napisi i ti status,pa nek' se on pronadje !hoshafka je napisao/la:nije dead metal nego death metal, a SLAYER nije death metal nego čistokrvni thrash metal bend. To mi je zapalo za oko pa sam morao napisat.tribalhardcore je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
napisi i ti status,pa nek' se on pronadje !hoshafka je napisao/la:nije dead metal nego death metal, a SLAYER nije death metal nego čistokrvni thrash metal bend. To mi je zapalo za oko pa sam morao napisat.tribalhardcore je napisao/la:![]()
Ovaj ti živi u ABC blokovima ja msm, a ima nas možda 10 inačeZekoo je napisao/la:Pa jel moguće sve iz Zavidovića, ko je ovaj lik tačnije... btw koliko nas ovdje ima ? xD
Oj pacenika sviju mi .bagrcavi je napisao/la:open in new tab
nastavak komentara na istoj slici![]()
imam osjećaj da će ovo bit novi hit, kontaštyler durden je napisao/la:kontas aziz![]()
dobar je ovaj ajs.Bosniacum Lilium je napisao/la:"Evo upravo snimam klip , prvih 10 koji budu bilo šta komentirali pozdravljam ih u klipu.. 1 2 3 ajmooooooo !!!"
[youtube][/youtube]
sta je poceo si test uzimat jel?Bosniacum Lilium je napisao/la:ma stara skola, ali to je moj komentar na status nekog fb celeba![]()
![]()
![]()
koji tip, i ovako sam pun teste, dodji mi da nasamaram takve levate kad ih vidim na ulici. Danas je tesko biti muskarac
ja cucanj ne radim ima 3 godine (radi kicme al jest zakon sto se tice snage) Moj jaran se sad navuko na test, kaze kad mora preparkirat auto vise ni ne ulazi u njega. Za dvije sedmice otiso sa 110 kg na 117 a struk mu se smanjio. Uzima test i cutters u isto vrijeme. I tip jos kaze da ce u junu pocet uzimat ljekove za secer (mislim da se i kod nas insulin kaze).Bosniacum Lilium je napisao/la:ma jok, sad sam se okrenuo powerlifting vjezbama, bolje i jace se osjecam otkad ih radim. Cucanj nisam radio zbog kicme, ali poceo sam ga ima 20tak dana. Prejaka stvar, 70-80 KG i zadajem seZato zaspim ko beba i sanjam neke zene po cijelu noc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.