Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Necromacer
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Necromacer » 20 feb 2011, 17:58

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:
Ne bez zezancije sada, svi koji prate forum znaju koliko ja volim Vedu...ali cinjenica je da me je izirtirao svojim fulama..i cinjenica je da je najlosije ocijenjeni igrac Hoffenhaima u ovoj sezoni prema kickeru...i to ubjedljivo. A za ovu izvedbu od jucer ce od kickera biti "nagradjen "sa jednom šesticom (6)..ne to nije najbolja vec najgora ocijena... :lol: Vi sada pametujte a statistika i ocijene govore za sebe.
Ja znam da je najslabije ocijenjeni igrac u Hoffenheimu ove sezone. I mene je juce iznervirao i izbacio iz takta kad sam vidio sta je izpromasivao... Ali budimo realni i pogledajmo zadnjih par utakmica.. Vidjet cemo da je napokon poceo opet da se stvarno bori i da dobija duele sa odbrambenim igracima (sto mu u prvom dijelu ove i u skoro cijeloj prosloj sezoni nije cesto polazilo za rukom).. Na goal.com-u su napisali dobro "Predstava Ibisevica nije bila toliko losa koliko je danas bio raspolozen Rensing." , a pogledajmo takodjer koliko puta se nalazio u boljim prilikama od suigraca ali nije dobijao lopte (bas kao sto se i Dzeki pocesto desi u Cityu).
Bice ako Bog da bolje. Mora vec jednom da krene na bolje.. Iducu sezonu mora otici u neki drugi klub..
U potpunosti se slazem da u zadnjih par tekmi pokazuje puno vise nego ranije. Ali iskreno se nadam da ce promjeniti klub na ljeto , jer mislim da ako zeli napredovati to mora uciniti. Ako nista neki klub u NJemackoj koji ce igrati Euroligu. I on i Sejo.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 20 feb 2011, 18:12

http://www.facebook.com/notes/samir-sam ... 7257186948

vrijedilo je sinoc gledat do jedan ...bilo mi je drago sto je pobjedio jos kad ih je pozvao da izadu bio sam jos sretniji :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 feb 2011, 17:06

Stvarno nije imao srece protiv Kölna .. Dvije stative, te dva zicera skinuo Rensing.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2011, 18:22

Necromacer je napisao/la:Budalice jedne pa naravno da jesam...zato me u raji zovu Pipo Inzaghi zbog onakvih golova. :mrgreen: Gdje da se javim..imate li neko predstavnistvo u Sarajevu da dodjem na probu?! :D

Ne bez zezancije sada, svi koji prate forum znaju koliko ja volim Vedu...ali cinjenica je da me je izirtirao svojim fulama..i cinjenica je da je najlosije ocijenjeni igrac Hoffenhaima u ovoj sezoni prema kickeru...i to ubjedljivo. A za ovu izvedbu od jucer ce od kickera biti "nagradjen "sa jednom šesticom (6)..ne to nije najbolja vec najgora ocijena... :lol: Vi sada pametujte a statistika i ocijene govore za sebe.
Vedo prepolovio sesticu.Sasvim dobra trica kao i Salihovic.
One stative precke nisu neznanje i nezalaganje vec doza nesretnih okolnosti.
Keln je bio sretan koliko je tezak.
Realtivno losu ocjenu je dobio Babel,koji ce vrlo brzo na klupu.Ba ,Obasi,Vedo su za njega Dzeko. :mrgreen:
Kako se ovaj proda u liverpool onomad :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 21 feb 2011, 20:00

Necromacer je napisao/la:Budalice jedne pa naravno da jesam...zato me u raji zovu Pipo Inzaghi zbog onakvih golova. :mrgreen: Gdje da se javim..imate li neko predstavnistvo u Sarajevu da dodjem na probu?! :D

javi mi se na pp il na msn pa cemo se dogovorit oko cjene i prolazis 100%.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2011, 20:34

Eno u Bildu Vedu nazvali ubicom.........ali stopostotnih sansi.
Ebiga nece valjati,iako onaj Babel je gori sto puta.
Sto su u kickeru i skontali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bot12
Kontakt:

