Ovakav Čelik je da mu utrpaš tri komada i još da ostane za sledeći put, nemoj da se ovdje lažemo, dva puta sreća je bila na našoj strani, ali do kada ćemo zbog sreće biti tu gdje jesmo, možemo li se u sreću pouzdati i u 12 narednih kola ili bi možda sami o sebi trebalo da povedemo računa... Zašto je kritika problem ako je neko kaže, jel treba da se ponašamo kao nojevi, pa ako je frka odmah glavu u pijesak, ja mislim da to nije rješenje, jer bi nam subota u 16 sati mogla biti bolno iskustvo, ja ću prvi da se izvinem javno ovdje i da kažem da sam levat i da nemam pojma ako me neko rezultat u subotu demantuje... Nadalje, pogledaj par strana ranije sastav koji si napisao da bi bio idealan za večerašnju utakmicu, pogledaj koliko je igrača bilo na terenu i koja su to taktička iznenađenja bila... Znači samo opušteno, treba samo biti iskren i realan...borcev_navijac je napisao/la:ne mogu da vjerujem!
pa sta ste vi ocekivali dragi moji, barselonu na gradskom stadionu, nema barselone to je istina.
Sta ste ocekivali da cemo da nabijemo celik sa jedno 5-0. opet ne ide to bas tako, em sto se celik bori za optanak, em sto uopste nije losa ekipa.
sta da je sudija svirao onaj CIST PENAL kao sto bi trbwlao da je svirao, sta mislite kako bi tad izgledala igra, da je celik pokusao da igra na go, a ne da povuce šest do sedam igraca iza lopte.
E to bi onda bila jedna druga utakmica.
ovo je bila jedna teska prvenstvena utakmica, u kojoj su momci pokazali hrabrost i odlucnost da igraju do kraja , vratili se iz 0-1 i opet borbenoscu koju onda proprati malo i srece dali taj pobjedosnosni go, igrali do poslednjeg zvizduka.
Vjerujem da cu veceras jedini ovako da pisem , ali ja tako iskreno mislim.
Da je bilo i ima nedostataka u igri, ima dosta , ali svaka nova utakmica novo iskustvo, nova utakmica u nogama za tim.
strasno je koliko banjaluka ne zna cijeniti svoje.
Pobjedi se ne gleda u zube, jer je niko danas u Banjaluci nije poklonio, igraci su je zaradili na terenu.
Uostalom, koliko je to sansi celik imao sem gola i one jedne sa desne stane , koju je taj strasno losi golman, vidi cuda , skinuo.
A koliko je sansi imao borac, treba li da nabrajam ?
bilo bi za nabrajanje cini mi se.
A a sta da je bilo jako puno sansi a nije bilo gola, st bi smo onda, jel se to u fudbalu boduje umjetnicki dojam? ili golovi?
Strasno je da ekipa koja se borila kako na i umije, i POBJEDILA u jednoj teskoj utkamici , ode da se pozdravi sa navijacima, a oni joj skandiraju mars iz borca, kako to djeluje na ekipu ? dali neko ko voli borac to moze da uradi.
Kritika igre je u redu, dok god je konstrktivna, ali mi se cini da ova kritika postaje sama sebi svrha, navcin na koji se govori o nasim igracima i nasoj ekipi, meni je neprihvatljiv, narocito kad ekipa biljezi uspjehe, i to ne POKLONJENE, nego zaradjene na terenu. ( sa pokusajem cak da budu oteti ti bodovi)
i sad treba se boriti sa protivnickim ekipama, protivnickim navijacima, treba da te tuku na strani, da se boris sa sudijama na strani i kod kuce, i onda na kraju treba da se boris i sa sopstvenim navijacima.
Gospodo, borac je od tri utakmice u nastavku rvenstva zabiljezio 6 bodova, sarajevo 3, siroki 1, jedino je zeljo uzeo svih devet.
