Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la ASD » 20 jul 2024, 11:39

Surreal je napisao/la:
20 jul 2024, 11:09
Mislim stvarno ima na našoj političkoj sceni raznih debila i ogavnih likova, ali mislim da prednjači Aljoša Čampara, pa ono je sevap udarat.
To zavisi od osobe do osobe.
Meni je ubjedljivo namrža osoba u politici Zlatan Begić.
Da se kandiduju Bakir, Sebija, Fadil, Zahiraga, Osmica protiv njega, ja bi ih sve zaokružio s obje ruke.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 20 jul 2024, 11:49

ASD je napisao/la:
20 jul 2024, 11:39
Surreal je napisao/la:
Mislim stvarno ima na našoj političkoj sceni raznih debila i ogavnih likova, ali mislim da prednjači Aljoša Čampara, pa ono je sevap udarat.
Da se kandiduju Bakir, Sebija, Fadil, Zahiraga, Osmica protiv njega, ja bi ih sve zaokružio s obje ruke.
Teško pored Komšića , a jedan je jedini Zahiragić . Kako možeš navesti nekog drugog , pa njega ni SDA botovi ne podnose :D
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 jul 2024, 11:52

VensanKasel je napisao/la:
20 jul 2024, 11:49
ASD je napisao/la:
Surreal je napisao/la:
Teško pored Komšića , a jedan je jedini Zahiragić . Kako možeš navesti nekog drugog , pa njega ni SDA botovi ne podnose :D
Vjerovatno bih njih naveo da sam iz Sarajeva.
Ovako sam iz TK, pa znam koliko ovaj čovjek nema obraza.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 20 jul 2024, 12:32

ASD je napisao/la:
20 jul 2024, 11:52
VensanKasel je napisao/la:
20 jul 2024, 11:49
ASD je napisao/la:

Vjerovatno bih njih naveo da sam iz Sarajeva.
Ovako sam iz TK, pa znam koliko ovaj čovjek nema obraza.
Na @Surreal sam mislio . :kafa:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jul 2024, 13:04

Brokula je napisao/la:
20 jul 2024, 10:30
Sta je ovo jbt Srbijanska policija ce biti rasporedjena i BiH? :urnebes:
Jest da ću ispast bot Trojke ali to je normalno u svim državama svijeta, manje-više. U Italiji godinama bude određen broj kineskih policajaca tokom turističke sezone i slično. Na kraju dana, riječ je o 6 službenika u 3 grada.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 20 jul 2024, 13:44

Surreal je napisao/la:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 20 jul 2024, 13:45

ASD je napisao/la:
Surreal je napisao/la:
Komplet DF je ogavan, baš gadljiva ekipa je tamo.
it's football day

Finn
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Finn » 20 jul 2024, 14:17

Jel se jaci lik pojavio na balkanu, kakvo pišanje po retardima :tokralju: :tokralju:

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 20 jul 2024, 14:20

i koja je fora s tim Gršom? ko je taj lik? da mi je znati...
zar i ti sine Ivane!?

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 20 jul 2024, 14:26

numanumaye22 je napisao/la:
20 jul 2024, 11:21
Brokula je napisao/la:
Gdje prestaje logika pocinje nas protektorat nazalost
Ma nije to nista novo. Druga vojska ulazi u Prijedor bez problema, sve je to danas normalno. Narod je vec zaboravio. Sad je tema kako ce Ramo podrzati kandidaturu Benjamine Karic, to je sad bitno ili gdje mu stoji helikopter.

Ovo vam je jos jedna definicija kako je narod pao na ispitu. Sad vise ne znaju ni razliku izmedu omladine i penzionera. Pa nije ni cudo da Ramo i Benjamina rasturaju. Nula narode... Ovakvi glasaju za trojku. Nema spasa za ovaj narod, ama bas nikakav spas. Kakav narod takva i drzava. Uvjek je tako bilo i bi ce tako uvjek. A vi dalje pisite po portalima, ovo je sve za mene pravi cirkus u BiH. Ne znaju svoj grad ocistit, bitno je da oni ciste drugi grad i to tamo kod novog pazara hahahah.
Uvjek se pitam sto ne pocistite svoj grad ili svoju drzavu? Samo se slikate i sjedite po stanovima, smece vam oko kuce i zgrada, sramota kako mozete zivjeti u smecu, ali eto ljudi sa IQ 0 ne vide moju poentu u tekstovima sto pisem. Bitno je da oni mrzi sve sto je van BiH + lazovi, jer mozak im izgorio od trojke i ljubomore. :)

Ovakvi su ko moji dva klauna Babodzeko i onaj drugi bez imena, vise se brine o drugima, nego o svojoj drzavi. Vise se brine o mrznju prema dijaspori, nego da popravi svoju drzavu. To je dijagnoza ova 2 klauna, robovi i luzeri u svojoj drzavi. A da ne pricamo o Stockholm sindromu i ulazak druge armije u Prijedoru bez problema, to je posebna vruca tema, nebi moji ljubimci do kontali, jer oni ne vole istinu i pravdu, mozak im puko od trojke i toliko mrznje prema svima van BiH...
Jeste tuzno ovo sve i zao mi zbog dobrih ljudi, ali kad vidim IQ ona dva klauna, uzivam zbog takvu nemoc jednog naroda i tu mrznju prema ljudima koji ukazuju na te probleme. Predivno :).