Post Postao/la bot12 » 21 feb 2011, 20:37

vedo nikad nece biti igrac zato sto je operisan od fudbala

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 feb 2011, 21:00

Eki ovaj gore ga kao voli :roll: Kakav jal! Uglavnom, pogledah sad sažetke i stvarno ni u jednoj situaciji ne mogu zamisliti bržu i bolju reakciju, ali jednostavno je bio ogroman peh. Prvi udarac glavom super, golman ludo brani, drugi isto tako refleksan i vrlo brza reakcija, tačno kakva treba da bude, ali je ugao bio takav da se mogla desiti stativa i desila se. Odlično kasnije prima loptu, sam na golmana, nema prostora za jak šut, odlično je gura vanjskim pored golmana, koji je opet savladan, ali unutrašnja stativa! I na kraju, najbolja reakcija od svih, odličan šut iz okreta i lopta napucava golmana u noge i naravno, odbija se u polje. Stvarno, nijedna reakcija nije za kritiku, čak su za pohvalu, ali jednostavno je imao ogroman peh. Sa ovakvom igrom će vrlo brzo nekome da hattrick strpa.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 feb 2011, 21:06

Željovac je napisao/la:Eki ovaj gore ga kao voli :roll: Kakav jal! Uglavnom, pogledah sad sažetke i stvarno ni u jednoj situaciji ne mogu zamisliti bržu i bolju reakciju, ali jednostavno je bio ogroman peh. Prvi udarac glavom super, golman ludo brani, drugi isto tako refleksan i vrlo brza reakcija, tačno kakva treba da bude, ali je ugao bio takav da se mogla desiti stativa i desila se. Odlično kasnije prima loptu, sam na golmana, nema prostora za jak šut, odlično je gura vanjskim pored golmana, koji je opet savladan, ali unutrašnja stativa! I na kraju, najbolja reakcija od svih, odličan šut iz okreta i lopta napucava golmana u noge i naravno, odbija se u polje. Stvarno, nijedna reakcija nije za kritiku, čak su za pohvalu, ali jednostavno je imao ogroman peh. Sa ovakvom igrom će vrlo brzo nekome da hattrick strpa.
Potpis i do sa debelim slovima ;)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 21 feb 2011, 21:46

Ja cu se drzati statistike,a ona kaze da je Vedad u 96 utakmica 1 Bundeslige zabio 42 gola i upiso 17 asistencija,ako je ovo lose,onda ni jedan napadac u Bundesligi ne valja.Sto se tice Bilda,bio smece,osto smece.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 feb 2011, 22:13

Sreca sto Vedu ne tangiraju te gluposti koje Bild pise. Da se Vedad Ibisevic kojim slucajem zove Thomas Schröder i da je Njemac... Mislim da bi onda imao dosta bolji tretman.. Uspanicili su se prije bili kada je strpao onih famoznih 18 golova..

Eto i ja se slazem da je pitanje momenta kad ce Vedo ponovno eksplodirati. Nadam se i ujedno imam osjecaj da bi iduce kolo trebalo da bude preokret, tj. da ce Vedo iduce kolo zapoceti seriju golova..

InsAllah...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 21 feb 2011, 23:26

Željovac je napisao/la:Eki ovaj gore ga kao voli :roll: Kakav jal! Uglavnom, pogledah sad sažetke i stvarno ni u jednoj situaciji ne mogu zamisliti bržu i bolju reakciju, ali jednostavno je bio ogroman peh. Prvi udarac glavom super, golman ludo brani, drugi isto tako refleksan i vrlo brza reakcija, tačno kakva treba da bude, ali je ugao bio takav da se mogla desiti stativa i desila se. Odlično kasnije prima loptu, sam na golmana, nema prostora za jak šut, odlično je gura vanjskim pored golmana, koji je opet savladan, ali unutrašnja stativa! I na kraju, najbolja reakcija od svih, odličan šut iz okreta i lopta napucava golmana u noge i naravno, odbija se u polje. Stvarno, nijedna reakcija nije za kritiku, čak su za pohvalu, ali jednostavno je imao ogroman peh. Sa ovakvom igrom će vrlo brzo nekome da hattrick strpa.
etttt dokle je doslo da je @zeljovac poceo da mi cita misli :lol: :lol: ...POTPISUJEM :!: :!: :!: htjeo sam ovo isto napisat al sam shvatio da je to tesko objasnit ovim ljudima koji ga nazivaju "kloc" i slicno tako da svaka cast za post ...od toliko postova ovaj ti je najbolji :D

malo sam se vratio na one prve postove kad je Vedo poceo zabijat kako je to lijepo izgledalo svi ga hvale ...pa ga onda zale (povreda) i na kraju tj ovi zadnji postovi vecina ga pljuje (omalozava ,vrijeda) a covjek ni kriv ni duzan ...ma proradit ce Vedo ako ovako nastavi i onda ce vam svima zacepit te GUBICE vase ...onda necete ni uc na ovu temu ...aBd desit ce se uskoro i to sto bi @neznam ko sam rekao ili ti kazao :P InsAllah...
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 21 feb 2011, 23:44