Borac je proljece poceo kao drugi sa bodom zaostatka, sad je prvi sa tri boda prednosti nad drugim koji je bio peti ili cetvrti, dok je treci jesenji prvak u zastatku 4 boda.
To su cinjenice, a ovo ostalo je prica
Mozda za umjetnicki dojam nemaju tako dobre ocjene, ali njega bas niko ne racuna
, a i on raste iz utakmice u utakmicu
dok je tako ja necu da pljujem po timu za koji navijam, pravo mi je tesko dok citam takvu pljuvacinu po borcu od nas samih.
cak mislim da vise uopste necu pisati ovdje.
bilo mi je drago druziti se s vama, znam da nemate lose namjere, ali ne kogu da ucestvujem na mjestu gdje se priklanja nekoj unaprijed odredjenoj kolektivnoj negativnoj auforiji u situaciji kad tim za koji svi mi navijamo ima vodece mjesto na tabeli, mislim da mu tako ne pomazemo.
ZIVJELI!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
http://www.bhrt.ba/lat/default.wbspSchlager je napisao/la:ma ne treba mi liga sampiona,vec da vidim nase evrogolove kako izgledaju na tv,a usput i izvjestaje sa ostalih bh utakmica....u 23 i 35, na BHRT
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
hvala...na txt im pise drugacije.
- BlueSharks
- Kontakt:
A i vi ste mi se popeli na vrh k.....
Jedno pitanje za vas. Kakvo je kod vas suđenje, tačnije kakvo je bilo na ovim tekmama Borac - Čelik, Borac - Laktaši i čini mi se Borac - Leotar. Ove su utakmice gdje ste u zadnjim minutama došli do pobjede i jel fkt bilo navljačenja za vas pogotovo u zadnjim minutama il ste postali pravi specijalci za posljednje minute.
Nedate se nikako, al nadam se da ćemo vas prestići do 8.kolo

Jedno pitanje za vas. Kakvo je kod vas suđenje, tačnije kakvo je bilo na ovim tekmama Borac - Čelik, Borac - Laktaši i čini mi se Borac - Leotar. Ove su utakmice gdje ste u zadnjim minutama došli do pobjede i jel fkt bilo navljačenja za vas pogotovo u zadnjim minutama il ste postali pravi specijalci za posljednje minute.
Strauss Junior
Mada ja mislim da će onaj Vukeljin gol u termin lige šampionaSchlager je napisao/la:hvala...na txt im pise drugacije.

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
1.reci mi ko od igraca po tebi nije pruzio dovoljno zalaganja ? cak i dzo damjanovic koji je odigrao katastrofalno, trudio se jadan kako je znao ( on nema mjesta u prvom timu)EastStand je napisao/la:" " " '. Ја $ не ' " $ " о " & у овој ? а поготово & јесењег $ $ ' $ & & ' " ? " ?. " & $ & 5:0, ? - $ $ $ " " ?, $ " " " а не $ се гурају " ?, - $ $ $ " " су на терену " " 90 ", - $ $ & на ' ' на &, - $ га $ у ". ? не ' " $ $ % се $ " & се $, $ & " % су ? па то је ?.
2. Tacno mi reci sta je to tebi smetalo u igri borca osim uopstenih izraza tipa zbuinjenost u igri i slicno, ajde definisi ?
Imas ekipu koja igra sa sedam igraca cini mi se iza lopte i tri napirjed cekaju kontru, kako ti mislis da tu moze da se igra leprsavo?
3.koliko je leprsavih utakmica odigrala jesenja ekipa u jesenjem dijelu ? ja znam za velez drugo poluvrijeme, siroki i zeljo tu i tamo.
4.To sta se radi i kako se radi govore rezultati ( pri cemu ne tvrdim da je sve to sjajno da ne moze puno bolje), ili postoje neka druga mjerila, ili si ti vudu vrac pa unaprijed znas kako ce to da zavrsi.
