Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Nama trebaju i Miske i Pjanic,mogu i trebaju igrati zajedno,s tim da se Pjanic treba i moze prilagodjavati i drugim ulogama u ekipi(na kraju krajeva veci dio karijere ga treneri saltaju na sve pozicije u veznom redu)a Misketu prepustiti ulogu pleja,organizatora igre jer Miske to sve ove godine a i danas dan bolje radi od njega.
- DonCorleone
- Kontakt:
Fali mu "angazman" u KiniVirtu4l je napisao/la:Nema Pjanić 'ono nešto' što ima Misimović. To se ne može naučiti, sa tim' se rodiš.

Misimovic ne moze igrati u Rusiji, a kamoli za instituciju kakva je Roma. Dje je Pjanic sada? Pa jaro moj, on je u klubu koji je 100 puta jaci nego ijedan klub u Kini. A Misimovic ako je na zalasku karijere onda ne znam ni ja, nedavno je izjavio da je spreman za "novi" izazov, nadam se samo da nece biti u Australiji isti

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
pa haj nek rijesi ovu sa sa Slovacima,,ja cu mu ga pusit do kraja zivota,,al nece jer nema mu.da za ove utakmice,,p.i.z.d.a.,,to je nas Pjanke....................Slovake ce pobjediti EdinviKK je napisao/la:ne blebeći , rasturio je sam Litvaniju koja vrijedi 10.775.000 € ..gringobih je napisao/la: Pjanic nikad nije nista pokazao u repci protiv ekipe skuplje od 2-3 miliona...
sam je rasturio Sloveniju koja vrijedi 62.150.000 €
gringobih je napisao/la:Znao sam...viKK je napisao/la:ne blebeći , rasturio je sam Litvaniju koja vrijedi 10.775.000 € ..gringobih je napisao/la: Pjanic nikad nije nista pokazao u repci protiv ekipe skuplje od 2-3 miliona...
sam je rasturio Sloveniju koja vrijedi 62.150.000 €
Trebao sam napisati protiv slabijih ekipa jer ce sad krenuti statistika![]()
A koga smo to mi rasturili od jakih reprezentacija izuzev Grcke?
1946
Pjanić nije igrač koji će nositi ekipu. Bar još uvijek to nije postao.
Nije na zalasku karijere, ima 'samo' 31. godinu.DonCorleone je napisao/la: Fali mu "angazman" u Kini.
Misimovic ne moze igrati u Rusiji, a kamoli za instituciju kakva je Roma. Dje je Pjanic sada? Pa jaro moj, on je u klubu koji je 100 puta jaci nego ijedan klub u Kini. A Misimovic ako je na zalasku karijere onda ne znam ni ja, nedavno je izjavio da je spreman za "novi" izazov, nadam se samo da nece biti u Australiji isti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nigdje veze sto Miske igra u Kini, kad covjek igra u repci kao da je iz Barce dosao...U ostalom ispade protiv Grcke da kinezi imaju vece kite i od crnaca...DonCorleone je napisao/la:Fali mu "angazman" u KiniVirtu4l je napisao/la:Nema Pjanić 'ono nešto' što ima Misimović. To se ne može naučiti, sa tim' se rodiš..
Misimovic ne moze igrati u Rusiji, a kamoli za instituciju kakva je Roma. Dje je Pjanic sada? Pa jaro moj, on je u klubu koji je 100 puta jaci nego ijedan klub u Kini. A Misimovic ako je na zalasku karijere onda ne znam ni ja, nedavno je izjavio da je spreman za "novi" izazov, nadam se samo da nece biti u Australiji isti.

Pa Spaha je igrao po rupama pa je meo i mete uvijek...U karijeri treba imati i srece, da bi zavrsio u nekom vecem klubu, Pjanica je prodalo to sto je sa 17 igrao extra i onda umjesto napretka on stagnira-erodira...
Dok Miske igra uvijek kako igra, a kako igra znamo svi

