RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

r0djeni
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la r0djeni » 11 jul 2010, 12:16

Marin je napisao/la:
Ekipa je napisao/la:
Soldat_ze je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti sta znaci ovo RSD Velež Mostar???
Hvala
Radničko Sportsko Društvo Velež Mostar.
Stani malo, zar nije RŠD u originalu ili to previše asocira na "one tamo"?
Tako je u orginalu i volio bi da je tako i sada, i nikada nisam prico s nekim kome smeta to Š 8-)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 11 jul 2010, 12:17

Zna li iko sta je sa Zaimom???Ja sam nesto nacuo prije 2 dana da bi se mogao vratit pa sad ne znam je li istina ili nije ali u svakom slucaju,Zaim bi valjao pravo u vezi.Ako ima neko neku info u vezi Zaima nek napise

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 11 jul 2010, 15:03

Kad vec pricate o istoriji/povijesti/historiji, procitajte prvo onda onu vlastitog kluba... Koji je osnovan 1912. godine, da bi brzo zbog rata zamro, a onda 1921. obnovio rad... Uostalom, 1912. pise u orgninalnom amblemu kluba, a jedan od izvjestaja iz 1922. koji se lako moze naci govorio i o tome kako su "dva NOVOOSNOVANA kluba odigrala zanimljivu utakmicu..."

Ali, dobro, prekrajala su se i mnogo vaznija pitanja u istoriji, pa sto ne bi i ovo :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jul 2010, 15:11

Evo nam suspenzije od UEFA-e i FIFA-e. Tako nam i treba. Mi mislimo da možemo raditi šta hoćemo. E ne može. Nek nas izbace, svi su tvrdoglavi i rade protiv Republike BiH. Džaba euronastupi ovim klubovima. Da se jednom više račisti ova situacija........

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 11 jul 2010, 17:13

A da malo prepucavanja nastavite na PP, hajde malo ohladite ionako je vani upeklo... :!:
Rođeni brato

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 11 jul 2010, 19:25

Velez-Igman 1:0,Demic

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 12 jul 2010, 01:38

VFC_MO je napisao/la:Velez-Igman 1:0,Demic
Valjda je sad to ličilo na nešto.

Neko bio ? Mont0?
Volim Velež makar vaki !!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 jul 2010, 10:31

Ja sam se cuo sa kolegom i kaze mi da je Velez bio puno bolji pogotovo u prvom poluvremenu gdje je imao 3-4 mrtva zicera ali slaba zavrsnica a Igman imao jednu priliku.Tako mi prijatelj kaze koji zivi u Konjicu a danas se igra sa Capljinom u 6 pa ko hoce da dodje,bujrum

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 12 jul 2010, 12:39

Pa eto, meni je, kad uporedim sa tekmom protiv Capljine licilo na nesto. Ako nista, imali smo nekih desetak i vise suteva prema golu, sa svih pozicija, par finih proigravanja i predobar gol Demica, sa ivice sesnaesterca. Ono sta me brine je to da je i Igman imao par solidnih akcija i prilika za gol, ali ostaje utjeha da smo se i mi malo "avertili", sto kazu stari ljudi :)

Na probi je bilo par nekih igraca, svi koji smo gledali tekmu smo se slozili da "izvjesni Halil" :lol: ima potencijala i da bi bilo dobro isprobati ga opet.

Naravno, pozdrav ljudima iz Veleza koji samo citaju :D I hvala sto su mi pomogli da se na vrijeme vratim kuci.

P.S. Neka nam suspenzije od UEFA-e i FIFA-e, amin :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 jul 2010, 13:02

Hej raja imali išta o Goranu Goci Stokiću? Stvarno je bio super igrač. Volio bi da se vrati on, montenegro Ognjenović i onaj Marko Nikolić, dobar igrač. Ne znam da li vi imate više informacija, da li se pregovara s nekim još. Još me zanima ali nadam se da nisam dosadan, radi li se išta na stadionu? Pozdrav svim normalnim ljudima širom ove naše planete......

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 12 jul 2010, 13:44

Ne radi se ništa na stadionu a što se tiče pojačanja, slabo.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 jul 2010, 15:10

Koliko znam,oko pojacanja nema jos nista a sto se tice Gorana Stokica,ja licno ne bi volio da dodje iz prostog razloga sto je bio dugo vremena povrijedjen.Ko je pratio fudbal u regionu zna da je pauzirao sve ukupno skoro godinu dana jer je ja mislim prvo slomio nogu pa onda imao problema sa koljenom.Velezu u ovom trenutku,po mom misljenju,ne trebaju igraci koji su izvan forme ili nespremni jer je skroz malo do prvenstva a mi se nalazimo u skroz deliktnoj situaciji i nama trebaju samo spremni igraci.Jucer mi prijatelj govori da su neki bili na probi u Velezu i da su totalno nespremni za razliku od ekipe koja je igrala prvo poluvrijeme.Ja sam rekao da je i Igman imao prilika ali dok se malo uhoda ekipa ma kakva ona bila.Svaki dan treniraju i malo su i noge teske a plus toga,kazu da je jucer bilo blizu 40 stepeni u Konjicu.
Ali pobjeda je pobjeda ma kakva ona bila

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 12 jul 2010, 15:51

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 12 jul 2010, 20:52

Jel Nedo Turkovic ostao u Velezu ?? jel potpisao

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 13 jul 2010, 13:46

Opet remi protiv Čapljine, ovaj put 0:0 bilo.

Igrao i Asim Škaljić, trebao bi ostati u klubu.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 jul 2010, 14:32

Danas sam bio sa rajom na kafi i ako Asimu daju pare ostat ce u suprotnom nema nista ali malo je komplikovana situacija u vezi toga jer Velez nema para a izgleda da od Zaima nema nista bas zbog financijskih poteskoca pa onda nesto kontam da ce Asim jos teze ostat jer je logicno da trazi vise love ali vidit cemo...
Jucer je bila puno bolja utakmica nego prvi put i imali smo 3-4 zicera ali nece u gol a ovi nisu opalili po golu.
Sta je sa Kajtom???Upratio sam da cota na nogu i sve mi se imam osjecaj cuvao nekih tezih duela

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jul 2010, 16:09

Čuj Asim Škaljić se vratio. Pa budimo iskreni da je on ako ostane možda i najveće pojačanje. Time bi odbrana dobila na čvrstini, ali mene zanima gdje je Mrva pošto je dobio "nogu" u Želji, pa možda se i on vrati? Ako Asim ostane, trebat će nam još dvojica iskusnih igrača za "sigurnu" sezonu, mada bi ja volio da se rođeni uvijek bore za tu famoznu titulu ali šta ćeš, valjda i naših 5 minuta uskoro dolazi. Ma nemojte se sekirati, opstanak sigurno neće doći u pitanje, samo još da se momčad uigra, jer je ostalo još 20 dana do početka prvenstva, sredit će to gosp. Mitrović, siguran sam. Čovjek je preiskusan........

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 jul 2010, 17:21

Sta je sa malim Cemalovicem vidim ne spomine se njegovo ime na ovim pripremama il sam omasio ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 13 jul 2010, 17:36

Ima neku sitnu povredu, igrao je u prvoj tekmi protiv Capljine, na njemu je penal bio :D Malo si omasio, malo nisi :lol:
Support Velez, It's logical! ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 jul 2010, 17:55

OK , super odgovor ;) .... zadovoljan kontam da nije i on otisao u neki poljski klub il tako nesto ... :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.