5.Borac je na prvom mjestu ( to je ono sto mzelis da vidis si napisao ) a nije bio kad je poco jeseni dio.
6.Ti poluamateri pobjedise dvije od tri utakmice dva uopste ne losa protivnika naprotiv dvije dobr i kompaktne ekipe koje nije lako pobjediti.
7.ako zelis da vidsis smisao, smisao u fudbalu je dati go vise nego sto ga primis, koliko mi se cini u dvije od tri utakmice taj smisao je ostvaren.
Na kraju, nisam nikakav apologeta, nit zelim da kazem da je to sve bajsno i sjajno, ali mislim da je ovaj kriticizam pretjeran
TREĆI PUT ČASTIMO !
ma mi smo neunistivi,borimo se i protiv stoperice,i protiv nase uprave koja je rasprodala tim,i protiv rivala,sudije nas kradu i kuci i na strani,a mi jos uvijek prviA i vi ste mi se popeli na vrh k.....

Aj samo budi malo iskren i reci jel Borac zasluzio ove dvije pobjede kod kuce, ne moras napisati samo razmisli.Na kraju, nisam nikakav apologeta, nit zelim da kazem da je to sve bajsno i sjajno, ali mislim da je ovaj kriticizam pretjeran
-
- Kontakt:
apsolutno je zasluzio narocito ovu danasgavra je napisao/la:Aj samo budi malo iskren i reci jel Borac zasluzio ove dvije pobjede kod kuce, ne moras napisati samo razmisli.Na kraju, nisam nikakav apologeta, nit zelim da kazem da je to sve bajsno i sjajno, ali mislim da je ovaj kriticizam pretjeran
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
da dodam i proitv saveza u kojem nemam ama bas nikakav uticajSchlager je napisao/la:ma mi smo neunistivi,borimo se i protiv stoperice,i protiv nase uprave koja je rasprodala tim,i protiv rivala,sudije nas kradu i kuci i na strani,a mi jos uvijek prviA i vi ste mi se popeli na vrh k.....
TREĆI PUT ČASTIMO !
Nebih ja sada da sa tobom ulazim u polemiku, neda mi se toliko kucati, mogao si do sada skontati da se pomalo razumijem u fudbal, dakle ekipa nema ni glavu ni rep, nema nikakav smisao u igri, javlja se ogromna rupa oko centra i 20 metra prema našem golu, pa onda oba libera moraju da idu visoko od gola i tu često djeluju smušeno pa smo došli u situaciju da gdje smo jesenas bili najjači danas smo najtanji, dakle Leo je bio najstandardniji igrač, ali... sada je to malo drugačije, dosta je nesiguran, evidentna je nedisciplina u igra na koju sam sugerisao i prije neki dan, dakle šutiranje na gol sa 40 metara je zaista dramatično nepoštovanje prema publici koja je došla na stadion, zato je neko dobio i solidan zvižduk, nadalje favorizovanje nekih igrača je po meni nedopustivo, Vule, to je priča za naslovne strane...borcev_navijac je napisao/la:1.reci mi ko od igraca po tebi nije pruzio dovoljno zalaganja ? cak i dzo damjanovic koji je odigrao katastrofalno, trudio se jadan kako je znao ( on nema mjesta u prvom timu)EastStand je napisao/la:" " " '. Ја $ не ' " $ " о " & у овој ? а поготово & јесењег $ $ ' $ & & ' " ? " ?. " & $ & 5:0, ? - $ $ $ " " ?, $ " " " а не $ се гурају " ?, - $ $ $ " " су на терену " " 90 ", - $ $ & на ' ' на &, - $ га $ у ". ? не ' " $ $ % се $ " & се $, $ & " % су ? па то је ?.
2. Tacno mi reci sta je to tebi smetalo u igri borca osim uopstenih izraza tipa zbuinjenost u igri i slicno, ajde definisi ?
