FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ciza
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 17:51

plavetniloo je napisao/la:
Colorado je napisao/la:
bagra je napisao/la:Lakicevic ode u Celik umjesto u Sarajevo, kako je to dozvolio Edo Kurtagic mrtvi pitar :?
otisao pa sta ? jel vam drago ? da je dobar sigurno nebi potpisivao za celik !
Pa kad je dolazio bio je najbolji lijevi bek lige
i sesar kad je u repku pozvan vrijedio je pola miliona sad 150 000 kazem ti ja ovdje igraci imaju rok trajanja ko pavlaka

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 jan 2013, 17:57

ciza je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
Colorado je napisao/la: otisao pa sta ? jel vam drago ? da je dobar sigurno nebi potpisivao za celik !
Pa kad je dolazio bio je najbolji lijevi bek lige
i sesar kad je u repku pozvan vrijedio je pola miliona sad 150 000 kazem ti ja ovdje igraci imaju rok trajanja ko pavlaka
Pa to u očima pitara, pročulo se da Lakičević dolazi, odma oduševljeni, dolazi najbolji lijevi bek lige, otišao momak u Čelik, odma komentari, da valja ne bi u Čelik otišao ccc

Magican
Kontakt:

Post Postao/la Magican » 16 jan 2013, 18:00

On je otisao sto je tako on licno htio svako ima svoj ukus. ;)

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 16 jan 2013, 18:02

Ma bolje sto vam nije dosao Lakicevic. Nije se meni svidjao nikad njegov stil igre. Ima dobar centarsut i udarac, ali je previse spor i trom za jednog beka. Dosta smo golova primali preko njegove strane.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 jan 2013, 18:03

Magican je napisao/la:On je otisao sto je tako on licno htio svako ima svoj ukus. ;)
O kakvom ukusu pričaš? Dolazi=najbolji je, ne dolazi=da valja ne bi u Čelik otišao.Nevjerovatno je koliko brzo mjenjate mišljenje.

Magican
Kontakt:

Post Postao/la Magican » 16 jan 2013, 18:08

Pa sta sad hocemo li svi plakati sto je otisao?

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 16 jan 2013, 18:14

Bliss je napisao/la:Ma bolje sto vam nije dosao Lakicevic. Nije se meni svidjao nikad njegov stil igre. Ima dobar centarsut i udarac, ali je previse spor i trom za jednog beka. Dosta smo golova primali preko njegove strane.
A ko je to dole brz kad vam je stadion obična vjetrometrina, ledina za ispašu krava. A sad što nije došao u Sarajevo, pa jasno da se raspadate. Dino se još uvijek trudi da zdrži klizište, al to će potrajati najviše 2 mjeseca, dok potrošite ove pare od Saida, a onda nek vam je Bog na pomoći, nažalost,i ostali klubovi su u istoj ili čak lošijoj situaciji.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 jan 2013, 18:18

<3 LiMes <3 je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Ma bolje sto vam nije dosao Lakicevic. Nije se meni svidjao nikad njegov stil igre. Ima dobar centarsut i udarac, ali je previse spor i trom za jednog beka. Dosta smo golova primali preko njegove strane.
A ko je to dole brz kad vam je stadion obična vjetrometrina, ledina za ispašu krava. A sad što nije došao u Sarajevo, pa jasno da se raspadate. Dino se još uvijek trudi da zdrži klizište, al to će potrajati najviše 2 mjeseca, dok potrošite ove pare od Saida, a onda nek vam je Bog na pomoći, nažalost,i ostali klubovi su u istoj ili čak lošijoj situaciji.
E čuj ovog, a do prije pola godine njegov klub na oranici igrao, a sad k'o da na Bernabeu igraju, pa je takva priča ccc

