Safet Sušić - Pape

Prle89
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Prle89 » 18 nov 2014, 01:05

Virtu4l je napisao/la:Ko mu je kriv što nije išao u školu.
Koliko ima na birou fakultetski obrazovanih. :facepalm:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 18 nov 2014, 01:06

Hocemo Muhameda Konjica za trenera repke.
Zadnja izmjena: h1a2s3o, dana/u 18 nov 2014, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2014, 01:06

AsmirBegovic je napisao/la:
Ko je tebi kriv sto ti je mozak sprzen, a IQ ti je manji od sobne temperature, pa se tvojim izjavama smije 99 posto forumasa. Sram te bilo, bezobraznice oholi!
Ne primjećujem da se neko smije, vidim samo loše pokušaje moralisanja i sažaljenja uz neizostavno vrijeđanje, što je najveći dokaz nemoći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 nov 2014, 01:06

Ibrahim je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:Hehe, i vi kao u interesu Bosne, volite Bosnu, puna usta Bosne. Balavci - Safet Susic je Bosna, a vi ste isprdci negdje u tudjini

E moj Ibrahime,kad ćeš skontat da si nedorastao za diskusiju ???
GDJE TO PAPE ŽIVI,BOSANAC ??? :rol: :rol: :rol: Sutra će torbicu uzet i kući,al ne u Zavidoviće a ni Sarajevo :bih:

PARIZ IBRAGA :tralala: :tralala:
Jah, eto sav gorim od zelje da budem dorastao za diskusiju sa TOBOM. Moze otici na Mars, ostace zapisan da je PRVI a Boga mi kako je krenulo i JEDINI odveo Bosnu na SP i to u Brazil. Da je jedan Bosanac najbolji igrac PSG SVIH VREMENA. A TI? GDJE SI TI HAJVANE? NEMA TE NI U ONOJ MOJOJ SUBI NA PLAFONU DJE SE PODJAHKAD DOMACE ZIVOTENJE SAKOPLJAJU. JER I SUBA NE PRIMA SVAKOGA :D :D
Pape najbolji igrac PSGa svih vremena?
Znaci Susic veci igrac od Zlatana Ibrahimovica?

Nije sve sto pise u Avazu istina moj Ibrahime....
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Aragon » 18 nov 2014, 01:07

Susicu respekt za sve sto je pokusao uraditi do utakmice u Rumuniji. Nakon toga podlegao je pritiscima lopova iz saveza i sam se uhvatio u lopovsko kolo. Pokusao je na kraju izvuci vlastiti intres iz avega toga i na kraju popusio foru za sta je sam iskljucivi krivac.
Da mu je bilo lako, nije. Ali nije svako Meho Kodro da udari sakom od stol i da kaze tako nece moci pa makar ja i ne bio selektor. Susic je od najbolje i najpostenije namjere sa pocetka mandata, evoluirao u materijalistu i pijuna zarad dobre plate i promocije svojih igraca.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 18 nov 2014, 01:07

Sheyi je napisao/la:
Ti imaš nekoliko stanova, zašto jedan ne daš nekoj porodici koja je izgubila sve u poplavama da stanuje tu?
U mojoj kući,nedaleko od Zenice živi mladi bračni par sa jednom kćerkom! Mama je odbila da im naplaćuje kiriju,živjet će tu sve dok se ne snađu! I super im ide,našli su oboje posao! A evo vjerovatno će im općina dati i zemljiste,i gradit ce se kuća ako Bog da!
Al' ja svakao nema ništa s tim! Sva imovina mog rahmetli oca je na mami,ja sam se toga odrekao na sudu! To je nekada bilo njihovo,sad je njeno,i ja ne želim da se miješam u to!
I to svakako nije tema... al kad te već interesuje! I ne volim o tome pisat i nemoj me više pitat o tim stvarima!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 nov 2014, 01:08

