FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Бањалучанин
- Kontakt:
Све "... $ " % $ " " (21 &)...ComyZV je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze koliko manijaka dolazi u zvornik sutra?
pozdrav
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
22...jedan nije bio na slici...sakrio se tamo? je napisao/la:Све "... $ " % $ " " (21 &)...ComyZV je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze koliko manijaka dolazi u zvornik sutra?
pozdrav

Ni vi niste bolji vec ste jos gori sjecate li se ove domace utakmice kad vas je bilo max 100 na cijelom stadionusamosarajvo je napisao/la:22...jedan nije bio na slici...sakrio se tamo? je napisao/la:Све "... $ " % $ " " (21 &)...ComyZV je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze koliko manijaka dolazi u zvornik sutra?
pozdrav
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... MILvsBx-mk
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Ko o cemu **** o postenju, banjalucani pricaju o posjeti na stadionima i navijanju

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Arsenalisation je napisao/la:Igrajte "dvicu" sudi Kuljaninovic iz Banovica,sad mi rece jedan igrac Buducnosti da je 100% na Zelju...
Daj nam dokaz ili suti. Molim administraciju da reaguje na svakodnevno neosnovano blacenje ugleda Fudbalskog kluba Zeljeznicar na ovom forumu.
Bas nama treba sudija danas.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Бањалучанин
- Kontakt:
alan ford 26 je napisao/la:Ko o cemu **** o postenju, banjalucani pricaju o posjeti na stadionima i navijanju![]()
![]()
Не, него " серете ? о " " $, а на гостовање(? $) $ вас 20...
Зато, "... Снага " групе се " по "...
А ту сте "....
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta tebe libo racku koliko ide Manijaka na gostovanje? Ali fakat, šta tebe libo racku? Dosadniji si od proljeva...? je napisao/la:alan ford 26 je napisao/la:Ko o cemu **** o postenju, banjalucani pricaju o posjeti na stadionima i navijanju![]()
![]()
А ту сте "....
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
-
- Kontakt:
Ko o cemu **** o postenju, banjalucani pricaju o posjeti na stadionima i navijanju
[/quote]
А ту сте "....[/quote]
Vi ste kao nesto bolji.....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

А ту сте "....[/quote]
Vi ste kao nesto bolji.....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Ni vi niste bolji vec ste jos gori sjecate li se ove domace utakmice kad vas je bilo max 100 na cijelom stadionu
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... MILvsBx-mk[/quote]
protiv koga je bilo ovo ????
ovoj slici ima 7-8 godina ...
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... MILvsBx-mk[/quote]
- Bianconeri1988
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:Ni vi niste bolji vec ste jos gori sjecate li se ove domace utakmice kad vas je bilo max 100 na cijelom stadionu
ovoj slici ima 7-8 godina ...[/quote]
Ovo bilo u Kupu ove sezone, kakav si ti navijač?

Ž '21!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Зато % & ? " & сте ? ?, & сте $ /..Bianconeri1988 je napisao/la:Šta tebe libo racku koliko ide Manijaka na gostovanje? Ali fakat, šta tebe libo racku? Dosadniji si od proljeva...? je napisao/la:alan ford 26 je napisao/la:Ko o cemu **** o postenju, banjalucani pricaju o posjeti na stadionima i navijanju![]()
![]()
А ту сте "....
& сте $, $ % " ? "

Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
Šta ti imaš pričati o navijačima do jučer ste igrali prvu ligu RS-a smješni ste!!! Vi sada neka fora hahahahaha
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
za vas smo drzava drug
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Broj stanovnika nije odraz ekonomskog rasta i uspjeha jedne države, već sama volje tog stanovništva...Зато % & ? " & сте ? ?, & сте $ /..
& сте $, $ % " ? "

Historija i tradicija pokazuje kolika je Željo institucija, dok vi s druge strane nemate h od historije, a jadni su oni koji se stide svoje historije...Tako da smo za vaš provincijski klub sigurno i država i institucija...
Uostalom,pogledaj statistike, na gostovanjima nas je ove sezone bilo sigurno više nego vas...
Ž '21!
-
- Kontakt:
...nadam se danas, prije svega, poboljsanju igre u odnosu na prethodne utakmice i pozitivan rezultat; koliko zbog tri boda, ipak vise zbog popravljanja atmosfere pred kup utakmice; nadam se da ce danas nyema i perica znacajnije ucestvovati u igri i donijeti potrebno osvjezenje; prema svim nekakvim rezonima, to bi trebala biti pobjeda, ali upravo takve utakmice je najteze za dobiti; sretno danas
-
- Kontakt:
Koliko su "lesinari" iskompleksirani to je nevjerovatno.....
Zalosno...
IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBIJEDI...
Zalosno...
IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBIJEDI...
Ovo bilo u Kupu ove sezone, kakav si ti navijač?Bianconeri1988 je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Ni vi niste bolji vec ste jos gori sjecate li se ove domace utakmice kad vas je bilo max 100 na cijelom stadionu

hmm ... da me ubijes ne sjecam se da smo i jednom bili bez transa ili nekog pa makar nekog malog pa to i na vrhu tribine bilo. E jedino da nije u kupu u prvom kolu sa nekim levatima, a da je premier liga nije sigurno

Ako je do mene onda OK .. samo pitam

- kosewsko hill
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu Borac-Sarajevo kad poče sa tribina "Od topole,od topole,sve do...."? je napisao/la:alan ford 26 je napisao/la:Ko o cemu **** o postenju, banjalucani pricaju o posjeti na stadionima i navijanju![]()
![]()
А ту сте "....
Da li vi stvarno vašim bolesnim mozgovima imate pravo bilo kome pričati nešto????
Još mi nije jasno kako onaj Avdukić ima srca igrati za takav klub i takve navijače, meni da plaćaju milion godišnje ne bi igrao pa makar od gladi umro.
Inače ne pišem ovakve komentare često jer znam da vaši "mozgovi" ovakve stvari shvataju kao normalne i da ste ponosni na vašu "silnu" istoriju.
Vi kad budete navijali kao fudbalska publika,normalne pjesme, onda se javi i nešto komentariši..sramoto ljudskog roda
ovaj moj post će vjerovatno moderatori obrisati a i to je jedan od razloga što smo u mraku i bićemo tu dok god je takav pristup ovim stvarima
Željo - My first love!!!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Dobar post majstore!Gledao sam utakmicu Borac-Sarajevo kad poče sa tribina "Od topole,od topole,sve do...."
Da li vi stvarno vašim bolesnim mozgovima imate pravo bilo kome pričati nešto????
Još mi nije jasno kako onaj Avdukić ima srca igrati za takav klub i takve navijače, meni da plaćaju milion godišnje ne bi igrao pa makar od gladi umro.
Inače ne pišem ovakve komentare često jer znam da vaši "mozgovi" ovakve stvari shvataju kao normalne i da ste ponosni na vašu "silnu" istoriju.
Vi kad budete navijali kao fudbalska publika,normalne pjesme, onda se javi i nešto komentariši..sramoto ljudskog roda
ovaj moj post će vjerovatno moderatori obrisati a i to je jedan od razloga što smo u mraku i bićemo tu dok god je takav pristup ovim stvarima

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google [Bot] i 39 gostiju.