Imas ekipu koja igra sa sedam igraca cini mi se iza lopte i tri napirjed cekaju kontru, kako ti mislis da tu moze da se igra leprsavo?
3.koliko je leprsavih utakmica odigrala jesenja ekipa u jesenjem dijelu ? ja znam za velez drugo poluvrijeme, siroki i zeljo tu i tamo.
4.To sta se radi i kako se radi govore rezultati ( pri cemu ne tvrdim da je sve to sjajno da ne moze puno bolje), ili postoje neka druga mjerila, ili si ti vudu vrac pa unaprijed znas kako ce to da zavrsi.
5.Borac je na prvom mjestu ( to je ono sto mzelis da vidis si napisao ) a nije bio kad je poco jeseni dio.
6.Ti poluamateri pobjedise dvije od tri utakmice dva uopste ne losa protivnika naprotiv dvije dobr i kompaktne ekipe koje nije lako pobjediti.
7.ako zelis da vidsis smisao, smisao u fudbalu je dati go vise nego sto ga primis, koliko mi se cini u dvije od tri utakmice taj smisao je ostvaren.
Na kraju, nisam nikakav apologeta, nit zelim da kazem da je to sve bajsno i sjajno, ali mislim da je ovaj kriticizam pretjeran
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
&_", са $ те стране ", ? " са $ стране се $ " не ? са &. ' ? $ % ", ту ' $ $ " ' "
" " ? ?, ? је " " & " $ ". Уз правог тренера то " се ? $ у $. ? % $ " $ ова / се / - $ " " $ је - $.
Прво су $ ", " то за ? паре, ? је пуно " " & тог " ? &. Па $ $ тренер " ?, $ & ¥ $ " се ? & & & ? ". $ су $ у ? 5 ? а " опет ' $ ?. Па су $ " оног & " " " ". Па $ је $ $ & гура $ у прву поставу. " % ' " ".
" $ је ? ' " " вјероватно " " не " &,јер " се то ? ', ? " пуно " & су нејасне, ' " "

" " ? ?, ? је " " & " $ ". Уз правог тренера то " се ? $ у $. ? % $ " $ ова / се / - $ " " $ је - $.
Прво су $ ", " то за ? паре, ? је пуно " " & тог " ? &. Па $ $ тренер " ?, $ & ¥ $ " се ? & & & ? ". $ су $ у ? 5 ? а " опет ' $ ?. Па су $ " оног & " " " ". Па $ је $ $ & гура $ у прву поставу. " % ' " ".
" $ је ? ' " " вјероватно " " не " &,јер " се то ? ', ? " пуно " & су нејасне, ' " "
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 17 mar 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
ama covjece, ovaj celik je priznao ti to ili ne igrao jednu prilicno zatvorenu varijantu u kojoj nema mjesta leprsavosti igre, to da ce se celik nadigravati kako je najavljivao , su price za malu djecu.VB 1987 je napisao/la:Ovakav Čelik je da mu utrpaš tri komada i još da ostane za sledeći put, nemoj da se ovdje lažemo, dva puta sreća je bila na našoj strani, ali do kada ćemo zbog sreće biti tu gdje jesmo, možemo li se u sreću pouzdati i u 12 narednih kola ili bi možda sami o sebi trebalo da povedemo računa... Zašto je kritika problem ako je neko kaže, jel treba da se ponašamo kao nojevi, pa ako je frka odmah glavu u pijesak, ja mislim da to nije rješenje, jer bi nam subota u 16 sati mogla biti bolno iskustvo, ja ću prvi da se izvinem javno ovdje i da kažem da sam levat i da nemam pojma ako me neko rezultat u subotu demantuje... Nadalje, pogledaj par strana ranije sastav koji si napisao da bi bio idealan za večerašnju utakmicu, pogledaj koliko je igrača bilo na terenu i koja su to taktička iznenađenja bila... Znači samo opušteno, treba samo biti iskren i realan...borcev_navijac je napisao/la:ne mogu da vjerujem!
pa sta ste vi ocekivali dragi moji, barselonu na gradskom stadionu, nema barselone to je istina.