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 jan 2013, 18:20

Hočemo li sad 10 stranica o lakičeviću otišao u Čelik, ako je sretno mu bilo i njemu i njegovom novom klubu idemo dalje. Šta kukate ovde posebno se odnosi na pitare i HZ a ovi nas fol sažaljevaju kako ste naivni pa imate li vi svoje klubove ne kontam ali dobro vidjet ćemo se na prolječe. Pozz za havere devilsa posebno i hilmu i hz i sarajlijicu i sve dobronamjerne a ovi što njajuke ko nam zlo mislio na ..... nam visio ohladite malo da razmjenimo koju bar nam to dopustite sve nekakvi provokatori ne kontam :shock:
Sarajevo ljubavi moja!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 16 jan 2013, 19:24

sekac je napisao/la:Hočemo li sad 10 stranica o lakičeviću otišao u Čelik, ako je sretno mu bilo i njemu i njegovom novom klubu idemo dalje. Šta kukate ovde posebno se odnosi na pitare i HZ a ovi nas fol sažaljevaju kako ste naivni pa imate li vi svoje klubove ne kontam ali dobro vidjet ćemo se na prolječe. Pozz za havere devilsa posebno i hilmu i hz i sarajlijicu i sve dobronamjerne a ovi što njajuke ko nam zlo mislio na ..... nam visio ohladite malo da razmjenimo koju bar nam to dopustite sve nekakvi provokatori ne kontam :shock:
Samo bih da pozdravim mamu, babu, Hugolinu, hugu i male hugice, iiii Babu i vas u studiju i reziji i mamu...
Razumijes ti mene burazere moj :)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 16 jan 2013, 19:56

Moje informacije govore da je malog menadžer nudio danima ,ali Jović nije htio jer mu je spor za beka,a iz Čelika su vapili za lijevim bekom i zbog toga je tamo.Momka sam gledao i veeelika mu je mana što je spor,a biti bek i još spor po meni je najgore za ekipu.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 jan 2013, 20:04

AllGunsBlazing je napisao/la:
soe je napisao/la: @ciza:Nema se para i nemamo ih sa cim zadrzat,necemo valjda kao Celik potpisivat ogromne ugovore sa igracima i onda im nista ne isplacivat.
Koga to Celik ne isplacuje? Nesto ne vidim da se igraci zale, sto bi znacilo da pricas gluposti.

I smijesno to, da je potpisao za Sarajevo sigurno bi imao kvalitete, a ovako nema...
Puric je trebao potpisati za Zelju, bio usmeno dogovorio sa Amarom da dolazi ako ne ode negdje vani ali su mu u Zenici obecali velike pare i stan pa je zato produzio ugovor. Nista od toga nije dobio a i karijera mu je otisla u pogresnom pravcu. U Zelji je mogao postati neko. Momka ste debelo zaj*bali!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 jan 2013, 20:53

Luca.Toni je napisao/la:
sekac je napisao/la:Hočemo li sad 10 stranica o lakičeviću otišao u Čelik, ako je sretno mu bilo i njemu i njegovom novom klubu idemo dalje. Šta kukate ovde posebno se odnosi na pitare i HZ a ovi nas fol sažaljevaju kako ste naivni pa imate li vi svoje klubove ne kontam ali dobro vidjet ćemo se na prolječe. Pozz za havere devilsa posebno i hilmu i hz i sarajlijicu i sve dobronamjerne a ovi što njajuke ko nam zlo mislio na ..... nam visio ohladite malo da razmjenimo koju bar nam to dopustite sve nekakvi provokatori ne kontam :shock:
Samo bih da pozdravim mamu, babu, Hugolinu, hugu i male hugice, iiii Babu i vas u studiju i reziji i mamu...
dobro je humorista ja pozdravljam svoje jarane ako ti smeta neću ni to eto vam stranica pa radite ionako što vam je volja
Sarajevo ljubavi moja!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2013, 20:58

To ti krivo sto te covjek malo ismijao . Forum ne sluzi tome da ti nekoga pozdravljas ocigledno to radis iz zeze neke kao sto je ovaj isto uradio samo na tvoj racun sta ti ima biti krivo pa da bjezis sa foruma.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 16 jan 2013, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 20:58

SamoZeljo je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
soe je napisao/la: @ciza:Nema se para i nemamo ih sa cim zadrzat,necemo valjda kao Celik potpisivat ogromne ugovore sa igracima i onda im nista ne isplacivat.
Koga to Celik ne isplacuje? Nesto ne vidim da se igraci zale, sto bi znacilo da pricas gluposti.

