U cemu se ogleda provincijsko ponasanje Dzeke?DukeOfWellington je napisao/la:Provincijsko ponašanje Džeke, on, Spahić i Sušić su doktorirali krkanluk, jedan je srećom otiš'o, i ova dvojica će s hajrom još malo. Godinama su udarni imidž reprezentaciji davali kafanski i neuki likovi, a sličan profil polusvijeta se skupljao i skuplja na utakmicama reprezentacije, čime je teferič bio upotpunjen.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U provincijskoj provokaciji.sejo90 je napisao/la: U cemu se ogleda provincijsko ponasanje Dzeke?
Igrat u prvih 11 Engleskog prvaka produzit ponovo ugovor nakon 3 sezone dokazuje kvalitet jer Englez neplaca na guzove nego samo ono sto vrjedi.Za 5 godina cemo se sjecat kako je nekad fino bilo gledad tekme naseg igraca u Engleskim derbijima.
Trollovanje Man Utd je opsta kultura danasnjiceDukeOfWellington je napisao/la:U provincijskoj provokaciji.sejo90 je napisao/la: U cemu se ogleda provincijsko ponasanje Dzeke?

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Možda među marginalnim likovima. Među javnim ličnostima za to je do sada bio zadužen cirkusant Noel Gallagher, a evo sada mu se pridružio i Džeko. Idol nacije glumi dvorsku ludu.sejo90 je napisao/la: Trollovanje Man Utd je opsta kultura danasnjice![]()
Mislim da sam primjetio da su samo Džeko i Frimpong bacili nešto na račun Uniteda nakon one blamaže od sinoć! xd
A.F.C. Bournemouth!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Milton Keynes 4 - 0 Manchester Utd
Pa ovom rezultatu se i Ferguson smijao.
Međutim, ovo je dalo povoda pljuvačima da pljuckaju Džeku i između utakmica. Zabava je to velika.

Pa ovom rezultatu se i Ferguson smijao.

Međutim, ovo je dalo povoda pljuvačima da pljuckaju Džeku i između utakmica. Zabava je to velika.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ti mora da si strašno sretan što podržavaš svaki potez Džeke ma šta on radio. Isto kao i ljubitelji Spahića, Sušića, itd.
U momentu kad prva dvojica izbjegavaju da na SP-u daju izjave BHT-u a samim tim i kompletnoj bh. javnosti, umjesto da ih navijači i javnost razapnu oni u svom prepoznatljivom dupeuvlakačkom maniru kliču njima dvojici, nevjerovatno, hrpa bezličnjaka koji su zaljubljeni u pojedince umjesto u reprezentaciju svoje zemlje.
U momentu kad prva dvojica izbjegavaju da na SP-u daju izjave BHT-u a samim tim i kompletnoj bh. javnosti, umjesto da ih navijači i javnost razapnu oni u svom prepoznatljivom dupeuvlakačkom maniru kliču njima dvojici, nevjerovatno, hrpa bezličnjaka koji su zaljubljeni u pojedince umjesto u reprezentaciju svoje zemlje.
A ti bi mogo ponekad malo da ohaneš od foruma i uhvatiš sunca.DukeOfWellington je napisao/la:Ti mora da si strašno sretan što podržavaš svaki potez Džeke ma šta on radio. Isto kao i ljubitelji Spahića, Sušića, itd.
Lik uspješne i realizirane ljude konstantno vrijeđa i omalovažava, a većunu svog vremena provodi na forumu

Haj ponekad nešto napisat i kritikovat ali konstantno i kad ima i kad nema razloga