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- DonCorleone
- Kontakt:
Covijek igra u repci kao da je iz Barse izasao ali SAMO za VAS! iskljucivo VAS! Za mene ne! Ono sto vi vidite i mislite da je dovoljno jeste iskljucivo za vas, i neka na tome i ostane!
Ja sam ga pratio kao i treneri izmedu 28 godine i 30te godine nije imao angazman osim nabijanja hemeroida! On je dobar za slabije ekipe, jer iste ne mogu drzati nas tempo igre i tu on moze igrati. Protiv najboljih na svijetu on ne moze maknuti. Iritiran Ciro mislio da on namjerno blokira igru protiv Portugala, nije znao da kada markiras Misketa, da od njega nema nista. Vas je zakupio igrom u reprezentaciji, za klub ne mozete nista navesti jer covijek bukvalno propada zadnje tri godine.
Ne mogu se zapravo Pjanic i Misimovic porediti, zadnji je 10 godina stariji, u zivotu protiv Reala nije odigrao, a kamoli par jacih meceva sem Bundeslige prije 5 godina, i eto on je bolji od Pjanica koji erodira, jer je presao iz Lyona u Romu, koja gazi sve sto dolazi iz Azije, dok je ovaj na zalasku karijere sa 31 godinom. Kako samo da ni jedan trener u Evropi nema interesa za Misketa? Po vama je on Barsin nivo a igra u Kini, nema logike da ga hebes.
Ja sam ga pratio kao i treneri izmedu 28 godine i 30te godine nije imao angazman osim nabijanja hemeroida! On je dobar za slabije ekipe, jer iste ne mogu drzati nas tempo igre i tu on moze igrati. Protiv najboljih na svijetu on ne moze maknuti. Iritiran Ciro mislio da on namjerno blokira igru protiv Portugala, nije znao da kada markiras Misketa, da od njega nema nista. Vas je zakupio igrom u reprezentaciji, za klub ne mozete nista navesti jer covijek bukvalno propada zadnje tri godine.
Ne mogu se zapravo Pjanic i Misimovic porediti, zadnji je 10 godina stariji, u zivotu protiv Reala nije odigrao, a kamoli par jacih meceva sem Bundeslige prije 5 godina, i eto on je bolji od Pjanica koji erodira, jer je presao iz Lyona u Romu, koja gazi sve sto dolazi iz Azije, dok je ovaj na zalasku karijere sa 31 godinom. Kako samo da ni jedan trener u Evropi nema interesa za Misketa? Po vama je on Barsin nivo a igra u Kini, nema logike da ga hebes.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne dirajte Misketa ba. Lik ce okrenuti 5 ljudi u telefonskoj govornici ako treba...sad pa sad 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ronweasley
- Kontakt:
Ne znam samo kako neki ljudi zamišljaju ovu reprezentaciju bez Misketa? Pa čovjek ima u malom prstu više fudbala, nego 90% ostalih reprezentativaca u nogama. On, Spaha, Džekson i Beg su nezamjenjivi članovi ove repke. Svi ostali se daju nadoknaditi. Čak i bez Pjanića smo vidjeli da se može.
Tačno je da će doći i dan kada Miske više neće moći. Doći će dan kada će i on morati u penziju. Ali dotad je ovoj repki itekako potreban. Itekako. Dok god može ikako HODATI, za njega mora biti mjesta u prvih XI. Zašto? Zato što je to igrač koji u sekundi može odlučiti utakmicu. Igrač kojeg 88 minuta neće biti nigdje a onda će bljesnuti i napraviti nešto genijalno i tako riješiti utakmicu. Igrač koji u egal utakmicama donosi ključnu prevagu na našu stranu(pogledati pod BiH - Grčka. Sam ih je dobio).
Ko god misli da je Miske višak, ili je dobro slijep ili nema veze o fudbalu ili ima nešto protiv čovjeka pa trolla.
Uostalom i Pape je nedavno objasnio:"Misimovića mogu zamijeniti samo ja."
Tačno je da će doći i dan kada Miske više neće moći. Doći će dan kada će i on morati u penziju. Ali dotad je ovoj repki itekako potreban. Itekako. Dok god može ikako HODATI, za njega mora biti mjesta u prvih XI. Zašto? Zato što je to igrač koji u sekundi može odlučiti utakmicu. Igrač kojeg 88 minuta neće biti nigdje a onda će bljesnuti i napraviti nešto genijalno i tako riješiti utakmicu. Igrač koji u egal utakmicama donosi ključnu prevagu na našu stranu(pogledati pod BiH - Grčka. Sam ih je dobio).
Ko god misli da je Miske višak, ili je dobro slijep ili nema veze o fudbalu ili ima nešto protiv čovjeka pa trolla.
Uostalom i Pape je nedavno objasnio:"Misimovića mogu zamijeniti samo ja."

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
hmm , pričaš kako si stariji pa gledaš stvari "puno realnije" , i zbog toga si ti uvijek u pravu ? vrlo pametno , i uostalom , vrlo ODRASLO .gringobih je napisao/la:Prika ja sam vjerovatno stariji od vecine forumasa pa na stvari gledam puno realnije...viKK je napisao/la:konačno da netko parira gringu i napada ga istim oružjem . svaka čast .![]()
Bez onog mladalackog adrenalina koji baca u neke euforije...
I nije mi cilj s nekim se ovdje "hrvati", kao sto ti to zamisljas...

Misimovic?
Zar se taj nije oprostio od klupskog fudbala prije pet godina?
Zar se taj nije oprostio od klupskog fudbala prije pet godina?