Vedi treba promjena kluba podhitno...imam osjecaj da ga Hofenhajm "tusi".Pravo bi bilo dobro kad bi otisao u neki drugi klub u Njemackoj ili Italiji npr
RIP SALE VILENJAK

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2011, 23:46

Vedo jeste imao losih utakmica ove sezone, ali ova zadnja sigurno nije jedna od tih.
Zeljovac je vec veoma dobro sastavio analizu. Problem je ovaj put bio stvarno u tome sto je pored zalaganja i pravilnih reakcija lopta nije usla. Protiv Mexika steta sto su mu ponistili gol. Nadam se samo, da Vedo bas sad nece stati i dopustiti da ga to sve demotivira, nego nastaviti da radi na svojoj igri i formi. Babel mozda djeluje grozan po ucinku, ali najzad stvara prostora u igri, prije njega je bilo jos gore.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 feb 2011, 00:10

Vedu sam uvijek podržavao i uvijek ću podržavati, prije svega uz Salihovića i Spahića, od ovih što trenutno igraju za reprezentaciju mi je najdraži igrač. Vedo nema neke posebne karakteristike, ovo sam već jednom pisao, on je taj igrač koji ima osjećaj za prostor (uvijek se nadje gdje treba). Ali svakom igraču dodje period kad ga ne ide, pa tako i Vedadu, ali to ne mora značiti da je "KLOC", kako se ovdje zna pročitati, ali čudan smo mi narod tako da to nije ništa novo :D .

I ja se nadam da će Vedo uskoro proraditi, jer treba mu par vezani golova (u dvije-tri utakmice) da vrati potrebno samopouzdanje.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2011, 11:02

Danas Hoffenheim docekuje Mainz. Nadam se pogotku Ibisevica i asistenciji Salihovica ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 26 feb 2011, 15:15

Necromacer je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Evo jos jednom sam pregledao sazetke sa utakmice protiv Kölna... Ono je stvarno baksuzluk... 2 puta mu Rensing slucajno skine zicer, 2 puta lopta bjezi iz gola i odsjeda na stativi... Jednostavno ga sreca nece da pomazi...
Ono nije nesreca nego brzopletost,neznanje i u jendnoj dozi bezobrazluk, jer je oba puta vec potrcao da slavi prije nego je lopta usla. Vedo razmislja kako ce se narugati navijacima jer ga ne vole, a ne razmislja da zabije prvo gol. Volim ga najvise ,ali one fule su sramotne cak i za amatere. Ona stativa glavom je da se oprostis od fudbala, sada bih je ja dao od 100 puta 100!!
Sine i ja bi da ti u normalnoj situaciji dodje onako lopta. I ja sam tek ono vidio na pregledu i mislim da nije mogao bolje osutati. Pa Rensing je bio samo pola metra od njega kad mu je ono odbranio i gdje je tu vrijeme za reakciju? Nemogu da vjerujem da je i onako brzo odreagovao pa pogodio onu loptu :shock:
Kako bi ti reagovao da ti neko pola metra udaljen od tebe baci loptu na glavu???
Pretpostavljam da bi se od tebe odbila ko od banderu :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2011, 15:23

Ibisevic i Salihovic u startnoj postavi protiv Mainza ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 26 feb 2011, 15:25

Kada Dzeki u Citiyu nedaju lopte ispise se 20 stranica. Kako su mu sebicni saigraci i tako, a kad Vedo neda gol, uopste se negleda koliko je prilika imao i koliko su mu lopti dodali. Vazno je da on nije dao gol, da ovi debili mogu pljuvat po njemu :x

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 26 feb 2011, 15:44

Daj neko link onaj skysport1 ili kako vec. Hvala ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 10 gostiju.