FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

defour
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la defour » 06 maj 2015, 08:59

Pirić, Gojković. Škahić, Krasić, Ivetić, Kiso, Zeba, Husejinović, Mešanović, Ibričić, Mujić.

Ovako nešto priželjkujem na ljeto :D :D Ludo ali ne i ne nemoguće.

Klupa: Fejzić, Zrnanović, Mehmedagić, Bekić, Mehidić, Ahmetović, Radovanović, Pršeš, Sarić, Efendić, Todorović, Čolović, Hodžić. Jaki ko nato!

Vjetovatno se pitate zašto Mujić u vrh napada jednostavmo taj momak ima nevjerovatan osjecaj za gol i pravi je golgeter i velika je steta koristiti ga na krilu. Mislim da bi kao spic on bio bomba sezone a uz to ima 22 godine i lako bi se mogao prodati mislim da je bolji igrac od Bajica iz zelje i slicnih. Od ovih u prvih 11 mislio sam na Ognjena Krasića koji je nekad igrao kod nas, Škahića iz Veleža, našeg Gojkovića iz Čelika i Jasmina Mešanovića.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 maj 2015, 09:07

@rukfash

Odlicna konstatacija i sve sam isto primjetio na toj tekmi. Igraci Zvijezde su bili miljama daleko od neke lozione na toj tekmi.

Kalo god, radujem se dobroj tekmi pa neka bude sta bude.
tuzlanska Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 maj 2015, 09:58

defour je napisao/la:Pirić, Gojković. Škahić, Krasić, Ivetić, Kiso, Zeba, Husejinović, Mešanović, Ibričić, Mujić.

Ova ekipa je preslaba za Evropu. Ako je tačna izjava u Avazu, predsjednik daje 1.000.000 KM za 4 pojačanja. Mogu se dovesti za klasu-dvije bolja pojačanja od Gojkovića... ;)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 maj 2015, 10:15

Nas treba da interesuje samo nasi interesi i niciji drugi.Kako ocekivat bolju ligu i bolji fudbal ako se kalkulise kome treba pomoci a kome ne!!!Znaci i zadnje kolo ako bude trebalo Sarajevu za titulu mi cemo :guz: . :nene: ,trebaju igrat za nas navijace i za respekt u drustvu najacih.Zvjezdi je bolje sad da ispadne i da se pokusa vratit za godinu.Ako ispadnu iduce sa 5 klubova ,tesko da ce se zadugo vratit.I za koji qurac onda da idemo na gostujuce utakmice ako "znamo"da cemo dat bodove.Svima nam srce bilo ko Majevica kad bod izvukosmo na Grbavici.Tako treba bit i u buducnosti ako imamo amfimirteta da pravimo europski klub.Zato posteno nek igraju za nas navijace i za tradiciju i uspjeh kluba.

JAKO TUZLANSKI :salut:

P.S. Nasa Sloboda ako ce opet doc u situaciju da zavisi od nekog i da moli za bodove,nek se ugasi odmah.Znaci ili jesi ili nisi za drustvo najboljih :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 06 maj 2015, 10:33

NKMramor je napisao/la:
defour je napisao/la:Pirić, Gojković. Škahić, Krasić, Ivetić, Kiso, Zeba, Husejinović, Mešanović, Ibričić, Mujić.

Ova ekipa je preslaba za Evropu. Ako je tačna izjava u Avazu, predsjednik daje 1.000.000 KM za 4 pojačanja. Mogu se dovesti za klasu-dvije bolja pojačanja od Gojkovića... ;)
Gojkovica sam naveo jer prerasta u klasu sa 96. godiste i dvije sezone udarni clan postave Celika. Nije pojacanje dovest igraca i dati mu 300 000 KM onako da igra, Gojkovic ce biti strasan stoper a na njemu itekako mozes zaraditi. Super, ja bih volio vidjeti Crnova, Tomića, Stanića u ekipi....ali npr. da biram izmedju Kajkuta koji je istrosen igrac i samo ime, prije bih u napadu zelio vidjeti Muju koji je mladji, ima kvalitet i moze ti se isplatiti. Ne treba patiti od ime na toliko, ekipa se moze sloziti i bez toga. Gojkovic ti nije ime jer nije sa Sarajevom i Zeljom osvojio tituliu ali je medju najboljim stoperima lige vec sad. Sarajevo gura Mihojevica na stoperskoj poziciji koji je 95. godiste i gradi na tome buducnost, a isti Gojkovic nije nista losiji. Realno, treba nam jos vezni tipa Subića iz Borca ali za tebe je ocito Subic nepoznato ime iako je isto tako medju najboljim u ligi i prepotstavljam da bi ti radije igrace tipa istrosenog Daria Damjanovica ili Djurica iz Zrinjskog koji je u godinama i koji je sve losiji u Zrinjskom. Kad smo kod Borca, mislim u tom slucaju da bi radije izbacio Krasica iz ovih mojih prvih 11 a ubacio Becelica iz Borca koji je ubio Sarajevo.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 maj 2015, 10:44

