FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elegant
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elegant » 14 jan 2013, 21:25

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne diraj mi Diattu bem ti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobar je igrač amer ovaj, nek je dobrodošao :)
Mora da je "dobar" kad cak iz Amerike dolazi u ligu BiH.

Sta bi sa igracima Lacia ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

High

Post Postao/la High » 14 jan 2013, 21:30

Tako i za L. Williamsa rekoše, pa je bio jedan od boljih u redovima KK Bosna. Ne mogu svi imati mjesta u najboljim ligama i u svojim selekcijama. Kakav god da je, sigurno je bolji od pola ovih naših travara i kvazifudbalera.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2013, 21:33

Elegant je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne diraj mi Diattu bem ti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobar je igrač amer ovaj, nek je dobrodošao :)
Mora da je "dobar" kad cak iz Amerike dolazi u ligu BiH.

Sta bi sa igracima Lacia ?
I vas Nyema je dosao iz 2 Rumunjske lige i to nije tamo bio standardan pa vam je bio medju najboljima ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 jan 2013, 21:35

High je napisao/la:Tako i za L. Williamsa rekoše, pa je bio jedan od boljih u redovima KK Bosna. Ne mogu svi imati mjesta u najboljim ligama i u svojim selekcijama. Kakav god da je, sigurno je bolji od pola ovih naših travara i kvazifudbalera.
Ta ti je na mjestu. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2013, 21:38

Momak ce imati zelju da se dokaze sigurno ce izgarati na terenu kako bi se prodao, a takvi nam igraci trebaju. Zato ja molim boga da vise pocnemo sa praksom dovodjenja stranaca.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 jan 2013, 21:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Momak ce imati zelju da se dokaze sigurno ce izgarati na terenu kako bi se prodao, a takvi nam igraci trebaju. Zato ja molim boga da vise pocnemo sa praksom dovodjenja stranaca.
kako bi se prodao? Vidiš, ja sam mislio da nam trebaju igrači koji su spremni ostati u FK Sarajevo
duži vremenski period, recimo 3 ili 4 godine, i koji će se nakon završene igračke karijere rado sjećati
lijepih trenutaka provedenih u našem klubu, pa i nekog trofeja, zašto ne?!
E zato je molim Boga da počnemo sa praksom potpisivanja ugovora sa igračima na minimalno 4 godine.
F.K.SARAJEVO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2013, 21:49

Volio bih i ja brate vise od svega to da imamo kvalitetan tim na okupu, ali i sam vidis da nije moguce :cry:

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 14 jan 2013, 23:56

Kod vas kad pocinju dolaziti talenti svaki je bolji od nasih narkomana,alkoholicara. Onda za pola godine,ma kakav on levat nek ide nije nista pokazao. I tako se vrtite u krug svakih pola godine. Koji vam je cilj? Karamatic,Gutic,Ademovic,onaj sto ga je zabio u derbiju. Sve bili talenti kad su dosli,a otisli kao krampe za tri mjeseca.
Sad opet pocinjete. Amerkanci,ovaj iz Gradine,ekipe koja nije imali dvije pobjede kolko se sjecam,a dali su jedno tri gola,vjerovatno je ovaj golgeter sto vam je dosao zabio ta tri gola.

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 15 jan 2013, 00:14

jednog dana cemo naslutiti i stvarno ce nam dolaziti zvijezde i veliki talenti ;)

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 15 jan 2013, 00:16

Šofa je napisao/la:jednog dana cemo naslutiti i stvarno ce nam dolaziti zvijezde i veliki talenti ;)
A Boga mi kako ste krenuli dovoditi iz Gradine talente,prouci ti nesto da se promjeni. Inace Vam se ne pise dobro ..

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jan 2013, 00:17

gurajte onog malog f. handzica, to je veliki potencijal, djeca iz omladinske selekcije, a ne nade gradina, sloboda i ostalih vukojebina
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 15 jan 2013, 00:43

Da su vasi u upravi pametni onog bi handzica produzili do 2016te I dijete maksimalno forsirali sljedecu godinu I pol I prodali ga za fine pare...