I smijesno to, da je potpisao za Sarajevo sigurno bi imao kvalitete, a ovako nema...
Puric je trebao potpisati za Zelju, bio usmeno dogovorio sa Amarom da dolazi ako ne ode negdje vani ali su mu u Zenici obecali velike pare i stan pa je zato produzio ugovor. Nista od toga nije dobio a i karijera mu je otisla u pogresnom pravcu. U Zelji je mogao postati neko. Momka ste debelo zaj*bali!
hehe sad cete opet rec pesimista,puric je igrac koji je bio u celiku sta mu je obecano neznam,ali sad govorimo o njegovoj kvaliteti,bio je jedan od najboljih igraca s tim da je celik tad bio pri dnu tabele,ni jedna ponuda za njega nije dosla ni od kakvog kluba,on sam nije mogao naci inostrani angazman,i na kraju zavrsio u isto tako slabasnoj ekipi u srbiji,sad bi neki rekli igracina ako je to igracina onda ja ne znam sto se u BiH uopste igra fudbal,

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 jan 2013, 21:18

terabajt je napisao/la:To ti krivo sto te covjek malo ismijao . Forum ne sluzi tome da ti nekoga pozdravljas ocigledno to radis iz zeze neke kao sto je ovaj isto uradio samo na tvoj racun sta ti ima biti krivo pa da bjezis sa foruma.
Uvlačiš me u rasp'ravu neču ti dozvoliti ako nisi primijetio nema hilme mene i nekih još a razlog ti je poznat vidiš ga i sam. Drugo trebalo bi pričati o Sarajevu a ne o tome ko je otišao, otišao pa sretno, živio, idemo dalje. Deset, petnest stranica pišu:ode Beli ,ode Said ,ode Sesar ode ovaj, mi ne postojimo, dolazi vam majmun iz Amerike, jadni ste pa je li se tebi mili čitati to ako to voliš samo izvolite ali bez mene ja u tome neču učestvovati. Nije me ismijao samo je pokazao smisao za humor grohotom se smijem a ja sam fakat pozdravio jarane jer ne mogu drugačije da dođem do njih, ne znam jesu li i živi jer su zbog ovog gore navedenog već odavno odsutni.Forum služi za sve nažalost i za ove bljuvotine i za pozdrave i za sve . Ali dobro nisam ja ni admin ni moderator pa da serem ovde pišite što vam je volja samo uživajte u svom svijetu ja ču u svom pa kad poželim javit ču se bar da pokažem da sam živ i da volim Sarajevo pa makar i pioniri igrali u njemu da ne bi bio ćkapi da se sakrivam kako pojedini pišu.Ne ljutim se ali vjeruj mi jaranski te pozdravljam bez mene dok god se nešto ne sredi pa da imamo o ćemu pričati i pisati do tad ima PP jarane iskreno te pozdravljam ŽIVIO! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jan 2013, 22:36

Sekac druže piši slobodno pusti ove što te zezaju, nagovori i Hilmu i devilsa da se vrate, ovaj forum nije isti bez vas slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jan 2013, 23:24

horton sutra na treningu :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jan 2013, 23:24

Puricu je Smajlovic(gradonacelnik) obecao stan, a niko iz uprave Celika, ogromna razlika. I hocemo li govoriti sta je prethodna uprava Sarajeva radila? Ja govorim o obavezama prema igracima koje se sad desavaju i koje se sad ispunjavaju, a ona stara uprava je jedino sebi konstantno isplacivala.
Celik!3,2,2.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jan 2013, 23:26

Evolution87 je napisao/la:horton sutra na treningu :mrgreen:
U koliko je trening?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.