Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Šta odlazak Ozila činiKawhi je napisao/la:Ne pamti se bolje stanje kod nas
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- RickBlaine
- Kontakt:
http://futbol.as.com/futbol/imagenes/20 ... grande.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Real Madrid erlajnz :kava:
Real Madrid erlajnz :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Less games needed to score in 100 different La Liga matches:
158 CRISTIANO
183 Pahiño
186 Mundo
200 Gorostiza, Zarra & Di Stéfano
206 Messi
158 CRISTIANO
183 Pahiño
186 Mundo
200 Gorostiza, Zarra & Di Stéfano
206 Messi
Ja ja, Cadena Ser. Nisi "malehan". Pa ti si doktorirao Cadenu.
znaci ikera onda definitivno prodajemo, sta da se radi, 100 miliona u psg 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Man CityLenBias je napisao/la:znaci ikera onda definitivno prodajemo, sta da se radi, 100 miliona u psg

I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
- Consigliere
- Kontakt:
Odmah bi presao da navijam za AtleticoLenBias je napisao/la:znaci ikera onda definitivno prodajemo, sta da se radi, 100 miliona u psg
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ovako dobro nije bilo od 2003/4.
Tad pod Kirozom u isto vrijeme smo imali i vecu prednost u ligi , finale kupa i cetvrtfinale LP protiv Monaca.
Da bi doduse na kraju sve popusili
**** ? zanimljivo , cadena ser obicno se ne razbacuje informacijama ovakvim
mada mislim da nista od tog posla
iako ocekujem da Diego Lopez unovci svoje partije na kraju godine , al Kike Kasilja je njegova zamjena.
Tad pod Kirozom u isto vrijeme smo imali i vecu prednost u ligi , finale kupa i cetvrtfinale LP protiv Monaca.
Da bi doduse na kraju sve popusili
**** ? zanimljivo , cadena ser obicno se ne razbacuje informacijama ovakvim
mada mislim da nista od tog posla
iako ocekujem da Diego Lopez unovci svoje partije na kraju godine , al Kike Kasilja je njegova zamjena.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
kako pisu neki sajtovi taj transfer bi valjda trebao biti tek 2016. godine, valjda nisu nesto lose preveli
bilo kako bilo ako se desi bice odlicno, ako se ne desi nikom nista na kraju krajeva 
De uozbilji seRaul_64 je napisao/la:Ovako dobro nije bilo od 2003/4.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
#29 is a fact
a ti svoju mantru drzi
Odbrana je nikad jaca i organizovanija sa trivoteom na terenu.
U napadu za razliku od proslih godina kada smo imali 1 po gol opasnog , sada imamo trojicu.
Nema fluidnosti kroz sredinu kao sa "he who wont be mention" , al sve ostalo fercera bolje.
I uvijek kada kritikujes ekipu , imaj na umu da je prva godina Carla
pa je poredi sa prvom Joze (po nacinu igre).
a ti svoju mantru drzi
U napadu za razliku od proslih godina kada smo imali 1 po gol opasnog , sada imamo trojicu.
Nema fluidnosti kroz sredinu kao sa "he who wont be mention" , al sve ostalo fercera bolje.
Navodno se potukao Chelsea.LenBias je napisao/la:kako pisu neki sajtovi taj transfer bi valjda trebao biti tek 2016. godine, valjda nisu nesto lose prevelibilo kako bilo ako se desi bice odlicno, ako se ne desi nikom nista na kraju krajeva
Pa bi on do kraja svog ugovora 2016. bio u drugom djelu Madrida , gdje Atletiko osim odredjene sume , dobiva **** na jos 2 godine.
A Real bi dobio nasljednika Ikera u to ljeto.
Prica se po mahali.
Al dabogoda
Hahahhaha pa dobro,to stoji,al nije najbolja sezona od tad,ta 2003/4 je ne daj Boze nikomeRaul_64 je napisao/la:#29 is a fact
a ti svoju mantru drzi![]()
I da,ne mozes poredit prvu mouovu sezonu,jer je pola ekipe dobio godinu prije,pola kupio kad je dosao,carlo je dobio gotovo
Zadnja izmjena: suhi, dana/u 10 mar 2014, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pa rekao sam u ovom trenutku.suhi je napisao/la:Hahahhaha pa dobro,to stoji,al nije najbolja sezona od tad,ta 2003/4 je ne daj Boze nikomeRaul_64 je napisao/la:#29 is a fact
a ti svoju mantru drzi![]()
pa je poredi sa prvom Joze (po nacinu igre).2012 je nezaboravna ,i tesko da ce je carlo nadmasiti. A i objektivno se moramo zahvaliti najgoroj barci nakon dugo godina.
2003/4 nas je cekalo finale kupa kralja sa Zaragosom (2:3 poraz)
U ligi nekih 6,8 bodova prednosti pred Valensijom u nekom 28 kolu.
I jos protiv Monaca nakon 4:2 iz prve utakmice , smo vodili 1:0 na poluvremenu anamo.
I onda sve ode u qurac
Kaem od tada nismo bili u igri za tripletu u ovo doba godine , gluho bilo da se Kiroz ponovi
Naravno da ne mogu.I da,ne mozes poredit prvu mouovu sezonu,jer je pola ekipe dobio godinu prije,pola kupio kad je dosao,carlo je dobio gotovo
Mourinho nije imao ni priblizno problema sa povredama kao Carlo.
Prvo cekao Xabia(koji nije izgubio utakmica u sezoni) mjesec i vise
Pa Balea morao na silu uhodavati nespremnog u prvu ekipu
A onda jos Khedira kao tada stozerni igrac mu pada , pa mora mijenjati koncepciju igre i rotirati(konkretno Angela) sa desnog krila na lijevog pivota.
Dok savrseno balansira minutama , odmara Xabia/Modrica kad god se pruzi prilika
i daje vise sanse omladincima nego Mou.
Dobro , necu se zajebavati
Mourinho je promjenio kompletnu koncepciju takodje i uhodavao tri stozerna igraca u ekipu(Ezel,Khedira,Di Maria)
al je i Carlo imao svojih problema.
ma carlo kao trener reala me toliko pozitivno iznenadio da nema smisla i adekvatnog nacina da to opisem, pa ovi igracu ne pamte kada su izgubili, zaboravili su taj osjecaj cini mi se potpuno i pitanje je kad ce i hoce li doci do kraja sezone, o cemu dalje da pricamo?
suhi je pesimista, to se vidi onako bas preocito i shvatam njegov pogled na sve ovo, ne moze se protiv toga, dok ide dobro konta da je lose i da ce biti lose a kad krene malo gore onda ocekuje najgore, nije lako ziviti tako 
Pa ne mozes reci da si u prethodnim sezonama imao jednog igraca opasnog po gol , a ovamo Ronaldo , Benz i Higuain u rekordnoj sezoni kombinovali 118 golova.
A i u ostalim sezonama su Benz i Higuain isli do barem 15 golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.