FK Željezničar (opšte diskusije)

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la MCMXLVI » 04 dec 2015, 00:05

Izvini ali pitanja su ti smijesna i puna mrznje. Ti i dalje ne zelis prihvatiti cinjenice, jos ti samo fali TM pored nicka da bih te bolje shvatio zasto mi tako besmisleno odgovaras. Nije G. Vincent Tan sinoc dosao pa da smo svi u euforiji, ja sam putpuno na zemlji. Gledam realno na stvari i ovo ti pisem dobronamjerno radi samog tebe, da ti bude lakse, jer vidim da vas milan ponosni ribar stalno pokusava probuditi iz sna, ali bezuspjesno...

Dobro, odgovorit cu na tvoja smijesna i ljubomorna pitanja. Znam plate nasih pojedinih igraca, svakom su redovne i uz dobre premije. Pa npr. nas jedan suspendovani igrac ima vecu platu nego onu koju vasa uprava pokusava nuditi Djelmicu, haha smijesno. Samo ti ne smatras prijetnjom nas i Slobode, jer i dalje zivis u nekoj zabludi i mislis da je Zeljkan institucija za sve ostale, a niste sposobni ocistiti 4 cm snijega, znaci jadno. I drug, znas li ti sta znaci akademija, a sta omladinski pogon? To sto Siroki ima se zove omladinski pogon, samo u dobrim uslovima. Kad smo kod njih, reci ti meni jedan njihov dobar proizvod za tih 10 god? Vi nikakav poseban posao ne raditi sa mladim igracima, vec jednostavno vise nemate repa i drugog izbora za dovodjenje dobrih igraca. Vidim ove godine kako gurate vase "omladince", skontali i vi da tako vise ne moze.

Sponzor...hmm jel to ono sto vasa uprava ne zeli pristat ispod 300k, daj ba ko to jos zeli platit i reklamirati vas za te pare, dobar dokaz su ove godine na cekanju istog hahah znaci smijesno. Nas glavni sponzor ti dodje kao ova vasa zadnja zarada od evrope, samo jos uz premije,bonuse,prijateljske,pripreme i putovanja na utakmice. To sto smo mi vec sve isplanirali govori o organizaciji,upravi i klubu, za vasu trenutnu upravu sve ovo navedeno i jest nauka.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 dec 2015, 00:10

prije godinu dana djelmic propalica najgori igrac smijesno "pojacanje", kakva smijurija od dovodjenja igraca nije ni za kantonalne lige
djelmic danas najbolji igrac zelje, jedan od najboljih lige, veliki majstor koji ima mjesta u svakoj ekipi u bih, ode iz zelje djabe najbolji igrac itd...

by pitari
"Od ponora do zvijezda za godinu dana"

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 dec 2015, 00:13

JoseMourinho je napisao/la:prije godinu dana djelmic propalica najgori igrac smijesno "pojacanje", kakva smijurija od dovodjenja igraca nije ni za kantonalne lige
djelmic danas najbolji igrac zelje, jedan od najboljih lige, veliki majstor koji ima mjesta u svakoj ekipi u bih, ode iz zelje djabe najbolji igrac itd...

by pitari
Ili štokae sjedinjeno američko državljanin to d muun and beck
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 04 dec 2015, 00:20

JoseMourinho je napisao/la:prije godinu dana djelmic propalica najgori igrac smijesno "pojacanje", kakva smijurija od dovodjenja igraca nije ni za kantonalne lige

by pitari
Mozes primjeniti isto tako i obrnutu teoriju.
Djelmic prije par mjeseci najbolji igrac, pola ekipe, onda kad se skontalo da ide, kakav Djelmic, neka mu nisu produzili ugovor...

Sad ce ici malo pljuvanja po Djelmicu, poznata prica kao i slucaj Tomic, a za pola godine cete ga opet prizivati da se vrati posto grije klupu negdje u Grckoj...

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 04 dec 2015, 00:31

Koliko je Cimirot odigrao utakmica u Grckoj ?

