radi meni sveever je napisao/la:Kako kad server ne radi ?![]()
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Meni ne :/ Svasta xD
qrac nece ni meni. ja uso reko radi, kad jest qrac. mater im ****, a bas mi se igra.ever je napisao/la:Meni ne :/ Svasta xD
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
I meni se igra,pogotovo kad server padne
Ja mislim da ce u naredna dva ili tri dana ovaj server skroz pasti..Volio bih da grijesim,ali sam prilicno siguran,a vidjecete to i sami.. 
Karaone hebiga, ne radi server, čujemo se sutra za meč.. Bit će valjda bolje sutra 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Donnie Darko
- Kontakt:
meni moze uci !
Chuck Norris?
edit:
edit:
Zadnja izmjena: ever, dana/u 24 mar 2011, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
moze al ukurcu selekt servers pola sata !ever je napisao/la:Chuck Norris?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja mogu večeras igrati, i sutra ujutro, pošalji pp čim uđeš na forum pa ćemo se dogovoriti.juventus 0244 je napisao/la:@rino druze, necu biti u mogucnosti odigrati nasu utakmicu veceras u 20 sati kako smo planirali. Net mi iskljucen, ali sutra ce biti uplaceno pa cemo se dogovoriti (ovo pisem sa mob..) Mojim savez-nicima
, ako budu sastanak odrzite ga bez mene, a ako bas trebam, sacekajte do sutra.
Teško da će ti se javiti, nije na forumu bio već 6 dana, otkako se prijavio u ovu PES ligu.Funjai je napisao/la:apocalyps javi se da odigramo tekmu veceras.. sutra je petak, ode van, ako se napijem nece biti fer match, ja cu biti pod dopingom
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
E i ti si morao stavljati ime i prezime..covjek zeli ostati anoniman 
P.S Mislil ovaj cilic odigrati s mnom ligu ? Sunce mu njegovo nikad se nije pojavio na temi,samo kad je prijava bila..imal ko njegov link profila,sjeba se trazeci
P.S Mislil ovaj cilic odigrati s mnom ligu ? Sunce mu njegovo nikad se nije pojavio na temi,samo kad je prijava bila..imal ko njegov link profila,sjeba se trazeci
A C A B !
meni i juventus0244 je iskljucen net cimeri smo, gazda majmun zaboravio uplatitiRiNo je napisao/la:Ja mogu večeras igrati, i sutra ujutro, pošalji pp čim uđeš na forum pa ćemo se dogovoriti.juventus 0244 je napisao/la:@rino druze, necu biti u mogucnosti odigrati nasu utakmicu veceras u 20 sati kako smo planirali. Net mi iskljucen, ali sutra ce biti uplaceno pa cemo se dogovoriti (ovo pisem sa mob..) Mojim savez-nicima
Teško da će ti se javiti, nije na forumu bio već 6 dana, otkako se prijavio u ovu PES ligu.Funjai je napisao/la:apocalyps javi se da odigramo tekmu veceras.. sutra je petak, ode van, ako se napijem nece biti fer match, ja cu biti pod dopingom
BHF Bosanska Krajina!
proradio !
Mozete, dok nema treceg ova dvojica vladaju, jos emira izbacili sa slike.ccc.Donnie Darko je napisao/la:http://loyalkng.com/wp-content/uploads/ ... mib2fi.jpg
postovani igraci i igracice (unica), mi, direktori, smo danas odlucili da uzmemo jednu zajednicku fotografiju i da vam istu pokazemo. jbg nije fer da neznate ko su vam gospodari. znaci lijevo sam ja, desno je golgetter koji je inace normalan, al je pocadio na bischofshofenskom suncu, a u sredini je juventus koji nije ispao bas najljepse, jbg osvjetljenje ga uhebalo. ima mnogo ljepsu njusku u stvarnosti.
BHF Bosanska Krajina!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
evo ja napravio sobu...hajde neko upadaj dok se moze
eu2
showbreaker
hbk
eu2
showbreaker
hbk
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:
niko?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
jasko_juve
- Kontakt:
pa yasta ste neg ljudi, kad ste krajisniciapocalyps je napisao/la:meni i juventus0244 je iskljucen net cimeri smo, gazda majmun zaboravio uplatitiRiNo je napisao/la:Ja mogu večeras igrati, i sutra ujutro, pošalji pp čim uđeš na forum pa ćemo se dogovoriti.juventus 0244 je napisao/la:@rino druze, necu biti u mogucnosti odigrati nasu utakmicu veceras u 20 sati kako smo planirali. Net mi iskljucen, ali sutra ce biti uplaceno pa cemo se dogovoriti (ovo pisem sa mob..) Mojim savez-nicima
Teško da će ti se javiti, nije na forumu bio već 6 dana, otkako se prijavio u ovu PES ligu.Funjai je napisao/la:apocalyps javi se da odigramo tekmu veceras.. sutra je petak, ode van, ako se napijem nece biti fer match, ja cu biti pod dopingomsutra bi trebali dobiti net, pa cemo nas dvojica to odigrati, nemojte se bojati mi smo LJUDI
![]()
![]()
![]()
donja koprivna je uz meneFunjai je napisao/la:apocalyps je napisao/la:RiNo je napisao/la:@rino druze, necu biti u mogucnosti odigrati nasu utakmicu veceras u 20 sati kako smo planirali. Net mi iskljucen, ali sutra ce biti uplaceno pa cemo se dogovoriti (ovo pisem sa mob..) Mojim savez-nicima
Ja mogu večeras igrati, i sutra ujutro, pošalji pp čim uđeš na forum pa ćemo se dogovoriti.
pa yasta ste neg ljudi, kad ste krajisnici
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.