Pa šta je reko?robovi88 je napisao/la:Obećao jeIbra:"Sono venuto qua per vincere e Qest'anno Vinciamo Tutto
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Čelik Zenica 1945
QUARESMA 18<<< je napisao/la:vot´d´fakrobovi88 je napisao/la:Obećao jeIbra:"Sono venuto qua per vincere e Qest'anno Vinciamo Tutto
blago vama, vi ste vec rijesili titulu, dok mi moramo danas, jos plus dvije utakmice pobjediti
Došao sam da osvajam, obećavam vam osvojit ćemo sve - nešto u tom smisluPa šta je reko?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Posto je Milan prvak danas popodne cu nesto da slikam i pokazem vam i usput da se pohvalim.
PS:Perverznjaci necu slikat k***** nego nesto drugo

PS:Perverznjaci necu slikat k***** nego nesto drugo
RIP SALE VILENJAK
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Rossoneri, ko je na faceu neka posalje PP da se uvežemo. 
Jest` da sam navijao za Napoli ali vasa titula je zasluzena sasvim. Cestitam! 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- suicidesquad
- Kontakt:
Zasluženo osvojena titula. Čestitam!
Allegri: I dalje ne mogu vjerovati da smo prvaci
Po osamnaesti put u svojoj povijesti u subotu su nogometaši Milana proslavili naslov prvaka Italije. Na tu su krunu čekali dosta, sve od sezone 2003/04...
Za taj im je uspjeh u utakmici 36. kola bilo dovoljno i 0-0 kod Rome. Imaju devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja Intera (78-69), pa dosadašnjem prvaku Interu, te vladaru zbivanja u talijanskom nogometu zadnjih godina, više do kraja sezone ne igra niti teorija.
- Bilo je važno završiti posao ovdje u Rimu, jer smo to učinili protiv krajnje motivirane momčadi koja se bori za izlaz u Ligi prvaka. S druge strane, žao mi je što u ovom trenutku nismo doma s našim navijačima da u pravom smislu osjetimo značaj ovog velikog uspjeha - rekao je Massimiliano Allegri, koji je na startu ove sezone došao u Milan.
- I dalje ne mogu vjerovati da smo prvaci. Igrači ove momčadi imaju mnogo pehara u svojim karijerama, ali su zajedničkim snagama gurali momčad naprijed. Oni su iznijeli ovo prvenstvo i apsolutni su zaslužnici što danas slavimo.
Allegri je rekao što je odlučilo prvaka po njegovom mišljenju.
- Ona 3-0 pobjeda protiv Intera. Tu smo se drugi put odmaknuli od njih.
Po osamnaesti put u svojoj povijesti u subotu su nogometaši Milana proslavili naslov prvaka Italije. Na tu su krunu čekali dosta, sve od sezone 2003/04...
Za taj im je uspjeh u utakmici 36. kola bilo dovoljno i 0-0 kod Rome. Imaju devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja Intera (78-69), pa dosadašnjem prvaku Interu, te vladaru zbivanja u talijanskom nogometu zadnjih godina, više do kraja sezone ne igra niti teorija.
- Bilo je važno završiti posao ovdje u Rimu, jer smo to učinili protiv krajnje motivirane momčadi koja se bori za izlaz u Ligi prvaka. S druge strane, žao mi je što u ovom trenutku nismo doma s našim navijačima da u pravom smislu osjetimo značaj ovog velikog uspjeha - rekao je Massimiliano Allegri, koji je na startu ove sezone došao u Milan.
- I dalje ne mogu vjerovati da smo prvaci. Igrači ove momčadi imaju mnogo pehara u svojim karijerama, ali su zajedničkim snagama gurali momčad naprijed. Oni su iznijeli ovo prvenstvo i apsolutni su zaslužnici što danas slavimo.
Allegri je rekao što je odlučilo prvaka po njegovom mišljenju.
- Ona 3-0 pobjeda protiv Intera. Tu smo se drugi put odmaknuli od njih.
Cassano: Obožavam tu zvijer, tog Zlatana Ibrahimovića
U subotu su nogometaši Milana na rimskom Olimpicu proslavili svoj osamnaesti "scudetto" u povijesti. Omogućila im je to utakmica bez pogodaka kod Rome...
U pitanju je bio ogled 36. kola i trenutačno Milan ima utakmicu više, ali i devet bodova plusa u odnosu na Inter (78-69). U vodu je pala i teorija, tako da nitko više do kraja sezone ne može svrgnuti Milan sa samog trona.
Tijekom sezone je Milan imao mnogo junaka, no ipak su glavni teret ponijeli Zlatan Ibrahimović i Pato, dvojac koji je postigao ukupno 28 pogodaka u Seriji A, svaki po četrnaest.
