Slažem se. Nevjerovatno šta ljudi pišu, i to već godinama..viKK je napisao/la:treba se napraviti neko upozorenje da čitajući ovu temu možeš zaraditi tumor na mozgu..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slažem se. Nevjerovatno šta ljudi pišu, i to već godinama..viKK je napisao/la:treba se napraviti neko upozorenje da čitajući ovu temu možeš zaraditi tumor na mozgu..
autogol je napisao/la:Treba poslat Fifi/Uefi pismo sa prijedlogom da se uvede rubrika "navlacenje igraca" u statistiku igraca sa obrazlozenjem da je nas dijamant tesko ostecen svaku utakmicu nepostojanjem iste
naj boljeg sto je ova drzava dala je pape a za koga je prije igro dali za zelju ili sarajevo zaboli nas vazno je da je igro za nasu repkuMozambik je napisao/la:Vecina njih su pitari, koji nikako ne mogu da se pomire da je najbolji igrac kojeg je ova drzava dala nosio dres Zeljeznicara.
Sta ce Dzeko, bolji Alen Skoro![]()
ma citam i cudim seSabinho je napisao/la:@samoposteno vidis da frajer nije dobar sa glavom. Ovo je isto kao kad bi rekao da je Teletovic lose osutao i onda te napadnu kako ga omalovazavas jer je igrao za Slobodu i da ga vecinom Sarajlije napadaju. Nemoj mu zamjeriti, nije on kriv.
Pa upravo si opisao ono u cemu je Dzeko najgoriRusilac je napisao/la:Pa po vasoj hejterskoj logici samo igrac koji je dao gol i koji je imao asistenciju je dobro odigrao,svi drugi kao da nisu ni postojali jer su uzalud igrali.Fudbal je timska igra 11 igraca,neko da gol,neko asistira,neko trci,neko razbija i odvlaci,neko kombinuje,neko sprijecava protivnicke napade,neko brani...i svi oni doprinesu pobjedi.
Normalno da slavu kupe strijelci ali uzaludni bi bili i ti golovi bez ostalih igraca.
Ali vecina vas ste navijaci stranih klubova i fanovi stranih igraca koje volite i precejenjujete a nase potcjenjujete.
Znam tu vrstu ljudi,ne znam samo sto uopste komentarisete na Edinovoj temi,idite na teme klubova za koje navijate i igraca koje volite,ne mozete vi nama svojom hejtanjem omalovaziti Dzeku,Velikog Edina Dzeku.
nismo svi pitari i dzeko je super igrac ali pisat da je naj bolji sto je bosna ikad dala to je lupanje ima bar jos 10 i vise igraca koji ako nisu bili bolji od dzeke nisu ni losijiMozambik je napisao/la:Vidim samo da pitari orgijaju po temi, pogotovu nakon kapitenske.
Btw, sto se tice Papeta
neda mi se da ti sad pisem sve redom ali nista boli od salihamidzica,barbareza,kodre,bolica,konjica,hibica,i jos mnogo njih koji su igrali za nasu repkuMozambik je napisao/la:De nabroji mi ih.
Sinoc su Skrtel i Lovren kao krpelji naklatili se na naseg Dzeku,a Jovetic je to vjesto iskoristio i kapa dole.Aragon je napisao/la:Pa upravo si opisao ono u cemu je Dzeko najgoriRusilac je napisao/la:Pa po vasoj hejterskoj logici samo igrac koji je dao gol i koji je imao asistenciju je dobro odigrao,svi drugi kao da nisu ni postojali jer su uzalud igrali.Fudbal je timska igra 11 igraca,neko da gol,neko asistira,neko trci,neko razbija i odvlaci,neko kombinuje,neko sprijecava protivnicke napade,neko brani...i svi oni doprinesu pobjedi.
Normalno da slavu kupe strijelci ali uzaludni bi bili i ti golovi bez ostalih igraca.
Ali vecina vas ste navijaci stranih klubova i fanovi stranih igraca koje volite i precejenjujete a nase potcjenjujete.
Znam tu vrstu ljudi,ne znam samo sto uopste komentarisete na Edinovoj temi,idite na teme klubova za koje navijate i igraca koje volite,ne mozete vi nama svojom hejtanjem omalovaziti Dzeku,Velikog Edina Dzeku.
Niko ne spori da on zna zabiti gol, ali reci da je on igrac koji nesto dodatno radi na terenu, smijesno u najmanju ruku
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, StevieG8 i 65 gostiju.