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bez tih provincijskih folova.stokton je napisao/la:
A ti bi mogo ponekad malo da ohaneš od foruma i uhvatiš sunca.
Lik uspješne i realizirane ljude konstantno vrijeđa i omalovažava, a većunu svog vremena provodi na forumu![]()
Haj ponekad nešto napisat i kritikovat ali konstantno i kad ima i kad nema razloga
Netačno. Samo komentarišem provincijsko ponašanje pojedinih javnih ličnosti. Provjeri npr. temu Mirza Teletović i probaj naći moj komentar u ovom stilu.
Razloga ima, ti ga ne vidiš, ali to me ne čudi ni najmanje.
Na isti ovakav komentar protiv Arsenala npr. ti bi se nasmijao, al sad ti je ovo provincijski jer ismijava United.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To bi neko poput tebe možda napravio, principijelna osoba poput mene to ne radi.Mozambik je napisao/la:Na isti ovakav komentar protiv Arsenala npr. ti bi se nasmijao, al sad ti je ovo provincijski jer ismijava United.
Mozambik je napisao/la:Na isti ovakav komentar protiv Arsenala npr. ti bi se nasmijao, al sad ti je ovo provincijski jer ismijava United.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Neko poput tebe garantovano.mandraX je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Na isti ovakav komentar protiv Arsenala npr. ti bi se nasmijao, al sad ti je ovo provincijski jer ismijava United.
Ja sam svjestan da je hrpi licemjernih trivijalaca neobjašnjivo da postoje principijelni ljudi, ali vjerujte i to je moguće, čak i u BiH.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Podyebavanje je dio fudbala, pogotovo medju rivalima. 

Mozda je trebao napisati da mu je zao velikog Uniteda, i da zeljno iscekuje da se sto prije iscupate iz provalije u koje ste upali.
Veliki United je ponizen od nekakvih MK Donsa i to zasluzuje kvalitetno podjebavanje.
Veliki United je ponizen od nekakvih MK Donsa i to zasluzuje kvalitetno podjebavanje.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije trebao ništa da piše, kao što to nije napisalo 99.999% javnih ličnosti.Mozambik je napisao/la:Mozda je trebao napisati da mu je zao velikog Uniteda, i da zeljno iscekuje da se sto prije iscupate iz provalije u koje ste upali.
Kod trivijalaca poput tebe svakako, kod javnih ličnosti ne.
U EPL se stalno podjebaje.
Mourinho uvijek podjebaje svoje rivale, i Fergi je ponekad znao bocnut profu, podjebavanja je bilo i to nije nista cudno.
Sad je u masini United, takav vakat dosao, treba se priviknuti.
Mourinho uvijek podjebaje svoje rivale, i Fergi je ponekad znao bocnut profu, podjebavanja je bilo i to nije nista cudno.
Sad je u masini United, takav vakat dosao, treba se priviknuti.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Relativiziraš i razvodnjavaš.
Za razliku od tebe ja govorim preciznim rječnikom.
Nek se Džeko zapita zašto predstavlja promil od promila među javnim ličnostima koji su posegnuli za provincijskim ismijavanjem. Čak ni Balotelli nije ništa komentarisao, šta više o tome čovjek da kaže.
Kada je bio čuveni 'slučaj Gerrard' tada su na testu bili i igrači i navijači Uniteda. Tad se pokazalo ko je kakav. Vrlo sam ponosan što sam predstavljao većinu koja niti je ismijavala niti je imala potrebu da ismijava to što se desilo Gerrardu. Onaj ko je ismijavao njemu na čast, ponio se provincijski, baš kao Džeko sinoć.
Za razliku od tebe ja govorim preciznim rječnikom.
Nek se Džeko zapita zašto predstavlja promil od promila među javnim ličnostima koji su posegnuli za provincijskim ismijavanjem. Čak ni Balotelli nije ništa komentarisao, šta više o tome čovjek da kaže.
Kada je bio čuveni 'slučaj Gerrard' tada su na testu bili i igrači i navijači Uniteda. Tad se pokazalo ko je kakav. Vrlo sam ponosan što sam predstavljao većinu koja niti je ismijavala niti je imala potrebu da ismijava to što se desilo Gerrardu. Onaj ko je ismijavao njemu na čast, ponio se provincijski, baš kao Džeko sinoć.
Nije mi jasno sta ti hoces uopste da dokazes i zasto se uopste uzbuđujues?
Da je Dzeko provincijalac( drugim rijecima seljacina)jer je napisao hahaha na poraz Uniteda.
Vrlo vazna stvar
Da je Dzeko provincijalac( drugim rijecima seljacina)jer je napisao hahaha na poraz Uniteda.
Vrlo vazna stvar