To je dan kojeg se pribojavam, jer uz svo dužno poštovanje prema Pjaniću, čini mi se da on još nije dorastao zadatku da diriguje našom igrom. Malo mu fali, ali to malo čekamo već par godina. Jbg, 23 su mu godine i svašta se može desiti u naredne 2-3 sezone, ali trenutno on nije taj kalibar da rješava utakmice.ronweasley je napisao/la: Tačno je da će doći i dan kada Miske više neće moći. Doći će dan kada će i on morati u penziju. Ali dotad je ovoj repki itekako potreban. Itekako. Dok god može ikako HODATI, za njega mora biti mjesta u prvih XI. Zašto? Zato što je to igrač koji u sekundi može odlučiti utakmicu. Igrač kojeg 88 minuta neće biti nigdje a onda će bljesnuti i napraviti nešto genijalno i tako riješiti utakmicu. Igrač koji u egal utakmicama donosi ključnu prevagu na našu stranu(pogledati pod BiH - Grčka. Sam ih je dobio).
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Virtu4l cijenim takvo mišljenje , da govoriš iskreno i objektivno o nečemu , a ne da bezglavo blebećeš samo pljuvajući pojedine igrače , jer je to jedino što neki ovdje znaju raditi .
može miske jednim potezom odlučiti utakmicu , ali šta ako čekamo cijelu utakmicu na taj njegov "potez" i on se ne desi ? uzmite baraž protiv portugala (drugi) , u gostima , nije mogao ništa napraviti . pogotovo kada je van forme , tipa Grčka u gostima . šta je napravio na toj utakmici ? ajde nek mi neko kaže . u to vrijeme je sjedio na klupi u Dinamu , imao je viška kila , bio je dobro markiran , i nije se vidio na utakmici .
to je velika igra sa srećom - čekati na neki njegov potez i nadati se da tako riješi utakmicu . tako velike reprezentacije ne smiju igrati , i ne igraju . ali nažalost mi dok možemo se moramo pokušati oslanjati na to .
može miske jednim potezom odlučiti utakmicu , ali šta ako čekamo cijelu utakmicu na taj njegov "potez" i on se ne desi ? uzmite baraž protiv portugala (drugi) , u gostima , nije mogao ništa napraviti . pogotovo kada je van forme , tipa Grčka u gostima . šta je napravio na toj utakmici ? ajde nek mi neko kaže . u to vrijeme je sjedio na klupi u Dinamu , imao je viška kila , bio je dobro markiran , i nije se vidio na utakmici .
to je velika igra sa srećom - čekati na neki njegov potez i nadati se da tako riješi utakmicu . tako velike reprezentacije ne smiju igrati , i ne igraju . ali nažalost mi dok možemo se moramo pokušati oslanjati na to .
samo da potvrdim što je ovaj forumaš napisao da Mire nikad neće imati ono "nešto" što ima Miske .. s tim se jednostavno rodiš, to ne naučiš kroz karijeru
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ronweasley
- Kontakt:
Istina. Miske se bliži svom kraju, a pravom nasljedniku ni traga ni glasa. Ni približno dobrom. Nadam se da griješim, ali nažalost, ja mislim da je ovo Pjanićev maksimum. Ne vjerujem da ćemo dočekati boljeg Pjanića. On je svoje najbolje već pokazao, pokazuje trenutno. I ovo je odlično, ali na onaj WC nivo koji svi očekujemo, Pjanić mislim da neće doći.Virtu4l je napisao/la:To je dan kojeg se pribojavam, jer uz svo dužno poštovanje prema Pjaniću, čini mi se da on još nije dorastao zadatku da diriguje našom igrom. Malo mu fali, ali to malo čekamo već par godina. Jbg, 23 su mu godine i svašta se može desiti u naredne 2-3 sezone, ali trenutno on nije taj kalibar da rješava utakmice.ronweasley je napisao/la: Tačno je da će doći i dan kada Miske više neće moći. Doći će dan kada će i on morati u penziju. Ali dotad je ovoj repki itekako potreban. Itekako. Dok god može ikako HODATI, za njega mora biti mjesta u prvih XI. Zašto? Zato što je to igrač koji u sekundi može odlučiti utakmicu. Igrač kojeg 88 minuta neće biti nigdje a onda će bljesnuti i napraviti nešto genijalno i tako riješiti utakmicu. Igrač koji u egal utakmicama donosi ključnu prevagu na našu stranu(pogledati pod BiH - Grčka. Sam ih je dobio).
Zato me strah dana kad Miske ode? Ko će biti ta 10? Taj čovjek je toliko puta izvadio kestenje iz vatre, povukao cijelu ekipu iz letargije u koju bi katkad zapali. Ko će to raditi poslije njega? Ko će protiv nagaznih mina, tipa Bjelorusija onda, uzeti loptu 2 minute do kraja i spasiti stvar? Ko će jednu tvrdu reprezentaciju, koja igra antifudbal, sam pobijediti onim "X faktorom"? Nije to samo kvalitet. Ne. Bilo je i prije njega superkvalitetnih igrača, biće ih i poslije njega, ali ovo "nešto" što ima Miske, nijedan nije imao. Nijedan pod okriljem naše zastave.
Biće to težak dan. Ko god to ne vidi, nek' gleda curling ubuduće.

