Koliko ima na birou fakultetski obrazovanih.Virtu4l je napisao/la:Ko mu je kriv što nije išao u školu.

Koliko ima na birou fakultetski obrazovanih.Virtu4l je napisao/la:Ko mu je kriv što nije išao u školu.
Ne primjećujem da se neko smije, vidim samo loše pokušaje moralisanja i sažaljenja uz neizostavno vrijeđanje, što je najveći dokaz nemoći.AsmirBegovic je napisao/la:Ko je tebi kriv sto ti je mozak sprzen, a IQ ti je manji od sobne temperature, pa se tvojim izjavama smije 99 posto forumasa. Sram te bilo, bezobraznice oholi!Virtu4l je napisao/la:Ko mu je kriv što nije išao u školu.
Pape najbolji igrac PSGa svih vremena?Ibrahim je napisao/la:Jah, eto sav gorim od zelje da budem dorastao za diskusiju sa TOBOM. Moze otici na Mars, ostace zapisan da je PRVI a Boga mi kako je krenulo i JEDINI odveo Bosnu na SP i to u Brazil. Da je jedan Bosanac najbolji igrac PSG SVIH VREMENA. A TI? GDJE SI TI HAJVANE? NEMA TE NI U ONOJ MOJOJ SUBI NA PLAFONU DJE SE PODJAHKAD DOMACE ZIVOTENJE SAKOPLJAJU. JER I SUBA NE PRIMA SVAKOGArishaaa je napisao/la:Ibrahim je napisao/la:Hehe, i vi kao u interesu Bosne, volite Bosnu, puna usta Bosne. Balavci - Safet Susic je Bosna, a vi ste isprdci negdje u tudjini
E moj Ibrahime,kad ćeš skontat da si nedorastao za diskusiju ???
GDJE TO PAPE ŽIVI,BOSANAC ???![]()
![]()
Sutra će torbicu uzet i kući,al ne u Zavidoviće a ni Sarajevo
![]()
PARIZ IBRAGA![]()
![]()
U mojoj kući,nedaleko od Zenice živi mladi bračni par sa jednom kćerkom! Mama je odbila da im naplaćuje kiriju,živjet će tu sve dok se ne snađu! I super im ide,našli su oboje posao! A evo vjerovatno će im općina dati i zemljiste,i gradit ce se kuća ako Bog da!Sheyi je napisao/la:
Ti imaš nekoliko stanova, zašto jedan ne daš nekoj porodici koja je izgubila sve u poplavama da stanuje tu?
Evo da ti kazem otvoreno Virtu4l, da ja ne znam nego 5-10 nickova na ovom forumu - jer me vecina ne zanima, ali tvoj i Calciov sam zapamtio upravo po tome sto vam se ama bas svako ruga kako ste zatvorenih pogleda i coravi pored ociju po pitanju Susica.Virtu4l je napisao/la:Ne primjećujem da se neko smije, vidim samo loše pokušaje moralisanja i sažaljenja uz neizostavno vrijeđanje, što je najveći dokaz nemoći.AsmirBegovic je napisao/la:Ko je tebi kriv sto ti je mozak sprzen, a IQ ti je manji od sobne temperature, pa se tvojim izjavama smije 99 posto forumasa. Sram te bilo, bezobraznice oholi!Virtu4l je napisao/la:Ko mu je kriv što nije išao u školu.
sine dragi ponesi kameru da se slikas kad dodzes gdje ja zivim.rishaaa je napisao/la:ima li snijega u Han Pijeskukokakolas je napisao/la:Zamisli samo kakav moras biti kapacitet da podrzavas ovakvu primitivnu seljacinu... ali nek su i papci konacno progledali. Samo me sramota kada vidim sa kime zivim u ovoj drzavi.
Ta seljacina je posvetila citav svoj zivot sportu ret..du internetski, dok si ti sigurno neki deb.. koji umire kad prelazi pjesacko.
Smijemo se, svaki dan sve jace i jace.Virtu4l je napisao/la:Ne primjećujem da se neko smije, vidim samo loše pokušaje moralisanja i sažaljenja uz neizostavno vrijeđanje, što je najveći dokaz nemoći.AsmirBegovic je napisao/la:Ko je tebi kriv sto ti je mozak sprzen, a IQ ti je manji od sobne temperature, pa se tvojim izjavama smije 99 posto forumasa. Sram te bilo, bezobraznice oholi!Virtu4l je napisao/la:Ko mu je kriv što nije išao u školu.