- Kada sam dolazio u Milan obećao sam naslov. To sam i ispunio - rekao je Šveđanin Ibrahimović i dodao izjavu koju su željeli čuti navijači kluba.
- Na kraju sezone će neki otići od nas, no ja nisam u tom krugu. Ostajem u Milanu još dosta godina. Tu sam gdje sam, nemam nikakvog razloga odlaziti iz lijepe pobjedničke momčadi kao što je ova.
Potom ga je nahvalio suigrač Antonio Cassano, koji je kao i popularni Ibro došao tijekom sezone u Milan.
- On je prava zvijer, na terenu i izvan njega. Obožavam ga i jedva čekam da nas opet povede u uspjehe - rekao je Cassano.
U subotu su nogometaši Milana na rimskom Olimpicu proslavili svoj osamnaesti "scudetto" u povijesti. Omogućila im je to utakmica bez pogodaka kod Rome...
U pitanju je bio ogled 36. kola i trenutačno Milan ima utakmicu više, ali i devet bodova plusa u odnosu na Inter (78-69). U vodu je pala i teorija, tako da nitko više do kraja sezone ne može svrgnuti Milan sa samog trona.
Tijekom sezone je Milan imao mnogo junaka, no ipak su glavni teret ponijeli Zlatan Ibrahimović i Pato, dvojac koji je postigao ukupno 28 pogodaka u Seriji A, svaki po četrnaest.
- Kada sam dolazio u Milan obećao sam naslov. To sam i ispunio - rekao je Šveđanin Ibrahimović i dodao izjavu koju su željeli čuti navijači kluba.
- Na kraju sezone će neki otići od nas, no ja nisam u tom krugu. Ostajem u Milanu još dosta godina. Tu sam gdje sam, nemam nikakvog razloga odlaziti iz lijepe pobjedničke momčadi kao što je ova.
Potom ga je nahvalio suigrač Antonio Cassano, koji je kao i popularni Ibro došao tijekom sezone u Milan.
- On je prava zvijer, na terenu i izvan njega. Obožavam ga i jedva čekam da nas opet povede u uspjehe - rekao je Cassano.
Osvojen je i Scudetto. Nakon 7 godina čekanja i dominacije gradskog rivala, na San Siro stiže 18. titula prvaka Italije. Dobra vijest je da Ibra i Pato ostaju u Milanu i da će se "Super Pippo" ubrzo oporaviti. Pakleni napad, nema šta. Dovesti jednog kreativca i malo pojačati odbranu, to je podloga za kontinuitet dobrih igara i konačnog uspjeha u Ligi prvaka.
Still learning...
Po meni je kljucno za iducu godinu dovesti klasu veznog tipa Gansa i jednog solidnog Lazzaria mozda +
Taiwo i Mexses mogli bi imati jedan jak Milan da konkurise u LP
Taiwo i Mexses mogli bi imati jedan jak Milan da konkurise u LP
Ev nesto sto imam vec 20 godinaRKO je napisao/la:Posto je Milan prvak danas popodne cu nesto da slikam i pokazem vam i usput da se pohvalim.
PS:Perverznjaci necu slikat k***** nego nesto drugo![]()
![]()

RIP SALE VILENJAK
Berlusconi: Cilj je okrenuti se mlađima
Barbara Berlusconi (26), kći Silvija Berlusconija, talijanskog premijera i predsjednika nogometnog kluba Milan te odnedavno članica Nadzornog odbora kluba sa San Sira, najavila je korake u budućnosti "rossonera"...
- Sretna sam zbog osvojenog naslova prvaka koji mora biti ishodišna točka izgradnje novog Milana. Momčad mora biti kompetitivna u Europi, a jednako se tako mora uklapati u ekonomski plan kluba. Naš je san sljedećih 25 uspješnih godina Milana - kaže Barbara.
Na ljeto će nekolicini veterana isteći važeći ugovori i vrlo je upitno kome će, bude li ikome uopće, oni biti produljeni. Na izlaznim vratima tako bi se mogli naći Andrea Pirlo, Clarence Seedorf, Massimo Ambrosini i Pippo Inzaghi.
Znakovite su riječi predsjednikove kćerke:
- Iznad svega bih željela razviti momčad koja se bazira na mladosti.
Jedna od najmlađih klupskih zvijezda je brazilski napadač Alexandre Pato s kojim je Barbara Berlusconi u romantičnoj vezi.
Haman da Barbara voli samo mlado meso
Barbara Berlusconi (26), kći Silvija Berlusconija, talijanskog premijera i predsjednika nogometnog kluba Milan te odnedavno članica Nadzornog odbora kluba sa San Sira, najavila je korake u budućnosti "rossonera"...
