Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ajax » 25 avg 2014, 23:04

bordobijeli je napisao/la:ne znam otkud to da se seta po terenu ,Dzeko nije mandzukic,tevez ,da trci od igraca do igraca i ganja loptu on je tip napadaca za 20 metara gdje ima fantasticno gradjenje i igru ledjima ,igra dobro glavom i dobar osjecaj za gol i to je njegovo a nikako neki sprintevi po 50 metara i slicno .ne mogu da shvatim da neko ko prati toliko reprezentaciju i sad to ne primjecuje i onda još napisu dzeko se setka po terenu
Dzeko ce u ovakvom Cityu morati da trci vise nego ikada. Ali to nazalost nije njegova igra. Uvijek se je znalo ( i na to su pojedinici upozoravali na ovom forumu ) da je Jovetic vrhunski igrac samo sto je Dzeko imao veliki bonus ispred njega ( prije pocetka sezone ) a to je da je bio uigran sa timom i da je postigao puno golova. Jovetic je bio daleko najbolji igrac predsezone sa 6 postignutih golova ( 2 Liverpoolu ). I danas je nazalost opet iskoristio svoju priliku. Tandem Dzeko - Jovetic se nije pokazao kao sijajan u ove dvije utakmice. Aguero je naravno zabetonirano prvi napadac sto se zna vec jako dugo ( osim par pojedinaca na forumu ) a za drugo mjesto se bore sada potpuno ravnopravno Dzeko i Jovetic. Bar jos mjesec dana do povratka Negreda. A onda ce se boriti njih trojica. Dzeko i Jojo sigurno jesu veliki prijatelji izvan terena ali na terenu i jedan i drugi zele igrati cim vise. Dzeko je lose zavrsio u onoj prilici zato jer igra pod velikim pritiskom da mora zabiti zbog velike konkurencije. A tada je najteze zabiti. Jovetic nije ludi Balotelli koji ce sam sebe izbacivati iz momcadi.

@Aragon evo ja govorim onako kao je bilo. Nekad ga hvalim ali ne uvijek kao pojedini. Mislim da je to ispravan nacin.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 avg 2014, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 avg 2014, 23:07

Alajx :facepalm:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 avg 2014, 23:08

Virtu4l je napisao/la:Jel' to dijamant opet najgori? I biće najgori dok opet ne zabije dva gola. Nisam gledao utakmicu ali pretpostavljam po vašim komentarima.
Ma nije vec Aguero usao i odmah gol a Dzekson iz slicne situacije upropastio sansu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 25 avg 2014, 23:08

Ja samo znam da je Jovetic do sad racunajuci i pripremne utakmice zabio jedno 5-6 komada,a Dzeko nije niti jedan.
Aguero mjenja Dzeku i odmah zabija gol,trebam li govoriti da je Edin na aparatima :roll:

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 25 avg 2014, 23:10

Rusilac je napisao/la:Vidim vecina vas hejta.Dzeko odigrao onako,nije nesto ali Dzeko na terenu je vec ogromna prednost za ekipu za koju igra,kako je samo kod drugog gola napravio livadu za Jovetica,svi za Dzekom a pola terena slobodno.
Nego,niko ne spominje da se Dzeko povrijedio,10 minuta prije izmjene se vec kretao tesko,to vam se ne cini problem?Vaznije je hejtati?

PS:Jovetic je veceras bio glavni ali ne moze on drzati konstantu kao Dzeko jer nije ta klasa.Aguero je vec druga prica,prava je zvijer i mislim da je on Dzekina klasa,cak i ubojitiji kad udje u formu i kad je zdrav.
Aguero i Dzeko ce igrati vecinu utakmica,Jovetic ce brzo na klupu.
Dzeko je tek na kraju prosle sezone poceo drzati konstantu kakvu je imao u Njemackoj a prije toga nije mogao spojiti vise od 2 dobre utakmice.

Aguero da bude Dzekina klasa ? Ko da je Dzeko Messi pa ono Aguero je njegova klasa.. Daj bgt, Aguero je klasa iznad Dzeka

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 avg 2014, 23:10

Mozambik je napisao/la:Alajx :facepalm:
**** ga jarane ti ga ocigledno hvalis uvijek. Ja napisem kako mislim. Kada zasluzi pohvalit cu ga kada ne zasluzi necu. Nazalost mislim da Jovetic nece prihvatiti da bude cetvrti napadac pa i treci tesko. Radi se o igracu koji je bio lider gdje kdo je igrao. Bas kao sto sam govorio na ovoj temi prije mjesec dana. Dzeko ce morati jako da se potrudi da se izbori za startera u ovim vaznijim utakmicama.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 avg 2014, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 25 avg 2014, 23:11

Samo se nadam da nije neka ozbiljna povreda :cry:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 avg 2014, 23:12

Kad na nekom igracu vise dva odbrambena igraca, onda se zna o kakvom kalibru je rijec. Na Dzeki su visili i Skrtel i Lovren. Normalno da ce se u takvim situacijama otvarati prostor za druge.