Mada je i glupo raspravljat ovako dok jos ni jednog igraca nismo potpisali ali ova ekipa sa Zebom Husejnovicem Mesanovicem Ibricicem i Mujicem u isto vrijeme bi mogla proc protiv neke ekipe koja ce se protiv nas branit 90 minuta, a protiv neke iole jace ekipe nebi nas nigdje bilo, pa ispada ti ovde da samo Kiso treba da trci za sve njih.

Ostalo sto se tice pojedinih igraca tipa Husejnovica mislim da se on nece htjet vratit, prvo sto je pod jakim ugovorom sa Dinamom, drugo sto nebi reko da ce se vratit bez evrope, da igra samo PL tesko, a Mesanovic ti je Husarin igrac, pa sad vidi, ne znam u kakvim su odnosima trenutno Azrmir i Husara, i nebi reko da ce Azmir placat igraca da ga Husara za sebe proda, a nit ce ga ovaj tek tako pustit Slobodi.

I niko ne spominje onog dal bi Ordagica il tako nekako iz Zvijezde, iskreno nisam ga nesto bas gledao al kolko sam cuo igrac je potencijal, pa ako nam je ta neka politika djecu sa kantona privuc u Slobodu, nek on bude prvi :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 maj 2015, 10:48

Zaboravili ste jednu vaznu stvar, a to je da ce Zvijezda - Sloboda prenositi BHT televizija direktno iz Gradacca i sve to me navodi da nema sanse o pustanju tekme na bilo koji nacin, nasa uprava nece dozvolit a prije svega Azmir da nam se smiju jer ce svi gledat utakmicu .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 06 maj 2015, 10:49

klasik je napisao/la:

Mada je i glupo raspravljat ovako dok jos ni jednog igraca nismo potpisali ali ova ekipa sa Zebom Husejnovicem Mesanovicem Ibricicem i Mujicem u isto vrijeme bi mogla proc protiv neke ekipe koja ce se protiv nas branit 90 minuta, a protiv neke iole jace ekipe nebi nas nigdje bilo, pa ispada ti ovde da samo Kiso treba da trci za sve njih.

Ostalo sto se tice pojedinih igraca tipa Husejnovica mislim da se on nece htjet vratit, prvo sto je pod jakim ugovorom sa Dinamom, drugo sto nebi reko da ce se vratit bez evrope, da igra samo PL tesko, a Mesanovic ti je Husarin igrac, pa sad vidi, ne znam u kakvim su odnosima trenutno Azrmir i Husara, i nebi reko da ce Azmir placat igraca da ga Husara za sebe proda, a nit ce ga ovaj tek tako pustit Slobodi.

I niko ne spominje onog dal bi Ordagica il tako nekako iz Zvijezde, iskreno nisam ga nesto bas gledao al kolko sam cuo igrac je potencijal, pa ako nam je ta neka politika djecu sa kantona privuc u Slobodu, nek on bude prvi :D
Dobro, samo sam onako naveo, a Ordagica bi bilo grijeh ne dovesti ako Zvijezda ispadne, taj mali je perfekcija od igraca i zaista bi nam valjo. Ima tu jos dobrih igraca poput Hebibovica i Blagojevica iz Veleža, Dedića iz Čelika. Crnova i Tomica da ne spominjem, Diatta takodjer. Siroka je lepeza svih tih igraca iz domaceg prvenstva, pa i Samir Memisevic je protiv nas na Tusnju bio odlican, snasao se na poziciji stopera. Ja vjerujem da ce se oformiti jaka ekipa koja je kadra napasti Evropu.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 maj 2015, 11:03