Sta ste ocekivali da cemo da nabijemo celik sa jedno 5-0. opet ne ide to bas tako, em sto se celik bori za optanak, em sto uopste nije losa ekipa.
sta da je sudija svirao onaj CIST PENAL kao sto bi trbwlao da je svirao, sta mislite kako bi tad izgledala igra, da je celik pokusao da igra na go, a ne da povuce šest do sedam igraca iza lopte.
E to bi onda bila jedna druga utakmica.
ovo je bila jedna teska prvenstvena utakmica, u kojoj su momci pokazali hrabrost i odlucnost da igraju do kraja , vratili se iz 0-1 i opet borbenoscu koju onda proprati malo i srece dali taj pobjedosnosni go, igrali do poslednjeg zvizduka.
Vjerujem da cu veceras jedini ovako da pisem , ali ja tako iskreno mislim.
Da je bilo i ima nedostataka u igri, ima dosta , ali svaka nova utakmica novo iskustvo, nova utakmica u nogama za tim.
strasno je koliko banjaluka ne zna cijeniti svoje.
Pobjedi se ne gleda u zube, jer je niko danas u Banjaluci nije poklonio, igraci su je zaradili na terenu.
Uostalom, koliko je to sansi celik imao sem gola i one jedne sa desne stane , koju je taj strasno losi golman, vidi cuda , skinuo.
A koliko je sansi imao borac, treba li da nabrajam ?
bilo bi za nabrajanje cini mi se.
A a sta da je bilo jako puno sansi a nije bilo gola, st bi smo onda, jel se to u fudbalu boduje umjetnicki dojam? ili golovi?
Strasno je da ekipa koja se borila kako na i umije, i POBJEDILA u jednoj teskoj utkamici , ode da se pozdravi sa navijacima, a oni joj skandiraju mars iz borca, kako to djeluje na ekipu ? dali neko ko voli borac to moze da uradi.
Kritika igre je u redu, dok god je konstrktivna, ali mi se cini da ova kritika postaje sama sebi svrha, navcin na koji se govori o nasim igracima i nasoj ekipi, meni je neprihvatljiv, narocito kad ekipa biljezi uspjehe, i to ne POKLONJENE, nego zaradjene na terenu. ( sa pokusajem cak da budu oteti ti bodovi)
i sad treba se boriti sa protivnickim ekipama, protivnickim navijacima, treba da te tuku na strani, da se boris sa sudijama na strani i kod kuce, i onda na kraju treba da se boris i sa sopstvenim navijacima.
Gospodo, borac je od tri utakmice u nastavku rvenstva zabiljezio 6 bodova, sarajevo 3, siroki 1, jedino je zeljo uzeo svih devet.
Borac je proljece poceo kao drugi sa bodom zaostatka, sad je prvi sa tri boda prednosti nad drugim koji je bio peti ili cetvrti, dok je treci jesenji prvak u zastatku 4 boda.
To su cinjenice, a ovo ostalo je prica
Mozda za umjetnicki dojam nemaju tako dobre ocjene, ali njega bas niko ne racuna
, a i on raste iz utakmice u utakmicu
dok je tako ja necu da pljujem po timu za koji navijam, pravo mi je tesko dok citam takvu pljuvacinu po borcu od nas samih.
cak mislim da vise uopste necu pisati ovdje.
bilo mi je drago druziti se s vama, znam da nemate lose namjere, ali ne kogu da ucestvujem na mjestu gdje se priklanja nekoj unaprijed odredjenoj kolektivnoj negativnoj auforiji u situaciji kad tim za koji svi mi navijamo ima vodece mjesto na tabeli, mislim da mu tako ne pomazemo.
ZIVJELI!
