkana :kava:
Kopcas k'o Wenger rajfešos od jakne :kava
Ko vam je sad veliki vodja ?
Duhovita doskočica.Vidi se želja da postaneš naš :kava:
To ime će ostati tajno.

Odosmo mi previše u spam.Pikea treba na lomaču.Alexisa prodat iako je prvi strijelac ekipe.Messi je najbolji svih vremena.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 feb 2014, 23:57

al ga i vi udarate po tim kavama :lol: :mrgreen: imal' šta žestoko

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 23 feb 2014, 23:58

Imam ja jedan prijedlog: mi vama Alexisa a vi nama pustinjskog misa za kojeg si ti tvrdio da ce biti promasaj a ja te ubjedjivao da ce izbaciti koga oce iz veze :kava
E'o za jarana @leteceg jedan :heineken
Zadnja izmjena: Korinov, dana/u 23 feb 2014, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 feb 2014, 23:59

let3 je napisao/la:al ga i vi udarate po tim kavama :lol: :mrgreen: imal' šta žestoko
Nema, sve Balije, ne piju zestoko :kava:

I neko je zaboravio rec da je Pike 2 tjedna OUT. Vraca se taman pred bitku na Bernabeuu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 00:01

Ukoliko se Pike vrati, Madrid dobija taj rat. Slavko Žižek :kava

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 feb 2014, 00:02

RickBlaine je napisao/la:
let3 je napisao/la:al ga i vi udarate po tim kavama :lol: :mrgreen: imal' šta žestoko
Nema, sve Balije, ne piju zestoko :kava:

I neko je zaboravio rec da je Pike 2 tjedna OUT. Vraca se taman pred bitku na Bernabeuu.
e to je dobra vijest....valjda se produži ta ozljeda, jer mu je na ESB-u stanrardno silovanje :?

a vidim balije samo kave tuku :mrgreen: :D

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 feb 2014, 00:03

Evo za tebe jedan :jeger:
Korinov je napisao/la:Imam ja jedan prijedlog: mi vama Alexisa a vi nama putinjskog misa za kojeg si ti tvrdio da ce biti promasaj a ja te ubjedjivao da ce izbaciti koga oce iz veze :kava
Skočimiš*
Ne dam ga ni za prime Xavija :kava: Mogli ste nama drugog Alcantaru dati ionako kod vas nikad neće dobit šansu.Coentraa,Di Mariu i Khediru vam pošaljem za njega.Znam,darežljiv sam.
Jednom si i ti pogodio.Svaka čast.Evo i tebi :jeger:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.