Virtu4l je napisao/la:
Ko je tebi kriv sto ti je mozak sprzen, a IQ ti je manji od sobne temperature, pa se tvojim izjavama smije 99 posto forumasa. Sram te bilo, bezobraznice oholi!
Ne primjećujem da se neko smije, vidim samo loše pokušaje moralisanja i sažaljenja uz neizostavno vrijeđanje, što je najveći dokaz nemoći.
Evo da ti kazem otvoreno Virtu4l, da ja ne znam nego 5-10 nickova na ovom forumu - jer me vecina ne zanima, ali tvoj i Calciov sam zapamtio upravo po tome sto vam se ama bas svako ruga kako ste zatvorenih pogleda i coravi pored ociju po pitanju Susica.

Podsjecate me na zaljubljene pedhere, kad ih tata pedher dekne dobro jednom pa oni zahvalni zauvijek i nikad da kazu nesto lose protiv tate.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 18 nov 2014, 01:09

rishaaa je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Zamisli samo kakav moras biti kapacitet da podrzavas ovakvu primitivnu seljacinu... ali nek su i papci konacno progledali. Samo me sramota kada vidim sa kime zivim u ovoj drzavi.
Ta seljacina je posvetila citav svoj zivot sportu ret..du internetski, dok si ti sigurno neki deb.. koji umire kad prelazi pjesacko.
ima li snijega u Han Pijesku :urnebes:
sine dragi ponesi kameru da se slikas kad dodzes gdje ja zivim. ;)

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 18 nov 2014, 01:11

Virtu4l je napisao/la:
Smijemo se, svaki dan sve jace i jace.
Ti mozes pod ruku sa svojim idolom. I on prvo ljude dovede do suza svojim nebulozama i glupostima, a onda ih poslije jos sokira bezobrazlukom, bahatoscu i primitivizmom. Isto kao ti veceras. :thumbdown:

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 18 nov 2014, 01:11

rishaaa je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
Ti imaš nekoliko stanova, zašto jedan ne daš nekoj porodici koja je izgubila sve u poplavama da stanuje tu?
U mojoj kući,nedaleko od Zenice živi mladi bračni par sa jednom kćerkom! Mama je odbila da im naplaćuje kiriju,živjet će tu sve dok se ne snađu! I super im ide,našli su oboje posao! A evo vjerovatno će im općina dati i zemljiste,i gradit ce se kuća ako Bog da!
Al' ja svakao nema ništa s tim! Sva imovina mog rahmetli oca je na mami,ja sam se toga odrekao na sudu! To je nekada bilo njihovo,sad je njeno,i ja ne želim da se miješam u to!
I to svakako nije tema... al kad te već interesuje! I ne volim o tome pisat i nemoj me više pitat o tim stvarima!
Hehe, ja sam najljepsi, najaci, najbogatiji...samo ne volim o tome pricati, ali eto kad me pitas da dodam i da sam dobar fudbaler, dobar matematicar, skijam se na Jahorini, pijem kavu na Stradunu
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 nov 2014, 01:12

Pape je inače zidar, tu je školu završio.

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 18 nov 2014, 01:12

Virtu4l je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Ovo ide u dno dna tvojih izvala. :thumbdown:

Koju školu tvoj telac završi da lopatom uzima ovolike pare? Valjda onu koju su ga Arkan i ekipa naučili...
Istina boli, posebno ako se na vrijeme ne prihvati.

On uzima pare na osnovu funkcije koju obavlja, što je u toj branši sasvim normalno primanje, a škola mu je briljantna i velika igračka karijera, za koju se sam izborio i nije čekao da mu padne s neba.
Nije ni čudo što si onog kvazi stručnjaka podržavao. Imaš li ti imalo ljudskosti u sebi. Da li si svjestan da nemaju svi iste mogućnosti, danas neko nema djetetu da obezbjedi kvalitetan obrok.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 18 nov 2014, 01:14

Virtu4l je napisao/la: Ne primjećujem da se neko smije, vidim samo loše pokušaje moralisanja i sažaljenja uz neizostavno vrijeđanje, što je najveći dokaz nemoći.

