Safet Sušić - Pape

AgentttB
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la AgentttB » 18 nov 2014, 10:18

Zbogom neznalice.Hvala ti što si nas unazadio i vratio u 2006-u ako ne i '96-u. Pu,pu,pu daleko ti glava bila od Bosne i reprezentacije.

Za sve papkoljupce :guz:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 18 nov 2014, 10:49

Zar ovo smece jos nije pod katancem
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 nov 2014, 11:07

3332 stranica, pisite do 3333 pa kljucajte. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 18 nov 2014, 12:03

Ibrahim je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:Hehe, i vi kao u interesu Bosne, volite Bosnu, puna usta Bosne. Balavci - Safet Susic je Bosna, a vi ste isprdci negdje u tudjini

E moj Ibrahime,kad ćeš skontat da si nedorastao za diskusiju ???
GDJE TO PAPE ŽIVI,BOSANAC ??? :rol: :rol: :rol: Sutra će torbicu uzet i kući,al ne u Zavidoviće a ni Sarajevo :bih:

PARIZ IBRAGA :tralala: :tralala:
Jah, eto sav gorim od zelje da budem dorastao za diskusiju sa TOBOM. Moze otici na Mars, ostace zapisan da je PRVI a Boga mi kako je krenulo i JEDINI odveo Bosnu na SP i to u Brazil. Da je jedan Bosanac najbolji igrac PSG SVIH VREMENA. A TI? GDJE SI TI HAJVANE? NEMA TE NI U ONOJ MOJOJ SUBI NA PLAFONU DJE SE PODJAHKAD DOMACE ZIVOTENJE SAKOPLJAJU. JER I SUBA NE PRIMA SVAKOGA :D :D
Ne citiraj instituciju kakva je Josip Pejakovic na ovako ultra,mega groznoj temi.......
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 nov 2014, 12:05

Ibrahime ne zaslužujemo te(bježi sa ovog foruma i ne javljaj se više :mrgreen: ).
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 nov 2014, 12:07

Ibrahime,
Cijenim i uvijek ću biti zahvalna Safetu za prvo prvenstvo, nekako sam vjerovala da mu je sudbinom određeno da baš on odvede ovu zemlju na veliku smotru (baš zbog toga što je kao igrač već postao legenda), ali pobogu:
Ibrahim je napisao/la: ostace zapisan da je PRVI a Boga mi kako je krenulo i JEDINI odveo Bosnu na SP i to u Brazil. Da je jedan Bosanac najbolji igrac PSG SVIH VREMENA
od Brazila su prošla već tri SP i jedna Olimpijada. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 18 nov 2014, 12:08

Jeinica za mjeranje seljakluka-krkanluka je? Naravno "Papeton" :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2014, 12:15

Zar ova tema nije otputovala na vjecna lovista?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 nov 2014, 12:21

ovo treba zauvjek ostaviti otkljucano da nasi unuci mogu vidjeti kakvog smo kriminalca imali za selektora .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 18 nov 2014, 12:37

invincible1921 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:koliki pacenik moras biti da prizivas amara za trenera...kakav to on uspjeh ima da zasluzuje to....osim zeljeznicara...ako cemo po tome sve i jedan trener kojeg navodite,ima bolje reference od amara...kakav autoritet,i **** :?
kome...nekim kvazi igracima u nekoj kvazi ligi bih..101 ligi... :facepalm:
kome amar da bude autoritet...ibisevicu,salihovicu,ddzeki,begovicu,jednom pjanicu.. :damn:
njegov kvalitet u bih ligi neosporavam,kao i to da je legenda zeljeznicara...ali daj ba,malo realnosti jbg :D
ako cemo realno,nama treba stranac...nekoga koga boli **** za osimom,begicem,dajdjicima i nasim **** balkanskim mentalitetom..neko sa mudima,ko ce i **** dzeku staviti na klupu kada sere..
boze svasta svako svoga konja fali na ovom podforumu,manijaci hoce amawa,pite cimirota u prvih 11,oni odozdo se bune jer oni misle da stevo treba biti taj napadac,pobogu najbolji je strijelac u 101 ligi svijeta...mraka smo mi...najblaze receno...pored barbareza,kojeg licno preferiram od domacih,
ja bi onog od stranaca,magata konjinu...barem bi imali neki respekt,
ja bi vahu ako moze ili bajevica da se zna prije neg ti postavim pitanje. Kakve su to uspijehe imali Muzorivc, Smajilovic, Kodro, Sliskovic, jesul uopste imali neki ozbiljniji angazman prije repke ? jel pape imo mozda ? iskreno izuzev cire mi smo imali trenere pocetnike na klupi ako cemo gledat prosle i amara, on je MURINJO ZA NJIH kada je u pitanju iskustvo i poznavanje ovog posla...
pa procitaj opet post....iako je sarkastican prema osimu,nisam ga vrijedjao,naprotiv,za nasu ligu,jest dobar..ali nama treba covjek pred kojim ce ove nase umisljene zvijezdice,stajati u stavu mirno..nazalost nijedan navedeni,neulijeva povjerenje...meni ne..iako bi se moglo raspravljati o bajevicu,vahi,barbarezu...mislim da je doslo vrijeme da ovu ekipu uzme ozbiljan trener,neko slavno svjetsko ime...dosta je bilo da se nase tkz legende uce trenerskom poslu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 18 nov 2014, 12:40

