Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Dan posle...zivot bez raka nakon uspjesne operacije...zivot bez Safeta 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ova tema treba da se zatvori, nije nam selektor vise. Odose ljudima zivci, samo kad pogledas koliko svi pisemo o njemu vidi se koliko smo vremena potrosli na budali neznalici. Neki ga vole,vecina ne vole.
Ko ga poredzuje sa Cirom je majmun, Ciro je imao samo jedne kvalifikacije sa nama i dosao drugi poslje Spanije, koja je osvojla SP i nismo se nikoga bojali, nismo se osramotli protiv Portugala i mogli smo lako pobjedti da nismo precku jednu 4 puta udarli.
Pape evo trece kvalifikacije, prve gubimo pojene od yebena Albanije i rumunije i mogli smo prvi biti i ako uzmes u obzir i da izgubimo od rumunije i pobjedimo Albaniju. Protiv Francuza pocinje sa Hasagicem koji ima slabija ledza od mog dida pa ga mjenja za Begu i potrosi izmjenu. za SP jedva i ja kazem da nije za pojedinaca i dragom Bogu nemislim da bi isli na SP. Ove trece kvalifikacije su najveci cirkus bili, potrosi vrijeme iduci u Vels da gledam yebenog Tinu i Hadzica i zivce na Kipar.
Zadnja od mene na temu Safet Susic - Pape.
Ko ga poredzuje sa Cirom je majmun, Ciro je imao samo jedne kvalifikacije sa nama i dosao drugi poslje Spanije, koja je osvojla SP i nismo se nikoga bojali, nismo se osramotli protiv Portugala i mogli smo lako pobjedti da nismo precku jednu 4 puta udarli.
Pape evo trece kvalifikacije, prve gubimo pojene od yebena Albanije i rumunije i mogli smo prvi biti i ako uzmes u obzir i da izgubimo od rumunije i pobjedimo Albaniju. Protiv Francuza pocinje sa Hasagicem koji ima slabija ledza od mog dida pa ga mjenja za Begu i potrosi izmjenu. za SP jedva i ja kazem da nije za pojedinaca i dragom Bogu nemislim da bi isli na SP. Ove trece kvalifikacije su najveci cirkus bili, potrosi vrijeme iduci u Vels da gledam yebenog Tinu i Hadzica i zivce na Kipar.
Zadnja od mene na temu Safet Susic - Pape.

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Mah sad ćemo vidjeti da zapravo nije sve do Safeta. Ja sam bio naravno za njegovu smjenu, jer nema pojma. Ali svaki naredni selektor će imati ogromne probleme. Već dugo vlada anarhija u i oko repke. Nešto je tu trulo već odavno.Pauk je napisao/la:Dan posle...zivot bez raka nakon uspjesne operacije...zivot bez Safeta
Daj Bože da griješim.
[youtube][/youtube]
Stara vrana. 

Moj Sajo najveca greska ti je sto se nisi oprostio od repke odmah poslije Irana...
Kako god, bilo je i lijepih trenutaka (a Bogami i ruznih, cak vise)...u svakom slucaju hvala i sretno!!!
Kako god, bilo je i lijepih trenutaka (a Bogami i ruznih, cak vise)...u svakom slucaju hvala i sretno!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Iran pobjedi Juznu Koreu 1-0. Pape i nakon odlazka pljuske dijeli

- plavipatriota
- Kontakt:
ključaj temu goveđu.. što je bilo da se kaže, rečeno je!
o stočnoj prehrani me stvarno ne zanima
o stočnoj prehrani me stvarno ne zanima
Da li se neko od igrac oglasio? Mogao je barem Rintin. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Da li se neko od igrac oglasio? Mogao je barem Rintin.

Tema može otići na "ostalo", 

Kad se Spaha oprostio, premjestena je dok jos nije bilo ni potvrdjeno, al Pape ce izgleda ostati do kraja ciklusa
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, daaaaj...Donnie Darko je napisao/la:Greivis je napisao/la:Da li se neko od igrac oglasio? Mogao je barem Rintin.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Zbogom Pape kao selektoru nase reprezentacije. Najbolji si selektor u historiji sve dok te neko ne nadmasi. Upamet sada.
Kocka je bačena
fkt će mi falit Pape, a samo kad se sjetim koliko sam bio protiv njega
skoro sam se rasplakao kad sam pogledao onaj video sa aerodroma sto je @Head postavio

skoro sam se rasplakao kad sam pogledao onaj video sa aerodroma sto je @Head postavio

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DragonGirl
- Kontakt:
Gospodin, prije svega

DragonGirl je napisao/la:Gospodin, prije svega![]()

@kaunas

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ja sam suzu pustio kad je Papke otisao 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

DRUG NEBI TI PUNCA
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
I ja sam.... qurcevu.bagrcavi je napisao/la:Ja sam suzu pustio kad je Papke otisao

Fit Tony: I keep my friends close...