Ali još je tu, još je kičma ove reprezentacije i kao takvog molim vas da ga maksimalno poštujete, a ne da tražite dlaku u jajetu. Qrac bi mi imali 16 bodova sad da nije njega bilo. Malo morgen.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Možda Bruno Akrapović i gol sa centra protiv Izraelaronweasley je napisao/la:Bilo je i prije njega superkvalitetnih igrača, biće ih i poslije njega, ali ovo "nešto" što ima Miske, nijedan nije imao. Nijedan pod okriljem naše zastave.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ronweasley
- Kontakt:
Moooožda. 

ronweasley je napisao/la:Istina. Miske se bliži svom kraju, a pravom nasljedniku ni traga ni glasa. Ni približno dobrom. Nadam se da griješim, ali nažalost, ja mislim da je ovo Pjanićev maksimum. Ne vjerujem da ćemo dočekati boljeg Pjanića. On je svoje najbolje već pokazao, pokazuje trenutno. I ovo je odlično, ali na onaj WC nivo koji svi očekujemo, Pjanić mislim da neće doći.Virtu4l je napisao/la:To je dan kojeg se pribojavam, jer uz svo dužno poštovanje prema Pjaniću, čini mi se da on još nije dorastao zadatku da diriguje našom igrom. Malo mu fali, ali to malo čekamo već par godina. Jbg, 23 su mu godine i svašta se može desiti u naredne 2-3 sezone, ali trenutno on nije taj kalibar da rješava utakmice.ronweasley je napisao/la: Tačno je da će doći i dan kada Miske više neće moći. Doći će dan kada će i on morati u penziju. Ali dotad je ovoj repki itekako potreban. Itekako. Dok god može ikako HODATI, za njega mora biti mjesta u prvih XI. Zašto? Zato što je to igrač koji u sekundi može odlučiti utakmicu. Igrač kojeg 88 minuta neće biti nigdje a onda će bljesnuti i napraviti nešto genijalno i tako riješiti utakmicu. Igrač koji u egal utakmicama donosi ključnu prevagu na našu stranu(pogledati pod BiH - Grčka. Sam ih je dobio).
Zato me strah dana kad Miske ode? Ko će biti ta 10? Taj čovjek je toliko puta izvadio kestenje iz vatre, povukao cijelu ekipu iz letargije u koju bi katkad zapali. Ko će to raditi poslije njega? Ko će protiv nagaznih mina, tipa Bjelorusija onda, uzeti loptu 2 minute do kraja i spasiti stvar? Ko će jednu tvrdu reprezentaciju, koja igra antifudbal, sam pobijediti onim "X faktorom"? Nije to samo kvalitet. Ne. Bilo je i prije njega superkvalitetnih igrača, biće ih i poslije njega, ali ovo "nešto" što ima Miske, nijedan nije imao. Nijedan pod okriljem naše zastave.
Biće to težak dan. Ko god to ne vidi, nek' gleda curling ubuduće.
Ali još je tu, još je kičma ove reprezentacije i kao takvog molim vas da ga maksimalno poštujete, a ne da tražite dlaku u jajetu. Qrac bi mi imali 16 bodova sad da nije njega bilo. Malo morgen.
U trenutku mi se ucinilo da pricas o Peleu i generaciji '58. kad su bili svjetski prvaci..
Burazeru, ovaj mali Hajrovic AKO se nastavi razvijati ima da bude klasa za Misketa! Decko ima sve ovo o cemu ti pricas samo sto je sto se tice brzine za Misketa Vrsajevic.
A da li ce nama u repki valjati koliko nam je valjao Miske to ostaje da se vidi..
- ronweasley
- Kontakt:
Pravićete/mo vi/mi Misketa od gline.
Živi bili pa vidjeli.
Daj Bože da griješim, ali taj Hajrović nikad ZA REPKU neće biti ni u pola dobar kao Miske, a kamoli da bude klasa za njega.
Ali rekoh, živi bili pa vidjeli, vrijeme je najbolji učitelj.
Živi bili pa vidjeli.

Ali rekoh, živi bili pa vidjeli, vrijeme je najbolji učitelj.
teško da ćemo barem mi za svog života dočekati 'novog' Misketa .. toliko 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.