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 15 jan 2013, 00:47

Dona je napisao/la:
Šofa je napisao/la:jednog dana cemo naslutiti i stvarno ce nam dolaziti zvijezde i veliki talenti ;)
A Boga mi kako ste krenuli dovoditi iz Gradine talente,prouci ti nesto da se promjeni. Inace Vam se ne pise dobro ..

hehehehehe
drug tako ti isto van nasih granica govore za talante iz nasih klubova :)
a ja nisam pesimista tako da vjerujem da ce ovaj biti dobar ;) bez obzira odakle dolazi
KB-TM87 je napisao/la:gurajte onog malog f. handzica, to je veliki potencijal, djeca iz omladinske selekcije, a ne nade gradina, sloboda i ostalih vukojebina
Faris ima tes 16godina tako da ima vremena da se dokaze i dobije sve vise prilike da igra, a sto se tice djece van Sarajeva pa mislim drug da su i oni trenirali fudbal i da to ne rade sto im roditelji zele od njih napraviti zvijezde i rijesiti svoju egzistenciju koliko je to izrazeno kod nas u gradu ;)

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 15 jan 2013, 00:51

gruezi je napisao/la:Da su vasi u upravi pametni onog bi handzica produzili do 2016te I dijete maksimalno forsirali sljedecu godinu I pol I prodali ga za fine pare...
koliko ja znam sa igracem mlađim od 18 godina moguce je potpisati amaterski ugovor u trajanju do 3 godine tako da mu se mozda tek moze produziti ugovr kad mu istekne jedna godina ugovora prije toga tesko

High

Post Postao/la High » 15 jan 2013, 14:19

Purić sve bliže Koševu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 15 jan 2013, 14:53

High je napisao/la:Purić sve bliže Koševu.
Daj Boze, to bi bilo odlicno pojacenje, Purke je strasan ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jan 2013, 15:15

High je napisao/la:Purić sve bliže Koševu.
Vala kolko ga prizeljkujemo red je :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jan 2013, 15:29

Nije mi jasno kako ljudi oko kluba ne shvataju da je za trofeje potreban kontinuitet rada,a ne da svake godine mjenjamo 7-8 igraca i 1 ili 2 trenera.kad mognemo kostur ekipe ostaviti da igra 2-3 godine zajedno tada cemo slaviti titule.i smjesno mi je ovo kad kazu pritisak navijaca traze se trofeji,pa u zadnjih 10 godina uzeli smo samo jedan trofej.tako da bi posteno bilo reci neocekujemo nista 3 godine pravimo ekipu,potpisati sa svakim igracem minimalno 3 godine.a oni koji vole FK SARAJEVO dolazit ce bili 1 ili 15 na tabeli.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jan 2013, 16:06

bordobijeli je napisao/la:Nije mi jasno kako ljudi oko kluba ne shvataju da je za trofeje potreban kontinuitet rada,a ne da svake godine mjenjamo 7-8 igraca i 1 ili 2 trenera.kad mognemo kostur ekipe ostaviti da igra 2-3 godine zajedno tada cemo slaviti titule.i smjesno mi je ovo kad kazu pritisak navijaca traze se trofeji,pa u zadnjih 10 godina uzeli smo samo jedan trofej.tako da bi posteno bilo reci neocekujemo nista 3 godine pravimo ekipu,potpisati sa svakim igracem minimalno 3 godine.a oni koji vole FK SARAJEVO dolazit ce bili 1 ili 15 na tabeli.
Nemam namjeru provocirati, ali je najveci problem taj sto smo mi prvi na tabeli. Jednostavno ukoliko je jedan klub u jednom gradu ili regiji uspjesniji od ovog drugog onda ce ovi drugi teziti nekom uspjehu na silu.
Najbolja dva primjera su iz Njemacke Schalke i HSV. I jedan i drugi klub pate zbog toga sto su Bremen i BVB uzeli titule dok ovi na istu cekaju vjecnost i pokusavaju na razne nacine doci do uspjeha. Jedini dovode zastarijele zvijezde (RvN, Ze Roberto), dok se drugi zaduzuju kako bi doveli kvalitetne igrace, pa danas i jedni i drugi zbog te politike ispastaju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 15 jan 2013, 17:15

KB-TM87 je napisao/la:gurajte onog malog f. handzica, to je veliki potencijal, djeca iz omladinske selekcije, a ne nade gradina, sloboda i ostalih vukojebina
100% Ja bih upravi sve oprostio samo ako sa njim naprave pravi posao. A to je vezanje za klub nekim dugorocnijim ugovorom i neka ga ovdje do 25, a onda aBd lige petice i visemilionski iznos u prasnjavu kasu kluba (izdati i fiskalni racun pa da svi znaju koliko smo dobri :lol: )
Mi nikada odustati necemo...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, HordasFks i 39 gostiju.