Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Rizoni izvor ? Jel twitter, ako jeste ko je napisao ? 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
mrworldwide
- Kontakt:
Sljedeću igramo protiv Readinga. Ako tu ne uzmemo 3 boda onda smo dno dna ! Po meni bi postava trebala biti
--------------------------Reina----------------------------
Wisdom------------Agger---Škrtel--------------Johnson
---------------Allen-----------------Sahin-----------------
------------------------Gerrard-----------------------------
-Downing---------------Suarez----------------Sterling----
--------------------------Reina----------------------------
Wisdom------------Agger---Škrtel--------------Johnson
---------------Allen-----------------Sahin-----------------
------------------------Gerrard-----------------------------
-Downing---------------Suarez----------------Sterling----
@mrworldwide mogao si nam se predstaviti, vidim novi si
Ja bi Sterlinga na klupu, nek Osama počne jednu. Nemojte me pogrešno shvatiti al previše je ovo sve za Raheema.
Ja bi Sterlinga na klupu, nek Osama počne jednu. Nemojte me pogrešno shvatiti al previše je ovo sve za Raheema.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ali zanimljivo je kako se masa digne samo na Suarezovo dajvanje a ono Huthovo namjerno gazenje Luisa po prsima nitko ni da spomene. Nisu ni ovi iz FA budale, ponekad je fascinantno kako je lako upravljati masama. On je bio zrtveno janje za rasizam, sada i za neku kampanju protiv simuliranja, strašno.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nisi shvatio,ali nema veze.Ne možemo ga podržati da nastavi dajvati,ali možemo ga podržati u svemu ostalom,pročitaj u čemu se @Bey složio sa mnom.reds je napisao/la: E to se baš ne može povezati.Pričali smo o glumi, a ti onda napišeš nešto ovakvo.
You'll never walk alone.
Doniju ce u narednim danima biti uruceni papiri.
Na ljeto ako Bog da Carri i Colu i milina.
Na ljeto ako Bog da Carri i Colu i milina.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
gojzerica
- Kontakt:
Doni budala što ode iz Rome. Tamo bio prvi golman i dođe u Liverpool da grije klupu.
Mislim da ne grije ni klupu vise
Sto je budala ,dobija veću platu nego u Romi .Mislim da je to danasnji fudbal,zar ne ?
Sto je budala ,dobija veću platu nego u Romi .Mislim da je to danasnji fudbal,zar ne ?
Tony Barrett @TonyBarretTimes
The Italian FA has informed Liverpool that Fabio Borini has broken a bone in his foot. Their striker shortage has become a crisis.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Fraktura stopala za Borinija, odsustvovace najmanje 6 sedmica!
- King Kenny
- Kontakt:
Eto sanse za Yesila i Morgana,znaci uskoro bi mogli vidjeti u prvih 11 Wisdoma,Susa,Sterlinga i Morgana zajedno
,da je samo ostat u ligi
.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
kakvih sedmica. prije bih rekao mjeseci...Ozren je napisao/la:Fraktura stopala za Borinija, odsustvovace najmanje 6 sedmica!
Zašto bi zbog frakture stopala pauzirao više od 6-7 sedmica???Carlo je napisao/la:kakvih sedmica. prije bih rekao mjeseci...Ozren je napisao/la:Fraktura stopala za Borinija, odsustvovace najmanje 6 sedmica!
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
možda zato što je slomljena kost u stopalu i čini mi se da treba više od mjeseci da se oporavi od te povrede.Desmond je napisao/la:Zašto bi zbog frakture stopala pauzirao više od 6-7 sedmica???Carlo je napisao/la:kakvih sedmica. prije bih rekao mjeseci...Ozren je napisao/la:Fraktura stopala za Borinija, odsustvovace najmanje 6 sedmica!
https://lh4.googleusercontent.com/-TNMS ... 5/FACE.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahaha

hahahaha
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
ja sam se od muke na kraju poceo smijat, jos ovaj debil ovo uradi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gaston je napisao/la:ja sam se od muke na kraju poceo smijat, jos ovaj debil ovo uradi![]()
![]()
Pomislio bi covjek da ispucava loptu iz svog sesneasterca
Definitivno sazrio da ode u januaru.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
http://s.o.u.r.c.e.ba/clanak/2609488/sp ... -tetovazom" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
izgleda da će borini biti odsutan najmanje 3 mjeseca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.