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 dec 2015, 00:35

...
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 04 dec 2015, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 dec 2015, 00:40

milanribar je napisao/la:Koliko je Cimirot odigrao utakmica u Grckoj ?
Nije to tema o kojoj ovdje treba pricati. Idi na temu Gojko Cimirot, bit ce ti odgovoreno.
Ali ako sam dobro upratio, Bajic je prije par dana zabio gol u kupu i cestitam mu. Puno srece u karijeri!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 04 dec 2015, 00:45

Evander je napisao/la:
Nije to tema o kojoj ovdje treba pricati. Idi na temu Gojko Cimirot, bit ce ti odgovoreno.
Ali ako sam dobro upratio, Bajic je prije par dana zabio gol u kupu i cestitam mu. Puno srece u karijeri!

Spominjes Tomica a Cimirot nije odigrao pola utakmice kako treba. Bajic je sam napravio glupost sto je otisao u Tursko smece od kluba, ali dobro momku su trebale pare ako ce mu to rijesiti koliko toliko zivot neka je otisao, ali nista nece napraviti ni kao prva dvojica navedenih..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 dec 2015, 00:48

milanribar je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Spominjes Tomica a Cimirot nije odigrao pola utakmice kako treba. Bajic je sam napravio glupost sto je otisao u Tursko smece od kluba, ali dobro momku su trebale pare ako ce mu to rijesiti koliko toliko zivot neka je otisao, ali nista nece napraviti ni kao prva dvojica navedenih..
Cimirot ima odigrane samo 2 utakmice zbog povrede, ako nisi upratio brate nas pitarski..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 dec 2015, 00:49

Evander je napisao/la: Mozes primjeniti isto tako i obrnutu teoriju.
Djelmic prije par mjeseci najbolji igrac, pola ekipe, onda kad se skontalo da ide, kakav Djelmic, neka mu nisu produzili ugovor...

Sad ce ici malo pljuvanja po Djelmicu, poznata prica kao i slucaj Tomic, a za pola godine cete ga opet prizivati da se vrati posto grije klupu negdje u Grckoj...

Kao sto milan ponosni ribar kaze.
"Dovedes neke igrace a onda ti ode najbolji igrac i tako dok ne umremo. Nikad od nas kluba"
Sto bi u prevodu znacilo, samo u krug, nikad naprijed...
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 04 dec 2015, 00:49

Ako nisi dnao Tomic je isto tako bio povrijeden do neki dan, nebitno je to. Samo opaska na ovo gore.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 04 dec 2015, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 04 dec 2015, 00:52

MCMXLVI je napisao/la:
Evander je napisao/la: Mozes primjeniti isto tako i obrnutu teoriju.

Kao sto milan ponosni ribar kaze.
"Dovedes neke igrace a onda ti ode najbolji igrac i tako dok ne umremo. Nikad od nas kluba"
Sto bi u prevodu znacilo, samo u krug, nikad naprijed...
slika
Da, nikad od nas kluba kako bi mi to navijaci zeljeli i sta zasluzujemo, ali to ne umanjuje cinjenicu da smo dalje najtrofejniji klub u BIH.

I dalje ga volim kakav god da je, a kritika je uvijek dobra i tu ne vidim nista lose. A druga je prica sto su ovdje kompleksasi koji su zeljni da budu kao bitni, oni sve znaju, blizu su kluba a to kontaju kad odu jednom na trening u godini dan, da su samo oni Zeljo.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 04 dec 2015, 01:03, ukupno mijenjano 3 puta.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 dec 2015, 00:57

ovi pitari su prava mala djeca koja dobiju najnoviju igracku, pa dođu da se hvale pred rajom :facepalm: balavci koji nemaju ni cenera u džepu se hvale tuđim parama po forumu :tokralju:

imamo Tana, imamo para, imamo plan, imamo politiku, imamo kamp, akademije, sponzore, ambicije, p. materine, a vi nemate ništa :crazy: ...i to sve na temi Željezničara :rol:

kakvi bolidi udišu kisik i kradu isti normalnim ljudima, to je za plakanja

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 dec 2015, 01:08

Tako je milane, za sve se slazem! Iskreno imas moju podrsku, jer ti kao navijac zasluzujes bolje i ponosno se boris za svoj klub. Jes da su ti neki postovi pretjerani, ali bar nisi ovca i ne zivis u nekoj zabludi. Veliki pozdrav :salut:

