Mora da je "dobar" kad cak iz Amerike dolazi u ligu BiH.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne diraj mi Diattu bem ti![]()
![]()
Dobar je igrač amer ovaj, nek je dobrodošao
Sta bi sa igracima Lacia ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mora da je "dobar" kad cak iz Amerike dolazi u ligu BiH.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne diraj mi Diattu bem ti![]()
![]()
I vas Nyema je dosao iz 2 Rumunjske lige i to nije tamo bio standardan pa vam je bio medju najboljimaElegant je napisao/la:Mora da je "dobar" kad cak iz Amerike dolazi u ligu BiH.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne diraj mi Diattu bem ti![]()
![]()
Sta bi sa igracima Lacia ?
Ta ti je na mjestu.High je napisao/la:Tako i za L. Williamsa rekoše, pa je bio jedan od boljih u redovima KK Bosna. Ne mogu svi imati mjesta u najboljim ligama i u svojim selekcijama. Kakav god da je, sigurno je bolji od pola ovih naših travara i kvazifudbalera.
kako bi se prodao? Vidiš, ja sam mislio da nam trebaju igrači koji su spremni ostati u FK SarajevoSarajlijc@ je napisao/la:Momak ce imati zelju da se dokaze sigurno ce izgarati na terenu kako bi se prodao, a takvi nam igraci trebaju. Zato ja molim boga da vise pocnemo sa praksom dovodjenja stranaca.
A Boga mi kako ste krenuli dovoditi iz Gradine talente,prouci ti nesto da se promjeni. Inace Vam se ne pise dobro ..Šofa je napisao/la:jednog dana cemo naslutiti i stvarno ce nam dolaziti zvijezde i veliki talenti
Dona je napisao/la:A Boga mi kako ste krenuli dovoditi iz Gradine talente,prouci ti nesto da se promjeni. Inace Vam se ne pise dobro ..Šofa je napisao/la:jednog dana cemo naslutiti i stvarno ce nam dolaziti zvijezde i veliki talenti
Faris ima tes 16godina tako da ima vremena da se dokaze i dobije sve vise prilike da igra, a sto se tice djece van Sarajeva pa mislim drug da su i oni trenirali fudbal i da to ne rade sto im roditelji zele od njih napraviti zvijezde i rijesiti svoju egzistenciju koliko je to izrazeno kod nas u graduKB-TM87 je napisao/la:gurajte onog malog f. handzica, to je veliki potencijal, djeca iz omladinske selekcije, a ne nade gradina, sloboda i ostalih vukojebina
koliko ja znam sa igracem mlađim od 18 godina moguce je potpisati amaterski ugovor u trajanju do 3 godine tako da mu se mozda tek moze produziti ugovr kad mu istekne jedna godina ugovora prije toga teskogruezi je napisao/la:Da su vasi u upravi pametni onog bi handzica produzili do 2016te I dijete maksimalno forsirali sljedecu godinu I pol I prodali ga za fine pare...
Daj Boze, to bi bilo odlicno pojacenje, Purke je strasanHigh je napisao/la:Purić sve bliže Koševu.
Vala kolko ga prizeljkujemo red jeHigh je napisao/la:Purić sve bliže Koševu.
Nemam namjeru provocirati, ali je najveci problem taj sto smo mi prvi na tabeli. Jednostavno ukoliko je jedan klub u jednom gradu ili regiji uspjesniji od ovog drugog onda ce ovi drugi teziti nekom uspjehu na silu.bordobijeli je napisao/la:Nije mi jasno kako ljudi oko kluba ne shvataju da je za trofeje potreban kontinuitet rada,a ne da svake godine mjenjamo 7-8 igraca i 1 ili 2 trenera.kad mognemo kostur ekipe ostaviti da igra 2-3 godine zajedno tada cemo slaviti titule.i smjesno mi je ovo kad kazu pritisak navijaca traze se trofeji,pa u zadnjih 10 godina uzeli smo samo jedan trofej.tako da bi posteno bilo reci neocekujemo nista 3 godine pravimo ekipu,potpisati sa svakim igracem minimalno 3 godine.a oni koji vole FK SARAJEVO dolazit ce bili 1 ili 15 na tabeli.
100% Ja bih upravi sve oprostio samo ako sa njim naprave pravi posao. A to je vezanje za klub nekim dugorocnijim ugovorom i neka ga ovdje do 25, a onda aBd lige petice i visemilionski iznos u prasnjavu kasu kluba (izdati i fiskalni racun pa da svi znaju koliko smo dobriKB-TM87 je napisao/la:gurajte onog malog f. handzica, to je veliki potencijal, djeca iz omladinske selekcije, a ne nade gradina, sloboda i ostalih vukojebina