Agüero je definitivno postao Super sub, udje da gol i ne vidi se vise nikako :mrgreen:

Nego sta je sa Beast-a? Grizel on sta? :mrgreen:

Bome ovdje ce dominirati Balkanski napad, ocekujem ovaj dvojac i naredni mec.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 avg 2014, 23:13

Gdje je bio Jovetic proslu tekmu? Igrao sat vremena cini mi se i vidio se nije. Danas imao svoj dan, a Dzeko nije i tu je kraj price. Nadam se da Dzeko nije ozbiljnjije povrijedjen. A Dzeko proslu tekmu igrac tekme iako su i Silva i po vama Tito Aguero dali golove. Sto li Boze? Smirite strasti sezona tek pocela a vi ovdje zivog covjeka sahranjujete.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 25 avg 2014, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 avg 2014, 23:14

autogol je napisao/la:Ja samo znam da je Jovetic do sad racunajuci i pripremne utakmice zabio jedno 5-6 komada,a Dzeko nije niti jedan.
Aguero mjenja Dzeku i odmah zabija gol,trebam li govoriti da je Edin na aparatima :roll:
Ja znam da je Dzeko prosle sezone dominirao na pripremama, pa onda odigrao dvije fantasticne utakmice u ligi.

Nakon toga pao kurcu za usi do drugog dijela prvenstva, al onda se babuka probudio i ti si od tad na aparatima.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 25 avg 2014, 23:15

totasef1 je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Vidim vecina vas hejta.Dzeko odigrao onako,nije nesto ali Dzeko na terenu je vec ogromna prednost za ekipu za koju igra,kako je samo kod drugog gola napravio livadu za Jovetica,svi za Dzekom a pola terena slobodno.
Nego,niko ne spominje da se Dzeko povrijedio,10 minuta prije izmjene se vec kretao tesko,to vam se ne cini problem?Vaznije je hejtati?

PS:Jovetic je veceras bio glavni ali ne moze on drzati konstantu kao Dzeko jer nije ta klasa.Aguero je vec druga prica,prava je zvijer i mislim da je on Dzekina klasa,cak i ubojitiji kad udje u formu i kad je zdrav.
Aguero i Dzeko ce igrati vecinu utakmica,Jovetic ce brzo na klupu.
Dzeko je tek na kraju prosle sezone poceo drzati konstantu kakvu je imao u Njemackoj a prije toga nije mogao spojiti vise od 2 dobre utakmice.

Aguero da bude Dzekina klasa ? Ko da je Dzeko Messi pa ono Aguero je njegova klasa.. Daj bgt, Aguero je klasa iznad Dzeka
Aguero je jaci individualac ali Dzeko je bolji timski igrac kao sto nedavno rece Pellegrini i ima neke druge prednosti,snaga,skok,ne moze ga cuvati jedan igrac....
Saberes plus,minus,dobijes da je to ta klasa,otprilike podjednaka.
Jovetic je soler,veceras ga je malo pros.alo ali nije on ta klasa i taj nivo.Ni Negredo isto.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2014, 23:15

soccerfan je napisao/la:Smirite strasti sezona tek pocela a vi ovdje zivog covjeka sahranjujete.
Nije im prvi put, a dijamant nikad sjajniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 avg 2014, 23:17

U pravu si emire79. Aguero ce biti super sub :thumbup: Igrati ce balkanski napad 100% a Agueru klupa.
Aguero ce uvijek kada je fizicki potpuno spreman igrati. Danas nije poceo jer nije bio potpuno spreman. A Jovetic je to nazalost iskoristio. Jer da je bio spreman poceli bi Dzeko i Aguero. I tako ce biti uvijek. Ovdje je jedino pitanje ko ce biti drugi, treci i cetvrti napadac. Prvi se zna ko je.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 avg 2014, 23:25, ukupno mijenjano 4 puta.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 25 avg 2014, 23:19

emir79 je napisao/la:Kad na nekom igracu vise dva odbrambena igraca, onda se zna o kakvom kalibru je rijec. Na Dzeki su visili i Skrtel i Lovren. Normalno da ce se u takvim situacijama otvarati prostor za druge.

Agüero je definitivno postao Super sub, udje da gol i ne vidi se vise nikako :mrgreen:

Nego sta je sa Beast-a? Grizel on sta? :mrgreen:

Bome ovdje ce dominirati Balkanski napad, ocekujem ovaj dvojac i naredni mec.
Hajde da se jednom slozim s tobom.Dzeko veze za sebe uvijek dva igraca,njegovom kolegi u napadu je auttomatski lakse igrati jer mu otvara prostor,kako u klubu tako i u reprezentaciji.
Livadu je napravio za Jovetica kod drugog gola,to puno znaci i to delegati ne vide ili ne znaju.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 avg 2014, 23:21

Ajax je napisao/la:U pravu si emire79. Aguero ce biti super sub :thumbup:
Definitivno :mrgreen:

Poslije gola tip se nije vise sastao sa loptom, a to krasi super sub-ove :mrgreen:

Dzeko i Jovetic pocinju i sledjecu utakmicu, jer je ocito dobitna kombinacija, a ovi latino papci ce biti gdje im je i mjesto, na tribini :mrgreen:

@Rusilac, trebao bi se uvijek slagati sa mnom, ja sam uvijek korektan :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 25 avg 2014, 23:28

Zna li se tezina povrede Dzeksona? :roll:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 avg 2014, 23:30

Pa dobro i za mene je dzeko idol nacije i ne trpim nikako pljuvanje po njemu, al vala da je klasa aguera samo budale mogu rec i pojedina raja na ovom forumu
=\_1921_/=

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 avg 2014, 23:30

ma bezveze, malo ga skrtel zakacio

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 25 avg 2014, 23:31

I zakljucak je? Edin je veceras odigrao dobru ili je odigrao losu utakmicu?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2014, 23:32

Aragon je napisao/la:I zakljucak je? Edin je veceras odigrao dobru ili je odigrao losu utakmicu?
Solidan. :wave:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.