To zavisi od osobe do osobe.
Meni je ubjedljivo namrža osoba u politici Zlatan Begić.
Da se kandiduju Bakir, Sebija, Fadil, Zahiraga, Osmica protiv njega, ja bi ih sve zaokružio s obje ruke.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To zavisi od osobe do osobe.
Teško pored Komšića , a jedan je jedini Zahiragić . Kako možeš navesti nekog drugog , pa njega ni SDA botovi ne podnose
Vjerovatno bih njih naveo da sam iz Sarajeva.VensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2024, 11:49Teško pored Komšića , a jedan je jedini Zahiragić . Kako možeš navesti nekog drugog , pa njega ni SDA botovi ne podnose![]()
Na @Surreal sam mislio .ASD je napisao/la: ↑20 jul 2024, 11:52Vjerovatno bih njih naveo da sam iz Sarajeva.VensanKasel je napisao/la: ↑20 jul 2024, 11:49Teško pored Komšića , a jedan je jedini Zahiragić . Kako možeš navesti nekog drugog , pa njega ni SDA botovi ne podnose![]()
Ovako sam iz TK, pa znam koliko ovaj čovjek nema obraza.
Jest da ću ispast bot Trojke ali to je normalno u svim državama svijeta, manje-više. U Italiji godinama bude određen broj kineskih policajaca tokom turističke sezone i slično. Na kraju dana, riječ je o 6 službenika u 3 grada.
Komplet DF je ogavan, baš gadljiva ekipa je tamo.
Ma nije to nista novo. Druga vojska ulazi u Prijedor bez problema, sve je to danas normalno. Narod je vec zaboravio. Sad je tema kako ce Ramo podrzati kandidaturu Benjamine Karic, to je sad bitno ili gdje mu stoji helikopter.numanumaye22 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 11:21Gdje prestaje logika pocinje nas protektorat nazalost
Da, isto je to. Kina i Italija su ratovali i Kina ima aspiracije prema teritoriju Italije.
Imao si i naše policajce u jeku turističke sezone u Hrvatskoj. Baš ništa, ništa novo. Ali hajde ti to objasni Numiju ograničenom k'o pepeljara.
Jedva cekam dan kad ce stvarno izvaditi kitu i popisati se po njima,nema sumnje da bi ih vecina otvorila usta.
Naši policajci su tamo pozvani.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:41Imao si i naše policajce u jeku turističke sezone u Hrvatskoj. Baš ništa, ništa novo. Ali hajde ti to objasni Numiju ograničenom k'o pepeljara.
Srbe u Bosni ni nacrtane ne volim a kamoli da njihova policija vršlja po državi tj, po onom dijelu države koji žele za sebe. Što ne dođu u Sarajevo, ako je to već bezazleno kako vi kažete?Naša je zadaća da ih što bolje prihvatimo i kao policija i kao grad, te pošaljemo poruku sigurnosti u Europi i svijetu”, rekao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić
Brate, kao prvo, konstitutivan su narod, kao drugo nisu sami došli.Judd je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:54Naši policajci su tamo pozvani.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:41Imao si i naše policajce u jeku turističke sezone u Hrvatskoj. Baš ništa, ništa novo. Ali hajde ti to objasni Numiju ograničenom k'o pepeljara.
Srbe u Bosni ni nacrtane ne volim a kamoli da njihova policija vršlja po državi tj, po onom dijelu države koji žele za sebe. Što ne dođu u Sarajevo, ako je to već bezazleno kako vi kažete?Naša je zadaća da ih što bolje prihvatimo i kao policija i kao grad, te pošaljemo poruku sigurnosti u Europi i svijetu”, rekao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić![]()
Mene zanima zlato, mene ne briga broncaLicniznanstvenik je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:20i koja je fora s tim Gršom? ko je taj lik? da mi je znati...
Policija, vojska i ostale formacije iz Srbije nemaju šta tražiti na teritoriju BiH. Osim u slučaju da vijeće ministara ili neka više instanca to odobri. Ovako, oni su tu a pola države je protiv toga. Možemo li mi poslati svoju policiju u Srbiju bez odobrenja Srbije?MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:01Brate, kao prvo, konstitutivan su narod, kao drugo nisu sami došli.Judd je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:54Naši policajci su tamo pozvani.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:41
Imao si i naše policajce u jeku turističke sezone u Hrvatskoj. Baš ništa, ništa novo. Ali hajde ti to objasni Numiju ograničenom k'o pepeljara.
Srbe u Bosni ni nacrtane ne volim a kamoli da njihova policija vršlja po državi tj, po onom dijelu države koji žele za sebe. Što ne dođu u Sarajevo, ako je to već bezazleno kako vi kažete?Naša je zadaća da ih što bolje prihvatimo i kao policija i kao grad, te pošaljemo poruku sigurnosti u Europi i svijetu”, rekao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić![]()
Kad smo kod Srba u Bosni, znaš li jedinog dobitnika tri zlatna ljiljana, a koji je srbin? Ove poznatije srbe, patriote, neću ni da navodim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.