Za sve papkoljupce

Ne citiraj instituciju kakva je Josip Pejakovic na ovako ultra,mega groznoj temi.......Ibrahim je napisao/la:Jah, eto sav gorim od zelje da budem dorastao za diskusiju sa TOBOM. Moze otici na Mars, ostace zapisan da je PRVI a Boga mi kako je krenulo i JEDINI odveo Bosnu na SP i to u Brazil. Da je jedan Bosanac najbolji igrac PSG SVIH VREMENA. A TI? GDJE SI TI HAJVANE? NEMA TE NI U ONOJ MOJOJ SUBI NA PLAFONU DJE SE PODJAHKAD DOMACE ZIVOTENJE SAKOPLJAJU. JER I SUBA NE PRIMA SVAKOGArishaaa je napisao/la:Ibrahim je napisao/la:Hehe, i vi kao u interesu Bosne, volite Bosnu, puna usta Bosne. Balavci - Safet Susic je Bosna, a vi ste isprdci negdje u tudjini
E moj Ibrahime,kad ćeš skontat da si nedorastao za diskusiju ???
GDJE TO PAPE ŽIVI,BOSANAC ???![]()
![]()
Sutra će torbicu uzet i kući,al ne u Zavidoviće a ni Sarajevo
![]()
PARIZ IBRAGA![]()
![]()
od Brazila su prošla već tri SP i jedna Olimpijada.Ibrahim je napisao/la: ostace zapisan da je PRVI a Boga mi kako je krenulo i JEDINI odveo Bosnu na SP i to u Brazil. Da je jedan Bosanac najbolji igrac PSG SVIH VREMENA
pa procitaj opet post....iako je sarkastican prema osimu,nisam ga vrijedjao,naprotiv,za nasu ligu,jest dobar..ali nama treba covjek pred kojim ce ove nase umisljene zvijezdice,stajati u stavu mirno..nazalost nijedan navedeni,neulijeva povjerenje...meni ne..iako bi se moglo raspravljati o bajevicu,vahi,barbarezu...mislim da je doslo vrijeme da ovu ekipu uzme ozbiljan trener,neko slavno svjetsko ime...dosta je bilo da se nase tkz legende uce trenerskom posluinvincible1921 je napisao/la:ja bi vahu ako moze ili bajevica da se zna prije neg ti postavim pitanje. Kakve su to uspijehe imali Muzorivc, Smajilovic, Kodro, Sliskovic, jesul uopste imali neki ozbiljniji angazman prije repke ? jel pape imo mozda ? iskreno izuzev cire mi smo imali trenere pocetnike na klupi ako cemo gledat prosle i amara, on je MURINJO ZA NJIH kada je u pitanju iskustvo i poznavanje ovog posla...wienultras je napisao/la:koliki pacenik moras biti da prizivas amara za trenera...kakav to on uspjeh ima da zasluzuje to....osim zeljeznicara...ako cemo po tome sve i jedan trener kojeg navodite,ima bolje reference od amara...kakav autoritet,i ****![]()
kome...nekim kvazi igracima u nekoj kvazi ligi bih..101 ligi...![]()
kome amar da bude autoritet...ibisevicu,salihovicu,ddzeki,begovicu,jednom pjanicu..![]()
njegov kvalitet u bih ligi neosporavam,kao i to da je legenda zeljeznicara...ali daj ba,malo realnosti jbg![]()
ako cemo realno,nama treba stranac...nekoga koga boli **** za osimom,begicem,dajdjicima i nasim **** balkanskim mentalitetom..neko sa mudima,ko ce i **** dzeku staviti na klupu kada sere..
boze svasta svako svoga konja fali na ovom podforumu,manijaci hoce amawa,pite cimirota u prvih 11,oni odozdo se bune jer oni misle da stevo treba biti taj napadac,pobogu najbolji je strijelac u 101 ligi svijeta...mraka smo mi...najblaze receno...pored barbareza,kojeg licno preferiram od domacih,
ja bi onog od stranaca,magata konjinu...barem bi imali neki respekt,
Emira Spahića ,vođu klana stavciti za igrača -selektora ...njemu niko ništa ne može.wienultras je napisao/la:pa procitaj opet post....iako je sarkastican prema osimu,nisam ga vrijedjao,naprotiv,za nasu ligu,jest dobar..ali nama treba covjek pred kojim ce ove nase umisljene zvijezdice,stajati u stavu mirno..nazalost nijedan navedeni,neulijeva povjerenje...meni ne..iako bi se moglo raspravljati o bajevicu,vahi,barbarezu...mislim da je doslo vrijeme da ovu ekipu uzme ozbiljan trener,neko slavno svjetsko ime...dosta je bilo da se nase tkz legende uce trenerskom posluinvincible1921 je napisao/la:ja bi vahu ako moze ili bajevica da se zna prije neg ti postavim pitanje. Kakve su to uspijehe imali Muzorivc, Smajilovic, Kodro, Sliskovic, jesul uopste imali neki ozbiljniji angazman prije repke ? jel pape imo mozda ? iskreno izuzev cire mi smo imali trenere pocetnike na klupi ako cemo gledat prosle i amara, on je MURINJO ZA NJIH kada je u pitanju iskustvo i poznavanje ovog posla...wienultras je napisao/la:koliki pacenik moras biti da prizivas amara za trenera...kakav to on uspjeh ima da zasluzuje to....osim zeljeznicara...ako cemo po tome sve i jedan trener kojeg navodite,ima bolje reference od amara...kakav autoritet,i ****![]()
kome...nekim kvazi igracima u nekoj kvazi ligi bih..101 ligi...![]()
kome amar da bude autoritet...ibisevicu,salihovicu,ddzeki,begovicu,jednom pjanicu..![]()
njegov kvalitet u bih ligi neosporavam,kao i to da je legenda zeljeznicara...ali daj ba,malo realnosti jbg![]()
ako cemo realno,nama treba stranac...nekoga koga boli **** za osimom,begicem,dajdjicima i nasim **** balkanskim mentalitetom..neko sa mudima,ko ce i **** dzeku staviti na klupu kada sere..
boze svasta svako svoga konja fali na ovom podforumu,manijaci hoce amawa,pite cimirota u prvih 11,oni odozdo se bune jer oni misle da stevo treba biti taj napadac,pobogu najbolji je strijelac u 101 ligi svijeta...mraka smo mi...najblaze receno...pored barbareza,kojeg licno preferiram od domacih,
ja bi onog od stranaca,magata konjinu...barem bi imali neki respekt,
avenija je napisao/la:ovo treba zauvjek ostaviti otkljucano da nasi unuci mogu vidjeti kakvog smo kriminalca imali za selektora .
Ibrahim je napisao/la:ostace zapisan da je PRVI a Boga mi kako je krenulo i JEDINI odveo Bosnu na SP i to u Brazil. Da je jedan Bosanac najbolji igrac PSG SVIH VREMENA
Definitivno u ostalo, nije mu vise mjesto u podforumu repke.AzRimiRzA je napisao/la:Ovo jos otkljucano? Treba mozda prebaciti u neki drugi podforum, mozda pod "Ostalo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.