I ne samo celik, sve ekipe koje dolaze kod nas nas respektuju i tako postavljaju igru, i to valjda nesto govori.
nKritimka uopste nije problem, igra je u odredjenim momenitma bila za kritiku, ali kad moj tim pobjedi u takvoj jednoj utkamici to nije da se popljuje.
VB ti se razumijes u fudbal to je ocito, ajde samo zamisli sta bi bilo da je sudija otsvirao tja cisti penal i da smo dali go i poveli u prvom poluvremenu sa 2-1.
Evo ja bi mogao da garantzujem da bi tad igra bila leprsava i da bi bilo jos jedno dva tri u celikovoj mrezi.
Ne odredjujes uvijek sam kako ces da igras , to cesto zavisi i od protivnika, njegove snage postavke i kvalitete
Ja bi sad mogao taktcki da nadjem more grrsaka u igri ali prije toga mislim da je bilo u redu da dfanas cestitamo nasim momcima.
sto slager napisa, dobili smo ovu tuakmicu i protiv celika, i protiv sudija ( to je ujedno i odgovor blue sarksu kakvo je bilo sudjenje u bl)
TREĆI PUT ČASTIMO !
- BlueSharks
- Kontakt:
Ma vi ste onda fenomen, sa takvim uslovima 1Schlager je napisao/la:ma mi smo neunistivi,borimo se i protiv stoperice,i protiv nase uprave koja je rasprodala tim,i protiv rivala,sudije nas kradu i kuci i na strani,a mi jos uvijek prviA i vi ste mi se popeli na vrh k.....

Ma vjerujem ja da je kod vas suđenje fer, al nemojte mi samo ulijevati lažnu nadu, taman se ponadam da ćemo vas stići, a vi hladno u BoracTime date go i tako redovno.
EDIT
Što se tiče saveza u istoj smo situaciji

Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 17 mar 2010, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior
Ma ne znam ne zelim ovde puno da pisem, da se ne bi neki nasladjivali ,jer i ovako los Borac je bolji od 70% ekipa, al mislim da su nas vile pronosale u ova dva kola.Opet sam misljenja da mozemo puno bolje i sa ovakvom ekipom.Ne mogu docekati dan kad ce se Marko vratiti na teren, a da ne pricam kad bi neko zamjenio Dzoa.
A sto se tice vecerasnje utakmice, vidi se da je Vukelja vrhunski igrac samo primjetio sam da je poprilicno skrt, vjerovatno razlog tome je zelja da se sto prije dokaze da ide negdje, jer ipak je on igrac kalibra za neke jace lige,Stevanovic odilcan igrac i za njega se jedino moze reci da je pogodak ,Vukobratic los,Petrovic los ,Puzigaca poprilicno los ,stoperi mozda i najlosija utakmica ove sezone, Petric jos nesiguran poslije povrede, ostalo prosjek.
Ipak nasa najlosija karika je trener.
A sto se tice vecerasnje utakmice, vidi se da je Vukelja vrhunski igrac samo primjetio sam da je poprilicno skrt, vjerovatno razlog tome je zelja da se sto prije dokaze da ide negdje, jer ipak je on igrac kalibra za neke jace lige,Stevanovic odilcan igrac i za njega se jedino moze reci da je pogodak ,Vukobratic los,Petrovic los ,Puzigaca poprilicno los ,stoperi mozda i najlosija utakmica ove sezone, Petric jos nesiguran poslije povrede, ostalo prosjek.
