FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JoinUnion
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoinUnion » 25 avg 2009, 13:25

Zeljo je Zeljo i nema price taj klub se voli bez obzira koje mjesto zauzimao na tabeli ali je isto tako i cinjenica da smo do ove sezone tavorili u sredini i pri dnu tabele zahvaljujuci tome da je da je klubi bio srozan u svim segmentima a ne samo u igrackom kadru.Da bi jedan klub napravio zapazene rezultate osim kvalitetnog igrackog kadra mora imati pozadinu u strukturama kluba isto tako je cinjenica da smo doveli pravo dobre igrace i da mogu prosetati kroz ligu to bi trajalo samo ovu sezonu i ne bi nas poslje toga opet bilo na mapi zato je bitno da i jedno i drugo ide paralelno ako se dugorocno razmislja i zeli imati neki kontinuitet u radu.Za sada stvari idu u dobrom smjeru svim pravim stvarima se pridodaje vaznost i navijaci su to prepoznali samom tim dva puta za redom je puna Grbavica, bilesi sad u klubu postoje i skauti, treneri koji se razumiju u kondiciju i taktiku, veliki iskorak je napravljen na polju marketinga, dovedena su i kvalitetna pojacanja s tim da igracki kadar nije jos zaokruzen od tuda i ove oscilacije u igri i apsolutno sam siguran da ce ovo izgledati dobro vec nakon pauze i par kola igracima ipak treba neko vrijeme da provedu zajedno.
Zelio bi se osvrnuti prije svega na to da si igraci izasli u majicama sa likom rahmetli Anera i svak cast svima u klubu za tu gestu, lijepo je znati da se takve stvari ne zaboravljaju.
Ovim rezultatom uopste nisam razocaran, jedno je izgubiti kao na tanjiru a drugo uz puno trke i zalaganja uostalom nerjesen rezultat nije kraj svijeta i siguran sam da ce mo u nastavku prvenstva negdje nadoknaditi propustene bodove.
Momci koji imaju primjedbe na bilo sta vezano za navijanje na tribinu i pomozite ljudima koji sve organiziraju i kad vidite koliko posla stoji iza svega toga bce vam sve puno jasnije a i vjerovatno ce sve biti i bolje od nekog kudjenja po internetu nema nista jako je testko upravljati punom tribinom ali ako se nastavi ovaj trend da imamo pun jug sve ce vrlo brzo doci na svoje.
Za kraj U SRECI I VESELJU NAVIJAJ ZA ZELJU

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 avg 2009, 13:30

bistrikboy je napisao/la:AYAN osnuj podgrupu "TM teatar" i vi nemojte paliti baklje :!:
Odakle tebi pravo da raspravljas o ovim stvarima,boze sacuvaj :arrow:

U Lukavici bez Dine i Mesanovica(zuti kartoni),ali se vracaju Culum i bucan,a debi bi trebao imati i Selimovič :!:
Buki je fino zamolio navijače... ali nema veze nemože niko masu ubijediti u nešto...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 25 avg 2009, 14:05

a prijatelji vidi te ovo,Uprava kad su utakmice na grbavici dobije 70- 80 maraka od ulaznica...a sta im je platit 3 000 km Savezu ,nista..A na utakmici se Pomocu baklji stvara Atmosfera,navijaci se nallooze..KAd se pravi bakljada :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 avg 2009, 14:13

bistrikboy je napisao/la:AYAN osnuj podgrupu "TM teatar" i vi nemojte paliti baklje :!:

U Lukavici bez Dine i Mesanovica(zuti kartoni),ali se vracaju Culum i bucan,a debi bi trebao imati i Selimovič :!:
Ti odma radikalno :mrgreen:

Jel stigao za selimoviČa certifikat?
JoinUnion je napisao/la: Momci koji imaju primjedbe na bilo sta vezano za navijanje na tribinu i pomozite ljudima koji sve organiziraju i kad vidite koliko posla stoji iza svega toga bce vam sve puno jasnije a i vjerovatno ce sve biti i bolje od nekog kudjenja po internetu nema nista jako je testko upravljati punom tribinom ali ako se nastavi ovaj trend da imamo pun jug sve ce vrlo brzo doci na svoje.
Mislim da je moje proslo sto se tice ucestvovanju u organizaciji tribine, to je na mladjima sada ;) Bilo kakvu koreografiju nisam retard da omalovazam, sve je to neciji trud, al grand gluposti i "pitara pjevati" je promasaj samo takav i na to se mora skrenuti paznja...bez obzira kakvo ko misljenje imao, kop reprezentuje navijace zelje...osim one rejvere na sjeveru oni sami sebe sa psovanjem i zvizdanjem :mrgreen:

Nego, znoade li iko kada ce fanshop? Ode dijaspora, bajram blizu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 25 avg 2009, 14:35

Nije se moj post odnosio na tebe konktretno nego uopsteno!Ja sam neko ko gleda utakmice Zelje sa sjevera vec 6-7 godina i svaki put se nanovo odusevim JUGOM i navijanjem.Ono sto sam htio reci za ove mladje naravno ( stari su vec dobro upoznati sa svim ) od palamudjenja na internetu nema nista samo ono konkretno se broji znaci pomozite ljudima na tribini da sve izgleda jos bolje.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 avg 2009, 14:46

Stig'o za Selimoviča certfikat 8-)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2009, 15:05

Seyo_TM je napisao/la:

Ti odma radikalno :mrgreen:

Jel stigao za selimoviČa certifikat?
JoinUnion je napisao/la: Momci koji imaju primjedbe na bilo sta vezano za navijanje na tribinu i pomozite ljudima koji sve organiziraju i kad vidite koliko posla stoji iza svega toga bce vam sve puno jasnije a i vjerovatno ce sve biti i bolje od nekog kudjenja po internetu nema nista jako je testko upravljati punom tribinom ali ako se nastavi ovaj trend da imamo pun jug sve ce vrlo brzo doci na svoje.
Mislim da je moje proslo sto se tice ucestvovanju u organizaciji tribine, to je na mladjima sada ;) Bilo kakvu koreografiju nisam retard da omalovazam, sve je to neciji trud, al grand gluposti i "pitara pjevati" je promasaj samo takav i na to se mora skrenuti paznja...bez obzira kakvo ko misljenje imao, kop reprezentuje navijace zelje...osim one rejvere na sjeveru oni sami sebe sa psovanjem i zvizdanjem :mrgreen:

Nego, znoade li iko kada ce fanshop? Ode dijaspora, bajram blizu...
Kazu da je stigao,sutra cu ici na trening pa cu se raspitati :arrow:
ono grand sranje izbaceno,moze kao zehebancija u busu :arrow:
bice izbacena i pjesma onog smrada :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 avg 2009, 15:08

Ovako je Buki govorio pred utakmicu, nije spominjao nikakvo ubacivanje baklji u teren:

"Također bih volio istaći pozitivnu atmosferu u klubu, te se zahvaliti našim vjernim navijačima na svesrdnoj podršci koju imamo. Zamolio bih naše navijače da protiv Zrinjskog navijaju fer i dostojanstveno, dakle bez izgreda i pirotehničkih sredstava, jer smo od Nogometnog saveza BiH kažnjeni sa 3.000 KM upravo zbog navijačkih izgreda", kazao je na otvaranju press-konferencije Biščević."

Opet kažem, nebih se svađao ni s kim oko bakljade, ali ja smatram da je to suvišna pojava na našim tribinama.

I još da se zahvalim na informaciji, onaj SelimoviČ će biti od pomoći, nadam se... :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 avg 2009, 15:14

Vecerasnji trening je u 18:30!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 25 avg 2009, 15:30

halo ba pa baklje su dio navijacke scene i samo da se ne ubacaju u teren i sve zredu,cuj bez baklji :x a na koju pjesmu od dine mislite :?ja koliko znam sa 3 zuta kartona se nemoze igrati a alen mesanovic trenutno ima 2 :(

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 25 avg 2009, 16:34

Samo Zeljo je napisao/la:halo ba pa baklje su dio navijacke scene i samo da se ne ubacaju u teren i sve zredu,cuj bez baklji :x a na koju pjesmu od dine mislite :?ja koliko znam sa 3 zuta kartona se nemoze igrati a alen mesanovic trenutno ima 2 :(
nisam čitao postove iznad ali ja mislim da je ona pjesma dine hajde nočas mi dodji,svega mi donesi.Samo kod nas je hajde željo pobijedi bodove donesi

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 avg 2009, 16:44

ma vala kad se upali svako pola sata po jedna to ni nasta ne lici...al jbg unese ko moze pali kad mu je cejf :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 avg 2009, 16:48

Pa zar ih ima vise :twisted: :mrgreen:

Super ako je tacno za selimoviČa, treba nam ako nista konkurencija...
Sehic se odlicno popravio nakon mahalanja u vezi supica i guse. Dvije tekme nas vec vadi...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 avg 2009, 20:14

slika

Da malo razbijemo monotoniju :mrgreen:

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 25 avg 2009, 21:17

Seyo_TM je napisao/la:slika

najači si, samo tako, nema ništa bez bakljade ;)
SAMO ŽELJO

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 avg 2009, 21:50

Seyo_TM je napisao/la:slika

DIŽEEE... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(BY FAST ENERGY) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 25 avg 2009, 22:55

Seyo_TM je napisao/la:Pa zar ih ima vise :twisted: :mrgreen:

Sehic se odlicno popravio nakon mahalanja u vezi supica i guse. Dvije tekme nas vec vadi...
Nije tacno to za Selimovica covjek danas tek potpisao!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 avg 2009, 23:07

JoinUnion je napisao/la:

a jbg, valjda ce moci zaigrati u nedjelju u "najvecem bh parku" :mrgreen: naravno ako je spreman...
jel bio neko na treningu veceras? Ima li kakvih (ne)ugodnih iznenadjenja?

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 25 avg 2009, 23:17

Seyo_TM je napisao/la:
JoinUnion je napisao/la:

a jbg, valjda ce moci zaigrati u nedjelju u "najvecem bh parku" :mrgreen: naravno ako je spreman...
jel bio neko na treningu veceras? Ima li kakvih (ne)ugodnih iznenadjenja?
Cekaju certifikat trebalo bi stici do utakmice! Na treningu glavna atrakcija Eso-krava drzao predavanje sa penzionerima ko je kakav igrac i tako uglavnom prica gluposti satro on strucnjak a komentari da nam je sad Stila ili da nam je sad Buba i tako.Neki novi momak isto tako na treningu mislim da je to onaj iz Fojnice poluspic valjda je bio i kazu na utakmici bacao nase na glavu inace je mlad momak18-19 godina ime ne znam.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 25 avg 2009, 23:50

Taj mali se preziva Topalović. Imamo mladu ekipu, to je dobro. Next stop: najveći park na svijetu :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Firebase, Google Adsense [Bot], Napaceni87 i 71 gost.