wienultras je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:koliki pacenik moras biti da prizivas amara za trenera...kakav to on uspjeh ima da zasluzuje to....osim zeljeznicara...ako cemo po tome sve i jedan trener kojeg navodite,ima bolje reference od amara...kakav autoritet,i **** :?
kome...nekim kvazi igracima u nekoj kvazi ligi bih..101 ligi... :facepalm:
kome amar da bude autoritet...ibisevicu,salihovicu,ddzeki,begovicu,jednom pjanicu.. :damn:
njegov kvalitet u bih ligi neosporavam,kao i to da je legenda zeljeznicara...ali daj ba,malo realnosti jbg :D
ako cemo realno,nama treba stranac...nekoga koga boli **** za osimom,begicem,dajdjicima i nasim **** balkanskim mentalitetom..neko sa mudima,ko ce i **** dzeku staviti na klupu kada sere..
boze svasta svako svoga konja fali na ovom podforumu,manijaci hoce amawa,pite cimirota u prvih 11,oni odozdo se bune jer oni misle da stevo treba biti taj napadac,pobogu najbolji je strijelac u 101 ligi svijeta...mraka smo mi...najblaze receno...pored barbareza,kojeg licno preferiram od domacih,
ja bi onog od stranaca,magata konjinu...barem bi imali neki respekt,
ja bi vahu ako moze ili bajevica da se zna prije neg ti postavim pitanje. Kakve su to uspijehe imali Muzorivc, Smajilovic, Kodro, Sliskovic, jesul uopste imali neki ozbiljniji angazman prije repke ? jel pape imo mozda ? iskreno izuzev cire mi smo imali trenere pocetnike na klupi ako cemo gledat prosle i amara, on je MURINJO ZA NJIH kada je u pitanju iskustvo i poznavanje ovog posla...
pa procitaj opet post....iako je sarkastican prema osimu,nisam ga vrijedjao,naprotiv,za nasu ligu,jest dobar..ali nama treba covjek pred kojim ce ove nase umisljene zvijezdice,stajati u stavu mirno..nazalost nijedan navedeni,neulijeva povjerenje...meni ne..iako bi se moglo raspravljati o bajevicu,vahi,barbarezu...mislim da je doslo vrijeme da ovu ekipu uzme ozbiljan trener,neko slavno svjetsko ime...dosta je bilo da se nase tkz legende uce trenerskom poslu
Emira Spahića ,vođu klana stavciti za igrača -selektora ...njemu niko ništa ne može.
:tokralju:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2014, 12:57

avenija je napisao/la:ovo treba zauvjek ostaviti otkljucano da nasi unuci mogu vidjeti kakvog smo kriminalca imali za selektora .
:lol: :lol:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 18 nov 2014, 13:05

Ovo jos otkljucano? Treba mozda prebaciti u neki drugi podforum, mozda pod "Ostalo".

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 nov 2014, 13:10

ne dirajte Papetova temu. Ne moze se preko noci zatvoriti....Nek stoji jos neko vrijeme... :mrgreen: :cool:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 18 nov 2014, 13:21

Ibrahim je napisao/la:ostace zapisan da je PRVI a Boga mi kako je krenulo i JEDINI odveo Bosnu na SP i to u Brazil. Da je jedan Bosanac najbolji igrac PSG SVIH VREMENA

Aman čovječe, to SP mu niko ne spori, hvala mu za to od srca i to će uvijek biti tako, ali od stare slave se ne živi. Jesmo li sad trebali pustiti da bude doživotni selektor, da se potpuno upropaste ove kvalifikacije, ionako je 95% šansi već izgubljeno. Dok je radio posao dobro, sve je bilo uredu, kad je izgubio kompas dobio je otkaz i to je jednostavno tako u svijetu fudbala i u svim drugim zemljama, koliko god tebi bilo žao što je otišao.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 nov 2014, 13:24

AzRimiRzA je napisao/la:Ovo jos otkljucano? Treba mozda prebaciti u neki drugi podforum, mozda pod "Ostalo".
Definitivno u ostalo, nije mu vise mjesto u podforumu repke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 nov 2014, 13:28

Daj pustite Cartmana da covjek pusti svoj komentar ovdje...... :cool:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 nov 2014, 13:50

Zašto ključati? Ovo će biti jedna od najsmješnijih tema jednom kada Pape nađe novu žrtvu.

Samo treba premjestiti u Ostalo.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 18 nov 2014, 14:10

Vidim igracima je pravo krivo sto je otiso ovaj trenerski mag :D :D :D
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 18 nov 2014, 14:17

Ovde bi svi volili da je jednoumlje hvala Bogu da nije
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.