Hehe, ja sam najljepsi, najaci, najbogatiji...samo ne volim o tome pricati, ali eto kad me pitas da dodam i da sam dobar fudbaler, dobar matematicar, skijam se na Jahorini, pijem kavu na Stradunurishaaa je napisao/la:U mojoj kući,nedaleko od Zenice živi mladi bračni par sa jednom kćerkom! Mama je odbila da im naplaćuje kiriju,živjet će tu sve dok se ne snađu! I super im ide,našli su oboje posao! A evo vjerovatno će im općina dati i zemljiste,i gradit ce se kuća ako Bog da!Sheyi je napisao/la:
Ti imaš nekoliko stanova, zašto jedan ne daš nekoj porodici koja je izgubila sve u poplavama da stanuje tu?
Al' ja svakao nema ništa s tim! Sva imovina mog rahmetli oca je na mami,ja sam se toga odrekao na sudu! To je nekada bilo njihovo,sad je njeno,i ja ne želim da se miješam u to!
I to svakako nije tema... al kad te već interesuje! I ne volim o tome pisat i nemoj me više pitat o tim stvarima!
Nije ni čudo što si onog kvazi stručnjaka podržavao. Imaš li ti imalo ljudskosti u sebi. Da li si svjestan da nemaju svi iste mogućnosti, danas neko nema djetetu da obezbjedi kvalitetan obrok.Virtu4l je napisao/la:Istina boli, posebno ako se na vrijeme ne prihvati.*p!p!t@* je napisao/la:Ovo ide u dno dna tvojih izvala.Virtu4l je napisao/la:Ko mu je kriv što nije išao u školu.![]()
Koju školu tvoj telac završi da lopatom uzima ovolike pare? Valjda onu koju su ga Arkan i ekipa naučili...
On uzima pare na osnovu funkcije koju obavlja, što je u toj branši sasvim normalno primanje, a škola mu je briljantna i velika igračka karijera, za koju se sam izborio i nije čekao da mu padne s neba.
Virtu4l je napisao/la: Ne primjećujem da se neko smije, vidim samo loše pokušaje moralisanja i sažaljenja uz neizostavno vrijeđanje, što je najveći dokaz nemoći.
Virtu4l je napisao/la:Ne primjećujem da se neko smijeAsmirBegovic je napisao/la:Ko je tebi kriv sto ti je mozak sprzen, a IQ ti je manji od sobne temperature, pa se tvojim izjavama smije 99 posto forumasa. Sram te bilo, bezobraznice oholi!Virtu4l je napisao/la:Ko mu je kriv što nije išao u školu.
kakav zidar..nema toga u parizu...covjek nije odavde i lako vam je sad izmisljat i pljuvatanonymousHD je napisao/la:Pape je inače zidar, tu je školu završio.
Da, i žao mi je zbog toga, ali ne može se povlačiti paralela između toga i fudbala kao najpopularnijeg sporta na planeti u kojem se vrti ogromna lova. Da, lijepo je suosjećati, biti solidaran, ali to ne pije vode.Prle89 je napisao/la:Nije ni čudo što si onog kvazi stručnjaka podržavao. Imaš li ti imalo ljudskosti u sebi. Da li si svjestan da nemaju svi iste mogućnosti, danas neko nema djetetu da obezbjedi kvalitetan obrok.
Ostale nickove ne možeš upratiti, jer ih stalno mijenjaju. Mi smo na ovom forumu od postanka istog, ispratili smo selektore i prije Sušića, a ispratićemo i one poslije njega, ali sagovornike nikad nismo vrijeđali.MostaracVelezovac je napisao/la:Evo da ti kazem otvoreno Virtu4l, da ja ne znam nego 5-10 nickova na ovom forumu - jer me vecina ne zanima, ali tvoj i Calciov sam zapamtio upravo po tome sto vam se ama bas svako ruga kako ste zatvorenih pogleda i coravi pored ociju po pitanju Susica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.