Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Leverkusen na -8. Moglo bi se malo zakuhati na vrhu ako sutra Vukovi dodju do povoljnog rezultata protiv Dortmunda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
hahaOmerbavarac je napisao/la:Leverkusen na -8. Moglo bi se malo zakuhati na vrhu ako sutra Vukovi dodju do povoljnog rezultata protiv Dortmunda.

ja baš danas gledam tabelu i kontam ako Borussia izgubi,auh sto bi se zakuhalo

koja bi ironija to bila,1.Bayer,2.Dortmund,3.Bayern

#miasanmia
Leverkusen dosta dobro igra, mislim da će opet nakon nekoliko sezona ići u LP. Dortmundu je sutra dobar i bod, ipak ih čeka neugodno gostovanje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Mbokani, Lakic, Schulz ... Sljedeci je Farfan. Navodno ide za 15 Miliona Eura u Wolfsburg.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Yohandry Orozco.RAdi se o vrlo kvalitetnom igraču kojeg mnogi smatraju najvećim talentom Juzne Amerike.Zbog brzine i sjajne ljevice neodoljivo posjeća na Maradonu, a i konstitucijom je na njega sobzirom da je visok 169 cm.B0SANAC je napisao/la:Mbokani, Lakic, Schulz ... Sljedeci je Farfan. Navodno ide za 15 Miliona Eura u Wolfsburg.
[youtube][/youtube]
Evo nešto slično ko Maradona zabija na prvenstvu mladih J. Amerike.Strašno!Trebao bi doći sutra na potpis 4godišnjeg ugovora.
http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... la-zum-VfL
Bit će to vrlo snazan tim sljedeće sezone.
----------------Lakić--------------
Orozco-------Diego--------Farfan
Sad pošto je Lakić najvjerovatnije zamjena za Grafitea koji će na kraju sezone ići postavlja se pitanje ko će biti zamjena za Dzeku?Mandzukić,Mbokani ili neko treći..
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ima li kakvih promjena je li ovdje još yugo dijaspora najača na bundesligi
Dzeko je napravio revoluciju.bh hrvat je napisao/la:ima li kakvih promjena je li ovdje još yugo dijaspora najača na bundesligi

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Jah da nije bilo glave,Hoffo bi sad bio punoglavac bez glavac a ne riba.amerosm je napisao/la:Mozda ce nekome ovo biti smijesno ali je poznato da "riba smrdi od glave" i najveci problem SAPenheima je gospodin Dietmar Hopp. Prodati najboljeg igraca i za to ne pitati trenera je van svake pameti. Dakle ni jedan ozbiljan trener dok ovaj vodi ovakvu politiku nece preuzeti Hoffenheim, a Pezzaouli je odlican trener za omladinske pogone sto je i dokazao, ali ne moze on iskusnim igracima pricati kako ce igrati fudbal jer je previse zelen.

Kakav najbolji igrac pobogu si

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- schweinsteiger
- Kontakt:
Hoffenheim izgleda dosta jak s novim trenerom i Babelom.Imali su 100%-ne sanse,ali Babel je bio previse sebican,a Salihovic u 2 navrata nije najbolje zahvatio loptu,potpuno zasluzena pobjeda protiv Schalke,mada je trebala biti makar 0:2.
I Rensingu svaka cast na onim paradama,njegova krivica je bila samo za prvi gol,nije bio dobro postavljen,a ostale golove nije mogao zaustavit.
I Rensingu svaka cast na onim paradama,njegova krivica je bila samo za prvi gol,nije bio dobro postavljen,a ostale golove nije mogao zaustavit.
#miasanmia
Jesili ti uopste gledao tekmu im u kupu.sa tim novim trenerom kao i babelom i jos par govana bez osnovice i inace bilo kakve igre i taktike.Salihovica stavlja u 87 prekrasno.Rezultat ,pa naravno gube cisto polufinale kupa od prosjecnih drugoligasa ,zbog jednog nazovi trenera i par nazovi smeca od pojacanja.Ovo danas je pobjeda samo zahvaljujuci raspolozinim dva tri igraca Hoffe,inace taktike i bilo kakve veze ni sa kakvom vezom nije bilo.Babel kod normalnog trenera vise nebi ni na bajramskom turniru zaigrao,ali ovog forsira cjelu tekmu WTFschweinsteiger je napisao/la:Hoffenheim izgleda dosta jak s novim trenerom i Babelom.Imali su 100%-ne sanse,ali Babel je bio previse sebican,a Salihovic u 2 navrata nije najbolje zahvatio loptu,potpuno zasluzena pobjeda protiv Schalke,mada je trebala biti makar 0:2.
Ebote pogleda se jedna tekma,a pet ne i onda daju zakljucci.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- schweinsteiger
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Jesili ti uopste gledao tekmu im u kupu.sa tim novim trenerom kao i babelom i jos par govana bez osnovice i inace bilo kakve igre i taktike.Salihovica stavlja u 87 prekrasno.Rezultat ,pa naravno gube cisto polufinale kupa od prosjecnih drugoligasa ,zbog jednog nazovi trenera i par nazovi smeca od pojacanja.Ovo danas je pobjeda samo zahvaljujuci raspolozinim dva tri igraca Hoffe,inace taktike i bilo kakve veze ni sa kakvom vezom nije bilo.Babel kod normalnog trenera vise nebi ni na bajramskom turniru zaigrao,ali ovog forsira cjelu tekmu WTFschweinsteiger je napisao/la:Hoffenheim izgleda dosta jak s novim trenerom i Babelom.Imali su 100%-ne sanse,ali Babel je bio previse sebican,a Salihovic u 2 navrata nije najbolje zahvatio loptu,potpuno zasluzena pobjeda protiv Schalke,mada je trebala biti makar 0:2.
Ebote pogleda se jedna tekma,a pet ne i onda daju zakljucci.
Jesam igdje spomenuo utakmicu u kupu