Ipak nasa najlosija karika je trener.
bod u sirokom je uspjeh ali onog cega se ja plasim jeste sledeca srijeda, a sa ovom igrom.....valjda cemo imati srece kao i do sad

Sasvim iskreno sam napisao momku iz Zenice da su nam sakrili loptu 10 do 15 minuta u prvom poluvremenu, za to su dobili aplauz, nemoj da misliš da su ljudi neznalice pa da su to zato uradili, a evo sada ću još nešto da dodam, sreća je pa je Čelik bio zadovoljan sa bodom, inače da su imali malo više muda, pukla bi bruka večeras u Banjaluci, upamti šta sam ti rekao, sudija ga nije dosudio i šta da mu radiš ****, možda je tako i bolje jer bi se mi povukli pa je pitanje kako bi onda bilo dalje, još nešto da ti kažem, naš najopasnije segment igre je Puzigaćin aut, razmisli o ovome...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Ova pobjeda se morala zaliti! Nakon dugo vremena nisam vodio klinju, vec je otislo nas nekoliko kao u dobra stara vremena, a kad je tako ne bjezi se od pive.
Procitao sam sve sto ste napisali pa da i ja bacim koju.
Prvo o Celiku. Odigrali su bolje od Laktasa i to je jasno kao dan! Zasto je tako bilo trebalo bi pitati nase vezne igrace! Nisu imali sanse kao Laktasi, ali se vidi da nekoliko igraca zna sa loptom. Veoma dobra kontra iz koje su nam zavukli golcic!
A sad o nama.
Maric je los trener, to odgovorno tvrdim nakon ove utakmice! Onaj ko drzi Damjanovica u prvom timu ne moze biti dobar sa glavom! Zatim, dvije od tri zamjene nisu NISTA uradile. Dalje, ne znam da li on govori Puziju i ostalim igracima da salju visoke lopte na Stevanovica? Ako govori onda je lud! Tom momku treba dati loptu u prostor PO ZEMLJI i onda neka su protivniku nebesa na pomoci!
Sad o igracima:
Milinovic- Bez vecih gresaka. Cak je popravio ispucavanja.
Damjanovic- NULA!!!
Petric- Nesiguran, ali mu se moze oprostiti posto je imao problema sa povredom.
Coric- Dobar, uz poneku gresku. Zadovoljio!
Puzi- Los. Povali nekoliko igraca i onda napravi nagluplji moguci potez.
Vukobratovic- Skoro kao Damjanovic.
Olja- Bespotrebno davljenje lopte. Imao nekoliko dobrih dodavanja, ali je usporen. Godine cine svoje.
Petrovic- Tanko. Nista znacajno.
Stevanovic- Samo cu napisati da je on BANJALUCKI JOVETIC. Mali DALEKO NAJBOLJE ZNA SA LOPTOM. Primanje, dribling, pravovremeno dodavanje, ne bjezi od lopte tokom svih 95 minuta. KRALJ!!!
Kajkut- Razocarao. Prespor je brate, on je za 20-ak minuta. Jednostavno ne moze vise!
Vukelja- Uvjerili smo se da ce nam on i Stevanovic biti glavne poluge tima. Samo da se ne povrijede i Evropa nam ne moze izmaknuti. Odlicna kontrola lopte i majstorski zavrsetak akcije za prvi gol. RUTINER! O drugom golu, bolje receno GOLCINI, suvisno je bilo sta pisati.
Zamjene:
Grahovac- Trci kao navijen i trudi se. On njega sasvim dovoljno.
Stanic- Kriminalan!
Bojic- Ne znam da li je dodirnuo loptu.
Sve u svemu, losa igra uz odlicnu akciju za prvi gol i jedan evrogol.
SUDIJI SE NA.EBEM MILE MAJKE! Dokle cemo trpiti da nas stoka povaljuje na nasem terenu? Bravo za Zapad sto ga je onako popljuvao.
Lesinari su me razocarali skandiranjem protiv Fisera. Gospodo Lesinari, Sipovac je glavna adresa za pljuvanje! Fiser je samo marioneta! Za ostatak navijanja pohvale.
OVI IZA NAS I DALJE GUTAJU PRASINU!!!

Procitao sam sve sto ste napisali pa da i ja bacim koju.