- Sretna sam zbog osvojenog naslova prvaka koji mora biti ishodišna točka izgradnje novog Milana. Momčad mora biti kompetitivna u Europi, a jednako se tako mora uklapati u ekonomski plan kluba. Naš je san sljedećih 25 uspješnih godina Milana - kaže Barbara.
Na ljeto će nekolicini veterana isteći važeći ugovori i vrlo je upitno kome će, bude li ikome uopće, oni biti produljeni. Na izlaznim vratima tako bi se mogli naći Andrea Pirlo, Clarence Seedorf, Massimo Ambrosini i Pippo Inzaghi.
Znakovite su riječi predsjednikove kćerke:
- Iznad svega bih željela razviti momčad koja se bazira na mladosti.
Jedna od najmlađih klupskih zvijezda je brazilski napadač Alexandre Pato s kojim je Barbara Berlusconi u romantičnoj vezi.
Haman da Barbara voli samo mlado meso
Andrea Pirlo spreman na odlazak iz Milana
Od subote navečer se slavi u nogometnom klubu Milan, budući da su remijem kod Rome 0-0 i teoretski osigurali osamnaesti "scudetto", naslov prvaka Serije A, u svojoj povijesti...
No, pitanje je koliko svaki od nogometaša uživa u tom događaju. Pogotovo je upitno koliko je sretan 31-godišnji Andrea Pirlo, talijanski reprezentativac, koji je od davne 2001. godine član Milana.
Ovaj veznjak je tijekom sezone imao dosta problema s ozljedama, zbog čega je izostao s velikog broja utakmica, no oko kluba su se ionako proširile glasine da trener Milana Massimiliano Allegri previše ne obožava Pirla i da je spreman ostati bez njega ovog ljeta.
- Ovo je vrijeme slavlja, ali definitivno moram upozoriti naše navijače da nisam siguran hoću li i iduće sezone biti član Milana. Sve je moguće, pogotovo kada sam ja u pitanju, jer moj status je sve labilniji - rekao je Pirlo.
Hvala za sve ove godine i sretno u nastavku karijere ali sto dalje od Milana...
Od subote navečer se slavi u nogometnom klubu Milan, budući da su remijem kod Rome 0-0 i teoretski osigurali osamnaesti "scudetto", naslov prvaka Serije A, u svojoj povijesti...
No, pitanje je koliko svaki od nogometaša uživa u tom događaju. Pogotovo je upitno koliko je sretan 31-godišnji Andrea Pirlo, talijanski reprezentativac, koji je od davne 2001. godine član Milana.
Ovaj veznjak je tijekom sezone imao dosta problema s ozljedama, zbog čega je izostao s velikog broja utakmica, no oko kluba su se ionako proširile glasine da trener Milana Massimiliano Allegri previše ne obožava Pirla i da je spreman ostati bez njega ovog ljeta.
- Ovo je vrijeme slavlja, ali definitivno moram upozoriti naše navijače da nisam siguran hoću li i iduće sezone biti član Milana. Sve je moguće, pogotovo kada sam ja u pitanju, jer moj status je sve labilniji - rekao je Pirlo.
Hvala za sve ove godine i sretno u nastavku karijere ali sto dalje od Milana...
Odakle si, hoces prodat ???? Ozbiljan sam !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- blaugrana4ever
- Kontakt:
Igracina,jedan od najboljih napadaca modernog fudbala.Dres je iz 90ih original bez sponzora,najbolje ekipe svih vremena.robovi88 je napisao/la: Odakle si, hoces prodat ???? Ozbiljan sam !
Ne prodaje se,ovo se cuva
RIP SALE VILENJAK
Čestitke na zasluženoj tituli vrijeme je bilo da se vrati Milan na vrh gdje mu je i mjesto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
+1Rooney88 je napisao/la:Jest` da sam navijao za Napoli ali vasa titula je zasluzena sasvim. Cestitam!
Odavno jedna ekipa u Serie A nije igrala ljepše što daje poseban ton ovoj tituli. Allegri pripada novom valu modernih trenera koji vole igrati napadački fudbal i skidam mu kapu za ono što je učino u svojoj prvoj sezoni na čelu jednog ovakvog velikana.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ganso se opet povrijedio,mjesec dana out... Na kraju od sve price o njemu nece ga ni Milan dovest
Ponovo aktuelizirana prica o povratku Kake,mozda bi vam ovo bila najbolja solucija...
Ponovo aktuelizirana prica o povratku Kake,mozda bi vam ovo bila najbolja solucija...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.