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 04 dec 2015, 01:14

MCMXLVI je napisao/la:Tako je milane, za sve se slazem! Iskreno imas moju podrsku, jer ti kao navijac zasluzujes bolje i ponosno se boris za svoj klub. Jes da su ti neki postovi pretjerani, ali bar nisi ovca i ne zivis u nekoj zabludi. Veliki pozdrav :salut:
Poz druze :salut:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 04 dec 2015, 01:24

milanribar je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Cimirot je bio povrijedjen duzi period. Evo danas je igrao, imao asistenciju, stativu pogodio, bio odlican.
Ne sikiraj se ti za Cimirota. ;)

Za Tomica fakat ne znam da je bio povrijedjen i da je to neko pomenuo. Ali to nije ni bitno. Nisam zelio ni na koji nacin kritikovati samog Tomica. Bit mog pominjanja Tomica je povucena paralela sa Djelmicem.
Hvaljen do nebesa, a onda pljuvan najbrutalnije kad treba da ide...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 dec 2015, 08:36

let3 je napisao/la:ovi pitari su prava mala djeca koja dobiju najnoviju igracku, pa dođu da se hvale pred rajom :facepalm: balavci koji nemaju ni cenera u džepu se hvale tuđim parama po forumu :tokralju:

imamo Tana, imamo para, imamo plan, imamo politiku, imamo kamp, akademije, sponzore, ambicije, p. materine, a vi nemate ništa :crazy: ...i to sve na temi Željezničara :rol:

kakvi bolidi udišu kisik i kradu isti normalnim ljudima, to je za plakanja
nikako da shvate da oni nemaju nista, to je sve vlasnistvo tog utrpanka i moze sa tom igrackom raditi sta hoce
al neka, nisu bitni za ove teme.. mada kad vidis ko pise zapitas se koja je tema
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 04 dec 2015, 09:36

https://m.facebook.com/Manijaci-Tm87-He ... 3952141734 ako mozete podrzati ovu stranicu.Hvala
The Maniacs 1987
FK Željezničar

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 dec 2015, 10:22

godrina je napisao/la: nikako da shvate da oni nemaju nista, to je sve vlasnistvo tog utrpanka i moze sa tom igrackom raditi sta hoce
al neka, nisu bitni za ove teme.. mada kad vidis ko pise zapitas se koja je tema
slika

Ohh, pa gdje si profesore filozofije :lol:
Haj ti nama napisi sta to tebi Zeljkan daje, osim sto te stalno sramoti? :rol:
Slatko si pokusao...
Velahalve je napisao/la: To su nebitni likovi skroz, mi smo FK Željezničar i ne smijemo nikada zavisiti od pojedinca, a to da li je za nešto vrijeme, nemoj ti voditi brigu.
Divi ovog, mitomanija 1 na 1, i jos samo jedan u nizu zablude da je Zeljkan institucija i neka filozofija :lol: Prica da ne smiju zavisiti od pojedinca, a ni hljeba ne mogu bez Brke, jos mole boga da ga Arapi otpuste poslije svakog njegovog poraza :rol:
Jos mi i post prijavise kuknjava :urnebes:

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 04 dec 2015, 11:15

Halo Dulja 5 miliona, grupna faza LP, Turkish milioni...malo si ponaporan...uživajte, sve znate, popusti nas malo... :wave: :wave:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Balorda, Bing [Bot], N3R3D, TefalTava, Tuce11 i 59 gostiju.