Prvo o Celiku. Odigrali su bolje od Laktasa i to je jasno kao dan! Zasto je tako bilo trebalo bi pitati nase vezne igrace! Nisu imali sanse kao Laktasi, ali se vidi da nekoliko igraca zna sa loptom. Veoma dobra kontra iz koje su nam zavukli golcic!
A sad o nama.
Maric je los trener, to odgovorno tvrdim nakon ove utakmice! Onaj ko drzi Damjanovica u prvom timu ne moze biti dobar sa glavom! Zatim, dvije od tri zamjene nisu NISTA uradile. Dalje, ne znam da li on govori Puziju i ostalim igracima da salju visoke lopte na Stevanovica? Ako govori onda je lud! Tom momku treba dati loptu u prostor PO ZEMLJI i onda neka su protivniku nebesa na pomoci!
Sad o igracima:
Milinovic- Bez vecih gresaka. Cak je popravio ispucavanja.

Damjanovic- NULA!!!
Petric- Nesiguran, ali mu se moze oprostiti posto je imao problema sa povredom.
Coric- Dobar, uz poneku gresku. Zadovoljio!
Puzi- Los. Povali nekoliko igraca i onda napravi nagluplji moguci potez.
Vukobratovic- Skoro kao Damjanovic.
Olja- Bespotrebno davljenje lopte. Imao nekoliko dobrih dodavanja, ali je usporen. Godine cine svoje.
Petrovic- Tanko. Nista znacajno.
Stevanovic- Samo cu napisati da je on BANJALUCKI JOVETIC. Mali DALEKO NAJBOLJE ZNA SA LOPTOM. Primanje, dribling, pravovremeno dodavanje, ne bjezi od lopte tokom svih 95 minuta. KRALJ!!!
Kajkut- Razocarao. Prespor je brate, on je za 20-ak minuta. Jednostavno ne moze vise!
Vukelja- Uvjerili smo se da ce nam on i Stevanovic biti glavne poluge tima. Samo da se ne povrijede i Evropa nam ne moze izmaknuti. Odlicna kontrola lopte i majstorski zavrsetak akcije za prvi gol. RUTINER! O drugom golu, bolje receno GOLCINI, suvisno je bilo sta pisati.
Zamjene:
Grahovac- Trci kao navijen i trudi se. On njega sasvim dovoljno.
Stanic- Kriminalan!
Bojic- Ne znam da li je dodirnuo loptu.
Sve u svemu, losa igra uz odlicnu akciju za prvi gol i jedan evrogol.
SUDIJI SE NA.EBEM MILE MAJKE! Dokle cemo trpiti da nas stoka povaljuje na nasem terenu? Bravo za Zapad sto ga je onako popljuvao.
Lesinari su me razocarali skandiranjem protiv Fisera. Gospodo Lesinari, Sipovac je glavna adresa za pljuvanje! Fiser je samo marioneta! Za ostatak navijanja pohvale.
OVI IZA NAS I DALJE GUTAJU PRASINU!!!

HAJ FAJV
" он ? $ " пут.VB 1987 je napisao/la:Sasvim iskreno sam napisao momku iz Zenice da su nam sakrili loptu 10 do 15 minuta u prvom poluvremenu, za to su dobili aplauz, nemoj da misliš da su ljudi neznalice pa da su to zato uradili, a evo sada ću još nešto da dodam, sreća je pa je Čelik bio zadovoljan sa bodom, inače da su imali malo više muda, pukla bi bruka večeras u Banjaluci, upamti šta sam ti rekao, sudija ga nije dosudio i šta da mu radiš ****, možda je tako i bolje jer bi se mi povukli pa je pitanje kako bi onda bilo dalje, još nešto da ti kažem, naš najopasnije segment igre je Puzigaćin aut, razmisli o ovome...

Zadnja izmjena: EastStand, dana/u 17 mar 2010, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
Mislim da je većina ukapirala gdje nam škripi, počeo pregled... 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.