Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jel ima netko da to nije naučio do sada
..

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
a na to se Arapi grohotom nasmijaseRickBlaine je napisao/la:U Pere nema "moze" i "ne moze". Postoji samo "zelim" i "ne zelim".

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- 10DelPiero
- Kontakt:
To prolazi samo kod polovnih klubova
Salu na stranu, davno je Marotta rekao da ce ga za pravu cifru pustit pa ostaje da vidimo. Momak je igracina i licno bih volio da ostane do kraja karijere u Juventusu al' male su sanse za to kad se sve uzme u obzir.

Salu na stranu, davno je Marotta rekao da ce ga za pravu cifru pustit pa ostaje da vidimo. Momak je igracina i licno bih volio da ostane do kraja karijere u Juventusu al' male su sanse za to kad se sve uzme u obzir.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
eto pogbe opusteno i bez pola muke, pero gigant
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pogba ; trenutno najveci talent na svijetu
biće gusto ali roPe rijetko gubi 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Desio se Zidan a oni jos uvijek nisu naucili lekciju 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pitanje je koja je to cifra s obzirom da mu sadašnji ugovor ističe 2016.Neke basnoslovne cifre ne može tražiti.10DelPiero je napisao/la:To prolazi samo kod polovnih klubova![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
BBC ove sezone - klub + reprezentacija:
Cristiano Ronaldo - 44 gola, 14 asistencija
Karim Benzema - 24 gola, 11 asistencija
Gareth Bale - 16 golova, 13 asistencija

Cristiano Ronaldo - 44 gola, 14 asistencija
Karim Benzema - 24 gola, 11 asistencija
Gareth Bale - 16 golova, 13 asistencija

Ma mogu Pero vs Arapi,to ce bit ko na aukcijiSaurman je napisao/la:Pitanje je koja je to cifra s obzirom da mu sadašnji ugovor ističe 2016.Neke basnoslovne cifre ne može tražiti.10DelPiero je napisao/la:To prolazi samo kod polovnih klubova![]()

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- anonymousHD
- Kontakt:
I za Zidanea su govorili da ga neće dobiti, pa mu Pero posla salvetu i on potpisa za Real.
I za Ronalda su govorili da ostaje u Manchesteru, pa Pero iskeša pare i dovede ga u Real.
Isti slučaj sa Baleom...
Ovo za Pogbu je vrlo lagano, ako je istina šta Cadena Ser piše, a pošto slabo oni greše onda je Pogba pred potpisom, a vi ćete dobiti nešto sitno para + Coentraa i Di Mariju.
I za Ronalda su govorili da ostaje u Manchesteru, pa Pero iskeša pare i dovede ga u Real.
Isti slučaj sa Baleom...
Ovo za Pogbu je vrlo lagano, ako je istina šta Cadena Ser piše, a pošto slabo oni greše onda je Pogba pred potpisom, a vi ćete dobiti nešto sitno para + Coentraa i Di Mariju.
steta ce biti ako angel ode, odlican je ove sezone ali sta je tu je
Zasto dati jednog od najboljih defanzivaca trenutno ?Sveti je napisao/la:Nek utope kediru
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Zar sam rekao kediru? Jao boze mi oprosti, mislio sam illaramendija 

naprijed rejal
Sveti je napisao/la:Zar sam rekao kediru? Jao boze mi oprosti, mislio sam illaramendija

Neka mini alonsa ,dobar za klupe,jos ima nade za njega

ma morata za pogbu i neka budu sretni 

- Consigliere
- Kontakt:
Pogbu sam gledao tri puta ove sezone, u dvije konta nas i u zadnjem kolu protiv Milana. U sve tri utakmice nije pokazao nista specijalno, a u barem dvije je bio medju losijim na terenu...
Mozda sam bas naletio na njegove tri lose predstave ili se nepotrebno digla frka oko njega. Treba reci da njegove partije u Seriji A i nisu neko strasno mjerilo, jer znamo koliko je Juve kvalitetniji od svih ostalih ekipa tamo.

Mozda sam bas naletio na njegove tri lose predstave ili se nepotrebno digla frka oko njega. Treba reci da njegove partije u Seriji A i nisu neko strasno mjerilo, jer znamo koliko je Juve kvalitetniji od svih ostalih ekipa tamo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Juve gledam cesto i sto se Pogbe tice , malo je reci da sam impresioniran. Najbolji mladi igrac bez ikakve dvojbe.
A i pretjerujes malo, protiv Reala u Torinu je bio jedan od boljih igraca Juventusa dok u Madridu nije bas odusevio ali nije bio ni toliko los. Protiv Milana nisam gledao.
A i pretjerujes malo, protiv Reala u Torinu je bio jedan od boljih igraca Juventusa dok u Madridu nije bas odusevio ali nije bio ni toliko los. Protiv Milana nisam gledao.
Tvrdio si i da je ezil najbolji veznjak svijeta svih vremena, tako da ti ne zamjerimo ovaj ispad.Consigliere je napisao/la:Pogbu sam gledao tri puta ove sezone, u dvije konta nas i u zadnjem kolu protiv Milana. U sve tri utakmice nije pokazao nista specijalno, a u barem dvije je bio medju losijim na terenu...![]()

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.