Ja sam uvrijedio nekog što kažem da je previše plaćen za bosanske prilike??? I naredni selektor ako dođe puno mu je 5000 eura a kamoli 25000 eura! Ne odnosi se to na Saju,nego na sve koji dižu milione na lopti! Jako je pohvalno kad npr selektor u Africi ima 1.000.000 eura,a 90% stanovništva gladuje! Jako je uvredljivo što imamo 600.000 nezaposlenih,a nekom malo 5000 eura! Bravo Virto,inžinjeru!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 18 nov 2014, 01:15

Virtu4l je napisao/la:
Ne primjećujem da se neko smije
:rol: :rol: :rol:
Hahhahahah, sta je ovo Virtuale. Ja bih se odjavio s foruma da sam se ovako izvalio
Nisam ocekiv'o. :D

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 18 nov 2014, 01:15

http://www.****/26392/sport/repreze ... d-mlijeko/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cautinho » 18 nov 2014, 01:17

Dijelim osjećaje sa većinskim dijelom foruma,ali dušu ne treba griješiti,i ne treba se sad vrijeđati na sva zvona.
Kao prvo,Safete,hvala ti za sve,to govorim kao ponosni navijač naše reprezentacije.Hvala,hvala i HVALA.
Od njegovog perioda pamtim samo dobre trenutke,naravno,na čelu svih je historijski,koji će u povijesti naše države biti upisan zlatnim snovima,odlazak u Brazil.
Ipak,on je tu bio onaj koji je uzeo najveći dio zasluga,kao i svagdje drugdje u svijetu,trener/selektor je uvijek spominjan uz ime tima/reprezentacije.
Kao drugo,bilo je vrijeme ostavke.Nema tu nikakve hajke,tako je to,loši rezultati,atmosfera,nezadovoljstvo,sve to dovodi do promjene.Promjene selektora,vazdan bio prvi izbor.
Sad slijedi novi period naše reprezentacije,kolika god euforija bila,ništa vam nije zagarantovano,možda će se nešto prebaciti na bolje,ali nešto što je kod Safeta bilo dobro,možda se sad pokvari.
Hoću reći da je promjena samo promjena,nista ne garantira.
Možda jednom i poželite Safeta natrag,iako se sad kunete da to neće biti tako.
Naravno ,sve je to možda, a ono što je sigurno je da ćemo sa vremenom sve vidjeti.
Keep walking.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 nov 2014, 01:17

anonymousHD je napisao/la:Pape je inače zidar, tu je školu završio.
kakav zidar..nema toga u parizu...covjek nije odavde i lako vam je sad izmisljat i pljuvat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 nov 2014, 01:19

Fali ce nam one njegove izjave :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 nov 2014, 01:19

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2014, 01:19

Prle89 je napisao/la:Nije ni čudo što si onog kvazi stručnjaka podržavao. Imaš li ti imalo ljudskosti u sebi. Da li si svjestan da nemaju svi iste mogućnosti, danas neko nema djetetu da obezbjedi kvalitetan obrok.
Da, i žao mi je zbog toga, ali ne može se povlačiti paralela između toga i fudbala kao najpopularnijeg sporta na planeti u kojem se vrti ogromna lova. Da, lijepo je suosjećati, biti solidaran, ali to ne pije vode.
MostaracVelezovac je napisao/la:Evo da ti kazem otvoreno Virtu4l, da ja ne znam nego 5-10 nickova na ovom forumu - jer me vecina ne zanima, ali tvoj i Calciov sam zapamtio upravo po tome sto vam se ama bas svako ruga kako ste zatvorenih pogleda i coravi pored ociju po pitanju Susica.
Ostale nickove ne možeš upratiti, jer ih stalno mijenjaju. Mi smo na ovom forumu od postanka istog, ispratili smo selektore i prije Sušića, a ispratićemo i one poslije njega, ali sagovornike nikad nismo vrijeđali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.