Nama prvo treba jedan golgeter, centarfor koji zabija minimalno 15 golova po sezoni, mi takvog igraca nismo imali ne pamtim, ovo je sramota sta radimo Zebi ovu polusezonu, covjek da ima kome namjestio bi golova kolko ti bog hoce.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 maj 2015, 11:08

Šta ste se uhvatili polovnih igrača, malo pogledajte kojim to igračima ističe ugovor na kraju sezone... ;)
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 06 maj 2015, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 06 maj 2015, 11:09

klasik je napisao/la:Nama prvo treba jedan golgeter, centarfor koji zabija minimalno 15 golova po sezoni, mi takvog igraca nismo imali ne pamtim, ovo je sramota sta radimo Zebi ovu polusezonu, covjek da ima kome namjestio bi golova kolko ti bog hoce.
Mujic u spicu i rijesio si taj problem! Ne bi bilo lose ni sa Jocom Stokićem.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 maj 2015, 11:15

NKMramor je napisao/la:Šta ste se uhvatili polovnih igrača, malo pogledajte kojim to igračima ističe ugovor na kraju sezone... ;)
Ti to najbolje pratis, ti si nas skaut, ocekujem bar jedno 20-30 linkova igraca sa transfermarkta koji su FreeAgents na kraju sezone :mrgreen:

@defour
Mujicu fali jedno 20 kila i 3-4 sezone sa takvim ucinkom od 15+ golova po sezoni za centarfora kakva nama treba, svakako da on treba ostat u klubu ali za nesto ozbiljnije mislim da nije igrac za prvih 11.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 06 maj 2015, 12:16

Nama na svakoj poziciji opet fali igrač :urnebes: na desnom beku treba naći zamjenu Efendiću, znači pravog beka. Od Mehanovića očigledno nema više ništa, ne znam do kad mu je ugovor.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 maj 2015, 12:34

A da malo prestanemo razmisljati o igracima koji su bili dio nas, ili koji su se nekada nekako dovodili u vezu sa nama..? Isto tako i sa trenerima. Kada cujem "treba vratit Soka" ospem se, al' momentalno! Yebo vise to vrtenje u krug (sto igrackim sto strucnim kadrom), valjda smo dosad shvatili da to nije recept za uspjeh!?

Sto se tice Gojkovica i Mesanovica, meni je smijesno ta dva igraca stavljat u ekipu koja pretenduje na euro takmicenja ili ne daj Boze prvo mjesto. Gojkovic kako je krenuo dogodine nece imati mjesta ni u Celiku, ko je gledao mladu repku na Tusnju skoro ili pak one dvije prvenstvene nase sa Celikom, itekako zna o cemu pisem. Kiks igrac jednostavno! Mesanovic... Trenutno nema mjesta u ekipi koja se bori za goli zivot u 1. HNL-a, a vjerujte da su ove cetri "nase" ekipe koje se bore za prvaka/evropu space shuttle za Osijek, tako da i ta prica oko Mesanovica pada u vodu. Nije igrac koji ti moze garantovati nesto, a i ono "vrtenje u krug" mu ne ide u prilog i treba to sto prije zaboraviti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 06 maj 2015, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 06 maj 2015, 13:36

I meni je toga više preko glave, samo sam čeko kad će ko spomenuti Stanu. I nekako momci do 23-24 godine, koji mogu napredovati.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 maj 2015, 15:54

fukara87 je napisao/la:Zaboravili ste jednu vaznu stvar, a to je da ce Zvijezda - Sloboda prenositi BHT televizija direktno iz Gradacca i sve to me navodi da nema sanse o pustanju tekme na bilo koji nacin, nasa uprava nece dozvolit a prije svega Azmir da nam se smiju jer ce svi gledat utakmicu .
Drago mi je da će biti tv.prenos jer ako bi Zvijezda i zasluzeno pobijedila bilo bi da je pusteno.Ne vidim razlog,sto bi ko pustao.Ako nisi zasluzio opstanak, ne mora ti niko ni pustat.Očekujem prije svega dobar fudbal i Slobodu u najjačem sastavu,sastavu za respekt koji jači u Gradačcu nije do sada ni igrao.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2015, 15:57