Govorio sam za ovu protiv Schalkea i Babel je dobar igrac,vidjeces do kraja sezone,steta sto u L'poolu nije dobivao vise sansi.I daj im malo vremena,danas su izgledali dobro,da je Ragnick bio na klupi protiv Cotbusa tad' bi poraz bio sramota,ovako novi trener na zimskoj pauzi dolazi,sta ocekivati od te ekipe?Jeste glupo bilo sto je Sejo presjedio cijelu utakmicu i nemam pojma zasto je to ovaj uradio.
#miasanmia
Klasicno potcjenjivanje protivnika i s motom Lahko cemo. Sigurno su mislili ahka utakmica gdje poraz ne bi trebao doci u pitanje i bolje da svog najboljeg igraca stedim za utakmicu koja nas cekaa/cekala jucer protiv Schalkea i dobio je racun za svoj eksperiment.schweinsteiger je napisao/la:Jeste glupo bilo sto je Sejo presjedio cijelu utakmicu i nemam pojma zasto je to ovaj uradio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zbog pozicijo broj tri na UEFA-inoj listi. Parovi polufinala su:
Bayern - Schalke 04
MSV Duisburg - Energie Cottbus
Kao prvo zahvalio bi se HSV-u, BVB-u, Leverkusenu, Hoffenheimu, Vukojebini sto su dopustili da bude ta treca pozicija ugrozena (jer su usli u takmicenje s devizom lako cemo), jer ni jedni ni drugi nece proci kvalifikacije. Iapk Boga molim da nekim cudom Schalke pobjedi ekipu Bayerna - i ako to trenutno djeluje pa skoro nemoguce - tako da bi igrali finale i uspjeli pobjediti ili MSV ili Energie.
Bayern - Schalke 04
MSV Duisburg - Energie Cottbus
Kao prvo zahvalio bi se HSV-u, BVB-u, Leverkusenu, Hoffenheimu, Vukojebini sto su dopustili da bude ta treca pozicija ugrozena (jer su usli u takmicenje s devizom lako cemo), jer ni jedni ni drugi nece proci kvalifikacije. Iapk Boga molim da nekim cudom Schalke pobjedi ekipu Bayerna - i ako to trenutno djeluje pa skoro nemoguce - tako da bi igrali finale i uspjeli pobjediti ili MSV ili Energie.
Kriza! Kriza! Kriza!
Ja sranja, bas sranje.
Duisburg il' Cottbus u Europi, pa kolutam ocima na samu pomisao.
Ali upravu si amerosm, krivi su ti pobrojani klubovi, sto su dopustili nizeligasima da se bore za izlazak u Evropu.
Duisburg il' Cottbus u Europi, pa kolutam ocima na samu pomisao.
Ali upravu si amerosm, krivi su ti pobrojani klubovi, sto su dopustili nizeligasima da se bore za izlazak u Evropu.
Sta to ima zanimljivo u "Cvajti" pa Stuttgart hoce tamo?
Nije mi jasno da ovako lose igraju,a imaju poprilicno dobre igrace,no dolaskom Okazakia nadam se putu ka sredini tabele.

Nije mi jasno da ovako lose igraju,a imaju poprilicno dobre igrace,no dolaskom Okazakia nadam se putu ka sredini tabele.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Izgleda da je sve dogovoreno oko prelaska Princa Tagoea u Partizan na pozajmicu do kraja sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ima nova "salatara" koji dobija pobjednik "Cvajte" pa mozda ljudi i nju zele osvojiti, sta znas.Devil je napisao/la:Sta to ima zanimljivo u "Cvajti" pa Stuttgart hoce tamo?![]()

Stuttgart se nalazi u veoma teskoj situaciji, a za to je kriva dva covjeka i to Hundt i Staudt koji nnisu dovodili pojacanja nego prinove i cilj za ovu sezonu je bio zlatna sredina jer su sve pare usmjerili ka gradnji stadiona. Bojim se samo po njih da sljedece godine umjesto Bayerna ne bude gostovao 1860 Muenchen. Izgleda kod njih vise i nedjeluje efekat zvani Bruno Labbadia da prvih 10 utakmica se igra odlicno i ostvaruju odlicni rezultati, a onda uslijedi pad. Po meni pogresan trener koji nema iskustva u brobi za opstanak.
Bice to luda bundesligaska ekspedicija na jesen u Europi. 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hoce u to sam uvjeren. No ipak se nadam da ce na kraju sezone sve doci na svoje i tri ekipe koje se na tabeli nalaze u vrhu zavrsiti na pozicijama koje ne vode u Evropu, ali kao prvo moraju poceti igrati pic.kice iz kluba za koji ja navijam, zatim i Schalke da ne bi kao sto ti kazes bilo tog ludog pohoda.Hare_BvB je napisao/la:Bice to luda bundesligaska ekspedicija na jesen u Europi.
Uh ne mogu ti opisati kako sam ljut nakon danasnjeg izvlacenja. Prvo sam onim svojim hebao sve po spisku, pa zatim glupoj Vukojebini koja je imala najlaksi raspored, zatim BVB i na kraju Leverkusenu koji tda nije uspio dobiti rahljavi M`Gladbach. No sta je tu je mozda i Schalke napravi 8 svijetsko cudo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.