Slika 1: Pitam se gdje tu omladina? Sta je tim ljudima u BiH, jeli oni sad ne znaju sta znaci omladina ili kako izgleda omladina. Ovakve stvari nigdje ne vidim osim u BiH. Na kakvim drogama su oni, cuj omladinska brigada, skoro svi su penzioneri. Sunce ti poljubim, it's over.

Slika 2: Forumska ekipa spremna za sve ostalo, znaci za sve, osim za BiH. Kad to napisem, Deen onda mrzi BiH. Moja dva licemjerksa klauna sa IQ od 0. :) A kad Vico napise Aj Borac, Srbija je nasa drzava a BiH nije, i kad Vico sve radi sta hoce i postavi Barbareza za trenera, onda je najbolji za BiH..., Jeli vi kontate kako mnogi imaju mitomane i stochkholm sindrom?

Slika 3: Ne mogu navodno drzavu vodit jer Dayton smeta. 2 entiteta i te nebuloze i lazovi. Kad je u pitanju kriminal, onda se mogu dogovorit. Kako tu onda Dayton nije problem?
Znaci sve se moze, samo ako je u pitanju kriminal.

slika

slika

slika
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 20 jul 2024, 14:40

Marsal je napisao/la:
20 jul 2024, 13:04
Brokula je napisao/la:
Jest da ću ispast bot Trojke ali to je normalno u svim državama svijeta, manje-više. U Italiji godinama bude određen broj kineskih policajaca tokom turističke sezone i slično. Na kraju dana, riječ je o 6 službenika u 3 grada.
Da, isto je to. Kina i Italija su ratovali i Kina ima aspiracije prema teritoriju Italije. :yawn:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 jul 2024, 14:41

Marsal je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
Imao si i naše policajce u jeku turističke sezone u Hrvatskoj. Baš ništa, ništa novo. Ali hajde ti to objasni Numiju ograničenom k'o pepeljara.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jul 2024, 14:41

Dobro Kakanjac, ti sve znaš :thumbup:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Istinski
Kontakt:

Post Postao/la Istinski » 20 jul 2024, 14:46

Jao Brokule budale, jučer se brda skotrljo :urnebes:
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 jul 2024, 14:47

Finn je napisao/la:
20 jul 2024, 14:17
Jel se jaci lik pojavio na balkanu, kakvo pišanje po retardima :tokralju: :tokralju:

Jedva cekam dan kad ce stvarno izvaditi kitu i popisati se po njima,nema sumnje da bi ih vecina otvorila usta.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 20 jul 2024, 14:54

MaroonBjelave je napisao/la:
20 jul 2024, 14:41
Marsal je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
Imao si i naše policajce u jeku turističke sezone u Hrvatskoj. Baš ništa, ništa novo. Ali hajde ti to objasni Numiju ograničenom k'o pepeljara.
Naši policajci su tamo pozvani.
Naša je zadaća da ih što bolje prihvatimo i kao policija i kao grad, te pošaljemo poruku sigurnosti u Europi i svijetu”, rekao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić
Srbe u Bosni ni nacrtane ne volim a kamoli da njihova policija vršlja po državi tj, po onom dijelu države koji žele za sebe. Što ne dođu u Sarajevo, ako je to već bezazleno kako vi kažete? :yawn:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 20 jul 2024, 14:59

Brat uspoređuje Kinu i Italiju sa Bosnom i zemljom koja je izvršila agresiju te genocid na (u) istu :bow:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 jul 2024, 15:01

Judd je napisao/la:
20 jul 2024, 14:54
Marsal je napisao/la:

Naša je zadaća da ih što bolje prihvatimo i kao policija i kao grad, te pošaljemo poruku sigurnosti u Europi i svijetu”, rekao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić
Srbe u Bosni ni nacrtane ne volim a kamoli da njihova policija vršlja po državi tj, po onom dijelu države koji žele za sebe. Što ne dođu u Sarajevo, ako je to već bezazleno kako vi kažete? :yawn:
Brate, kao prvo, konstitutivan su narod, kao drugo nisu sami došli.
Kad smo kod Srba u Bosni, znaš li jedinog dobitnika tri zlatna ljiljana, a koji je srbin? Ove poznatije srbe, patriote, neću ni da navodim.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 20 jul 2024, 15:02

Licniznanstvenik je napisao/la:
20 jul 2024, 14:20
i koja je fora s tim Gršom? ko je taj lik? da mi je znati...
Mene zanima zlato, mene ne briga bronca :opaopa:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 20 jul 2024, 15:05

20 jul 2024, 15:01
Judd je napisao/la:
20 jul 2024, 14:54

Brate, kao prvo, konstitutivan su narod, kao drugo nisu sami došli.
Kad smo kod Srba u Bosni, znaš li jedinog dobitnika tri zlatna ljiljana, a koji je srbin? Ove poznatije srbe, patriote, neću ni da navodim.
Policija, vojska i ostale formacije iz Srbije nemaju šta tražiti na teritoriju BiH. Osim u slučaju da vijeće ministara ili neka više instanca to odobri. Ovako, oni su tu a pola države je protiv toga. Možemo li mi poslati svoju policiju u Srbiju bez odobrenja Srbije? :yawn:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.