emirzlaTu je napisao/la:Nas treba da interesuje samo nasi interesi i niciji drugi.Kako ocekivat bolju ligu i bolji fudbal ako se kalkulise kome treba pomoci a kome ne!!!Znaci i zadnje kolo ako bude trebalo Sarajevu za titulu mi cemo :guz: . :nene: ,trebaju igrat za nas navijace i za respekt u drustvu najacih.Zvjezdi je bolje sad da ispadne i da se pokusa vratit za godinu.Ako ispadnu iduce sa 5 klubova ,tesko da ce se zadugo vratit.I za koji qurac onda da idemo na gostujuce utakmice ako "znamo"da cemo dat bodove.Svima nam srce bilo ko Majevica kad bod izvukosmo na Grbavici.Tako treba bit i u buducnosti ako imamo amfimirteta da pravimo europski klub.Zato posteno nek igraju za nas navijace i za tradiciju i uspjeh kluba.

P.S. Nasa Sloboda ako ce opet doc u situaciju da zavisi od nekog i da moli za bodove,nek se ugasi odmah.Znaci ili jesi ili nisi za drustvo najboljih :kafa:

Kad bude kiga 12 nece vise biti komsija ni koji kkinac..tad ce biti tesko kao birba za titulu..ali kad pogledam da ljudi svjesno hoce taj broj ekipa iz RS u kigi cisto iz razloga da mogu mesjusobno suradjivati pa ne vidim razloga zasto bi mi billi izuzetci..ja sam za to da to jednom prestane, ali vratim sliku i sjetim se da nama niko nije dao sem Celika koji se nije borio , a Slavija,Rudar i ostali su svoje bodove dobijali od ekipa iz RS a bogami i od nasih Leotar je primjer...jednostavno cini mi se da iz federacije zele izaci u susret ovim iz RS i da ih sto vise ima i da opet u ligi 12 moramo igrati tako ...treba jednom stati ovome u kraj ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 06 maj 2015, 16:04

emirzlaTu je napisao/la:Nas treba da interesuje samo nasi interesi i niciji drugi.Kako ocekivat bolju ligu i bolji fudbal ako se kalkulise kome treba pomoci a kome ne!!!Znaci i zadnje kolo ako bude trebalo Sarajevu za titulu mi cemo :guz: . :nene: ,trebaju igrat za nas navijace i za respekt u drustvu najacih.Zvjezdi je bolje sad da ispadne i da se pokusa vratit za godinu.Ako ispadnu iduce sa 5 klubova ,tesko da ce se zadugo vratit.I za koji qurac onda da idemo na gostujuce utakmice ako "znamo"da cemo dat bodove.Svima nam srce bilo ko Majevica kad bod izvukosmo na Grbavici.Tako treba bit i u buducnosti ako imamo amfimirteta da pravimo europski klub.Zato posteno nek igraju za nas navijace i za tradiciju i uspjeh kluba.

+1 :thumbup:

O ovakvim ishodima ako se planiralo, onda se trebalo planirati ranije. Na stranu sto nas nisu komsijski ispostovali u sezoni ispadanja, a i ove sezone na Tusnju nam odnesose bod. I jos treba da im se pusta i na njihovom terenu. Zajebi vise te furke i marifetluke, neko mora poceti igrati fudbal za svoje navijace i za bodove. Zvijezda ni jednim gestom nije zasluzila da joj se nesto pusta, cak naprotiv... neka pobijedi bolji i mirna Bosna...

Na stranu obostrane simpatije ljubitelja ova dva kluba, ali to ne treba da utice na borbu na terenu. Napokon treba poceti igrati samo za svoju korist.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 maj 2015, 16:39

Posto vidim da se spominje pustanje Zvijezdi da osvoje tri bobe,nikako nisam za to..kada je nama trebalo nisu znali pustit,vec su ginuli da nas pobjede i posalju u nizi rang i da budu glavni sa ovog kantona... ili ako hoce tri bobe,lagano izvali sestocifreni iznos kao sto su i oni trazili od nas one sezone !

;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 maj 2015, 17:33

Ja ne znam, šta se ima pomagati Zvijezdi. Ako ne ispadnu ove, sigurno će ispast iduće. Teško će se oni izboriti za skraćenu ligu.

Kad oni nas nisu žalili, ne trebamo ni mi njih!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.